astropedia.gr

Αυτογνωσία μέσα από την θέση του Ήλιου

Αυτογνωσία μέσα από την θέση του Ήλιου
Ανάλογα με τον ωροσκόπο μας και τις ακριβείς ζωδιακές μοίρες των ακμών των γενέθλιων οίκων μας, ο Ήλιος μας «πέφτει» σε συγκεκριμένο οίκο του ωροσκοπίου μας, δηλαδή ρίχνει τις «ακτίνες» του και όλο το «φως» του σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής μας. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουμε γνώση των ακμών του κάθε οίκου του χάρτη μας, προκειμένου να προσδιορίσουμε σε ποιον οίκο βρίσκεται τοποθετημένος ο Ήλιος μας.

Για να βρεις τον οίκο που πέφτει ο Ήλιος σου δες εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980

Αναμφισβήτητα, ο Ήλιος αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς αστρολογικούς δείκτες, καθώς είναι πηγή φωτός και δείχνει τους τομείς εκείνους στους οποίους θα πρέπει συνειδητά να κατευθύνουμε τους στόχους μας και την ίδια την ζωή μας. Πρόκειται, εν ολίγοις, για τους τομείς μέσω των οποίων θα βρούμε την αληθινή μας ταυτότητα, θα επιτύχουμε υψηλά επίπεδα συνειδητότητας και αυτογνωσίας και θα αισθανθούμε ολοκληρωμένοι και δημιουργικοί. Οφείλουμε, επομένως, να επικεντρώσουμε την προσοχή και το ενδιαφέρον μας στους προαναφερθέντες τομείς κατά τρόπο υγιή και ελεγχόμενο, προκειμένου να τους ανακαλύψουμε περισσότερο!

Με πιο απλά λόγια, ο Ήλιος αποκαλύπτει τους τομείς της δράσης μας οι οποίοι θα πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο και να δουλευτούν από εμάς κατά τρόπο γόνιμο, δίχως καταχρηστικές ή εμμονικές αντιδράσεις και συμπεριφορές από την πλευρά μας. Οι εν λόγω τομείς είναι ζωτικής σημασίας για την εξελικτική μας πορεία, καθώς μας δίνουν τη δυνατότητα να «λάμψουμε» και να εκφράσουμε τις ανώτερες πτυχές και ιδιότητες του συνειδητού εαυτού μας. Ωστόσο, η οικοθεσία του Ηλίου μας μπορεί να μαρτυρεί και κάποιο είδος υπερβολής, κατάχρησης ή εξουσιομανίας από την πλευρά μας. Όλες αυτές οι καταστάσεις θα πρέπει να αναγνωριστούν ως τάση από εμάς αλλά τελικά να αποφευχθούν ή να τοποθετηθούν στο περιθώριο κατόπιν συνειδητής προσπάθειας.

