astropedia.gr

Όψεις του Δία από διέλευση με γενέθλιους πλανήτες

Όψεις του Δία από διέλευση με γενέθλιους πλανήτες
Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της αισιοδοξίας και της επέκτασης.

Όταν κάνει όψη με τους γενέθλιους πλανήτες σας, αισθάνεστε περισσότερο ενθουσιασμό και καλή διάθεση. Ο διελαύνων Δίας μένει σε κάθε ζώδιο περίπου ένα χρόνο και επειδή είναι βαρύς πλανήτης αποκτά μεγαλύτερη σημασία και βαρύτητα όταν βρίσκεται σε όψη με οποιονδήποτε γενέθλιο πλανήτη. Με τον Δία λαμβάνετε  περισσότερα από όσα δίνετε αλλά μπορεί να κάνετε κατάχρηση των όσων παίρνετε αλλά και να υπερβάλλετε.

Ο Δίας λειτουργεί καλύτερα σε πνευματικό, ψυχικό και φιλοσοφικό επίπεδο, επειδή η καρμική σημασία του είναι η γνώση σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Στον υλικό κόσμο, μπορεί να σας φέρει υπερκατανάλωση τροφής, υπερβολικό βάρος, έντονη αυτοπεποίθηση, τυφλή αισιοδοξία, σπατάλες, μαλθακότητα και απραξία, αν οι όψεις είναι αρνητικές και ευκαιρίες, καλή τύχη, ανταμοιβές και οικονομική ευημερία, αν είναι θετικές.

Ο Δίας σας παρέχει ευκαιρίες και τύχη αλλά και υπερβολές και άσκοπη ανάλωση ενέργειας, που είναι ανάλογα της σημασίας του πλανήτη με τον οποίον βρίσκεται σε όψη αλλά και του οίκου από τον οποίον διέρχεται. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τη σημασία των όψεων που κάνει ο διελαύνων Δίας σε σχέση με τους γενέθλιους πλανήτες.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Τέλος στις ανασφάλειες και τις συνεχείς αναζητήσεις της αλήθειας. 
☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
☎ Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980
 

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Ήλιο

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) φέρνουν καλή τύχη και θα σας κάνουν να νιώσετε καλά. Μπορεί να κάνετε νέα σχέδια και να επεκτείνετε τα παλιά. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να μάθετε μια νέα γνώση, να κάνετε ταξίδια, ακόμα και στο εξωτερικό, να συναναστραφείτε άτομα πιο έμπειρα ή ακαδημαικά ή που ζουν μακριά σας. Ο Δίας σας βοηθά να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

  Όταν ο Δίας βρίσκεται σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ήλιο σας (τετράγωνο και αντίθεση), έχετε την τάση να υπερβάλετε λόγω της υπερβολικής αυτοπεποίθησης που έχετε, να μην υπολογίζετε τους κινδύνους που ενέχουν οι ενέργειές σας. Μπορεί επίσης να γίνετε τεμπέληδες καθώς αισθάνεστε καλά. Ο οίκος του οποίου η ακμή βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεαστεί επίσης καθώς ο κυβερνήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος. Για παράδειγμα, αν ο Λέων είναι στην ακμή του 6ου οίκου σας που κυβερνά την εργασία, είναι μια καλή χρονική περίοδος να ζητήσετε αύξηση ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με την γενέθλια Σελήνη

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) σας κάνουν να αισθάνεστε σίγουροι και αισιόδοξοι και έχετε μια καλή διάθεση, βλέπετε αισιόδοξα τη ζωή και θέλετε να βρίσκεστε με τους άλλους (κυρίως τις γυναίκες). Μπορεί επίσης να κινηθείτε να αποκτήσετε ένα νέο σπίτι ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε. Φροντίζετε περισσότερο το σπίτι σας και θέλετε να βρίσκεστε περισσότερο χρόνο με τα οικεία προς εσάς πρόσωπα.

