astropedia.gr

Ο αριθμός 6 και οι σχέσεις του

Ο αριθμός 6 και οι σχέσεις του
6 με 1 
Ένας συνδυασμός που μπορεί να είναι καλός για μια σχέση, αρκεί όμως οι σύντροφοι να είναι και οι δύο ώριμοι και να μπορούν να αναλάβουν ο καθένας τις δικές τους ευθύνες που απορρέουν από την σχέση τους. Συγκεκριμένα ο σύντροφος έξι είναι από την φύση του υπεύθυνος και δεν έχει πρόβλημα να αναλαμβάνει επιπλέον ευθύνες για το καλό, την ισορροπία και την διευκόλυνση της σχέσης. Αυτό το στοιχείο μπορεί να οδηγήσει τον σύντροφο ένα να εκμεταλλευτεί την δοτικότητα του συντρόφου έξι, με αποτέλεσμα η σχέση να είναι μονομερής όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις εις βάρος του έξι.

6 με 2
Ένας πολύ καλός συνδυασμός αριθμών για αισθηματικά ζητήματα και σχέσεις που μπορούν να έχουν εξέλιξη και αίσιο τέλος. Και οι δύο σύντροφοι βέβαια μπορεί να είναι επιφυλακτικοί στην αρχή και να κινούνται με αργά και νωχελικά βήματα, κάτι που αν δεν υπάρχει η υπομονή και ο χρόνος μπορεί να αποκαρδιώσει τους μελλοντικούς συντρόφους. Όμως από την στιγμή που γίνει η σχέση, τότε τα συναισθήματα είναι δυνατά και η πρόθεση και των δύο είναι να σταθεροποιήσουν την σχέση και να γεράσουν μαζί.

6 με 3
Πολύ καλός συνδυασμός αριθμών για σχέση που ολοκληρώνει τους συντρόφους και μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε γάμο, οικογένεια και ευτυχισμένο τέλος. Το πεδίο που αναπτύσσεται μεταξύ των συντρόφων είναι δημιουργικό και παρέχει αρμονία και ομορφιά τόσο στο σπίτι τους όσο και στην ζωή τους. Σχέση που λειτουργεί γιατί οι σύντροφοι, κυρίως ο σύντροφος έξι, μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες που παρουσιάζονται ή δημιουργούνται μέσω της σχέσης και να ανταπεξέλθουν με επιτυχία γιατί ο σκοπός και των δύο είναι να κάνουν αυτή την σχέση να δουλέψει και να επιτύχει μέσα από τον χρόνο και τις δυσκολίες της ζωής. 

6 με 4
 
Ένας καλός συνδυασμός αριθμών για σταθερή και ικανοποιητική σχέση καθώς οι δύο σύντροφοι βρίσκονται σε συμφωνία και έχουν αρκετά κοινά στοιχεία που υπόσχονται μέλλον με διάρκεια. Μια σχέση με σταθερότητα και ασφάλεια στην οποία ο σύντροφος τέσσερα είναι σίγουρα ο πιο επιβλητικός και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, κάτι που όμως δεν ενοχλεί τον σύντροφο έξι ο οποίος βρίσκει ασφάλεια, προστασία και νόημα σε αυτή την σχέση.

6 με 5
Ένας συνδυασμός αριθμών που δημιουργεί ένα έντονο πεδίο ερωτικής έλξης και ικανοποίησης σεξουαλικών αναγκών. Όμως έξωαπό το κρεβάτι οι σύντροφοι μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα καθώς ο σύντροφος πέντε είναι αρκετά ελεύθερος και δεν δίνει την προσοχή που χρειάζεται στις ευθύνες της σχέσεις, πράγμα που δεν αρέσει καθόλου στον σύντροφο έξι. Η σχέση αυτή έχει θέματα σχετικά με το πώς παρουσιάζεται και λειτουργεί στον κοινωνικό περίγυρο του ζευγαριού και είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να προκύψουν σημαντικά προβλήματα λόγω συγκρούσεων. Ο σύντροφος πέντε δεν ικανοποιεί κοινωνικά τον σύντροφο έξι και αυτό μπορεί να οδηγήσει το έξι να απομακρυνθεί από την σχέση πριν αποκτήσουν παιδιά, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο για το έξι να φύγει.

