astropedia.gr

Αριθμολογία Σεπτεμβρίου

Αριθμολογία Σεπτεμβρίου
Η αριθμολογία του μήνα από τον Athan

Καλό μήνα σε όλους και όλες. Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας εγκαινιάζει αριθμολογικά την αρχή ενός νέου κύκλου εμπειριών, δράσεων, αποφάσεων και εξελίξεων. Μετά την συσσώρευση των ερεθισμάτων του καλοκαιριού καλούμαστε από αυτόν τον μήνα να κινηθούμε πρακτικά και αποφασιστικά, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις που έχουμε πάρει και δρομολογώντας τις υποθέσεις μας. Ο μήνας δίνει σε όλους, ανάλογα πάντα βέβαια με την ημερομηνία γέννησης του καθενός, την σωματική δύναμη και το ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συμβαίνει και να δώσουμε ξεκάθαρες κατευθύνσεις στην ζωή μας. Μήνας που ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα και τα επιχειρηματικά πλάνα που θα έχουν διάρκεια και θα χαρακτηριστούν από επιτυχία.
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 1, 3, 4, 6, 9, 11, 12, 13, 14, 19, 22, 23, 30.

Αισθηματικά
Η ενέργεια του μήνα είναι έντονη και ευνοεί παρακινώντας μας τις εξελίξεις με γρήγορο και ξεκάθαρο τρόπο στα αισθηματικά μας ζητήματα. Είναι ο μήνας που όσοι είναι μόνοι και ενδιαφέρονται να μπουν σε σχέση, θα γνωρίσουν κάποιον που τους ενδιαφέρει και που έχει τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά που προμηνύουν μια σταθερή σχέση. Αυτό βέβαια δεν γίνεται από μόνο του, αλλά ο μήνας μας δίνει την δυνατότητα, λόγω αυξημένης αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας, να κινηθούμε έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι ευκαιρίες.  Για τους δεσμευμένους ο μήνας είναι αρκετά δυναμικός, τονίζει τον ερωτισμό και δίνει δυνατότητα να ανανεωθεί η σχέση, αλλά θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η σύγκρουση των επιθυμιών και των αναγκών του ζευγαριού. Δεν είναι απαραίτητο και οι δύο σε μια σχέση να βλέπουνε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, ούτε να έχουν τα ίδια κριτήρια στην ιεράρχηση των αναγκών και αυτός ο μήνας μπορεί να προκαλέσει την αναμέτρηση των συντρόφων, καθώς και οι δύο θα θέλουν να πετύχουν τα δικά τους πράγματα.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 29.

Επαγγελματικά
Το κλίμα του μήνα έχει δυναμισμό, πρωτοβουλία και γρήγορες εξελίξεις μέσα από αποφάσεις που εφαρμόζονται και δρομολογούνται άμεσα. Είναι καλή περίοδος για ανάπτυξη της ατομικής πρωτοβουλίας στα επαγγελματικά θέματα και ιδανική περίοδος για κάποιον να ξεκινήσει τώρα μια καινούργια εργασία ή αναλάβει καινούργια καθήκοντα στον τομέα του. Ο μήνας ευνοεί την διεκδίκηση σε ατομικό επίπεδο αυτού που μας αξίζει και δικαιούμαστε και παράλληλα προσφέρει τις ευκαιρίες για να γίνουμε αναγκαίοι ή απαραίτητοι σε αυτό που κάνουμε. Αλλαγές στην εργασία μας μπορεί να απαιτήσουν από εμάς περισσότερο χρόνο απασχόλησης ή μεγαλύτερη και ατομική εμπλοκή με το αντικείμενο της εργασίας μας.
Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας (θετικά ή αρνητικά) είναι στις 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;
Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Η οικιακή σου ζωή αλλάζει και κάνεις κινήσεις που στοχεύουν στην αλλαγή ή στην βελτίωση των πραγμάτων στο σπίτι σου το ίδιο ή στην ευρύτερη έννοια της ζωής μέσα στο σπίτι.  Ψυχολογικά τονώνεσαι και έχεις την δύναμη να αντιμετωπίσεις όποια προβλήματα υπάρχουν με αποτέλεσμα της καλυτέρευση της καθημερινότητάς σου. Στα αισθηματικά ο μήνας ευνοεί να έρθεις πιο κοντά και να μιλήσεις με το ταίρι σου, ενώ στα επαγγελματικά υπάρχουν θέματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις σε συνεργασίες και σε συνεννοήσεις που θα πάνε στραβά.
Ευνοϊκές ημέρες: την πρώτη και από 12 έως 20
Δύσκολες ημέρες: 2, 3, 5, 8, 11, 22, 29
Επαγγελματικά: 2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29, 30
Αισθηματικά: 1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22, 27, 28


Θεμέλιος λίθος 2
Αυτός είναι ο μήνας που θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις και να υλοποιήσεις με πρακτικά και συγκεκριμένα αποτελέσματα τις ιδέες σου, τις σκέψεις σου και τις ανάγκες σου. Είναι δραστήρια περίοδος με πολλές επικοινωνίες, συζητήσεις και συμφωνίες που σε βοηθάνε να φτάσεις πιο κοντά σε αυτό που θέλεις και που έχεις βάλει στόχο τους τελευταίους μήνες. Στα επαγγελματικά είναι καλός μήνας για να συζητήσεις και να κλείσεις συμφωνίες, ενώ στα αισθηματικά σου θέματα η περίοδος σε θέλει ερωτικό, με κατακτήσεις και χαρούμενες απολαύσεις.                                                                   
Ευνοϊκές ημέρες: από 11 έως 19
Δύσκολες ημέρες: 1, 2, 4, 7, 10, 21, 28
Επαγγελματικά: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28, 29
Αισθηματικά: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27, 30


Θεμέλιος λίθος 3
Μήνας κατά τον οποίο χρειάζεται να εστιάσεις στον τρόπο που εκφράζεσαι και στο πώς μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου ώστε αυτό να μην σε επηρεάζει και να μην εμποδίζει την ισορροπία και την αρμονία στις επικοινωνίες σου, στις συνεννοήσεις σου και στο τελικό αποτέλεσμα των κινήσεών σου. Η περίοδος έχει εμπόδια και καθυστερήσεις και ο χρόνος αυτόν τον μήνα μοιάζει να κυλά πιο αργά σε σχέση με αυτά που θέλεις να πετύχεις ή με αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Δεν είναι το διάστημα για να προχωρήσεις με μεγάλα άλματα, αλλά να κάνεις μικρά βήματα που είναι πρακτικά, σίγουρα και σταθερά. Στα επαγγελματικά μπορεί να υπάρξει φόρτος εργασίας ή προβλήματα που θα σε κουράσουν, ενώ στα αισθηματικά η περίοδος θέλει να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις και να αξιοποιήσεις αυτό που ήδη υπάρχει.
Ευνοϊκές ημέρες: από 10 έως 18
Δύσκολες ημέρες: 1, 3, 6, 9, 20, 27
Επαγγελματικά: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27, 28
Αισθηματικά: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26, 29


Θεμέλιος λίθος 4
Μήνας που σε απελευθερώνει από προβλήματα και καθυστερήσεις που επηρέαζαν μέχρι τώρα την καθημερινότητά σου και τον τρόπο που επιθυμείς να ζήσεις την ζωή σου. Τα νέα δεδομένα που εισάγει αυτός ο μήνας στο σκηνικό της ζωής σου και τις ευκαιρίες που φέρνει πρέπει να τις επεξεργαστείς λογικά και να τις χρησιμοποιήσεις θετικά, χωρίς να ακυρώσεις προηγούμενες καταστάσεις αμέσως, αλλά να προχωρήσεις δημιουργώντας κάτι νέο με τα υλικά του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά σου ο μήνας δίνει ευκαιρίες να ελιχθείς διαφορετικά και να κερδίσεις αυτό που σου αξίζει, ενώ στα αισθηματικά θέματα ο μήνας φέρνει ανανέωση στην σχέση ή γνωριμίες με καινούργια πρόσωπα.
Ευνοϊκές ημέρες: από 9 έως 17
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 8, 19, 26, 30
Επαγγελματικά: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26, 27
Αισθηματικά: 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25, 28


Θεμέλιος λίθος 5
Ανακατατάξεις και διαφοροποίηση της κατάστασης σου φέρνει ο μήνας, καθώς συνειδητοποιείς ότι έχεις ανάγκη από περισσότερα ή ότι χρειάζεται να βελτιώσεις αυτό που υπάρχει ώστε να είναι ικανοποιητικό και λειτουργικό. Πάντα, όταν προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα, η συνήθεια είναι ανασταλτικός παράγοντας και οι άνθρωποι δεν θέλουμε να ξεβολευτούμε. Αυτόν τον μήνα λοιπόν θα χρειαστεί να αλλάξεις συνήθειες, όχι μόνο εσύ, αλλά και οι άλλοι γύρω σου. Στα επαγγελματικά η περίοδος προβάλει θέματα οικονομικών απολαβών και ανανέωσης συμβάσης ή χρόνου εργασίας και στα αισθηματικά σου υπάρχουν ανησυχίες ή υποψίες που θα χρειαστεί να τις ξεκαθαρίσεις κινούμενος πάντα λογικά και ψύχραιμα. Δεν αποκλείεται να είναι ο μήνας μιας επανασύνδεσης.
Ευνοϊκές ημέρες: από 8 έως 16
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 7, 18, 25, 29
Επαγγελματικά: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25, 26
Αισθηματικά: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24, 27


