astropedia.gr

Η διέλευση του Δία απο τους γενέθλιους οίκους

Η διέλευση του Δία απο τους γενέθλιους οίκους
Πού είναι η ευκαιρία;
Η επίδραση του διελαύνοντος Δία στους οίκους του γενέθλιου ωροσκοπίου
 

Ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού μένει σε κάθε ζώδιο για περίπου έναν χρόνο προσφέροντας από την θέση του ευκαιρίες για ανάπτυξη, εξέλιξη και επέκταση του εαυτού και των θεμάτων που κυβερνά στον γενέθλιο χάρτη. Γενικότερα, δημιουργεί συνθήκες που μας πάνε ένα βήμα παρά-πέρα στην ζωή μας. Πού όμως μπορούμε να εντοπίσουμε αυτή την εύνοια και πώς μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε πιο πρακτικά; Η απάντηση βρίσκεται στον οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου μας από τον οποίο ο Δίας, ανάλογα με την χρονιά, κάνει την διέλευσή του. Εντόπισε στον γενέθλιο χάρτη σου πού πέφτει η τρέχουσα θέση του Δία και διάβασε τον οίκο που επηρεάζεται

Διέλευση Δία από τον πρώτο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Η διέλευση του Δία από τον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου σου δηλώνει μια περίοδο χαράς και αρκετής αισιοδοξίας. Όσοκρατάειτοπέρασμααυτό, θα παρατηρήσεις βελτίωση στις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και η αυτοπεποίθησή σου θα αυξάνεται. Ενθουσιάζεσαικαικινείσαιεπεκτατικά, αυξητικάκαιγενναιόδωρα, καθώς η περίοδος αυτή είναι γενικότερα θετική και τυχερή.

Νοιώθεις ότι όλα τα μπορείς και πως όλα είναι δυνατά και αφήνεις πίσω σου τις δυσκολίες του παρελθόντος γιατί μπροστά σου ανοίγεται τώρα ένα καινούργιο μέλλον.  Αυτό είναι που σε ενδιαφέρει τώρα, το μέλλον και όχι πια το παρελθόν και έχεις πίστη ότι όλα θα λειτουργήσουν θετικά. Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με την αυτοβελτίωση, αλλά και με τις δημόσιες σχέσεις. Η αύρα σου εμπνέει τους άλλους να σε βλέπουν σαν αυτόν που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Η διέλευση αυτή σου φέρνει γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις και να ξεπεράσεις προβλήματα που μέχρι τώρα φαίνονταν τεράστια και δίχως λύση. Σε αυτό φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο και η διαφορετική στάση που κρατάς πλέον απέναντι στις δυσκολίες της ζωής και η θετική σου σκοπιά.

Δημιουργείς μια καλή πρώτη εντύπωση σε όσους γνωρίζεις τώρα και σε βλέπουν διαφορετικό από τους άλλους και σχεδόν χαρισματικό. Το να προχωρήσουν οι προσωπικές σου φιλοδοξίες είναι κάτι εύκολο αυτή την περίοδο και μπορείς να επεξεργαστείς τα σχέδιά σου καλύτερα και να εμβαθύνεις σε αυτά τώρα. Αποδέχεσαι περισσότερο τον εαυτό σου και αυτό κάνεις και τις σχέσεις σου με τους άλλους καλύτερες γιατί και οι άλλοι σε αποδέχονται πιο εύκολα και πιο άνετα πλέον. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή και να φροντίσεις να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα όσο διαρκεί αυτή η διέλευση και να μην σε απορροφήσει πλήρως μόνο ο εαυτός σου. Υπάρχειητάσηνα είσαι ανεκτικός με τον εαυτό σου και υπερβολικά επιεικής, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές, αν δεν το προσέξεις. Ένα παράδειγμα είναι η αύξηση βάρους που συνήθως φέρνει μια διέλευση του Δία από τον πρώτο οίκο.

