astropedia.gr

Ευνοϊκές ημερομηνίες για γάμο

Ευνοϊκές ημερομηνίες για γάμο
Η εκλογική αστρολογία μπορεί να φανεί χρήσιμη και στην περίπτωση που ένα ζευγάρι θέλει να βρει μια κατάλληλη και ευνοϊκή στιγμή για να παντρευτεί. Φυσικά, τονίζουμε ότι όχι μόνο στην περίπτωση εύρεσης ευνοϊκής στιγμής για γάμο, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις που αναζητούμε μια ευνοϊκή στιγμή για να ξεκινήσουμε κάτι, δεν υπάρχει ποτέ η απόλυτα θετική και ευοίωνη στιγμή και πάντα θα πρέπει να δουλέψουμε με ό,τι καλύτερο μας προσφέρουν οι αστρολογικές θέσεις και οι πλανητικοί συνδυασμοί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 

Ο γάμος είναι ένωση μέσω της αγάπης

Ένας από τους πιο βασικούς και προφανείς κανόνες για να εντοπίσουμε μια καλή ημέρα για γάμο είναι να αποφύγουμε να είναι ανάδρομη η Αφροδίτη. Ιδανικά, θα θέλαμε την Αφροδίτη να βρίσκεται σε ένα ζώδιο που λειτουργεί καλά, όπως στον Ταύρο, στον Ζυγό ή στους Ιχθύς. Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα θέλαμε μια Αφροδίτη σε ένα ζώδιο όπου δεν λειτουργεί καλά, όπως στον Κριό, στον Σκορπιό ή στην Παρθένο. Επίσης αποφεύγουμε ημέρες που η Αφροδίτη κάνει σκληρές όψεις με τους κακεργέτες, ενώ προτιμούμε ημέρες με θετικές όψεις Σελήνης ή Ερμή προς την Αφροδίτη ή με θετικές όψεις Αφροδίτης-Άρη.

Ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης θα πρέπει να αποφεύγεται, μιας και η κίνηση του πλανήτη των συμφωνιών και των συμβολαίων επηρεάζει και έναν γάμο, που ουσιαστικά δεν είναι κάτι άλλο παρά μια επίσημη υπόσχεση, ένα συμβόλαιο. Ο ανάδρομος Ερμής σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να είναι σημάδι αμφιβολίας, δεύτερων σκέψεων και τελικά μιας οπισθοχώρησης. Ο ανάδρομος Ερμής όμως μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνος τελικά, αν πρόκειται για έναν δεύτερο γάμο, καθώς σε αυτή την περίπτωση μπορεί να συμβολίσει το ότι κάνουμε κάτι πάλι, για δεύτερη φορά.

Ο γάμος είναι ένα συναίσθημα που θέλει να πραγματωθεί

Ένας γάμος πέρα από ένα συμβόλαιο, είναι και η ένωση δύο ανθρώπων σε πρακτικό και συναισθηματικό επίπεδο, άρα έχει μεγάλη σημασία η θέση και η σχέση που έχουν τα φώτα, ο Ήλιος και η Σελήνη, κατά την ημέρα που γίνεται ένας γάμος και είναι ευνοϊκό όταν υπάρχουν θετικές όψεις μεταξύ των φώτων. Όπως είναι αναμενόμενο, μια Σελήνη στον Σκορπιό ή στον Αιγόκερω καλό θα ήταν να την αποφύγουμε, όπως και μια Σελήνη στον Κριό, ενώ είναι προτιμότερη μια Σελήνη στον Ταύρο, στον Καρκίνο ή στον Ζυγό. Το πιο σημαντικό όμως σε αυτή την περίπτωση είναι η σχέση που έχουν τα φώτα και οι θετικές όψεις έχουν το πάνω χέρι. Θα προτιμούσαμε λοιπόν για παράδειγμα μια Σελήνη στον Κριό σε καλή όψη με τον Ήλιο από μια Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο με τον Ήλιο. Επίσης αποφεύγουμε τις ημέρες που ο Ήλιος πάει να κάνει τετράγωνο ή αντίθεση με τον Κρόνο και γενικά θέλουμε τον Κρόνο να κάνει καλές όψεις. Όσον αφορά το αν ο γάμος γίνεται σε γέμισμα Σελήνης ή σε χάσιμο, αυτό είναι κάτι σχετικό και μερικές φορές δεν μπορούμε να επιλέξουμε με πλήρη ελευθερία την ημέρα του γάμου μας. Προτεραιότητα πάντα έχουν οι όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και υπάρχουν θετικές όψεις και στην φάση του χασίματος της Σελήνης.

