astropedia.gr

Επιστροφή Αφροδίτης

Επιστροφή Αφροδίτης
Όπως και με την ηλιακή επιστροφή, την στιγμή δηλαδή που ο Ήλιος από διέλευση επιστρέφει στην θέση που είχε κατά την ημέρα της γέννησης μας με ακρίβεια μοίρας λεπτού και δευτερολέπτου, έτσι και με την Αφροδίτη μπορούμε να καταστρώσουμε τον χάρτη της επιστροφής της  στην γενέθλια της θέση. Η γενέθλια επιστροφή της Αφροδίτης δείχνει όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για την αγάπη, τον έρωτα και τα οικονομικά.

 Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιο που έχετε την Αφροδίτη σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χάρτη μας για να το βρείτε. 

Τι σημαίνει όμως ο όρος «επιστροφή της Αφροδίτης»;
Στην Αστρολογία, όταν κάποιος πλανήτης επιστρέφει στη γενέθλια θέση του, κάνει μια πλήρη περιστροφή στο ζωδιακό κύκλο και επανέρχεται στην ακριβή μοίρα, λεπτό και δευτερόλεπτο που βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη μας. Για εκείνη τη δεδομένη στιγμή, καταστρώνεται ένας χάρτης (ο χάρτης της επιστροφής της Αφροδίτης) που μας δείχνει πώς θα κυμανθούν τα ερωτικά μας αλλά και οι οικονομικές μας υποθέσεις, όσο διαρκεί αυτός ο χάρτης. Η ζωή αυτού του χάρτη είναι μέχρι να ξαναπεράσει η Αφροδίτη πάλι από το γενέθλιο σημείο της.

Για την ανάλυση της προσωπικής σας επιστροφής της Αφροδίτης μπορείτε να συμβουλευτείτε τους έμπειρους αστρολόγους του Astropedia.

Έχοντας ήδη μπροστά σας τον χάρτη της επιστροφής της Αφροδίτης μπορούμε να ξεκινήσουμε από μια βασική ένδειξη:
Ο Ωροσκόπος, το Μεσουράνημα, η ακμή του έβδομου και η ακμή του τέταρτου αποτελούν τις λεγόμενες γωνίες του χάρτη και οι πλανήτες που πέφτουν σε μια επιστροφή επάνω στις γωνίες είναι πολύ σημαντικοί. Πολύ σημαντική χρονική περίοδος είναι όταν η Αφροδίτη της επιστροφής είναι σε σύνοδο με κάποια από αυτές τις γωνίες. Είναι συχνά ένδειξη ότι θα συναντήσετε κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας (εραστή, συνεργάτη ή φίλο) ή ακόμα μπορεί να κάνετε μια δέσμευση ή γάμο. Σας δίνονται νέες ευκαιρίες για να κοινωνικοποιηθείτε καθώς και να προβάλετε μια νέα κοινωνική εικόνα. 

