astropedia.gr

Ο αριθμός 3 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 3 και οι σχέσεις του
3 με 1 
Πρόκειται για έναν καλό και προπάντων λειτουργικό συνδυασμό αριθμών, καθώς η ορμητικότητα και η αρχηγική πρωτοβουλία του συντρόφου ένα μπορεί να βρει τρόπο έκφρασης μέσα από την δημιουργική ικανότητα που έχει ο αριθμός τρία. Ο σύντροφος τρία βέβαια είναι αυτός που θα διατηρήσει και θα ανανεώνει την σχέση μέσα στον χρόνο με τα δημιουργικά και έξυπνα τεχνάσματά του.

3 με 2
Ένας καλός συνδυασμός αριθμών που μπορεί να φέρει ευτυχία και μακροημέρευση στους συντρόφους και στην σχέση τους. Ο σύντροφος δύο, ασχέτως αν είναι άνδρας ή γυναίκα, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και προστατευτικός και δίνει το ψυχικό υλικό στην σχέση. Ο σύντροφος τρία είναι αυτός που θα υλοποιήσει και θα εξελίξει την σχέση μέσα από τα δημιουργικά του ταλέντα φτιάχνοντας ένα ζεστό περιβάλλον για την σχέση και ενισχύοντας την κοινωνικότητα και την διάδραση του συντρόφου δύο.

3 με 3
Ένας περίεργος συνδυασμός που ενώ είναι πολύ ευχάριστος και πολλά υποσχόμενος στην αρχή της σχέσης, στην πορεία μάλλον οδηγεί σε παρανοήσεις, πολλά νεύρα, διαμάχες και λογομαχίες που μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό. Και οι δύο σύντροφοι μοιάζει στην αρχή να έχουν πολλά κοινά και η ερωτική χημεία είναι παρούσα από το πρώτο ραντεβού. Στην πορεία όμως δεν μπορούν να διατηρήσουν την σχέση γιατί μεταξύ τους είναι δύσκολο να δημιουργηθεί σταθερότητα. Υπάρχουν πολλές ιδέες, πολλά όνειρα και σχέδια τα οποία ως επί το πλείστον έχουν να κάνουν με απόλαυση, διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές, ενώ λείπει η σοβαρότητα και ο σχεδιασμός για το μέλλον. Μπορεί να κάνουν ακόμη και παιδιά μαζί χωρίς να έχουν προνοήσει για το μέλλον. Το ζευγάρι διασκορπίζει την ενέργειά του και στο τέλος μοιραία έρχεται η διάλυση.

3 με 4
Αυτός ο συνδυασμός αριθμών δεν βγάζει τον έρωτα με την πρώτη ματιά, αλλά είναι συνδυασμός που μπορεί να δώσει μια σχέση με μέλλον και διάρκεια και η οποία μπορεί να είναι ικανοποιητική και για τους δύο συντρόφους, καθώς ο σύντροφος τρία είναι αρκετά κοινωνικός, επικοινωνιακός και εκδηλωτικός και αυτό βοηθά τον σύντροφο τέσσερα να χαλαρώσει και να ευχαριστηθεί και ο σύντροφος τέσσερα λόγω της έμφυτης πρακτικότητας και οργανωτικής αποτελεσματικότητας που διαθέτει μπορεί να υλοποιεί και να δίνει σάρκα και οστά στα όνειρα και στις ιδέες του συντρόφου τρία. Κάποιες στιγμές ή με αφορμή σοβαρά θέματα μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις και διαμάχες, αλλά με συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές η σχέση μπορεί να λειτουργήσει και να κρατήσει μέσα στον χρόνο.

3 με 5
Ένας δυνατός συνδυασμός αριθμών για θέματα σχέσης. Και οι δύο σύντροφοι είναι ζωντανοί, κινητικοί, γεμάτοι αισιοδοξία και θέληση να ζήσουν κάτι δημιουργικό, ευχάριστο και απολαυστικό για τις αισθήσεις αλλά και για το μυαλό. Η χημεία και ο μαγνητισμός υπάρχουν σε άφθονη ποσότητα και μεταξύ τους δημιουργείται μια μαγνητική δίνη που όμως την κινεί περισσότερο ο σύντροφος τρία, ενώ ο σύντροφος πέντε ίσως απλά να παρασύρεται και να απολαμβάνει χωρίς σκέψη αυτό που δημιουργεί το τρία. Όπως και να έχει, πρόκειται για μια σχέση που μπορεί να ανανεώνεται διαρκώς και να μη φθαρεί σχεδόν ποτέ.

3 με 6
Πολύ καλός συνδυασμός αριθμών για σχέση που ολοκληρώνει τους συντρόφους και μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε γάμο, οικογένεια και ευτυχισμένο τέλος. Το πεδίοπου αναπτύσσεται μεταξύ των συντρόφων είναι δημιουργικό και παρέχει αρμονία και ομορφιά τόσο στο σπίτι τους όσο και στην ζωή τους. Σχέση που λειτουργεί γιατί οι σύντροφοι, κυρίως ο σύντροφος έξι, μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες που παρουσιάζονται ή δημιουργούνται μέσω της σχέσης και να ανταπεξέλθουν με επιτυχία γιατί ο σκοπός και των δύο είναι να κάνουν αυτή την σχέση να δουλέψει και να επιτύχει μέσα από τον χρόνο και τις δυσκολίες της ζωής. 

3 με 7
Ένας συνδυασμός αριθμών που δεν εγγυάται απόλυτα την επιτυχία και την διάρκεια της σχέσης, αλλά δίνει πολλές δυνατότητες για κάτι τέτοιο αρκεί οι σύντροφοι να μπορούν να καταλάβουν και να αποδεχτούν ο καθένας τις ανάγκες του άλλου. Ο σύντροφος τρία είναι περισσότερο κοινωνικός από τον σύντροφο επτά και σε κάποιες περιπτώσεις το επτά θα χρειαστεί να ακολουθήσει τους ζωντανούς ρυθμούς του τρία ή να ανοιχτεί περισσότερο όσον αφορά τα συναισθήματα ή τις εκδηλώσεις στον ερωτικό τομέα. Από την άλλη, ο σύντροφος τρία θα χρειαστεί να υποχωρήσει σε κάποια ζητήματα, να μειώσει την παρορμητικότητά του και να ακούσεις τις σοφές συμβουλές του επτά, αλλά και να δεχτεί τις τάσεις απομόνωσης και εσωστρέφειας που χαρακτηρίζουν τον σύντροφο επτά. Αν ο ένας σύντροφος δε δώσει χώρο στον άλλο, τότε δεν είναι απίθανο καθόλου να μπουν στην σχέση τρίτα άτομα, καθώς οι σύντροφοι θα προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο μέσα από κάποιον που τους καταλαβαίνει.

3 με 8
Ο συνδυασμός αυτός των αριθμών γίνεται μεταξύ ενεργειών και χαρακτήρων που έχουν κάποια ασύμβατα στοιχεία. Δεν αποκλείει την δημιουργία σχέσης, αντιθέτως μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι την προκαλεί σχεδόν μοιραία. Όμως ο σύντροφος τρία θέλει συνεχώς να δημιουργεί, να μεταβάλει, να αλλάζει και να ανανεώνει την σχέση του, ενώ ο σύντροφος οκτώ νοιάζεται περισσότερο για την σταθερότητα και την οικονομική ασφάλεια. Μεταξύ τους δημιουργούνται εντάσεις με αφορμή σπατάλες χρόνου ή χρήματος και ο σύντροφος τρία νοιώθει περιορισμένος και να του κόβονται τα φτερά. Η σχέση μπορεί να κρατήσει λόγω της επιμονής του συντρόφου οκτώ, αλλά ο έρωτας ίσως φύγει από το παράθυρο.

3 με 9
Ένας πολύ καλός συνδυασμός αριθμών πού μπορεί να δημιουργήσει μια σχέση που θα κρατήσει για πάρα πολύ και θα είναι ικανοποιητική και δημιουργική και για τους δύο. Ο σύντροφος τρία είναι ζωντανός, ενεργός, κοινωνικός και δημιουργικός και αυτά τα στοιχεία του βρίσκουν το σωστό έδαφος στον χαρακτήρα του συντρόφου εννέα, ο οποίος είναι αρκετά ανοιχτός και δοτικός για να ακολουθήσει, να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τις προσπάθειες και τις ανάγκες του συντρόφου τρία. Πολύ καλή ερωτική χημεία η οποία όμως δεν δεσμεύει την σχέση και την επαφή των συντρόφων μόνο στο σαρκικό επίπεδο, αλλά την απογειώνει σε πνευματικές σφαίρες με αποτέλεσμα να έχουμε την δυνατότητα για έναν μακροχρόνιο δεσμό.Newsletter