Θεμέλιος λίθος 6
Ενδιαφέρων μήνας με μυστήριο και πολλά πράγματα που έρχονται στο φως, καθώς μπαίνεις σε μια διαδικασία εξερεύνησης, ανάλυσης δεδομένων και προσπαθείς να φτάσεις στον πυρήνα των ζητημάτων ψάχνοντάς τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις μαζί με την γενικότερη κούραση που μπορεί να αισθάνεσαι σε οδηγούν στο να θελήσεις να αποστασιοποιηθείς λίγο από την καθημερινότητα και τους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν ανισορροπίες στις στενές σου σχέσεις, αν βέβαια δεν το προσέξεις. Φρόντισε να έχεις καλό έλεγχο πάνω σε οικονομικά ζητήματα αυτόν τον μήνα και ταυτόχρονα να κάνεις μια έρευνα αγοράς, αν σε ενδιαφέρει κάτι καινούργιο επαγγελματικά, ενώ στα αισθηματικά σου ο μήνας θα φέρει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν που νόμιζες ότι ήδη είχαν τακτοποιηθεί. Υπάρχει τάση επιστροφής στο παρελθόν ή να αναμειχθείς σε σχέσεις που είναι παράνομες ή παράλληλες και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξεις.
Ευνοϊκές ημέρες: από 7 έως 15
Δύσκολες ημέρες: 3, 6, 17, 24, 28
Επαγγελματικά: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25, 30
Αισθηματικά: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23, 26


Θεμέλιος λίθος 7
Η αίσθηση του επείγοντος και της άμεσης ανάγκης να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες και να δρομολογήσεις υποθέσεις σου κυριαρχεί κατά την διάρκεια του μήνα. Είναι περίοδος που σου δίνει τις ευκαιρίες για να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε έχει μαζευτεί από τους καλοκαιρινούς μήνες και να χρησιμοποιήσεις αυτό το διάστημα έτσι ώστε στο τέλος να αισθανθείς πώς έχεις κάνει το καλύτερο που θα μπορούσες και έχεις βάλει σε τάξη ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου. Στα επαγγελματικά ο μήνας σου φέρνει επιτυχίες και μπορεί να βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες εργασίας σου, ενώ στα αισθηματικά ο μαγνητισμός που αποπνέεις μαζί με την πειθώ που διαθέτεις σου διευκολύνουν την ζωή.
Ευνοϊκές ημέρες: από 6 έως 14
Δύσκολες ημέρες: 2, 5, 16, 23, 27
Επαγγελματικά: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24, 29
Αισθηματικά: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25, 30


Θεμέλιος λίθος 8
Ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις που χρειάζεται να οργανωθούν καλύτερα και τονίζεται η ψυχολογική σου ανάγκη να αποσαφηνίσεις και να δώσεις νόημα στα γεγονότα του καλοκαιριού που τελείωσε. Αν το χρειάζεσαι μπορείς και αυτόν τον μήνα να ξεκλέψεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για να κάνεις κάποια απόδραση ή μίνι διακοπές, ώστε να μείνεις μακριά από τις εξελίξεις και να σκεφτείς με καθαρότερο μυαλό τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Σίγουρα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα αυτόν τον μήνα για να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι και να έχεις καθαρότερη και πιο σαφή εικόνα για το μέλλον σου. Επαγγελματικά ο μήνας μπορεί να σου φέρει προτάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις ή να σε ευνοήσει σαφώς στην ήδη υπάρχουσα καριέρα σου, ενώ στα αισθηματικά ο μήνας σε κάνει πιο δεκτικό στις επιθυμίες και στις ανάγκες του συντρόφου ή, αν είσαι μόνος, σου δίνει αρκετό μαγνητισμό για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα και καλή γνωριμία. Όλα κινούνται όμως γύρω από την ψυχολογία σου αυτόν τον μήνα.
Ευνοϊκές ημέρες: από 5 έως 13
Δύσκολες ημέρες: 1, 4, 15, 22, 26
Επαγγελματικά: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23, 28
Αισθηματικά: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29, 30


Θεμέλιος λίθος 9

Μετά από ένα έντονο καλοκαίρι που είχε αρκετές σκέψεις και αποφάσεις που έπρεπε να πάρεις, ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να εφαρμόζεις τις αποφάσεις σου και να προχωράς στην υλοποίηση των στόχων που έχεις βάλει. Η ψυχολογία σου αυτόν τον μήνα είναι αρκετά ανεβασμένη και βρίσκεις μέσα σου την δύναμη που χρειάζεσαι για να κινήσεις ουρανό και γη ώστε να πετύχεις αυτό που θες. Και αυτό που θες είναι πλέον καθαρότητα στις σχέσεις και ξεκάθαρα δεδομένα με τα οποία δουλεύεις ώστε να οδηγήσεις την ζωή σου στην κατεύθυνση που εσύ επιθυμείς. Στα επαγγελματικά σου ο μήνας φέρνει νέες εξελίξεις και σου δίνει την αίσθηση μιας καινούργιας ανανεωμένης αρχής, ενώ στα αισθηματικά σου ο μήνας σε θέλει περισσότερο λαμπερό και περισσότερο διεκδικητικό.
Ευνοϊκές ημέρες: από 4 έως 12
Δύσκολες ημέρες: 3, 14, 21, 25
Επαγγελματικά: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27, 30
Αισθηματικά: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28, 29
Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: