astropedia.gr

Η διελεύση της Αφροδίτης από τους γενέθλιους οίκους

Η διελεύση της Αφροδίτης από τους γενέθλιους οίκους
Η διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από έναν οίκο διαφέρει, ανάλογα με το σύστημα οικοθεσίας που χρησιμοποιούμε και εξαρτάται φυσικά και από το αν θα γυρίσει ανάδρομη κατά την διέλευση. Κατά μέσο όρο όμως, η διέλευσή της από έναν οίκο του ωροσκοπίου διαρκεί γύρω στις 20 ημέρες. Η Αφροδίτη δεν απομακρύνεται από τον Ήλιο ποτέ πάνω από δύο ζώδια και συχνά η διέλευσή της γίνεται από έναν οίκο που γειτονεύει, αν δεν είναι ο ίδιος, με τον οίκο που κάνει την διέλευσή του ο Ήλιος. Κατά την διέλευσή της η Αφροδίτη μας κάνει πιο δεκτικούς και συνεργατικούς στον τομέα της ζωής μας που συμβολίζει ο οίκος από όπου γίνεται η διέλευση.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 1ο γενέθλιο οίκο

Όταν η Αφροδίτη διέρχεται από τον πρώτο σου οίκο σε απασχολεί πώς σε βλέπουν οι άλλοι,  τι προβάλεις ως ταυτότητα για τις προσωπικές σου αξίες  και ό,τι θεωρείς υποκειμενικά όμορφο. Γίνεσαι ιδιαίτερα κοινωνικός εκδηλώνεις άμεσα τη προσωπικότητά σου και έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο.

Γοητεύεις, προσελκύεις, έχεις καλαίσθητη εμφάνιση και γλυκύτητα στην έκφραση και η παρουσία σου εκπέμπει ζεστασιά. Συμπεριφέρεσαι με κοινωνικά αποδεκτούς τρόπους, αναζητάς την χαρά και την διασκέδαση και με την ευχάριστη και θετική συναισθηματικά διάθεση που έχεις φλερτάρεις και καταφέρνεις να δημιουργήσεις νέες σχέσεις. Θέλεις να δώσεις καλή εντύπωση, να αναγνωριστείς και γίνεις αποδεκτός.

Έχεις ζεστά και φιλικά αισθήματα και τα εκδηλώνεις αυθόρμητα. Αναζητάς επιβεβαίωση και θαυμασμό που ίσως προσπαθείς να τον εισπράξεις κάνοντας παραχωρήσεις. Αποφεύγεις τις αντιθέσεις και γίνεσαι συγκαταβατικός, διαλλακτικός και υποχωρητικός.Δίνεις μεγάλη προσοχή στην εξωτερική σου εμφάνιση και προσπαθείς να γίνεις περισσότερο γοητευτικός. Με την εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση που παρουσιάζεις κάνεις επίδειξη καλού γούστου, έχεις υπερβολική φιλαρέσκεια και κολακεύεσαι όταν σε θαυμάζουν.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 2ο γενέθλιο οίκο

Η διελαύνουσα Αφροδίτη από τον οίκο που εκφράζει τις υλικές κτήσεις, τα χρήματα και τις αξίες, σου δίνει χαρά και διάθεση για απολαύσεις, και την απαραίτητη δυναμική για να μπορέσεις να εκφραστείςκαι να εισπράξεις ικανοποίηση. Σχετίζεται με την ασφάλεια που νιώθειςόταν έχεις χρήματα και τον τρόπο με τον οποίο τα κερδίζεις. Θέλεις να απολαύσεις τα αγαθά και τα χρήματα που κατέχεις και σε ενδιαφέρει να αισθανθείς υλική άνεση και συναισθηματική ασφάλεια.