Διαβάστε παρακάτω την οικοθεσία της Αφροδίτης στον χάρτη της επιστροφής για τα οικονομικά και την ερωτική σας ζωή. Οι ερμηνείες ισχύουν για όλους και όχι μόνο για όσους έχετε την επιστροφή σας αυτή την περίοδο.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 1ο οίκο.
Αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για την Αφροδίτη και σας βοηθά να κερδίσετε αναγνώριση, να κοινωνικοποιηθείτε ή ακόμα να κάνετε μια δέσμευση ή και γάμο. Η Αφροδίτη ευνοεί επίσης τα υλικά αγαθά, τον αισθησιασμό και τη διασκέδαση. Με τη γοητεία, την ελκυστικότητα, την κοινωνικότητα και την ευγένειά σας είναι σίγουρο ότι θα κατακτήσετε το αντίθετο φύλο.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στο 2ο οίκο.
Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας χαρίζει βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, αφθονία υλικών αγαθών και πλούτο. Αυτό το χρονικό διάστημα θα απολαύσετε τις χαρές της ζωής, την άνεση και την πολυτέλεια. Ίσως δαπανήσετε πολλά χρήματα σε δώρα ή αγοράσετε πολλά ρούχα ή κοσμήματα.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 3ο οίκο.
Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας χαρίζει πειστικότητα και βελτιώνει την επικοινωνία όχι μόνο με το σύντροφό σας αλλά με τα αδέλφια σας και τους συγγενείς σας. Είναι εύκολο να κερδίσετε την αγάπη, κάνοντας νέες ερωτικές γνωριμίες που όμως ίσως δεν έχουν διάρκεια. Ίσως δείξετε αυξημένο ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία, τη συγγραφή ή το εμπόριο.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 4ο οίκο.
Θα δώσετε και θα λάβετε βαθιά αγάπη από την οικογένειά σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα. Η αρμονική οικογενειακή ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα προσφιλή σας πρόσωπα ή τουλάχιστον θα κάνετε προσπάθεια για τη δημιουργία υγιών σχέσεων. Ίσως αναζητήσετε περισσότερο ιδιωτικό χρόνο ή σας απασχολήσει η αισθητική πλευρά του σπιτιού σας, αποφασίζοντας να κάνετε μια ανακαίνιση.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 5ο οίκο.
Άφθονη διασκέδαση, πλούσια κοινωνική ζωή και νέοι έρωτες σας περιμένουν, αφού ο πέμπτος οίκος είναι η καλύτερη θέση για την Αφροδίτη της επιστροφής προκειμένου να απολαύσετε την χαρά και τον έρωτα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά σας και θα έχετε εύνοια σε τυχερά παιχνίδια. Οι δημιουργικές και καλλιτεχνικές ικανότητές σας είναι εμπνευσμένες από αγάπη και πάθος.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 6ο οίκο.
Αρμονικές σχέσεις στην εργασία που βασίζονται κυρίως στις καλές διαπροσωπικές σχέσεις με τους συναδέλφους σας, σας χαρίζει η Αφροδίτη καθώς εξομαλύνεται ο ανταγωνισμός στην εργασία σας, αποβάλετε το άγχος σας, νιώθετε πιο αναζωογονημένοι. Χαλαρώνετε από τις υποχρεώσεις σας και έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 7ο οίκο.
Η καλύτερη θέση για την Αφροδίτη της επιστροφής καθώς εδώ η Αφροδίτη βρίσκεται στο φυσικό οίκο της και σας χαρίζει αρμονικές σχέσεις με το σύντροφό σας και ίσως αποφασίσετε για δέσμευση ή ακόμα και γάμο. Η κοινωνικότητα, η γοητεία σας και η διπλωματία σας μπορούν να προσελκύσουν μια σταθερή σχέση. Αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε δημοτικότητα και κοινωνική αναγνώριση.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 8ο οίκο.
Η σεξουαλικότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στις προσωπικές σχέσεις σας ή θα οικοδομήσετε έναν ισχυρό συναισθηματικό και σεξουαλικό δεσμό με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια έντονη και βαθιά ερωτική σχέση με έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή θα φοβάστε μήπως χάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως να νιώθετε ότι μπορείτε να αγαπάτε και να μισείτε ταυτόχρονα.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 9ο οίκο.
Αυτή η θέση της Αφροδίτης προαναγγέλλει ταξίδια, μάθηση ή νέες επαφές με άτομα με ξένη κουλτούρα. Ίσως ακόμα αποφασίσετε για γάμο, καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά τη νομιμότητα. Θα πάρετε χαρά από τη μάθηση, τα ταξίδια και την εξερεύνηση νέων οριζόντων.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στο 10ο οίκο.
Μια από τις πιο ευεργετικές θέσεις της Αφροδίτης της επιστροφής καθώς προαναγγέλλει πρόοδο και ευτυχία στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Σε αυτό μπορεί να συμβάλει η προσωπική γοητεία σας. Αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε καλύτερο βιοτικό επίπεδο, κοινωνική αναγνώριση, εύνοια από τους ανωτέρους σας, άνοδο των οικονομικών σας ή ακόμα μπορεί να αποφασίσετε για γάμο ή δέσμευση.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στον 11ο οίκο.
Οι φιλίες και οι κοινωνικές ομάδες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και ίσως μια φιλία ή ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από μια κοινωνική ομάδα, εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Θα έχετε πολλούς φίλους και κάποιοι από αυτούς ίσως εμπλακούν με οικονομικά θέματα. Αυτή τη χρονική περίοδο θα είστε κάπως αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά και θα αναζητάτε περισσότερο την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας.

 • Η Αφροδίτη της επιστροφής στο 12ο οίκο.
Μία δύσκολη θέση για την Αφροδίτη της επιστροφής καθώς θα νιώθετε εσωτερικές ανησυχίες σχετικά με την αξία σας και την αποδοχή σας από τους άλλους. Θα είστε κάπως συνεσταλμένοι και ίσως να έχετε δυσκολία στο να βρείτε ένα σύντροφο. Προσέξτε μην εμπλακείτε σε μια κρυφή σχέση η οποία σας δημιουργήσει φόβους ή περιορισμούς. Είναι μια χρονική περίοδος όπου δεν θα απολαμβάνετε τόσο τη διασκέδαση ή θα τη βιώνετε κατάNewsletter