6 με 6 
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός αριθμών που μάλλον κάποια στιγμή θακουράσει και τους δύο συντρόφους και θα οδηγήσει την σχέση ή στο τέλος ή στην μιζέρια και στην συνεχή προσπάθεια να λύνουν προβλήματα και να προσπαθούν να βρίσκουν τρόπους για να πετύχουν την πολυπόθητη ισορροπία η οποία συνεχώς θα ανατρέπεται. Υπάρχει σίγουρα ρομαντική διάθεση και από τις δύο πλευρές, αγάπη, σεβασμός και νοιάξιμο, αλλά η ανάληψη υπερβολικών υποχρεώσεων και από τους δύο συντρόφους και η ανάμειξη ατόμων της οικογένειας ή τα προβλήματα που αυτοί έχουν επηρεάζουν την σχέση, την αποσταθεροποιούν συνεχώς και δεν την βοηθάνε να προχωρήσει.

6 με 7
 
Ο συνδυασμός δεν είναι άσχημος, αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσει μια σχέση έντονη, με μυστήριο, ερωτισμό και πολλή τροφή για σκέψη. Όμως μέσα από τον συνδυασμό αυτό δημιουργούνται αρκετές ευθύνες που ίσως είναι δύσκολο να τις επωμιστεί μόνο ο σύντροφος έξι και επιπλέον ο σύντροφος επτά λειτουργεί με πολλή καχυποψία και ανασφάλεια σε σχέση με τον σύντροφο έξι, σε βαθμό που θα μπορούσαμε να πούμε ότι βρίσκει πολλές αφορμές για να ζηλέψει και να κουράσει την σχέση με τις ζήλιες του. Ο σύντροφος επτά είναι πιο δυνατός από τον σύντροφο έξι σε αυτή την σχέση και το γεγονός αυτό επισκιάζει το μέλλον της σχέσης, εκτός αν ο σύντροφος έξι λειτουργήσει παθητικά και με τρόπο που να απορροφά και να εξισορροπεί τις συναισθηματικές εξάρσεις του επτά.

6 με 8
Αρμονικός συνδυασμός αριθμών που μπορεί να δώσει μια σχέση με διάρκεια, σεβασμό του ενός προς τον άλλο και γενικά αρμονία τόσο συναισθηματική όσο και πρακτική ισορροπία. Ο σύντροφος οκτώ εκτιμά τα στοιχεία του συντρόφου έξι που έχουν να κάνουν με την ομορφιά, την ισορροπία, την αγάπη και την φροντίδα και ο σύντροφος έξι γοητεύεται και ελκύεται από την κοινωνικότητα, την δημοτικότητα, την φιλοδοξία και την επιτυχία του συντρόφου οκτώ.

6 με 9
 
Ένας πολύ θετικός και αρμονικός συνδυασμός αριθμών ο οποίος υπόσχεται μια όμορφη και ζέστη σχέση γεμάτη κατανόηση, αγάπη και πολλά συναισθήματα. Ο σύντροφος έξι βρίσκει κατανόηση από την ευρύτερη αντίληψη που έχει ο σύντροφος εννέα και μπορεί να κινηθεί σε ανώτερα επίπεδα εκδήλωσης και δημιουργίας μέσα από αυτή την σχέση. Ο σύντροφος εννέα ενδιαφέρεται ούτως ή άλλως για θέματα φιλανθρωπικά, κοινωνικά και καλλιτεχνικά και θα βρει στον σύντροφο έξι έναν πιστό ακόλουθο και βοηθό.Newsletter