Ο γάμος είναι ένα κοινό όραμα

Σε ένα επόμενο βήμα, χρειάζεται να αποκλείσουμε τις ημέρες και ώρες που η Σελήνη είναι κενής πορείας, γιατί ο συμβολισμός μιας Σελήνης σε κενό πορείας είναι ότι στο τέλος δεν γίνεται τίποτα και δεν βγαίνει κάτι. Στην περίπτωση ενός γάμου, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πολλά, από απρόοπτες και ξαφνικές συνθήκες που εμποδίζουν την τέλεση του γάμου μέχρι και την αναποτελεσματικότητα του ζευγαριού να υλοποιεί τους κοινούς στόχους που θέτουν ή ακόμη και να μην μπορούν τελικά να λειτουργήσουν θέτοντας κοινούς στόχους και να μην υπάρχει εντέλει κοινό όραμα.

Ένα γάμος έχει και σκαμπανεβάσματα…


Είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις όψεις που θα κάνει η Σελήνη μέχρι να βγει από το ζώδιο όπου βρίσκεται κατά την τέλεση του γάμου. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ο χάρτης του γάμου θα συνεχίσει να εξελίσσεται (όπως ακριβώς και ο γενέθλιος χάρτης μέσα από τις προόδους του), όσο κρατάει ο γάμος. Η Σελήνη είναι ο πιο γρήγορος πλανήτης και οι πλανήτες με τους οποίους θα έρθει σε επαφή μέχρι να αποχωρήσει από το ζώδιο και οι όψεις της με αυτούς, δείχνουν το πώς θα προχωράνε τα πράγματα στην καθημερινότητα του γάμου. Αν για παράδειγμα, η Σελήνη κάνει όψεις που φέρνουν εκνευρισμό και εντάσεις, τότε θα περιμένουμε η καθημερινότητα του ζευγαριού να έχει κυρίως τέτοια στοιχεία, πράγμα που τελικά μπορεί να υπονομεύσει την σχέση. Η Σελήνη λοιπόν πρέπει να κάνει μια καλή όψη προτού περάσει σε κενό πορείας και βγει από το ζώδιο.

Ο χάρτης για την ώρα του γάμου

 • Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου δεν πρέπει να είναι σε σκληρή όψη με τον κυβερνήτη του έβδομου οίκου.

 • Οι δύσκολοι πλανήτες (παραδοσιακά ο Άρης και ο Κρόνος και μοντέρνα και οι εξωκρόνιοι πλανήτες, Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) πρέπει να μην εντοπίζονται στον έβδομο οίκο την στιγμή που γίνεται ο γάμος. Ο Κρόνος ειδικά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι στον έβδομο οίκο.

 • Ειδικά ο Ουρανός δεν πρέπει να βρίσκεται σε σκληρή όψη με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη του έβδομου οίκου ή με πλανήτες που βρίσκονται μέσα στον έβδομο οίκο.

 • Ο Ουρανός καλό είναι να μην βρίσκεται στον τέταρτο οίκο του χάρτη του γάμου, γιατί αυτό υπονομεύει το αίσθημα της ασφάλειας και της οικειότητας στην οικογενειακή ζωή και η θέση αυτή λειτουργεί σαν μια νάρκη που κάποια στιγμή κάποιος θα την πατήσει. Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση στους ατομικούς χάρτες των συντρόφων ο Ουρανός να είναι ισχυρός γιατί μπορεί να βρίσκεται στον τέταρτο οίκο ενός συντρόφου, κάποιος να έχει την ακμή του τέταρτου οίκου στον Υδροχόο ή την Σελήνη του στον Υδροχόο ή να έχει μια γενέθλια όψη Σελήνης-Ουρανού, οπότε σε αυτή την περίπτωση ένας Ουρανός στον τέταρτο οίκο του χάρτη γάμου δεν θα ήταν τόσο ξένο και επικίνδυνο στοιχείο…

 • Θέλουμε την Σελήνη να βρίσκεται σε γωνιακό οίκο, με προτίμηση τον έβδομο ή να κάνει όψη με τους ευεργέτες, δηλαδή την Αφροδίτη ή τον Δία.