  Όταν ο Δίας βρίσκεται σε δυσαρμονικές όψεις με τη γενέθλια Σελήνη σας (τετράγωνο και αντίθεση), μπορεί να κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που φαίνεται ότι πάνε ενάντια ή αμφισβητούν την ασφάλεια και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Κάποια γεγονότα δημιουργούν πίεση στο σπίτι σας και τη συναισθηματική ζωή. Μπορεί επίσης να πάρετε βάρος. Ο οίκος του οποίου η ακμή βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεαστεί επίσης καθώς ο κυβερνήτης του Καρκίνου είναι η Σελήνη. Για παράδειγμα, αν ο Καρκίνος είναι στην ακμή του 9ου οίκου σας που κυβερνά τα μακρινά ταξίδια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα κάνετε πολλά ταξίδια ή θα ξεκινήσετε σεμινάρια ή μια νέα γνώση.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Ερμή

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) σας βοηθούν να προβάλετε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας οι οποίες γίνονται αποδεκτές από τους άλλους, σκέφτεστε καθαρά και παίρνετε σωστές αποφάσεις. Έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε με σαφήνεια με τους άλλους. Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ερμή (τετράγωνο και αντίθεση), μπορεί να σας κάνει να παραμελήσετε τις λεπτομέρειες.

  Μπορεί επίσης να σας κάνει να βγάλετε στη φόρα πράγματα χωρίς να σκεφτείτε και όταν επικοινωνείτε δεν ακούτε τι σας λένε οι άλλοι. Τα σχέδια που κάνετε είναι υπερβολικά και ανέφικτα, ίσως ακόμη και παράλογα. Οι οίκοι των οποίων η ακμή βρίσκεται στα ζώδια των Διδύμων και της Παρθένου θα επηρεαστούν επίσης καθώς ο κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου είναι ο Ερμής. Για παράδειγμα, αν οι Δίδυμοι είναι στην ακμή του 5ου οίκου σας που σηματοδοτεί τον έρωτα, πιθανόν να έχετε πολλές ερωτικές κατακτήσεις.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με την γενέθλια Αφροδίτη

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) σας χαρίζουν ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές, χαίρεστε το φλερτ και τη σχέση σας, έχετε εύνοια στα οικονομικά σας. Έχετε κέρδη από την επιχείρησή σας και αναζητάτε την ποιότητα τόσο στα αντικείμενα που αγοράζετε όσο και τις κοινωνικές συναναστροφές σας. Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με την γενέθλια Αφροδίτη σας (τετράγωνο και αντίθεση), σας κάνει να νιώθετε τόσο καλά, που δεν θέλετε να κάνετε τίποτα παρά να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

  Το καλό είναι ότι αν πιεστείτε, μπορείτε να πετύχετε πολύ περισσότερα, επειδή ο Δίας είναι η τύχη και η Αφροδίτη κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Αν είστε σε δίαιτα, προσέξτε! Ο Δίας αυξάνει την επιθυμία σας για γλυκά και η Αφροδίτη σας ωθεί στην καλοπέραση. Οι οίκοι των οποίων η ακμή βρίσκεται στα ζώδια του Ταύρου και του Ζυγού θα επηρεαστούν επίσης καθώς ο κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού είναι η Αφροδίτη. Για παράδειγμα, αν ο Ζυγός είναι στην ακμή του 7ου οίκου σας που σηματοδοτεί τη δέσμευση και το γάμο, μπορεί και να παντρευτείτε.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Άρη

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) σας δίνουν τόλμη και ενθουσιασμό να πετύχετε τους στόχους σας και οι ενέργειές σας στέφονται με επιτυχία. Έχετε ισχυρή φιλοδοξία και κάνετε τις σωστές κινήσεις. Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Άρη (τετράγωνο και αντίθεση), συνιστά  ψυχραιμία! Ο Άρης είναι η δράση, η επιθετικότητα και ο θυμός και ο Δίας επεκτείνει τα πράγματα. Είναι μια χρονική περίοδος που θα θυμώνετε εύκολα και θα συγκρούεστε με τους άλλους.