Διέλευση Δία από τον δεύτερο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Ο δεύτερος οίκος σχετίζεται με τα οικονομικά μας, τα υπάρχοντά μας και με το σύστημα αξιών που έχουμε. Με την διέλευση του Δία από αυτόν τον οίκο είναι πολύ πιθανόν να δεις οφέλη και θετικές εξελίξεις όσον αφορά την ικανότητά σου να κερδίζεις χρήματα και ο Δίας πρόκειται να σου χαρίσει μια επικερδή και παραγωγική χρονιά. Θα θελήσεις να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο ή να καλλιεργήσεις τα ταλέντα που έχεις για να τα χρησιμοποιήσεις πρακτικά ώστε να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο τα κέρδη σου.

Ευκαιρίες επίσης θα παρουσιαστούν τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου ή για να επενδύσεις σε κάτι μελλοντικό. Οικονομικά ζητήματα και υποχρεώσεις που σε βαραίνουν από το παρελθόν, με αυτή την διέλευση τακτοποιούνται και δεν είναι απίθανο να κάνεις μια μεγάλη ή σημαντική αγορά ή πώληση. Απίθανο δεν είναι να πάρεις κάποιο σημαντικό μπόνους από την δουλειά σου ή να σου έρθει από κάπου ένα είδος δώρου. Γενικότερα η διέλευση αυτή σχετίζεται με αφθονία και καλοτυχία.

Ο δεύτερος οίκος εκτός από τα οικονομικά θέματα σχετίζεται και με την αίσθηση της αυτοαξίας και της αυτοεκτίμησης. Αυτή η διέλευση σε κάνει να αυξάνεις σε αυτοπεποίθηση και να ελκύεις αυτό που σου αξίζει. Είναι μια καλή περίοδος για να ζητήσεις αύξηση, προαγωγή, να κάνεις αίτηση για δάνειο ή για να ασχοληθείς ενεργά με χρηματικά ιδρύματα και φορείς. Πρόσεξε όμως να μην ξεφύγεις και από την μεγάλη θετικότητα και αισιοδοξία αρχίζεις να ξοδεύεις περισσότερα από όσο πρέπει και μπορείς.

Διέλευση Δία από τον τρίτο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Με αυτή την διέλευση παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για επικοινωνίες, μετακινήσεις και μάθηση. Είναι περίοδος που μπορείς να αυξήσεις τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου και μάλιστα με πολύ ευχάριστο τρόπο για σένα. Οι γείτονες και οι συγγενείς είναι θετικά πρόσωπα αυτή την περίοδο και μπορούν να παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες μέσα από αυτούς. Η γνώση σου αυξάνεται και η ικανότητά σου να διοχετεύσεις ή να διαμοιράσεις αυτή την γνώση μεγαλώνει. Εκδηλώνεσαι και εκφράζεσαι περισσότερο και πιο άνετα και οι ιδέες σου βγαίνουν από το στόμα σου με μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Μπορείς να κατανοήσεις βαθύτερα τώρα καθώς το μυαλό σου δουλεύει πιο γρήγορα και πιο επεκτατικά και μπορείς να εξηγήσεις στους άλλους σύνθετα θέματα με τρόπο απλό και κατανοητό, οπότε ευνοούνται ασχολίες και επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την διδασκαλία ή την συγγραφή.  Ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, εκπαιδευτικές ή μη, επίσης θα υπάρξουν και είναι καλή ιδέα να μπεις σε κάποιο πρόγραμμα εκμάθησης από κοντά ή από απόσταση. Ο τρίτος οίκος έχει να κάνει με τα μεταφορικά μέσα, δεν είναι απίθανο λοιπόν να θελήσεις να αγοράσεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο ή να αλλάξουν προς το θετικότερο οι συνθήκες μεταφοράς σου. Η παρουσία σου γίνεται πιο ευχάριστη και επιθυμητή και οι άλλοι σε θέλουν στην παρέα τους.

Δώρα και ευκαιρίες έρχονται μέσα από μετακινήσεις, ταξίδια, επισκέψεις, μηνύματα ή μέσα από την επαφή με αδέλφια, συμμαθητές και γείτονες. Αν είσαι σπουδαστής, τότε το πέρασμα του Δία από τον τρίτο σου οίκο θα σε ευνοήσει πάρα πολύ. Το ίδιο αν ασχολείσαι με συγγραφή, εκδόσεις ή ακόμη και με το εμπόριο. Θα δεις τις πωλήσεις σου να ανεβαίνουν και θα μπορείς πλέον να προσεγγίζεις πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά το αγοραστικό σου κοινό.