Δεν ενεργείς πρακτικά αλλά με υπερβολές. Το ενδιαφέρον σου εντοπίζεται  στα όμορφα πράγματα που κάνουν την καθημερινότητα σου πιο ευχάριστη. Αναζητάς το ωραίο και εκτιμάς το όμορφο και δαπανάς εύκολα χρήματα για καλόγουστα πράγματα και αντικείμενα. Είναι ένα διάστημα που ξοδεύεις χρήματα για τον εαυτό σου και αγοράζεις ό,τι μπορεί να σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα με την εμφάνισή σου. Δίνεις χρήματα για ρούχα, κοσμήματα ή κάνεις αγορές αντικειμένων και ακριβών δώρων.

Οι δαπάνες χρημάτων γίνονται για να έχεις το αίσθημα της ασφάλειας αλλά και για την προσωπική σου απόλαυση. Προσελκύεσαι από το πολιτιστικό παρελθόν και με την ιδιαίτερη καλαισθησία που έχεις αγοράζεις είδη τέχνης και διακόσμησης.Επιθυμείς πολλά αποκτήματα και έχεις μια τάση προς την καλοπέραση και ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις. Γοητεύεσαι και προσελκύεις σταθερούς συναισθηματικά ανθρώπους και με οικονομική άνεση  που σου δίνουν την αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας και σέβονται τις ανάγκες σου.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 3ο γενέθλιο οίκο

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον οίκο δείχνει τον τρόπο που σχετίζεσαι και εκφράζεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον, κοντινούς συγγενείς και γείτονες και τις εμπειρίες που έχεις με αυτά τα άτομα. Είναι ένα διάστημα που αποφεύγεις να ασχοληθείς με σοβαρά θέματα και προβλήματα και αναζητάς στις καθημερινές επαφές την χαρά και την διασκέδαση. Έχεις ανάγκη από έντονη κοινωνική ζωή και ευχαριστιέσαι να βρίσκεσαι σε συναντήσεις και παρέες με φίλους, κοντινούς συγγενείς και γείτονες.

Επιθυμείς να έχεις ειρηνικές σχέσεις και συνειδητοποιείς την σημαντική θέση που έχουν στη ζωή σου οι κοντινοί σου άνθρωποι και εκφράζεις την αγάπη, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον που έχεις για αυτούς.Έχεις μεγάλη αισιοδοξία και αναζητάς την επικοινωνία με ανθρώπους που κινητοποιούν τη σκέψη σου και συνδέεσαι μαζί τους διανοητικά μέσα από συζητήσεις. Συμπεριφέρεσαι και εκφράζεσαι με χαρά και έχεις μεγάλη κοινωνικότητα. Σε γοητεύουν οι πνευματικές συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων για διάφορα θέματα.

Δίνεις μεγάλη αξία στην ανταλλαγή των ιδεών και γίνεσαι περισσότερο διανοητικός και λιγότερο συναισθηματικός. Έχεις μεγάλη όρεξη για μάθηση,είσαι πνευματικά και πολιτιστικά δραστήριος και έχεις ανησυχίες για διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Σου αρέσει να ενημερώνεσαι για πολλά από τα οποία αντλείς άμεση πληροφόρηση.Έχεις ευκαιρίες για  νέες γνωριμίες αλλά το ενδιαφέρον σου κυρίως επικεντρώνετε στο να αντλήσεις και να ανταλλάξεις πληροφορίες με όσους συναντιέσαι και οι επαφές που κάνεις είναι συνήθως ρηχές και επιδερμικές. Μπορείς να συμφιλιωθείς και να εξομαλύνεις τις διαφορές σου με ανθρώπους στις κοινωνικές σου σχέσεις και να ζητήσεις συγνώμη αν υπήρχε απόσταση μεταξύ σας.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 4ο γενέθλιο οίκο

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον οίκο που αποτυπώνει τις  εμπειρίες που έχεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και τις  σχέσεις σου με τους ανθρώπους μέσα σε αυτό. Δείχνει επίσης, τον τρόπο που θέλεις να εκφραστείς και με ποιους τρόπους το αναζητάς να αισθανθείς ασφάλεια στη ζωή σου. Η Αφροδίτη εδώ σου δίνει γαλήνια συμπεριφορά και αγάπη. Οι σχέσεις με τους γονείς σου γίνονται πιο κοντινές και αναζητάς ξανά σαν παιδί το ενδιαφέρον, τη φροντίδα και τη προστασία τους.