  Οι δράσεις σας έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε καθώς γίνεστε περισσότερο ριψοκίνδυνοι, έχετε έντονη ενέργεια και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας, έτσι παίρνετε ρίσκα χωρίς να υπολογίζετε τον κίνδυνο. Οι οίκοι των οποίων η ακμή βρίσκεται στα ζώδια του Κριού και του Σκορπιού θα επηρεαστούν επίσης καθώς ο κυβερνήτης του Κριού και του Σκορπιού είναι ο Άρης. Για παράδειγμα, αν ο Κριός είναι στην ακμή του 3ου οίκου σας που σηματοδοτεί την επικοινωνία, λέτε άφοβα τη γνώμη σας και υπερασπίζεστε τις ιδέες σας.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Δία

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) σας κάνουν να αισθάνεστε σιγουριά και καλά ψυχολογικά. Έχετε αυτοπεποίθηση και παίρνετε ρίσκα που στέφονται με επιτυχία. Μπορεί να μάθετε μια νέα γνώση, να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να πάτε ένα μακρινό ταξίδι. Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Δία (τετράγωνο και αντίθεση), σας ωθεί να πάρετε ρίσκα, κυρίως οικονομικά, που αργότερα θα μετανιώσετε.

  Είστε πιο νωχελικοί, πιστεύετε στον εαυτό σας και δεν υπολογίζετε τους κινδύνους. Δεν είναι καλή χρονική περίοδος να επενδύσετε τα χρήματά σας, μπορεί να έχετε απώλειες. Ο οίκος του οποίου η ακμή βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη θα επηρεαστεί επίσης καθώς ο κυβερνήτης του Τοξότη είναι ο Δίας. Για παράδειγμα, αν ο Τοξότης είναι στην ακμή του 10ου οίκου σας που κυβερνά τη φήμη και την καριέρα, είτε θα έχετε επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση ή επαγγελματικά ρίσκα θα αποτύχουν.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Κρόνο

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) σας βοηθούν να εδραιώσετε την καριέρα σας καθώς οι οργανωτικές ικανότητές σας και η υπευθυνότητά σας είναι αυτά που σας καθοδηγούν στην επιτυχία. Η καριέρα σας θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί και έτσι να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Κρόνο (τετράγωνο και αντίθεση), σας ωθεί να αγωνιστείτε περισσότερο για την καριέρα σας έτσι μπορεί να παραμελήσετε την προσωπική σας ζωή.

  Ο Δίας επεκτείνει ό, τι αγγίζει και ο Κρόνος κυβερνά την απαισιοδοξία και την κατάθλιψη. Μπορεί να μην έχετε καλή διάθεση ή να βλέπετε το μέλλον σας ζοφερό ή να αγχώνεστε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και τις εκκρεμότητές σας. Ο οίκος του οποίου η ακμή βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου θα επηρεαστεί επίσης καθώς ο κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος. Για παράδειγμα, αν ο Αιγόκερως είναι στην ακμή του 4ου οίκου σας που κυβερνά την οικογένεια, μπορεί να αγχωθείτε από τις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Ουρανό

  Ο Ουρανός κυβερνά κάθε τι νέο και καινοτόμο, είναι ο πλανήτης της ανεξαρτησίας και δείχνει τις ριζικές αλλαγές. Ο Δίας όπως πάντα, επεκτείνει ό, τι αγγίζει. Έτσι λοιπόν, πολλά και διαφορετικά πράγματα μπορούν να συμβούν. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ιδιοφυΐας και των νέων ιδεών. Ο Δίας είναι η τύχη και ο Ουρανός λειτουργεί ξαφνικά. Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) σας βοηθούν να υλοποιήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας και να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, αφού νιώθετε ενθουσιασμό και το πνεύμα της περιπέτειας.

