astropedia.gr

Ενεργειακή έλξη πλούτου και τύχης

Ενεργειακή έλξη πλούτου και τύχης
Ενεργειακή έλξη πλούτου και τύχης

Όλοι μας έχουμε όνειρα, και τα χρήματα αυξάνουν τις πιθανότητες να τα πραγματοποιήσουμε. Κάποιος βέβαια είναι πιο προνομιούχοι από άλλους. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι καθαρά θέμα συγκυριών. Κι όμως, ότι θα μας προσφέρει η ζωή εξαρτάται και από τον τρόπο που θα της το ζητήσουμε!

Τι, όμως, συνιστά μια επιθυμία, μία ευχή; Είναι μια ώθηση προς αυτό που χρειαζόμαστε, αυτό που μας λείπει. Η επιθυμία είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης και συχνά μας βοηθά να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Είναι επίσης η αρχή για κάτι, διότι όταν αποφασίζουμε να πραγματώσουμε τις επιθυμίες μας, αρχίζουμε να συνδεόμαστε με ένα ισχυρό ρεύμα που μπορεί να μας οδηγήσει σε μέρη που δεν είχαμε ονειρευτεί όταν ξεκινούσαμε το ταξίδι. Συχνά αισθανόμαστε την ανάγκη να ανανεωθούμε και θέτουμε στόχους που ελπίζουμε ότι θα αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Ωστόσο, συχνά επίσης, δεν κατορθώνουμε να επιτύχουμε τους στόχος μας, ίσως επειδή η μέθοδος που ακολουθούμε είναι ανεπαρκής ή οι στόχοι μας δεν είναι εναρμονισμένοι με τις βαθύτερες επιθυμίες μας. Αυτό που οι περισσότεροι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η διαδικασία της επιθυμίας είναι γεμάτη από χαρές και πλούτη κάθε είδους, και κρύβει τον πόθο να απολαύσουμε αυτές τις ευλογίες. Είναι κρίμα που οι περισσότεροι από εμάς αποτρέπουμε τον εαυτό μας από το να επιθυμεί καλά πράγματα είτε από ντροπή, είτε από φόβο, είτε από περηφάνια, είτε από αγάπη για το υφιστάμενο καθεστώς.

Πολλοί δεν ξέρουν καν πώς να ονειρευτούν ή να ευχηθούν κάτι, ενώ ακόμα λιγότεροι έχουν συναίσθηση του τι ακριβώς είναι τα όνειρά τους. Ευτυχώς, αυτοί που έχουν πλούσιο εσωτερικό κόσμο ή είναι εξαιρετικά εξελιγμένοι πνευματικά γνωρίζουν αυτή την τέχνη, επειδή είναι ικανοί να διακρίνουν τις πραγματικές επιθυμίες τις αληθινές, τις γνήσιες από αυτές που μας επιβάλλονται από το περιβάλλον και τις συνθήκες γύρω μας. Ρωτώντας «Τι πραγματικά θέλω; Τι με κάνει ευτυχισμένο; Τι απολαμβάνω πραγματικά;» και αναζητώντας τις απαντήσεις, κάνουμε έρευνα ψυχής και αρχή να επιθυμούμε και να ευχόμαστε πράγματα γνήσια.

Πέρα από τη βαθύτερη κατανόηση του εαυτού τους, όσοι ξέρουν πώς να επιθυμούν γνήσια κερδίζουν τον έλεγχο της ζωής τους. Ξέρουν πως όταν σκέφτονται ότι θέλουν να αποκτήσουν κάτι, το σύμπαν μεροληπτεί υπέρ τους. Η πραγματοποίηση των ονείρων μας, των πραγματικών, ουσιαστικών «θέλω» της ψυχής μας, είναι το μόνο καθήκον που έχουμε να επιτύχουμε. Για να τα καταφέρουμε πρέπει να ακολουθήσουμε κάποια βήματα, να ξεκινήσουμε το ταξίδι και να παραμείνουμε πιστοί στις πεποιθήσεις μας. 
 

Η προέλευση του νομού της έλξης
Ο νόμος της έλξης είναι μια αρχαία έννοια, και η προέλευσή του χάνεται στα βάθη των αιώνων. Συγκεκριμένες πηγές αποκαλύπτουμε ότι ήταν ένα μυστικό που κατείχαν οι ιερείς στην Αίγυπτο και τη Βαβυλώνα, οι γκουρού στην Ινδία, οι σοφοί της αρχαιότητας – μεταξύ αυτών ο Πλάτων και ο Πυθαγόρας και οι γνώστες των μυστικών στοών, όπως οι Ιλουμινάτι και οι Τέκτονες.

Αυτή η ιδέα υπονοεί την αρχαία δυνατότητα που ενυπάρχει σε όλους μας, η οποία δεν εκφράζεται και δεν γίνεται κατανοητή πλήρως. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να φέρει την αφθονία που διακατέχει το σύμπαν, αρκεί να ακολουθήσουμε κάποια βήματα που μπορούν να επηρεάσουν την πραγματικότητα.

Τέλος, οι αλχημιστές του 12ου και 13ου  αιώνα, ανέπτυξαν τη δική τους θεωρία για την έλξη του πλούτου και της εύνοιας, βάζοντας στο «σκηνικό» λίθους ή μέταλλα που τα θεώρησαν ευνοϊκά για κάποιες ομάδες ανθρώπων. Ωραία έως εδώ. Αν όμως ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αποτυγχάνουν; Αποτυγχάνουν γιατί οι ευχές τους δεν ακολουθούν τα παρακάτω βήματα.
 

Βήμα 1ο
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: της επιθυμίας. Πρέπει να ξέρω τι ακριβώς ζητώ και να το κάνω με σαφήνεια. Π.χ. δεν λέμε «Θέλω χρήματα» αλλά «Χρειάζομαι 2.000 ευρώ για να βάλω νέο σύστημα αποχέτευσης» ή «Χρειάζομαι 1.500 ευρώ για να αποπληρώσω το δάνειό μου».
 
Βήμα 2ο
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: Η ευχή πρέπει να είναι θετική. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρχουν αρνητικές διατυπώσεις σε αυτήν. Όχι ευχές όπως «Δεν Θέλω να κάνω πια αυτή τη δουλειά» ή «Δεν θέλω να ζω πια σε αυτή τη γειτονιά», αλλά « Θέλω να επιτύχω ως έμπορος υφασμάτων» ή «Θέλω να μετακομίσω σε αυτό το προάστιο». 
   
Βήμα 3ο
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: Η ευχή δεν πρέπει να είναι ζημιογόνα για άλλους. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσουμε το νόμο της έλξης με μεγάλο σεβασμό και να μη ζητήσουμε κάτι που θα βλάψει τρίτους ή ακόμα και το περιβάλλον. Π.χ. δεν μπορείτε να ζητήσετε «Να κλείσει το απέναντι μαγαζί για να πουλάω εγώ πιο πολλά ρούχα» ούτε να ευχηθείτε «Να κοπούν τα διπλανά δέντρα για να επεκταθεί το δικό μας πάργκινγκ». Απλώς μπορείτε να ζητήσετε να έχετε και εσείς δουλειά ή να βρείτε μεγαλύτερο πάρκινγκ.

Βήμα 4ο
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: Προσδιορισμός τουλάχιστον τριών τρόπων για την επιτυχία. Πρέπει να γνωρίσουμε αρκετές εναλλακτικές προοπτικές προκειμένου να επιτύχουμε το στόχο μας ή να φανταστούμε αρκετά διαφορετικά μονοπάτια προκειμένου να φτάσουμε εκεί. Ο συμπαντικός νόμος ορίζει ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις εναλλακτικές λύσεις. Η μία και μοναδική λύση δεν αποτελεί καν λύση.

Στον κόσμο της αλχημείας, αλλά και στο σημερινό κόσμο, τον υλικό, με βάση πειράματα που κατά καιρούς διεξάγονται σε διάφορα πανεπιστήμια ή άλλα ερευνητικά ιδρύματα, έχει πλέον επικρατήσει η άποψη πως κάποια μέταλλα ή πέτρες αποτελούν πόλο έλξης πλούτου, καλοτυχίας ή και κακοτυχίας. Όλοι μας γνωρίζουμε τις φράσεις «Ο χρυσός φέρνει χρυσό» ή «Βάλε μια πολύτιμη πέτρα στο σπίτι σου», που έλεγαν οι παλαιότεροι.

Σήμερα οι περισσότεροι από μας πιστεύουν ότι ο κιτρίνης φέρει πλούτο και το σπουδαιότερο, μας βοηθά να τον διατηρήσουμε. Αν μάλιστα συνδυαστεί με το διπλό μαγνητίτη, θα φέρει μια καλή ροή οικονομικών εσόδων στο σπίτι μας ή στην οικογένειά μας. Κλείνοντας, σας υπενθυμίζουμε πως για να ελκύσουμε πλούτο, καλοτυχία, θετική ροή, πρέπει να σκεφτόμαστε αλλά και να ενεργούμε θετικά! Καλή επιτυχία!!! Μίλησε τώρα με τους καλύτερους Αστρολόγους  στο 14780 ή στείλε SMS ΑΣΤΡΑ στο 54760 Από Κύπρο κάλεσε στο 900 90980
 


ΚΡΙΟΣ

Πέτρα: Αμέθυστος
Μέταλλο: Ατσάλι
Τυχερή ημέρα: Τρίτη


ΤΑΥΡΟΣ

Πέτρα: Σμαράγδι, πέτρα boji
Μέταλλο: Λευκόχρυσος
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή


ΔΙΔΥΜΟΙ

Πέτρα: Τουρμαλίνη, χρυσόκολλα
Μέταλλο: Υδράργυρος
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πέτρα: Φεγγαρόπετρα, κεχριμπάρι
Μέταλλο: Ασήμι
Τυχερή ημέρα: Δευτέρα


ΛΕΩΝ

Πέτρα: Ρουμπίνι, μάτι της τίγρης
Μέταλλο: χρυσός
Τυχερή ημέρα: Κυριακή


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πέτρα: Ζαφείρι, σαρδόνυχας
Μέταλλο: Υδράργυρος
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη


ΖΥΓΟΣ

Πέτρα: Χιαστόλιθος, λάπις λάζουλι
Μέταλλο: Μπρούτζος
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πέτρα: Δάκρυ του Απάτσι, αδάμαντας Herkimer
Μέταλλο: Σίδηρος
Τυχερή ημέρα: Τρίτη


ΤΟΞΟΤΗΣ

Πέτρα: Αχάτης blue lace, οψιδιανός νιφάς
Μέταλλο: Πλατίνα
Τυχερή ημέρα: Πέμπτη


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πέτρα: Μαύρη τουρμαλίνη, μαλαχίτης
Μέταλλο: Μολύβι
Τυχερή ημέρα: Σάββατο


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πέτρα: Αγγελίτης
Μέταλλο: Ασήμι
Τυχερή ημέρα: Σάββατο


ΙΧΘΥΕΣ

Πέτρα: Ακουαμαρίνα, τιρκουάζ
Μέταλλο: Λευκόχρυσος
Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

  • ASTRACARD

    Κέρδισε χρόνο και χρήμα
    χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/

    Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Newsletter