Ποθείς και νοσταλγείς τη ζεστασιά της οικογενειακής διαβίωσης και την  τρυφερότητα των παιδικών σου χρόνων και ξαναγίνεσαι παιδί. Με  ζεστά και ευχάριστα συναισθήματα που έχεις εισπράττεις και προσφέρεις φροντίδα στους γονείς και σε πρόσωπα της  οικογένειας και αναζητάς την ασφάλεια και την αρμονία μέσα στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Σ΄ ενδιαφέρει να υπάρχει καλαισθησία και ομορφαίνεις και διακοσμείς το χώρο που ζεις.

Ενισχύεται η ανάγκη σου να βρίσκεσαι περισσότερες ώρες στο χώρο του σπιτιού και με την ευχάριστη διάθεση που έχεις αγοράζεις ακριβά είδη. Προσφέρεις απλόχερα και δεκτικά φιλοξενία και οι επισκέπτες σου αισθάνονται άνεση και φροντίδα. Θέλεις να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και αναζητάς ανθρώπους για να σχετισθείς μέσα από επικοινωνία, σταθερότητα και ισότιμες σχέσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου σε συνθήκες που να περιέχουν τη εμπιστοσύνη και την σταθερότητα.Διευκολύνεσαι για αναζήτηση σχέσης αν είσαι γυναίκα και η γενέθλια Αφροδίτη σου έχει θετική όψη με τον Ήλιο ή αν είσαι άνδρας και η γενέθλια Αφροδίτη κάνει θετική όψη με την Σελήνη.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 5ο γενέθλιο οίκο
Όταν διέρχεται η Αφροδίτη από οίκο της δημιουργικότητας και των φλερτ θέλεις να γίνεις ξανά ένα ανέμελο παιδί που βλέπει τη ζωή σαν παιχνίδι. Αναγνωρίζεις πως θέλεις να είσαι ανάλαφρος και χαρούμενος και αναζητάς τη διασκέδαση. Έχεις πολλές και καλές ευκαιρίες για διασκέδαση, ψυχαγωγία, νέες γνωριμίες και μπορείς να διεκδικήσεις άφοβα ό,τι έχεις ανάγκη. Συμπεριφέρεσαι με μεγάλη ελευθερία για να εκφράσεις τον εαυτό σου και τις ικανότητες σου όπως πραγματικά είναι, χωρίς ανασφάλειες. 

Έχεις την ανάγκη να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και θέλεις να εισπράξεις θετική εντύπωση και την επιβεβαίωση ότι είσαι  μοναδικός και ξεχωριστός. Θέλεις να εκφραστείς για να αναδείξεις με δημιουργικό και καλλιτεχνικό τρόπο  τις ικανότητες σου και να αισθανθείς χαρά και ικανοποίηση. Το ενδιαφέρον σου στρέφετε σε όλα τα προσωπικά σου δημιουργήματα αλλά στην καλλιτεχνική έκφραση με έργα τέχνης που γίνεται από  άλλους. Προσελκύεις το αντίθετο φύλο χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες, με την εμφάνισή σου αλλά και με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, συγκεντρώνεις τα βλέμματα πάνω σου και ανεβάζεις την γοητεία σου.