12 θέσεις αυτογνωσίας - Η θέση του γενέθλιου Ηλίου σε οίκο

Ο Ήλιος στον 1ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Είσαι ένας άνθρωπος πληθωρικός και εκδηλωτικός. Ο Ήλιος προσδίδει «λάμψη» στην προσωπικότητά σου και σε κάνει δημιουργικό αλλά και ελκυστικό στους γύρω σου. Επιπλέον, νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις την προσωπικότητά σου προς τα έξω και να αξιοποιήσεις τις ηγετικές σου ικανότητες. Κάν’το αλλά με διάθεση για δημιουργία, με αγάπη, με συναισθηματική γενναιοδωρία και, πάνω απ’ όλα, με τρόπο δημοκρατικό. Τα επίπεδα της ζωτικότητάς σου είναι συνήθως αυξημένα. Χρησιμοποίησε τη σωματική σου δύναμη και ευεξία για να καθοδηγήσεις και να φωτίσεις τους γύρω σου.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Υπάρχει ροπή στην αλαζονεία, την έπαρση και την δεσποτική συμπεριφορά. Καταπολέμησε αυτές σου τις ιδιότητες. Σε κρατάνε πίσω! Επίσης, θα πρέπει να αποφύγεις την ανάγκη σου να είναι μονίμως στραμμένοι επάνω σου οι προβολείς. Μάθε, λοιπόν, να ζεις πού και πού και στο περιθώριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ήλιος στον 2ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Γενικά, το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα οικονομικά μας ζητήματα.  Η οικονομική σου ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία για εσένα. Οργάνωσε, λοιπόν, την οικονομική σου ζωή με τέτοιο τρόπο που θα μπορείς να ζεις και να κινείσαι άνετα. Ψάξε για νέες πηγές εσόδων και κάνε υπερωρίες στην εργασία σου για να αυξήσεις τις καθαρές σου αποδοχές, για να αισθανθείς ασφαλής. Και στη συνέχεια, χρησιμοποίησε την ικανότητά σου στην οικονομική διαχείριση για να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους, οι οποίοι δυσκολεύονται να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους ζητήματα. Συν τοις άλλοις, επειδή από την φύση σου αποδίδεις ιδιαίτερη έμφαση στο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου, είναι θεμιτό να καταβάλεις προσπάθειες προκειμένου να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου το ηθικό σου υπόβαθρο ή ακόμη και να απαρνηθείς ανέντιμες τακτικές που σου προτείνουν οι γύρω σου. Τέλος, κατά διαστήματα σου γεννιέται η επιθυμία να αξιολογείς τον ίδιο σου τον εαυτό. Να το κάνεις, χωρίς ωστόσο να γίνεσαι ιδιαίτερα αυστηρός ή απαιτητικός και χωρίς να αδικείς τον εαυτό σου.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Έχεις την τάση να προσεγγίζεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα και, ιδίως, τον σύντροφό σου ως προσωπική σου ιδιοκτησία, γεγονός το οποίο μπορεί να ασκήσει πίεση στο ταίρι σου. Προσπάθησε, λοιπόν, να τοποθετήσεις την έμφυτη κτητικότητά σου στο περιθώριο και μάθε να προσφέρεις ελευθερία στους άλλους καθώς και χώρο και χρόνο για τους εαυτούς τους. Τέλος, μην επιτρέψεις ποτέ στο χρήμα να γίνει αυτοσκοπός σου και μην ηθικολογείς όταν αλληλεπιδράς με τους γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι ανεκτικός με το σύστημα των αξιών που επιλέγει να υιοθετήσει και να εφαρμόσει ο καθένας.

Ο Ήλιος στον 3ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Επιθυμείς διακαώς να συλλέγεις πληροφορίες, να ανταλλάζεις απόψεις και να επικοινωνείς με τον περίγυρό σου. Είσαι, γενικά, κοινωνικός και ομιλητικός και ο τρόπος σκέψης σου χαρακτηρίζεται από. Ευνοείται κάθε είδους πνευματική εργασία, καθώς το μυαλό σου μοιάζει ιδιαίτερα ενεργοποιημένο και οι νοητικές σου ικανότητες και δεξιότητες αξιόλογες. Τα αδέλφια σου και οι συγγενείς σου σε βοηθούν να εξελιχθείς. Αφιέρωσε χρόνο σε αυτούς, χωρίς να περιορίσεις άθελά σου την ελευθερία και την ιδιωτικότητά τους. Τέλος, κάνε κατά διαστήματα κοντινά ταξίδια, καθώς αυτά μοιάζουν να προωθούν την αυτοέκφρασή σου και σε βοηθούν να γεμίζεις τις μπαταρίες σου.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Απόφυγε τη διανοητική αλαζονεία και τους δεσποτικούς επικοινωνιακούς μηχανισμούς οι οποίοι κατά κανόνα τρομάζουν τον περίγυρό σου. Επίσης, προσπάθησε να μην έχεις υποκειμενικό τρόπο αντίληψης και να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά.

