astropedia.gr

Δείκτες αστρολογικής ευτυχίας!

Δείκτες αστρολογικής ευτυχίας!
Το να βρίσκεστε σε μια ερωτική σχέση ακούγεται αρκετό για να σας κάνει να νιώθετε ευτυχισμένοι. Μόλις βρείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και νιώθετε ερωτευμένοι, τον πρώτο καιρό της σχέσης σας τα πάντα σας φαίνονται μαγικά και  υπέροχα, νιώθετε να πετάτε στα σύννεφα, δεν βαριέστε, βρίσκετε το αντικείμενο του πόθου σας γεμάτο κατανόηση και αγάπη. Σε κάποιο σημείο όμως, με την πάροδο του χρόνου, αυτή η ευτυχία και τα έντονα και παθιασμένα συναισθήματα αρχίζουν να εξασθενούν.

Μπορεί να θεωρείτε ο ένας τον άλλον ως δεδομένο. Καθώς αισθάνεστε ασφαλείς στη σχέση σας, δεν ανησυχείτε και δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για να εντυπωσιάσετε το σύντροφό σας. Δεν προσπαθείτε να αιχμαλωτίσετε ο ένας τον άλλον πια, είστε ήδη μαζί. Έτσι λοιπόν τα ελαττώματα και οι ιδιορρυθμίες του καθενός έρχονται στην επιφάνεια και οτιδήποτε θεωρούσατε χαριτωμένο ή αστείο, αρχίζει σιγά-σιγά και σας ενοχλεί.

Δυστυχώς δεν είναι όλες οι σχέσεις γραφτό να διαρκέσουν, αλλά μπορείτε να αποφύγετε μερικές από τις παγίδες που μπορούν να προκαλέσουν δυστυχία στην αγάπη αν γνωρίζετε το Ωροσκόπιο το δικό σας και του συντρόφου σας και προσπαθήσετε μαζί για την κοινή ευτυχία σας. Σίγουρα για να είστε ευτυχισμένοι σε μια σχέση θέλει πολύ υπομονή και δουλειά, αλλά αξίζει τον κόπο.

Δείκτες αστρολογικής ευτυχίας
Για να δείτε αν θα βρείτε τη συναισθηματική πληρότητα στην αγάπη, οι πλανήτες που συνήθως εμπλέκονται είναι η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο και η Σελήνη και η Αφροδίτη σε αντρικό Ωροσκόπιο. Επίσης λαμβάνουμε υπόψη τον κυβερνήτη του 5ου  οίκου που σηματοδοτεί τον έρωτα και τα συναισθήματα και τον κυβερνήτη του 7ου οίκου που σηματοδοτεί τις σταθερές σχέσεις και το γάμο.

Οι δείκτες σε δυσαρμονία με τον Κρόνο
Έτσι λοιπόν, αν η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο και η Σελήνη και η Αφροδίτη σε αντρικό Ωροσκόπιο βρίσκονται σε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με τον Κρόνο σκοτώνουν το πάθος και την αγάπη και δημιουργούν συναισθηματική απόσταση και δυσκολίες. Το άτομο νιώθει στενοχωρημένο και υπάρχει αργή εξέλιξη της σχέσης ή του γάμου. Κάποιες φορές αυτές οι όψεις δηλώνουν γάμο από συμφέρον ή με ένα άτομο που είναι χήρος ή γάμο σε μεγάλη ηλικία ή με ένα άτομο μεγάλης ηλικίας. Το άτομο παντρεύεται συνήθως για τα κοινωνικά πρέπει και νιώθει μια συνεχή ανησυχία μη μπορώντας να ικανοποιηθεί με τίποτα. Μπορεί επίσης να παντρευτεί και να μη κάνει παιδιά ή να μείνει χήρος. Ο Κρόνος συγκρατεί το πάθος και κάποιες φορές δίνει ζήλια και σκληρότητα, με άσχημες εξελίξεις που οδηγούν στο χωρισμό. Κάποιες φορές το ζευγάρι μένει στο ίδιο σπίτι, αλλά δεν έχει καμία ερωτική σχέση με το σύντροφό του.

Οι οίκοι της ευτυχίας

Στον Τρίτο ή στον Πέμπτο Οίκο
Αν η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο και η Σελήνη και η Αφροδίτη σε αντρικό Ωροσκόπιο βρίσκονται στον τρίτο ή τον πέμπτο γενέθλιο οίκο το άτομο αρέσκεται να φλερτάρει και κατά συνέπεια, αν είναι σε γάμο η σχέση με το σύντροφό του γίνεται δυστυχισμένη και επίπονη. Ιδιαίτερα, η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο δίνει μια τάση για αισθησιακή ευχαρίστηση και πάθος. Το άτομο αυτό λαμβάνει ευχαρίστηση μέσα από το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ και δεν διστάζει να κάνει παράλληλες σχέσεις. Του αρέσει να ζει επιδεικτικά και μπορεί να κάνει μια παράλληλη σχέση την οποία μπορεί να μετανιώσει αργότερα. Έχει παρατηρηθεί ότι η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο και η Σελήνη και η Αφροδίτη σε ένα αντρικό Ωροσκόπιο, όταν βρίσκονται στον πέμπτο ή τον έβδομο οίκο και στους Διδύμους, Τοξότη και Ιχθύς κάνουν το άτομο να επιδιώκει πολλές σχέσεις και συνήθως δίνουν περισσότερους από έναν/μια συζύγους. Εδώ το άτομο έχει πολλά ερωτικά ερεθίσματα και έντονες σεξουαλικές επιθυμίες, κάνει τα πάντα για την ικανοποίηση των σεξουαλικών επιθυμιών του. Ακόμα χειρότερα όταν οι παραπάνω πλανήτες προσβάλλονται από τον Δία, τότε το άτομο είναι «εθισμένο» σε πολλούς ερωτικούς συντρόφους.