Διέλευση Δία από τον τέταρτο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου

Η διέλευση του Δία από τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου φέρνει οφέλη που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη ιδιοκτησία και γενικότερα με την άνεση. Στο σπίτι και με την οικογένειά σου θα δεις ότι οι καταστάσεις γίνονται πολύ πιο ευχάριστες και περνάς όμορφα, με χαρά και απόλαυση.

Ηαίσθησητηςασφάλειαςκαιτηςοικειότηταςαυξάνεταικαι τα πράγματα βελτιώνονται τόσο στο υλικό επίπεδο όσο και στο ψυχολογικό. Παρουσιάζονταιευκαιρίεςγιανααγοράσειςήναπουλήσεις ακίνητη περιουσία και μπορείς να έχεις κερδοφόρες συμφωνίες και συνδιαλλαγές. Ευνοείται η ανακαίνιση του σπιτιού ή η αλλαγή του και το να μείνεις σε ένα καινούργιο, μεγαλύτερο ή πιο ευχάριστο σπίτι. Σε κάποιους ο Δίας από τον τέταρτο οίκο φέρνει αλλαγές σπιτιού, σε κάποιους άλλους μπορεί να φέρει αλλαγές στο σπίτι και συγκεκριμένα την άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια.

Προβλήματα, διχόνοιες και κακές σχέσεις με συγγενείς μπορούν αυτή την περίοδο να βελτιωθούν και να βρεθεί η ισορροπία που έλειπε. Εξάλλου, θα αντλήσεις μεγάλη χαρά και ενδιαφέρον με το να επισκεφτείς συγγενείς και ίσως να ασχοληθείς και να μάθεις περισσότερα για τις ρίζες σου και το οικογενειακό παρελθόν. Η οικονομική βοήθεια από γονείς ή ακόμη και μια κληρονομιά είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν με αυτή την διέλευση.

Διέλευση Δία από τον πέμπτο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Η διέλευση του Δία από τον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου φέρνει μια περίοδο χαράς, έρωτα, διασκέδασης και απόλαυσης. Κατά την διέλευση αυτή η φαντασία σου είναι πολύ δημιουργική και εκφράζεις με πρωτότυπους τρόπους την προσωπική σου ενέργεια και τον εαυτό σου. Τα σχέδιά σου μπορούν να προχωρήσουν και να πάνε καλά και δεν είναι απίθανο να πάρεις κάποια μορφή διάκρισης, αναγνώρισης ή ανταμοιβής μέσα από αυτά.

Η προσωπική σου ζωή, σταθερή σχέση ή οι ερωτικές σου περιπέτειες, θα ενδυναμωθεί με χαρά, γέλιο, ευχαρίστηση και ζεστασιά, ενώ οι κοινωνική σου ζωή θα κινηθεί και αυτή σε αντίστοιχους τόνους. Αν είσαι χωρίς σχέση, τότε αυτή η διέλευση είναι η κατάλληλη για να γνωρίσεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, αν και μπορεί να μην είναι απαραίτητα το πρόσωπο που έχει το κατάλληλο υλικό για μακρόχρονη και σταθερή σχέση. Γενικά θα αισθάνεσαι ελεύθερος και όχι περιορισμένος από υποχρεώσεις και θα μπορέσεις να περάσεις καλά. Οι επενδύσεις είναι ένας τομέας που μπορεί να σου δώσει κέρδη και είναι καλό να επωφεληθείς από τέτοιες κινήσεις. Το ρίσκο, εφόσον είναι υπολογισμένο, επίσης αποδίδει και φέρνει κέρδη, πρόσεξε μόνο να μην κινηθείς χωρίς να λάβεις υπόψιν σημαντικές παραμέτρους στα ρίσκα σου.