Ο Ήλιος στον 4ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Γενικά, είσαι εσωστρεφής και τείνεις στην ενδοσκόπηση. Συχνά, αισθάνεσαι την επιθυμία να «φωτίσεις» το παρελθόν σου, να ανακαλύψεις τον εσώτερο εαυτό σου και να αναλύσεις τον ψυχισμό σου και τα διάφορα τραύματα που σε ταλαιπωρούν. Η ψυχανάλυση, αναμφίβολα, θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Είσαι σπιτόγατος σε γενικές γραμμές. Αφιέρωσε χρόνο στο σπίτι σου και προσπάθησε να βρεις την ταυτότητά σου μένοντας μέσα για κάποιο διάστημα. Επιπλέον, απόλαυσε την οικογενειακή ζωή και προσπάθησε να λειτουργήσεις ως καθοδηγητής, ως εμπνευστής, ως η μαγική εκείνη κινητήριος δύναμη για τα μέλη της οικογένειάς σου. Να επισκέπτεσαι πού και πού τη γενέτειρά σου, καθώς  νιώθεις βαθιά συνδεδεμένος με αυτήν και την έχεις συνδέσει με τις αναμνήσεις από την παιδική σου ηλικία, οι οποίες σε χαροποιούν και σου προσφέρουν γαλήνη και ευτυχία.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:

Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να προσκολλάται στο παρελθόν. Η συνειδητότητα προϋποθέτει συντονισμό με το παρόν, με τον πραγματικό χωροχρόνο. Η νοσταλγία σε κρατάει στάσιμο, περιορίζει τη δράση σου και εμποδίζει ή επιβραδύνει την επίτευξη των στόχων σου και τη γενικότερη πρόοδό σου. Συν τοις άλλοις, απόφυγε τον τοπικισμό που σε διέπει καθώς και την υπερβολική προσκόλληση με το πατρικό οικογενειακό σου περιβάλλον.

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Ο Ήλιος στον 5ο οίκο


Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Εδώ ο Ήλιος βρίσκεται στο «σπίτι» του, σε έναν οίκο δηλαδή, με τη φύση και τα αιτήματα του οποίου ταιριάζει ιδιαίτερα! Γενικά, αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητές σου αλλά και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα περίσσεια αποθέματα της δημιουργικότητάς σου. Επίσης, προσπαθείς να προβάλεις τον εαυτό σου, επιδιώκεις να διασκεδάζεις και να αισθάνεσαι σαν ένα μικρό παιδί, δηλαδή ξέγνοιαστος και ανέμελος. Ο έρωτας, τα χόμπι, οι διακοπές, το θέατρο, η ενασχόληση με τις τέχνες σου προσφέρουν χαρά και ψυχική ικανοποίηση. Αν έχεις παιδιά, το ενδιαφέρον σου είναι μονίμως επικεντρωμένο σε αυτά. Και πράγματι μπορείς αν θέλεις να γίνεις ένας άριστος παιδαγωγός ή/και γονέας. Χρησιμοποίησε την έμφυτη παιδικότητα που σε χαρακτηρίζει και αφιέρωσε χρόνο στα παιδιά. Ασχολήσου με διάφορες δραστηριότητες, ταξίδεψε, δημιούργησε ένα έργο τέχνης, ερωτεύσου ανιδιοτελώς. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Προσπάθησε να μην είσαι εξουσιαστικός ή απαιτητικός προς τα παιδιά σου. Επίσης, μη μπεις σε καμία περίπτωση στη διαδικασία να τα δεις ως «καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή» σου, καθώς κάτι τέτοιο θα τα κάνει να αγχωθούν και να αισθανθούν πιεσμένα. Τέλος, απόφυγε να γίνεσαι υπερβολικός στα ερωτικά σου ζητήματα και προσέγγισέ τα με περισσότερο ρεαλισμό και υψηλότερο βαθμό γείωσης. Τέλος, να χαρακτηρίζεσαι από παιδικότητα, αλλά προσπάθησε να αποφύγεις την τάση σου στον παλιμπαιδισμό.

Ο Ήλιος στον 6ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Γενικά, το ενδιαφέρον σου μοιάζει να είναι επικεντρωμένο σε ζητήματα εργασίας και υγείας. Ασχολείσαι ενεργά με τη διατροφή σου, με τη γυμναστική και με την ευρύτερη φυσική σου κατάσταση. Σου αρέσει να είσαι εξυπηρετικός και να προσφέρεις στους γύρω σου. Θα μπορούσες, λοιπόν, να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να βρεις το αληθινό νόημα της ζωής, αν αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να  βελτιώσεις την εργασιακή σου απόδοση και να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου. Επίσης, προσπάθησε να αποκρυπτογραφήσεις τα «θέλω» σου από την εργασιακή σου ζωή. Η επαφή με τα κατοικίδια και, γενικότερα, η αγάπη για τα ζώα σου χαρίζει τεράστια ικανοποίηση, σου κάνει καλό και σε προάγει πνευματικά. Συν τοις άλλοις, έχεις μια καταπληκτική ικανότητα να φέρνεις εις πέρας διάφορα πρακτικά, διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Την εν λόγω ικανότητά σου μπορείς να την χρησιμοποιήσεις βοηθώντας τους γύρω σου σε αντίστοιχα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Μη δουλεύεις ακατάπαυστα και πάψε να γίνεσαι τελειομανής και εργασιομανής, γιατί έτσι απομυζάς ενεργειακά τον ίδιο σου τον εαυτό. Επιπλέον, προσπάθησε να καταπολεμήσεις την τάση σου να γίνεσαι υποχόνδριος και να φοβάσαι τις αρρώστιες. Δε βλάπτει να είσαι προσεκτικός (ώστε να αποφύγεις τυχόν ασθένειες, όσο βέβαια περνάει από το χέρι σου κάτι τέτοιο). Όμως, μην το παρακάνεις και απόφυγε τους ψυχαναγκασμούς και τις υστερίες. Συν τοις άλλοις, είναι ωραίο μεν να είναι ισορροπημένη η διατροφή σου αλλά χωρίς τη χρήση συμπληρωμάτων που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία σου.

Ο Ήλιος στον 7ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Τείνεις να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου και την προσοχή σου στους άλλους. Είσαι βαθιά συντροφικός, αντιπαθείς τη μοναξιά και διακατέχεσαι από μια βαθιά επιθυμία μας για κοινωνική αλληλεπίδραση. Καλείσαι, λοιπόν, να ενδοσκοπήσεις για να ανακαλύψεις τα θέλω σου από μία σχέση καθώς και από το ίδιο το ταίρι σου. Ο σύντροφός σου, οι κολλητοί φίλοι σου και οι συνεργάτες σου σε βοηθούν με τον τρόπο τους ώστε να αποκομίσεις εμπειρίες και να εξελιχθείς ως άνθρωπος. Προσπάθησε να αναπτύξεις στενές σχέσεις μαζί τους, διατηρώντας την αυτονομία σου και επιτρέποντας και σε εκείνους να έχουν χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Θα μπορούσες να γίνεις ένας άριστος σύμβουλος σχέσεων. Μέσω της επαφής σου με τους άλλους, θα μπορούσες να παίξεις έναν διπλό ρόλο, ο οποίος θα ωφελούσε και εσένα και εκείνους: το ρόλο του καθοδηγητή και, ταυτόχρονα, το ρόλο του καθοδηγούμενου. Οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν μοιάζουν πανίσχυροι αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο μοιάζεις να ενδυναμώνεσαι και ο ίδιος μέσα από αυτούς.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Με τον Ήλιο στον συγκεκριμένο οίκο, υπάρχει κίνδυνος να δυσκολευτείς να επιτύχεις υψηλό βαθμό συνειδητότητας, λόγω της ταύτισής σου με τους γύρω σου. Επίσης, τείνεις να αναζητάς την ταυτότητά σου στα πρόσωπα των γύρω σου και, δη, στα πρόσωπα εκείνων με τους οποίους συνδέεσαι στενά (πχ σύντροφο, κολλητούς φίλους, συνεργάτες). Είναι πιθανό, λοιπόν, να βιώσεις κατά μέτωπο συγκρούσεις και ανοιχτές αντιπαλότητες, διότι οι γύρω σου σε εκλαμβάνουν ως προσκολλητικό τύπο. Αποδεσμεύσου από την τάση σου να συνάπτεις σχέσεις εξάρτησης και επικεντρώσου στην οικοδόμηση υγιών σχέσεων, οι οποίες θα συνδυάζουν την προσωπική σου αυτονομία με την έννοια της γνήσιας και ανιδιοτελούς συντροφικότητας.

Ο Ήλιος στον 8ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:

Τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Γενικά, είσαι ένα άτομο εσωστρεφές, το οποίο καλείται να επικεντρωθεί στη διερεύνηση και εξερεύνηση της ίδιας της ψυχολογίας του και να προσπαθήσει να αλλάξει εσωτερικά. Κατά διαστήματα, νιώθεις την ανάγκη να ανανεώνεσαι και να ξαναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου. Επιπρόσθετα, επειδή έχεις ταλέντο στην διαχείριση χρημάτων τρίτων προσώπων, θα μπορούσες να γίνεις ένας άριστος οικονομολόγος, χρηματιστής, οικονομικός σύμβουλος ή λογιστής. Τέλος, ο 8ος οίκος συνδέεται με τον θάνατο και την αναγέννηση, τη μεταφυσική αλλά και με την έκφραση της σεξουαλικότητάς μας. Ως εκ τούτου, προκειμένου να ανακαλύψεις τον ίδιο σου τον εαυτό, καλείσαι να εξιχνιάσεις τα μυστήρια της ζωής, να μελετήσεις (με μέτρο και ελεγχόμενα) το ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο του αποκρυφισμού, να ζήσεις ανώτερες ερωτικές εμπειρίες και μονογαμικές σεξουαλικές συνευρέσεις οι οποίες θα είναι ποιοτικές και θα σου εξασφαλίσουν την υγιή ψυχοσωματική ένωση με το ταίρι σου.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Μην ξανοιχτείς με τραπεζικά δάνεια υπέρογκων ποσών, μην υπερχρεώσεις τις πιστωτικές σου κάρτες και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να ρυθμίσεις νόμιμα και προς όφελός σου τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τη Φορολογική Διοίκηση και τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Ασχολήσου με τον εσώτερο εαυτό σου αλλά μην αποσυρθείς από τα εγκόσμια. Αν μία διαθήκη δεν είναι ξεκάθαρη, μην επιδιώξεις ντε και καλά να κερδίσεις την σχετική κληρονομιά γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε περίεργες υποθέσεις και μάλιστα χωρίς καν να το καταλάβεις. Προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολή στο σεξ και την ροπή σου στην πολυγαμία, καθώς μια τέτοια προσέγγιση απέναντι στο σεξ μόνο σε αίσθημα ανικανοποίητου θα μπορούσε να οδηγήσει. Επιπρόσθετα, η καταχρηστική ενασχόληση με τη μεταφυσική μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη και να αποβεί μοιραία. Απόφυγέ την. Τέλος, είναι καλό να δέχεσαι οικονομική υποστήριξη από το ταίρι σου και γενικά από τους δικούς σου ανθρώπους. Συν τοις άλλοις, είναι καλό να βοηθάς τους άλλους σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των χρημάτων τους. Ωστόσο, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαύεσαι και να παραμελείς τα δικά σου οικονομικά ζητήματα. Μάθε να κερδίζεις χρήματα μόνος σου και να τα διαχειρίζεσαι ορθά.

ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Ο Ήλιος στον 9ο οίκο


Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Χαρακτηρίζεσαι από φιλοσοφικές, μεταφυσικές, λογοτεχνικές και εκπαιδευτικές ανησυχίες και η αδιάκοπη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων είναι για εσένα ζωτικής σημασίας. Οι σπουδές, η θρησκεία, η μάθηση, το διάβασμα, η μελέτη της Φιλοσοφίας, της Αστρολογίας και άλλων δυσνόητων θεωρητικών εννοιών και αντικειμένων σε βοηθούν ώστε να αποκτήσεις αυτογνωσία και, τελικά, να βρεις το αληθινό νόημα της ζωής. Συν τοις άλλοις, αγαπάς τα ταξίδια στο εξωτερικό και πράγματι μέσω αυτών επιτυγχάνεις υψηλό βαθμό συνειδητότητας. Εν ολίγοις, τα μακρινά ταξίδια είναι ωφέλιμα για εσένα, καθώς σου προσφέρουν απλόχερα γνώση και εμπειρίες και σου δίνουν τη δυνατότητα να διαμορφώσεις παγκόσμια συνείδηση και να καταλάβεις πως όλοι οι άνθρωποι από κάθε μεριά του πλανήτη μπορεί να φαινόμαστε διαφορετικοί αλλά στην πραγματικότητα είμαστε ίδιοι, έχουμε τις ίδιες ανάγκες και μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες. Μπορεί ένας πνευματικός δάσκαλος να εμφανιστεί στη ζωή σου και να σου υποδείξει διακριτικά και έμμεσα τον καρμικό προορισμό σου και το «μονοπάτι» που σου ταιριάζει. Μην του «κλείσεις την πόρτα».

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να αποκτάς γνώσεις, μόρφωση, κουλτούρα και εσωτερική ποιότητα. Ωστόσο, καλείσαι να αποφύγεις και να τοποθετήσεις στο περιθώριο την ροπή σου στην πνευματική αλαζονεία και στον ελιτισμό. Επίσης, την σοφία που αποκομίζεις δεν θα πρέπει να την κρατάς μόνο για τον εαυτό σου αλλά να την μοιράζεσαι με τους άλλους ανθρώπους, να την επικοινωνείς. Τέλος, να είσαι θρησκευόμενος αλλά όχι θρησκόληπτος και φανατισμένος. Ο φανατισμός θα σε απομακρύνει από τις βαθύτερες αλήθειες της ζωής.

Ο Ήλιος στον 10ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Έχεις την τάση να ασχολείσαι ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου, με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες καθώς και με την καριέρα σου. Η επαγγελματική σου ζωή έχει τεράστια σημασία για εσένα, ενώ ο ίδιος προσπαθείς να προβάλλεις (όσο αυτό είναι εφικτό) τα επιτεύγματα και την προσωπική σου αξία. Ως εκ τούτου, συχνά εισπράττεις την επιβράβευση των ανωτέρων σου για την επαγγελματική σου απόδοση και ικανότητα. Αργά ή γρήγορα επιτυγχάνεις τελικά την μετάβασή σου σε ανώτερα επίπεδα της διοικητικής ιεραρχίας. Μέσα από την εύρεση της επαγγελματικής και της κοινωνικής σου ταυτότητας, ανακαλύπτεις γενικά τον εαυτό σου, αποκτάς συνειδητότητα. Προς τα έξω δίνεις την εντύπωση ενός ανθρώπου ο οποίος είναι αυτάρκης, σίγουρος για τον εαυτό του, δημιουργικός, ηγετικός, αποφασιστικός και λαμπερός. Η φήμη σου συνήθως εκτοξεύεται στα ύψη. Αυτό, όμως, έχει ως αποτέλεσμα να εισπράττεις τόσο τον θαυμασμό όσο και τον φθόνο των γύρω σου. Προσπάθησε να εμπνεύσεις τους γύρω σου και να μεταφέρεις το φως σου σε αυτούς. Εκμεταλλεύσου τη δημοσιότητά σου προς όφελος της διάδοσης της πνευματικότητας. Και τότε θα δεις τα κρούσματα φθόνου να μειώνονται και θα εισπράττεις μόνο αγάπη.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Με Ήλιο στον 10ο οι σχέσεις σου με ανθρώπους που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας μπορεί, ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει ο Ήλιος με πλανήτες ή σημεία του γενέθλιου χάρτη σου, να είναι άριστες ή στο άλλο άκρο να είναι προβληματικές και να σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι κάποιοι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να σε καθυποτάξουν. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε καθυποτάξει, γιατί έτσι θα χάσεις και την εσωτερική σου ελευθερία και θα απομακρυνθείς από το ζητούμενό σου, που είναι η συνειδητότητα. Επίσης, για κανένα λόγο μην προσπαθήσεις ο ίδιος να επιβληθείς στους γύρω σου, απόφυγε την μανία σου για εξουσία και την εμμονή με τη δημόσια εικόνα σου. Άλλωστε, το είναι έχει σημασία, όχι το φαίνεσθαι. Συν τοις άλλοις, επειδή γενικά τείνεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο γραφείο, οι πολύ δικοί σου άνθρωποι μπορεί να νιώθουν παραμελημένοι ή τοποθετημένοι στο περιθώριο. Να είσαι, λοιπόν, καριερίστας αλλά με μέτρο και δίχως να παραμελείς τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Τέλος, απόφυγε τυχόν αλαζονικές συμπεριφορές και μη βλέπεις την επαγγελματική επιτυχία ως αυτοσκοπό.