Ερωτοτροπείς πολύ εύκολα με νέες γνωριμίες που κάνεις και ερωτεύεσαι με βάση την αρμονία, τις αξίες, και τα συναισθήματα. Απολαμβάνεις τη σωματική επαφή και τον έρωτα και επιθυμείς την ικανοποίηση του ερωτικού σου συντρόφου.Με την παιχνιδιάρικη διάθεσή που έχεις υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια με τα παιδιά. Προσαρμόζεσαι με άνεση στις απατήσεις των παιδιών, και καταφέρνεις να μιλάς στη γλώσσα τους σαν να είσαι και εσύ παιδί.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 6ο γενέθλιο οίκο

Με την διέλευση της Αφροδίτης από τον οίκο της υπηρεσίας και των καθημερινών υποχρεώσεων η εργασία και η χαρά ανάγονται σε καθήκοντα. Σκέφτεσαι και κινείσαι σε πρακτικά και λογικά πλαίσια με προβλήματα και ζητήματα της καθημερινότητας. Καθορίζεις με πρόγραμμα, τάξη και σαφήνια τις  καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αναζητάς ευχάριστους τρόπους για να χαλαρώσεις και να αισθανθείς άνετα από την πίεση και τις ευθύνες. Έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με απλές δουλειές της καθημερινότητας και του χώρου που μένεις, να τακτοποιήσεις πράγματα και αντικείμενα, να ομορφαίνεις το σπίτι, να αλλάξεις αισθητική στο χώρο σου αλλά και να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο δεν είναι ο κατάλληλος χώρος να εκφράσει τις θετικές της ιδιότητες. Δεν ενδιαφέρεσαι για διασκεδάσεις και  θέλεις να ικανοποιήσεις τις ανάγκες με ένα πρακτικό τρόπο στην καθημερινότητα. Δεν αποκλείει τις επαφές και τις σχέσεις  από αυτή τη θέση αλλά οι άνθρωποι που θα ήθελες να σχετιστείς μπορεί να προέρχονται από τον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να πληρούν με λογικό τρόπο όλα τα κριτήρια σου. Ωστόσο αν είσαι σε σχέση και υπάρχουν ανοιχτά θέματα στη σχέση σου μπορείς να τα συζητήσεις με άνεση.

Οι δραστηριότητες σου περιστρέφονται γύρω από το εργασιακό σου περιβάλλον. Είσαι σε θέση να κατανοήσεις καλύτερα όσους συνεργάζεσαι. Απολαμβάνεις την αποδοχή, το σεβασμό, εισπράττεις ευχαρίστηση από τη δουλειά και γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός. Έχεις ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, είσαι διακριτικός και κάνεις περισσότερες υποχωρήσεις και εξυπηρετήσεις. Εναρμονίζεσαι με τις καταστάσεις και συμπεριφέρεσαι με θετικό πνεύμα συνεργασίας και φιλικότητας, σε υφισταμένους και συναδέλφους. Έχεις ευγενικά αισθήματα, νοιάζεσαι, ενδιαφέρεσαι και προσπαθείς, να ανταποκριθείς στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο γενέθλιο οίκο

Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών βρίσκει την ιδανική της έκφραση. Έχεις μεγάλη ανάγκη για διαπροσωπικές σχέσεις και ειδικότερα μιας στενής σχέσης που να συμμερίζεται τις προσωπικές σου αξίες. Επιθυμείς πολύ δυνατάσυντροφικές σχέσεις ή αδέσμευτη συμβίωση και καταφέρνεις να το πετύχεις άνετα γιατί δημιουργείς με ευκολία νέες προσωπικές γνωριμίες.

Με το αρμονικό πνεύμα συνεργασίας, ευγένειας και διακριτικότητας που σε χαρακτηρίζουν ανταποκρίνεσαι εκφράζοντας τις ουσιαστικές επιθυμίες του εαυτού σου για να καταφέρεις να έχεις ισότιμες και ισορροπημένες σχέσεις. Η ευγένεια, η γλυκύτητα και η γοητεία που αποπνέεις σε βοηθούν αποτελεσματικές σε δημόσιες σχέσεις και σε όσους έρχεσαι  σε επαφή. Εκφράζεις με ευκολία, άνεση και ξεκάθαρο τρόπο τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου και αναζητάς ευχάριστες και αρμονικές σχέσεις.