  Λύσεις εμφανίζονται ξαφνικά σε παλιά προβλήματα. Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ουρανό (τετράγωνο και αντίθεση), μπορεί να σας κάνει να νιώθετε στριμωγμένοι  από τη ρουτίνα και τις ευθύνες σας και να αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά, σπίτι ή ερωτική ζωή. Ανεξάρτητα από την όψη, το σίγουρο είναι ότι η επιθυμία σας για ελευθερία και νέες εμπειρίες επεκτείνεται. Ο οίκος του οποίου η ακμή βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεαστεί επίσης καθώς ο κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός. Για παράδειγμα, αν ο Υδροχόος είναι στην ακμή του 2ου οίκου σας που κυβερνά τα οικονομικά, μπορεί να κάνετε δραστικές κινήσεις ή να έχετε ξαφνικές, απρόσμενες αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) βοηθούν την έμπνευση, τη διαίσθηση και τη φαντασία σας να επεκταθούν. Νιώθετε συμπόνια και περισσότερη ευαισθησία σε όσους έχουν την ανάγκη σας και θέλετε να τους βοηθήσετε. Ενισχύονται επίσης οι καλλιτεχνικές τάσεις σας και η δημιουργικότητά σας. Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (τετράγωνο και αντίθεση), σας κάνει να μη μπορείτε να δείτε τη πραγματικότητα, ακόμα μπορεί να λέτε ψέματα ή να γίνετε άπληστοι.

  Δεν μπορείτε να κρίνετε τους ανθρώπους και να ψυχολογήσετε τα κίνητρά τους. Δεν είναι μια καλή χρονική περίοδος να ρισκάρετε με τα χρήματά σας ή να παίξετε τυχερά παιχνίδια. Ο οίκος του οποίου η ακμή βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεαστεί επίσης καθώς ο κυβερνήτης των Ιχθύων είναι ο Ποσειδώνας. Για παράδειγμα, αν οι Ιχθύς είναι στην ακμή του 12ου οίκου σας που κυβερνά το υποσυνείδητό σας, θα νιώσετε την ανάγκη να θεραπεύσετε την ψυχή σας από τις πληγές του παρελθόντος.

 • Ο διελαύνων Δίας σε όψη με τον γενέθλιο Πλούτωνα

  Οι αρμονικές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο και εξάγωνο) σας δίνουν την ευκαιρία να κάνετε νέες επενδύσεις, να αποπληρώσετε τα χρέη σας ή να βρείτε πηγές νέων οικονομικών πόρων. Μπορεί επίσης να αλλάξετε ριζικά τις πεποιθήσεις σας (Δίας) ή να μελετήσετε οτιδήποτε αφορά τον Πλούτωνα όπως το σεξ, το θάνατο, την ψυχολογία, την βιολογία, την κοινωνιολογία, την ανθρωπολογία, καθώς και ό, τι συσχετίζεται με τα χρήματα των άλλων ανθρώπων (κεφάλαια, χρηματοδότηση, φορολογία, κλπ). Οι αρμονικές όψεις βοηθούν στην αναγέννηση του σώματος και του νου σας, ίσως μέσα από τη γιόγκα ή το διαλογισμό. Επίσης είναι καλές για οποιαδήποτε θεραπεία (Πλούτωνας).

  Ο Δίας σε δυσαρμονικές όψεις με τον γενέθλιο Πλούτωνα (τετράγωνο και αντίθεση), δημιουργεί υπερβάλλοντα ζήλο που μπορεί να φτάσει στον εγωισμό, την αλαζονεία και τη μισαλλοδοξία. Ο Πλούτωνας είναι η εμμονή και ο φόβος και ο Δίας κάνει τα πράγματα μεγαλύτερα. Μπορεί να γίνετε  φανατικοί για κάτι, είτε πρόκειται για μια πεποίθηση ή μια προσωπική επιθυμία σας. Μπορεί επίσης να μην έχετε σωστή κρίση (Δίας) ή να κατακλύζεστε από εμμονές (Πλούτωνας) που σας οδηγούν σε λάθη και σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτοκαταστροφικές ενέργειες.

  Ο οίκος του οποίου η ακμή βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα επηρεαστεί επίσης καθώς ο κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας. Για παράδειγμα, αν ο Σκορπιός είναι στην ακμή του 1ου οίκου σας που κυβερνά την προσωπική σας ταυτότητα, θα έχετε ένα ριζικό μετασχηματισμό της προσωπικότητάς σας, για καλύτερα ή χειρότερα.

  Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι. 
Newsletter