Οι επαφές με τα παιδιά και θέματα που έχουν να κάνουν με αυτά σε γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση αυτή την περίοδο και η διέλευση ευνοεί ακόμη και εγκυμοσύνη, αν αυτό είναι κάτι που σε ενδιαφέρει. Κατάλληλη περίοδος για να κάνεις ένα ονειρεμένο ταξίδι που πάντα ήθελες να κάνεις. Αν ασχολείσαι με την τέχνη ή τον αθλητισμό είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος όπου θα δεις πρόοδο και επιτυχίες στις προσπάθειές σου. Κρυμμένα ταλέντα έρχονται στην επιφάνεια, η δημιουργικότητά σου πετά στα ύψη και εκφράζεις τον εαυτό σου περισσότερο, αφήνοντας πίσω εμπόδια και ενδοσκοπική διάθεση.

Διέλευση Δία από τον έκτο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Κατά την διέλευση του Δία από τον έκτο σου οίκο είναι πολύ πιθανό να δεις αποτελέσματα, οφέλη και θετικές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σου, της υγείας σου και της καθημερινότητάς σου. Ασχολείσαι περισσότερο με τους παραπάνω τομείς της ζωής σου και εσύ ο ίδιος συνειδητά, γιατί πλέον είσαι πιο θετικά διακείμενος και ψυχολογικά πιο έτοιμος. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να διαχειριστείς κάθε μικρή λεπτομέρεια που χρειάζεται ώστε να έχεις επιτυχία και αυτό κάνει και τους άλλους να προσέχουν τώρα περισσότερο και να αντιλαμβάνονται τις ικανότητες και τα προσόντα που έχεις.

Κατά την διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να έρθουν οφέλη και ευκαιρίες μέσα από συνεργάτες σου και μέσα από υπηρεσίες που παρέχεις. Αν χρειάζεται να προσλάβεις άτομα για την εργασία σου, τότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να το κάνεις μιας και θα βρεθούν τα σωστά άτομα για σένα και γι’αυτό που θες να πετύχεις μέσα από την δουλειά σου. Επίσης μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στον χώρο της δουλειάς σου οι οποίες θα αποδειχτούν σωστές και λειτουργικές. Γενικότερα, οτιδήποτε σχετίζεται με εργασία κυλά πιο θετικά και ευχάριστα, χαίρεσαι να κάνεις αυτό που κάνεις και αν είσαι άνεργος, τώρα με αυτή την διέλευση θα είναι πιο εύκολο για σένα να βρεις δουλειά.

Αυτή την περίοδο δε θα ήταν περίεργο αν αποφάσιζες να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο. Θέματα υγείας πηγαίνουν καλύτερα και ευνοούνται οι προγραμματισμένες επεμβάσεις ή τα χειρουργεία. Πρόσεξε να μην πάρεις πολύ βάρος με αυτή την διέλευση. Το μεγαλύτερο όφελος από αυτή την διέλευση είναι το να αποκτήσειςαυτοπεποίθηση και να αναγνωρίσεις την αξία και την χρησιμότητά σου. Όσοπερισσότεροσωστός, ακέραιος και έντιμος είσαι σε αυτό που κάνεις και στις υπηρεσίες που παρέχεις, τόσο περισσότερα οφέλη θα έχεις.

Διέλευση Δία από τον έβδομο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Η διέλευση του Δία από τον έβδομο οίκο του χάρτη σου καταδεικνύει μια περίοδο ευνοϊκή για θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι μεγαλύτερη η ανάγκη σου τώρα να μοιραστείς την ζωή σου με κάποιο σημαντικό άλλο πρόσωπο και σου βγαίνει πιο άνετα και πιο ευχάριστα αυτό. Αυτή την περίοδο θα παρατηρήσεις ότι μέσα από την σχέση μαθαίνεις και κατανοείς περισσότερα πράγματα για τον ίδιο σου τον εαυτό. Η περίοδος φέρνει οφέλη και ευκαιρίες μέσα από τον σύντροφο, τον γάμο, τους συγγενείς του συντρόφου, αλλά και μέσα από επίσημες συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και συμβόλαια και συμφωνητικά.