Έχεις την τύχη με το μέρος σου και σχετίζεσαι με ελκυστικούς ανθρώπους. Σε ενδιαφέρουν όσοι είναι γοητευτικοί, ευχάριστοι στη συμπεριφορά, εκφράζονται με ωραίες λέξεις  και αποπνέουν καλό γούστο και αξιοπρέπεια. Η Αφροδίτη στο οίκο των σχέσεων σου δίνει τις ευκαιρίες να έρθουν στη ζωή σου καινούργιοι άνθρωποι και νέες σχέσεις αλλά έχει και την δυνατότητα να εξομαλύνεις  διαφορές και αντιθέσεις σε όλες τις προσωπικές σου σχέσεις με όσους είχες επαφές μέχρι τώρα.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο γενέθλιο οίκο
Η διέλευση της Αφροδίτη από τον οίκο που σχετίζεται με τις σεξουαλικές επιθυμίες αλλά και με τις βαθιές συναισθηματικές δεσμεύσεις, σου προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις.Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση χρωματίζεται από την ενέργεια του Σκορπιού. Εντείνει τα συναισθηματικά και σεξουαλικά πάθη με αισθήματα κτητικότητας, ζήλιας και αποκλειστικότητας και οι επιθυμίες γίνονται έντονες. Αναπτύσσεται ιδιαίτερη δυναμική στις προσωπικές σου σχέσεις με παιχνίδια εξουσίας για την επικράτηση και την κυριαρχία.

Έρχονται στην επιφάνεια θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα δεν σε είχαν απασχολήσει και ζητούν από σένα να τα συνειδητοποιήσεις. Σε προβληματίζει η στάση και η συμπεριφορά η δική σου, αλλά και της σχέσης σου, πώς συνυπάρχετε συναισθηματικά ως ζευγάρι, αλλά και πώς μοιράζεστε τα υλικά αγαθά. Θέλεις να αισθανθείς την συναισθηματική οικειότητα και αυξάνεται η σεξουαλική σου επιθυμία. Προσελκύεις άτομα που παρουσιάζουν μυστήριο, έχουν έντονο μαγνητισμό και ένα αδιόρατο στοιχείο πρόκλησης.

Σε απωθούν οι επιφανειακοί και ρηχοί συναισθηματικοί άνθρωποι. Ανταλλάσσεις βλέμματα που περιέχουν ερωτισμό και σε αγγίζουν βαθειά,ενδίδεις ευκολότερα. Επαφές και γνωριμίες που αρχίζουν τώρα μπορούν να εξελιχθούν σε σταθερές σχέσεις, θα είναι έντονες και θα  έχουν μεγάλη επίδραση στη ζωή σου. Σου αρέσει να μοιράζεσαι τα αγαθά και τις εμπειρίες που έχεις και ενεργοποιείται το ενδιαφέρον σου για οικονομικά ζητήματα που αφορούν τις απολαβές και τις απολαύσεις στις συντροφικές σχέσεις και τις συνεργασίες.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 9ο γενέθλιο οίκο

Η διέλευση της Αφροδίτης, από τον οίκο που σχετίζεται με τα ταξίδια, την επαφή με ανθρώπους που είναι μακριά και την ανώτερη εκπαίδευση, σου δίνει χαρά και αισιοδοξία. Κινητοποιείσαι σε δραστηριότητες που θα διευρύνουν και θα επεκτείνουν την γνώση σου για τη ζωή και θα της δώσουν ένα καινούργιο νόημα. Βρίσκεις μεγάλο ενδιαφέρον στις πανεπιστημιακές σπουδές και την ανώτερη εκπαίδευση. Θέλεις να εμπλουτίσεις το γνωστικό σου επίπεδο και αναζητάς νέες εμπειρίες μέσα από ιδέες. Καλλιεργείς τις επιθυμίες σου για επιμόρφωση και ενημερώνεσαι μέσα από σεμινάρια, ομιλίες και διαλέξεις.

Το ενδιαφέρον σου για την γνώση μπορεί να σε οδηγήσει σε σπουδές που έχεις εγκαταλείψει στο παρελθόν και τώρα σου ξαναγεννιέται η επιθυμία να τις συνεχίσεις. Η επανάληψη της καθημερινότητας σε κουράζει και έχεις μεγάλη αίσθηση της ελευθερίας. Γίνεσαι εξωστρεφής, γοητευτικός, ιδιαίτερα κοινωνικός,ελκυστικός,. Σε γοητεύουν τα μακρινοί προορισμοί και κάνεις με άνεση και ευκολία  σχέσεις  με αλλοδαπούς ή αλληλεπιδράς με ανθρώπους που βρίσκονται σε άλλες χώρες. Αγαπάς την δικαιοσύνη και έχεις οικουμενικές αρχές και αξίες.

Δεν έχεις εθνικές και φυλετικές προκαταλήψεις και επιθυμείς την αρμονική συνένωση του κόσμου. Απολαμβάνεις, να ταξιδεύεις για ευχαρίστηση και χαλάρωση, να εξερευνάς νέα πεδία γνώσης και πολιτισμών και αναζητάς νέες εμπειρίες. Εκφράζεις την αγάπη σου με ευγνωμοσύνη και γενναιόδωρα αισθήματα με όσους έρχεσαι σε επαφή. Έχεις ηθικές αρχές, αγάπη, γλυκύτητα και ευγένεια και την ανάγκη να σχετιστείς σε ευρύτερα πεδία. Όλα αυτά μπορούν όμως να σε αναγκάζουν να συμβιβάζεσαι εύκολα ιδεολογικά προκειμένου να γίνεις αποδεκτός.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 10ο γενέθλιο οίκο
Η διέλευση της Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σχετίζεται με τη δημόσια εικόνα που θέλεις να εκφράσεις, την κοινωνική προβολή και την επιτυχία μέσα από την κοινωνική καταξίωση. Η γοητευτική, φιλική και προστατευτική φύση της Αφροδίτης με την παρουσία της στον χώρο της καριέρας, φέρνει ευκαιρίες στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Ενδιαφέρεσαι να αναβαθμιστείς και να αναγνωριστείς κοινωνικά και να αποκτήσεις δύναμη και εξουσία.

Είσαι δημοφιλής και γοητεύεις, έχεις άνεση στον φιλικό και κοινωνικό κύκλο, κερδίζεις τις εντυπώσεις και ωφελείσαι κοινωνικά και επαγγελματικά. Με το διπλωματικό τρόπο που συμπεριφέρεσαι και την ευχέρεια που έχεις, προσαρμόζεσαι με άνεση στις κοινωνικές και στις δημόσιες σχέσεις. Έχεις κοινωνικότητα, επιτυχία και λάμψη με την προσωπική γοητεία που εκπέμπεις και εκφράζεσαι με ευχάριστο και συμπαθητικό τρόπο.

Είσαι πρόθυμος να συνεργαστείς ουσιαστικά και εποικοδομητικά για καλές σχέσεις στον χώρο της δουλειάς και αυτό αναγνωρίζεται από τους προϊσταμένους σου. Μπορείς να ζητήσεις αύξηση στις αποδοχές σου ή αναβάθμιση στα καθήκοντά σου. Στις αισθηματικές σου επιθυμίες αναζητάς έντονα την κοινωνική αναγνώριση με τις επαφές σου με κόσμο που προέρχεται από διαφορετικό και ίσως ανώτερο κοινωνικό και μορφωτικό στρώμα από το δικό σου. Η επιλογή του συντρόφου καθορίζετε από την κοινωνική θέση που έχει και από την ανάγκη σου για αναγνώριση.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 11ο γενέθλιο οίκο

Με τη διέλευση της Αφροδίτης  από τον ενδέκατο οίκο θέλεις να συναντηθείς, να μοιραστείς, να υποστηρίξεις και να υποστηριχθείς από φίλους και ανθρώπους μέσα από τις ιδέες σου. Συνάπτεις φιλίες με βάση τα κοινά ιδανικά και οράματα με σκοπό να διευρύνεις την κοινωνικοποίηση σου. Αναζητάς την συνεργασία με κοινωνικές ομάδες, πολιτικούς σχηματισμούς για να ασχοληθείς με  δραστηριότητες που υπερβαίνουν τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και σε συνδέουν οι ίδιες αξίες και ιδέες.

Έχεις δυνατά θερμά και φιλικά αισθήματα, και αναζητάς αρμονικές σχέσεις, οι ανάγκες σου έχουν ανθρωπιστικά κίνητρακαι κατανόηση για τα άτομα με τα οποία εμπλέκεσαι. Αισθάνεσαι προσωπική ασφάλεια, υπερασπίζεσαι και αναζητάς την ιδανική φιλία και την ισότιμη συνύπαρξη. Η ευχάριστη, καλοσυνάτη, γοητευτική και γενναιόδωρη φύση της Αφροδίτης ανανεώνει τις φιλικές σχέσεις με νέα κοινά ενδιαφέροντα και συσφίγγει τις σχέσεις μέσα στις ομάδες χαρίζοντας συμπαράσταση και αγάπη.

Σχέσεις που ξεκινάς στη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από τον ενδέκατο οίκο χαρακτηρίζονται  από ένα ισχυρό συναίσθημα κοινών οραμάτων, στόχων και είναι σχέσεις που ξεκινούν από φιλικές και μπορεί να εξελιχθούν σε ερωτικές. Είναι ίσως όμως κάπως  απρόσωπες και μπορεί να απουσιάζει η ανάγκη για βαθειά συναισθήματα.

Διέλευση της Αφροδίτης από τον 12ο γενέθλιο οίκο
Με την διέλευση της Αφροδίτης από τον ίσως λιγότερο κατανοητό οίκο που εκφράζει τα όνειρα, τις προσδοκίες και την μυστική και κρυφή πλευρά σου, καταλύεται η ατομικότητα σου και προσπαθείς να αναζητήσεις την προσωπική ευτυχία και ολοκλήρωση μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά. Σου δημιουργείται η διάθεση να εκφράσεις με ενσυναίσθηση θερμά αισθήματα, φροντίδα, στοργή και να προσφέρεις ψυχολογική και πρακτική βοήθεια στους αδύναμους και αυτούς που πάσχουν.

Κατά την διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης δεν μειώνεται το ενδιαφέρον σου για αισθηματικές αναζητήσεις ή για ερωτική ζωή. Προσπαθείς να κρατήσεις κρυφές και μυστικές τις προσωπικές σου επαφές, δεν δημοσιοποιείς εύκολα και εκφράζεις τα συναισθήματα και την αγάπη σου πολύ ιδιωτικά. Είσαι δεκτικός και παραχωρητικός στις σχέσεις σου και υπάρχει περίπτωση από παθητικότητα να εμπλακείς σε παράνομες επαφές που έχουν την αίσθηση του κρυφού.

Έχεις ανάγκη την μυστικότητα,  απομονώνεσαι  απ’ όλους και αναζητάς τη γαλήνη και επιθυμείς  να έχεις συναισθηματική ισορροπία  για να καταφέρεις να συνυπάρξεις μέσα σε μια αρμονική σχέση. Έχεις την ευκαιρία να προσπαθήσεις να ρίξεις άπλετο φως με την αυτοπαρατήρηση σου  σε κάθε είδους καταναγκαστική συμπεριφορά σου και να ανακαλύψεις μόνος πως αυτοπεριορίζεσαι χωρίς να το καταλάβεις  από κάποιες επιλογές σου.