Ο Ήλιος στον 11ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Γενικότερα, μοιάζεις να αναζητάς την προσωπική σου ταυτότητα μέσα από ομαδικές δραστηριότητες στις οποίες επιδίδεσαι από κοινού με άλλους ανθρώπους οι οποίοι είναι ομοϊδεάτες ή έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσένα. Και πράγματι, μέσα από κοινούς σκοπούς και μέσα από συλλογικές επιδιώξεις, αποκτάς αυτογνωσία. Επιπλέον, είσαι ανθρωπιστής και χαρακτηρίζεσαι από κοινωνικοπολιτικές ανησυχίες και κοινωνικούς προβληματισμούς, ενώ ο νους σου μοιάζει να είναι επικεντρωμένος στο μέλλον και να «γεννά» δημιουργικές ιδέες οι οποίες σχετίζονται με τα μελλοντικά σου σχέδια και οράματα. Η κοινωνική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ενώ ο τομέας της φιλίας μοιάζει να έχει τεράστια σημασία για εσένα. Έτσι, τείνεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στα φιλικά σου πρόσωπα, στις κοινωνικές συναναστροφές σου, στις διάφορες παρέες σου αλλά και σε άλλου είδους ομάδες, κοινωνικές οργανώσεις και σωματεία. Να βοηθάς τους φίλους και τους ομοϊδεάτες σου, να αλληλεπιδράς μαζί τους, να τους εμπνέεις και να εμπνέεσαι από αυτούς, καθώς έτσι οδηγείσαι στον δρόμο της συνειδητότητας.

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Αισθάνεσαι ιδιαίτερα ομαδικός και συχνά προσπαθείς να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στο πλαίσιο των διαφόρων ομάδων στις οποίες ανήκεις. Οι ηγετικές σου τάσεις, βέβαια, μπορεί να παρερμηνευτούν από τους γύρω σου και, τελικά, να προκαλέσουν προστριβές. Μη γίνεσαι, λοιπόν, εξουσιαστικός και δεσποτικός στις διάφορες ομάδες, σεβάσου τα θέλω των άλλων και πράξε ως ένα ισότιμο μέλος της εκάστοτε ομάδας. Επίσης, προσπάθησε να αποφύγεις την ταύτιση με τους φίλους σου και να μην επηρεάζεσαι πέραν του δέοντος από αυτούς, προκειμένου να διατηρήσεις την προσωπική σου ταυτότητα. Τέλος, ασχολήσου με τα κοινά, έχε πολιτική συνείδηση αλλά μη φανατίζεσαι στο πλαίσιο πολιτικών ιδεολογιών και απόφυγε τυχόν προσκολλήσεις σε κόμματα, τα οποία συνήθως έχουν ιδιοτελείς σκοπούς.

Ο Ήλιος στον 12ο οίκο

Ιδιότητες του εαυτού σου οι οποίες θα σε εξελίξουν:
Συχνά έρχονται στην επιφάνεια αρκετές από τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου και ο ίδιος έρχεσαι αντιμέτωπος με τη μοναξιά σου. Το ζητούμενο (όσον αφορά στην αυτογνωσία) είναι να κατορθώσεις τελικά να αποδεχθείς τη μοναξιά και να την μετατρέψεις σε μοναχικότητα, που εξ’ ορισμού είναι μια υγιής και συνειδητή στάση ζωής. Η ενδοσκόπηση και η επίτευξη της αυτογνωσίας αποτελούν μερικές από τις βασικότερες επιθυμίες σου. Και πράγματι η θαρρετή ματιά στον εσωτερικό σου κόσμο και η περισυλλογή σε βοηθούν ώστε να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Η διαίσθησή σου είναι πανίσχυρη και ο ίδιος μπαίνεις συχνά στη διαδικασία να αποκρυπτογραφήσεις τα όνειρά σου, προκειμένου να κατανοήσεις τα θέλω σου, τις ανάγκες σου και τα κίνητρα της συμπεριφοράς σου. Αυτό, βέβαια, δεν είναι εύκολο, είναι όμως ένα πρώτο βήμα για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου, που είναι ένας ικανοποιητικός βαθμός συνειδητότητας. Οι καλλιτεχνικές και οι μεταφυσικές σου ανησυχίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου. Και η αλήθεια είναι ότι η ενασχόληση με τις τέχνες και τα μυστήρια της ζωής σε ηρεμούν και σε «αφυπνίζουν». Γενικότερα, είσαι ιδιαίτερα συμπονετικός και φιλάνθρωπος, ενώ κατορθώνεις να εκτιμήσεις την ίδια τη ζωή και τα «δώρα» της μέσα από τον πόνο των άλλων και την ανθρώπινη δυστυχία που επικρατεί γύρω σου. Καλλιέργησε τη δεξιότητα της ενσυναίσθησης, βίωσε τη συνειδητή και εκούσια αυταπάρνηση και δώσε ανιδιοτελώς στους άλλους! Μόνο έτσι θα βρεις την ταυτότητά σου!

Ιδιότητες που πρέπει να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου ώστε να τις τοποθετήσεις στο περιθώριο, καθώς θα σε κρατήσουν στάσιμο πνευματικά:
Μπορεί κατά διαστήματα να αισθάνεσαι μπερδεμένος, καθώς η γνώση του εαυτού απαιτεί θάρρος και μια «βαθιά βουτιά» στα άδυτα τόσο του ασυνείδητου εαυτού σου όσο και του συλλογικού ασυνείδητου. Μην επιτρέψεις στην πλάνη να σε καθυποτάξει! Επίσης, συχνά τείνεις να ταυτίζεσαι με τον ανθρώπινο πόνο και τα προβλήματα των γύρω σου, πράγμα που κάποιες φορές σε «απομυζά» ενεργειακά και φθείρει τη ζωτικότητά σου. Επιπρόσθετα, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός, καθώς έχεις την τάση να εμπλέκεσαι (άθελά σου) σε παρασκήνια και ίντριγκες, ενώ οι κρυφοί εχθροί σου είναι ισχυροί και προσπαθούν να σε βλάψουν υπογείως. Μη μπεις στη διαδικασία φυγής και απόφυγε τυχόν εθισμούς. Συν τοις άλλοις, χρησιμοποίησε υγιώς, ελεγχόμενα και με μέτρο τη μεταφυσική. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να κινδυνεύσεις. Τέλος, να είσαι ονειροπόλος αλλά χωρίς να χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και κυρίως διατηρώντας έναν υψηλό βαθμό γείωσης και συντονισμού με τον αληθινό χωροχρόνο.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Newsletter