Αυτή είναι η περίοδος που μπορείς να έχεις μια πιο σταθερή ή επίσημη σχέση  ή να σταθεροποιήσεις την ήδη υπάρχουσα. Μέσα από τον σύντροφο γίνεται επέκταση και άνοιγμα των δικών σου οριζόντων και πολλά νέα στοιχεία έρχονται από αυτόν για να τα απορροφήσεις. Οι σχέσεις που αρχίζουν τώρα έχουν την δυναμική να πετύχουν και να προοδεύσουν και δεν είναι απίθανο το άτομο με το οποίο σχετίζεσαι αυτή την περίοδο να είναι με κάποιο τρόπο καλύτερο ή ανώτερο από σένα, με βάση τα κοινωνικά κριτήρια και την κοινωνική αποδοχή.

Νομικά ζητήματα και διαπραγματεύσεις ευνοούνται αυτή την περίοδο και τέτοια θέματα που μπορεί να σε απασχολούσαν καιρό και βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, τώρα μπορούν επιτέλους να λυθούν και να τακτοποιηθούν. Οικονομικές ευκαιρίες για εξέλιξη, επέκταση και γενικότερο όφελος παρουσιάζονται μέσα από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Μπορεί να αναλάβεις μια θέση συμβούλου επιχειρήσεων ή να ωφεληθείς αρκετά αν αποτανθείς σε έναν σύμβουλο. Οι δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί της περιόδου και αν η εργασία σου έχει να κάνει με αυτό, να περιμένεις πάρα πολύ θετικές εξελίξεις και δημοσιότητα.

Διέλευση Δία από τον όγδοο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Η διέλευση του Δία από τον όγδοο οίκο του χάρτη σου μιλά για μια περίοδο κατά την οποία αρχίζεις να αποδέχεσαι θέματα εξουσίας, ελέγχου και δύναμης στην ζωή σου. Η αναμέτρηση ισχύος και τα παιχνίδια ελέγχου αρχίζουν να μην είναι τόσο σημαντικά πλέον και σταματάς να σκέφτεσαι και να δρας με τρόπο χειριστικό γενικότερα και ειδικότερα σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, δικά σου ή του συντρόφου. Δεν σε ενδιαφέρει πλέον να έχει εσύ τον έλεγχο και δεν φοβάσαι πια να ανοιχτείς και να φανείς πιο ευάλωτος συναισθηματικά στους άλλους.

Οφέλη και ευκαιρίες παρουσιάζονται κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης σε θέματα οικονομικά, σε δάνεια και φορολόγηση, σε έρευνα και εσωτερική μεταμόρφωση, αλλά και στην σεξουαλικότητά σου και στον τρόπο που εκφράζεσαι σε αυτόν τον τομέα με τον σύντροφο. Είναι μια διέλευση που σε ωριμάζει ψυχολογικά. Κατανοείς περισσότερο τον εαυτό σου και συσσωρεύεις γνώση για σένα.

Αυτή την περίοδο είσαι πιο ικανός και αποτελεσματικός να παρέχεις την βοήθεια και την υποστήριξη σε φίλους ή άτομα που περνάνε τα ίδια μια περίοδο κρίσης στην ζωή τους, οπότε καταλαβαίνεις ότι αν ασχολείσαι επαγγελματικά με κάτι όπως η ψυχολογία ή η ψυχολογική υποστήριξη, αυτή η διέλευση θα σε ευνοήσει και σε αυτόν τον τομέα.  Δεν είναι απίθανο να έχεις επιστροφή φόρου ή να κάνεις έναν ωφέλιμο οικονομικό διακανονισμό με τον Δία στον όγδοο οίκο ή ακόμη και να έρθει μια κληρονομιά. Είναι καλή περίοδος για να προγραμματίσεις και να σχεδιάσεις την στρατηγική σου και να κάνεις τα οικονομικά σου πλάνα για το μέλλον.

Διέλευση Δία από τον ένατο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου

Η διέλευση του Δία από τον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σου σε τονώνει πνευματικά και υιοθετείς μια πιο επεκτατική και θετική συμπεριφορά και διάθεση απέναντι στην ζωή και τα γεγονότα. Σε ενδιαφέρουν λιγότερο οι λεπτομέρειες και τα μικροπροβλήματα της ζωής και θέλεις τώρα να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις ψηλά. Ευκαιρίες παρουσιάζονται για ταξίδια, σπουδές και για γνωριμίες με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες, κάτι που σου επεκτείνει και σου ανοίγει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου.

Είσαι θετικός και ανοιχτός σε οτιδήποτε είναι πηγή γνώσης και αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι για θέματα ή γνωστικά αντικείμενα που μέχρι τώρα ίσως να τα απέρριπτες ή να μην σε τραβούσαν τόσο. Η επιτυχία στην εργασία θα έρθει μέσα από επέκταση και διασύνδεση με το εξωτερικό ή με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Η διαφήμιση και οι προωθητικές ενέργειες που θα κάνεις τώρα, θα έχουν αποτέλεσμα και θα φέρουν κέρδος στην επιχείρησή σου.

Τα νομικά ζητήματα επίσης ευνοούνται αυτή την περίοδο και τέτοια θέματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα τώρα θα ολοκληρωθούν και οι σχέσεις με πεθερικά ή συγγενείς του συντρόφου θα βελτιωθούν πολύ. Είναι γενικότερα μια περίοδος που είσαι πιο αν! οιχτός, πιο συγκαταβατικός και πιο ανεκτικός σε πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν θέλεις να αγχώνεσαι για το παραμικρό και είναι πιο εύκολο για σένα να θέσεις σωστά τις προτεραιότητές σου και να δώσεις νόημα και όραμα στην ζωή σου. Έχεις πίστη στον σκοπό σου

Διέλευση Δία από τον δέκατο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Με την διέλευση του Δία από τον δέκατο οίκο του γενέθλιου χάρτη αρχίζει μια περίοδος ανόδου στην κοινωνική σου θέση και κυρίως στον τομέα του επαγγέλματος. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτή η διέλευση φέρνει και γάμο. Η περίοδος χαρακτηρίζεται από κοινωνική αναγνώριση που επεκτείνεται και σου φέρνει επαγγελματική επιτυχία και πρόοδο. Είναι η ώρα για να είσαι περισσότερο παραγωγικός στην εργασία σου και να δεις οφέλη, κέρδη και επιτυχία. Ταξίδια που σχετίζονται με το επάγγελμά σου ή εξορμήσεις για να προσεγγίσεις μεγαλύτερο κοινό ευνοούνται αυτή την περίοδο και φέρνουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Γενικότερα αλλάζει προς το καλύτερο και βελτιώνεται η εικόνα σου, μπορεί να είναι η στιγμή που θα βρεθείς με μια προαγωγή, με μια νέα ενδιαφέρουσα επαγγελματική ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά σου ή να αποκτάς κάποιο δίπλωμα. Ο προβολέας πέφτει πάνω σου και σε φωτίζει. Έχεις εύνοια από πρόσωπα που βρίσκονται ψηλά ή έχουν δύναμη στα χέρια τους ή βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά και μπορούν να επηρεάσουν την εξέλιξή σου.

Στην καριέρα σου θα μπορέσεις να κινείσαι με περισσότερη ελευθερία τώρα και να δημιουργείς τις συνθήκες που είναι οι καλύτερες και οι πιο συμφέρουσες για σένα. Είναι σημαντικό κατά την διάρκεια αυτής της διέλευσης να είσαι ακέραιος, σωστός και τίμιος, αλλά και να μην αποφεύγεις τα φώτα και τις ευκαιρίες. Με όσα περισσότερα ασχολείσαι, τόσο περισσότερο θα κερδίζεις. Δεν είναι η ώρα να είσαι ένα ταπεινό χαμομηλάκι.

Διέλευση Δία από τον ενδέκατο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου
Η διέλευση του Δία από τον ενδέκατο οίκο του χάρτη σου φέρει οφέλη, ευκαιρίες και φρέσκια ενέργεια που σε ανανεώνει εσένα και τις δραστηριότητές σου μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Είναι η περίοδος που διαμορφώνονται καινούργια σχέδια με στόχους μακροπρόθεσμους και μεγάλους. Ανανεώνονται οι γνωριμίες σου και οι επαφές σου και εμφανίζονται άτομα μέσα από τα οποία δίνονται ευκαιρίες για επιτυχία, για βοήθεια σε στόχους σου και για επέκταση των οριζόντων και των σχεδίων σου.  Είναι περίοδος κατά την οποία μπορείς να βασιστείς στους φίλους σου και στην βοήθεια και την υποστήριξη που παίρνεις από αυτούς. Ο κύκλος των φίλων σου μάλιστα ενδέχεται να μεγαλώσει και να προστεθούν καινούργια και συναρπαστικά πρόσωπα στην παρέα σου.  


Οι στόχοι σου και οι ιδέες που θέλεις να υλοποιήσεις τώρα μπορεί να φαίνονται στα μάτια των άλλων περίεργες, ασυνήθιστες ή πολύ προχωρημένες και προοδευτικές και είναι φυσικό και αναμενόμενο αυτό, καθώς αυτή η διέλευση σε κάνει να οραματίζεσαι και να φαντάζεσαι για το μέλλον.Το να πετύχεις τους σκοπούς σου είναι πιο εύκολο τώρα και έρχεται πιο φυσικά και εκ των πραγμάτων. Οι καταστάσεις και οι συνθήκες σε βοηθούν σε αυτό. Οι άλλοι εκτιμούν την άποψη και την γνώμη σου και θα δεις ότι τώρα θα στρέφονται πιο συχνά σε σένα για συμβουλές ή για βοήθεια.

Γενικότερα η συμμετοχή σου σε ομάδες, οργανώσεις και κοινότητες θα φέρει πρόοδο και εύνοια γιατί η δυναμική μιας ομάδας σε βοηθά να επιτύχεις τα σχέδιά σου και ο ίδιος θα χαίρεσαι να μοιράζεσαι έναν κοινό στόχο μαζί με άλλους συνοδοιπόρους στις ιδέες σου. Η διέλευση μπορεί να φέρει αύξηση των εσόδων από την εργασία σου και περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σου.

Διέλευση Δία από τον δωδέκατο οίκο του γενέθλιου ωροσκοπίου

Ο Δίας με την διέλευση που κάνει από τον δωδέκατο οίκο του χάρτη σου σε ευνοεί σε δραστηριότητες και ενέργειες που λαμβάνουν χώρα ‘‘πίσω από τις κουρτίνες’’ και γίνονται εντελώς ιδιωτικά και καλυμμένα. Αυτή  διέλευση σε καθιστά περισσότερο συμπονετικό και ευαίσθητο και σε φέρνει σε επαφή με βαθύτερα και πιο μυστικά κομμάτια του εαυτού σου και των άλλων.

Η διέλευση του Δία από τον δωδέκατο οίκο λέγεται ότι δίνει πνευματική προστασία και έτσι μην υποκύπτεις στους φόβους και στα εμπόδια που θα εμφανιστούν. Ένας φύλακας-άγγελος θα σε προσέχει όλη αυτή τη περίοδο. Ο κύκλος αυτός του Δία θα σε βοηθήσει να απαλλαχθείς από αυτοκαταστροφικές τάσεις, να αντιμετωπίσεις βαθιά ριζωμένους φόβους και να υπερνικήσεις τάσεις ενοχής που πιθανότατα υποβόσκουν πίσω από την στάση που κρατάς απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί με αυτή την διέλευση έρχεσαι πιο κοντά και σε καλύτερη επαφή με το υποσυνείδητό σου.

Την μεγαλύτερη ικανοποίηση μπορείς να την βρεις στην προσφορά, στις αγαθοεργίες και στο να προσφέρεις και να βοηθάς ανώνυμα και αλτρουιστικά, χωρίς να περιμένεις ανταπόδοση ή αναγνώριση. Δεν θα είναι απίθανο αν με αυτή την διέλευση αρχίσεις να ασχολείσαι πρακτικά ή ακόμη και επαγγελματικά με την υπηρεσία και την προσφορά. Ο διαλογισμός και η απομόνωση σε μέρη πνευματικά και ενεργειακά θα σου κάνει καλό, θα σε ενδυναμώσει και θα σε ανανεώσει σε πολλά επίπεδα. Είναι η περίοδος που ανασυγκροτείς ή χτίζεις και πάλι την πίστη σου και σε κάθε βήμα σου θα έχεις την βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να αναγεννηθείς πνευματικά