Στον Έβδομο Οίκο
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο και η Σελήνη και η Αφροδίτη σε αντρικό Ωροσκόπιο και στον έβδομο οίκο είναι μια από τις καλύτερες θέσεις για έναν ευτυχισμένο γάμο. Χαρίζουν ζεστασιά, αγάπη και τρυφερότητα και πολλές φορές έναν όμορφο ερωτικό σύντροφο ή ακόμα και πλούσιο. Οι παραπάνω πλανήτες στον έβδομο οίκο δηλώνουν αγάπη μεταξύ του ζευγαριού και ευτυχία. Δίνουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή και χρήμα, ιδιαίτερα αν η Αφροδίτη είναι στον Ταύρο και τον Ζυγό.

Στον Ένατο Οίκο
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο και η Σελήνη και η Αφροδίτη σε αντρικό Ωροσκόπιο στον ένατο οίκο δίνουν συνήθως οικονομική ευημερία και το άτομο είναι λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας ή προτιμά να ζει ελεύθερα χωρίς να θέλει να κάνει οικογένεια ή δείχνουν ένα άτομο που έχει κλίση στη φιλοσοφία, τη θρησκεία και τη μάθηση. Ίσως έχει πάει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πολλά  μεγάλα ταξίδια ή ακόμα και στο εξωτερικό ή μπορεί να παντρευτεί αλλοδαπό. Γενικά, οι παραπάνω πλανήτες στον ένατο οίκο είναι σημάδι τύχης. Αν όμως οι παραπάνω πλανήτες στον ένατο οίκο προσβάλλονται από κακεργέτες πλανήτες, το άτομο δεν έχει ήθος ή εμπλέκεται με ερωτικούς συντρόφους αμφιβόλου χαρακτήρα και ηθικής. Γίνεται απαισιόδοξο και δεν μπορεί να νιώσει την ερωτική ευτυχία.

Στον Δέκατο Οίκο

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο και η Σελήνη και η Αφροδίτη σε αντρικό Ωροσκόπιο στον 10ο οίκο δίνουν κέρδη και κοινωνική καταξίωση διαμέσου του γάμου. Αν οι πλανήτες είναι σε καλή θέση, τότε τα κέρδη έρχονται χωρίς πολλή προσπάθεια. Αν είναι αδύναμοι, θα υπάρξουν κέρδη, αλλά με προσπάθειες.

Στον Ενδέκατο Οίκο
Αν η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε ένα γυναικείο Ωροσκόπιο και η Σελήνη και η Αφροδίτη σε αντρικό Ωροσκόπιο είναι στον 11ο οίκο και προσβάλλονται, το άτομο νιώθει πίεση, θέλει την ελευθερία του και δεν επιδιώκει την οικογενειακή ζωή.

Στον Δωδέκατο Οίκο
Οι παραπάνω πλανήτες στο 12ο οίκο δίνουν μια μυστική ερωτική σχέση ή αν προσβάλλονται το άτομο είναι έκφυλο και ακόλαστο καθώς επιδιώκει μόνο την ευχαρίστηση. Με καλές όψεις θέλει να προσφέρει, είναι συμπονετικό, ρομαντικό και ευαίσθητο.

Αρμονικές και δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης
Η Αφροδίτη σε δυσαρμονικές όψεις (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με τον Άρη κάνουν το άτομο λάγνο ή σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουν έναν πρώιμο γάμο που όμως υπάρχουν συνεχείς διαφωνίες. Αν η Αφροδίτη που συμβολίζει κυρίως το γάμο είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του 5ου ή του 7ου οίκου, το άτομο είναι υπερβολικά παθιασμένο για γάμο.

Αν η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου και σε πτώση ή σε δυσαρμονική όψη (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με έναν κακεργέτη πλανήτη, ο ερωτικός σύντροφος είναι συνήθως σκληρός και εριστικός. Αν η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου και σε αρμονικές όψεις (σύνοδο, τρίγωνο, εξάγωνο) με τον Δία, δείχνει αγάπη, ειλικρίνεια και ηθική ακεραιότητα. Το άτομο διαθέτει αυτοπεποίθηση, έχει συναίσθηση της προσωπικής του αξίας και μπορεί να συγκεντρώσει χρήματα μέσα από το γάμο.
Newsletter