 • Αποφεύγουμε να βρίσκεται η Σελήνη στον έκτο ή στον δωδέκατο οίκο του χάρτη για την ώρα του γάμου.

 • Αν μπορούμε, αποφεύγουμε να είναι γωνιακοί οι κακεργέτες, δηλαδή ο Άρης και ο Κρόνος παραδοσιακά, αλλά και οι μοντέρνοι δύσκολοι πλανήτες, Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας.

 • Ο ωροσκόπος του χάρτη γάμου να έχει μπει καλά σε ένα ζώδιο και να μην ετοιμάζεται να βγει από το ζώδιο. Να έχουμε ωροσκόπο δηλαδή από την 3η μοίρα έως την 27η ενός ζωδίου.

 • Ένας ωροσκόπος σε σταθερό ζώδιο είναι επιθυμητός γιατί δίνει διάρκεια και αντοχή στον χρόνο.

 • Η Σελήνη να έχει καλές όψεις με τον κυβερνήτη του τέταρτου οίκου και με τον κυβερνήτη του δέκατου οίκου.
Όλα τα παραπάνω βέβαια είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία και απαιτείται η γνώση ενός έμπειρου αστρολόγου για να σε βοηθήσει να βρεις την καλύτερη δυνατή ημερομηνία και ώρα για τον γάμο σου. Μην χάνεις χρόνο, κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και προγραμμάτισε έγκαιρα και με επιτυχία μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου!

Ευνοϊκές ημερομηνίες για γάμο μέχρι τα τέλη του έτους

Το διάστημα κατά το οποίο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού για φέτος είναι από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι 23 Οκτωβρίου. Οι ημερομηνίες που φαίνονται να είναι κατάλληλες για γάμο μέσα στο παραπάνω διάστημα είναι ενδεικτικά οι παρακάτω:

 • 11-13 Οκτωβρίου
  Η Αφροδίτη σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο στον Ζυγό και η Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο. Προσοχή όμως: στις 13, η ημέρα είναι κατάλληλη μέχρι τις 08:00 το πρωί το αργότερο γιατί μετά η Σελήνη περνάει στους Διδύμους.
 • 16-17 Οκτωβρίου
  Οι ίδιοι αστρολογικοί παράγοντες, με την Σελήνη στον Καρκίνο αυτή την φορά όμως.
 • Αποφύγετε την 23 Οκτωβρίου!
  Η Αφροδίτη είναι στην καρδιά του Ηλίου (καζίμι), κάτι που είναι ιδιαίτερα ενισχυτικό για τα θέματα τις Αφροδίτης, όμως ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται σε αναιρετική μοίρα του Ζυγού, πράγμα που μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά. καθώς οι αναιτετικές μοίρες σχετίζονται με κάτι που τελειώνει και όχι με κάτι που αρχίζει. Είναι μια μέρα κατάλληλη για γάμο, μόνο αν θέλετε να τα παίξετε όλα για όλα…

  Αν είστε από αυτούς που βιάζονται και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τον Οκτώβρη, τότε η θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο παρέχει μια εναλλακτική. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο από τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 11 Αυγούστου και καλές ημερομηνίες μέσα σε αυτό το διάστημα είναι ενδεικτικά:
 • 22-23 Ιουλίου
  Με την Σελήνη από τον Ταύρο να βρίσκεται σε θετική σχέση με την Αφροδίτη και τον Ήλιο από τον Καρκίνο.

 • 26 -27 Ιουλίου
  Με την Αφροδίτη και την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter