astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Οκτώβριος 2020

Αριθμολογικές προβλέψεις - Οκτώβριος 2020
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan 

Ο Οκτώβριος είναι μήνας που αλλάζει τα δεδομένα και μας απελευθερώνει από τους περιορισμούς και τις καθυστερήσεις της προηγούμενης περιόδου. Τα εμπόδια βρίσκουν λύσεις, αλλά καινούργια θέματα μπορεί να μας απασχολήσουν καθώς το κλίμα είναι γενικότερα ευμετάβλητο και προετοιμάζονται καταστάσεις. Στα επαγγελματικά είναι καλή περίοδος για να τολμήσουμε κάτι καινούργιο που μπορεί να έχει ένα κάποιο ρίσκο ή να αναβαθμίσουμε τον τρόπο που κάνουμε την εργασία μας, ενώ στα αισθηματικά ο μήνας φέρνει καινούργια πρόσωπα ή ανανεώνει αρκετά τις υπάρχουσες σχέσεις, αν και δεν εξασφαλίζει απαραίτητα την σταθερότητα και την διάρκεια…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των 
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον
 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα; 

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις. 

Θεμέλιος λίθος 1
Η επόμενη περίοδος γφέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες για να ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου και να βρεις τρόπους είτε να οργανώσεις την ροή εσόδων-εξόδων καλύτερα είτε να δημιουργήσεις επιπλέον εισόδημα μέσα από μια δεύτερη πηγή. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο γιατί πέρα από τα οικονομικά, ο μήνας φέρνει και αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. 

Θεμέλιος λίθος 2
Μήνας αναζήτησης και θέλεις να μάθεις την αλήθεια που κρύβεται πίσω από καταστάσεις που αλλιώς φαίνονται και αλλιώς είναι ή πιάνεις πρόσωπα που έχουν σημασία για σένα να πέφτουν σε αντιφάσεις και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να καλέσεις στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, γιατί από μόνος σου δεν μπορείς να ξεσκεπάσεις την αλήθεια. 

Θεμέλιος λίθος 3
Αυτή την περίοδο μπορείς να ισχυροποιήσεις την θέση σου, κυρίως σε πρακτικά, επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, αλλά δεν αποκλείεται και στον αισθηματικό τομέα, ενώ παράλληλα σου δίνονται ευκαιρίες να κάνεις μια καλή επένδυση. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μην σπαταλάς την ενέργειά σου άσκοπα. 

Θεμέλιος λίθος 4
Τώρα έρχεται το τέλος μιας περιόδου που σε έχει προβληματίσει και σε έχει βάλει σε πολλές σκέψεις και διλήμματα. Αυτός ο μήνας φέρνει απαντήσεις και σε βοηθά να κάνεις μια καινούργια αρχή. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, γιατί κάθε αρχή είναι δύσκολη και ειδικότερα για σένα οι παράγοντες που πρέπει να εκλείψουν για να προχωρήσεις…βρίσκονται ακόμη εκεί. 

Θεμέλιος λίθος 5
Δυναμικά ξεκινήματα και επιχειρηματικά σχέδια βλέπουν το φως αυτόν τον μήνα και τώρα εσύ αισθάνεσαι πώς μπορείς να κάνεις τα πάντα και ακόμη περισσότερα. Και το προσωπικό σου κομμάτι παίρνει τα πάνω του και ένα καινούργιο πρόσωπο μπορεί να αποσυντονίσει την υπάρχουσα σχέση ή να είναι η αρχή για κάτι όμορφο και παθιασμένο, αν είσαι μόνος. Περισσότερα θα μάθεις βέβαια καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 6
Η περίοδος φέρνει διλήμματα και θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις πάνω σε κινήσεις που πρέπει ή που δεν πρέπει να γίνουν στα οικονομικά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Επαγγελματικά και προσωπικά θέματα σε απασχολούν λοιπόν μέσα σε αυτόν τον μήνα και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις απαντήσεις και ξεκάθαρες κατευθύνσεις μιλώντας με κάποιον στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 

Θεμέλιος λίθος 7
Δημιουργικός και ερωτικός ο μήνας και εσύ αυτή την περίοδο θέλεις να μιλήσεις, να εκφραστείς και να δημιουργήσεις. Οι συνθήκες το ευνοούν, αν και σε κάποιες περιπτώσεις θα πρέπει να φανείς προσεκτικός και να λειτουργήσεις διερευνητικά γιατί δεν είναι όλα έτσι όπως θα τα ήθελες. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 8
Η περίοδος σε καλεί να σοβαρευτείς και να εστιάσεις στα βασικά και απαραίτητα στην ζωή σου, είτε αυτό αφορά τα αισθηματικά σου, είτε την επαγγελματική σου ζωή και το πώς επενδύεις γενικότερα τον χρόνο σου. Οι σκέψεις σου θα προσανατολίζονται σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά το περιβάλλον και οι συνθήκες θα σου φέρνουν συνέχεια ανατροπές, καθυστερήσεις και …παρεμβολές. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Θεμέλιος λίθος 9
Ένας ευχάριστος μήνας αρχίζει για σένα και βλέπεις στην πορεία πολλά σχέδιά σου να υλοποιούνται ή καινούργια σχέδια να αρχίζουν να παίρνουν μορφή. Ο μήνας μπορεί να έχει ανατρεπτικά στοιχεία, αλλά σίγουρα θα ανανεωθείς και θα δεις τα πράγματα διαφορετικά. Μάθε περισσότερα καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


AstraCard  
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   

  Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: