astropedia.gr

Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις για το 2015

Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις για το 2015
Ο έρωτας γίνεται ένα παιχνίδι επιβίωσης τον καινούριο χρόνο. Κάποιοι θα επιβιώσουν και οι υπόλοιποι θα πρέπει να αφήσουν τον θάνατο να φέρει την αναγέννηση. Ο έρωτας είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μας και πάντα μας απασχολεί. Όπως ο βήχας και το χρήμα, έτσι και ο έρωτας δεν κρύβεται! Πολύ περισσότερο μάλιστα αν εξετάσουμε την κίνηση της Αφροδίτης, πλανήτη που είναι υπεύθυνος για την αρμονική συνεργασία ανάμεσα στα άτομα και για αυτό τον λόγο συνδέεται τόσα στενά με την ερωτική ζωή του καθενός. 
 
Δείτε λεπτομέρειες για την ερωτική σας ζωή ανάλογα με το ζώδιό σας.

 
             
 
            

           


Ας εξετάσουμε λοιπόν τη νέα χρονιά μέσα από τις θέσεις της Αφροδίτης σε συνδυασμό
με τις εκλείψεις και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα του 2015.

 
Ιανουάριος 2015: Το πλεονέκτημα του μήνα είναι πως η γενική τάση είναι πως θα ξέρουμε τι θέλουμε, πώς το θέλουμε και πότε και αυτό ίσως να κάνει την ζωή μας λίγο πιο εύκολη βαθύτερα. Στην πορεία ο έρωτας θα γίνει πνευματώδης, θεωρητικός και απρόσωπος, αλλά και ανεξάρτητος, επιτρέποντας την απόλυτη εσωτερική έκφραση των δύο συντρόφων χωρίς καμία καταπίεση.
 
 Μάθετε όλες τις εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή για το 2015 καλώντας  στο
901 7000 145 ή στέλνοντας με sms ΖΩΔΙΑ στο 54760
 
Φεβρουάριος 2015: Αυτός ο μήνας θα φέρει γεγονότα στις προσωπικές ζωές όλων. Δεν είναι ένας μήνας που ο έρωτας θα αλλάξει αρκετές μορφές όπως ο Ιανουάριος αλλά είναι ένας έντονος μήνας γιατί θα γίνουν πράγματα σε πιο ρεαλιστικό επίπεδο και όχι τόσο εσωτερικό.

Μάρτιος 2015: Ο τρίτος μήνας του χρόνου έρχεται φορτσάτος για να αναστατώσει τις ζωές μας ερωτικά και η Αφροδίτη από τον Ταύρο μπορεί να μας δώσει τα μέγιστα στον έρωτα. Επιπλέον, στις 20 του μήνα γίνεται η πρώτη ηλιακή έκλειψη του χρόνου και θα φέρει κι αυτή με την σειρά της μια αλυσίδα γεγονότων συνειδητοποίησης που θα αλλάξουν κατά πολύ το κλίμα στις σχέσεις μας.

Απρίλιος 2015: Ο Απρίλιος ξεκινάει με δυσκολίες καθώς έχουμε την έκλειψη Σελήνης στις 4 του μήνα. Η έκλειψη αυτή γίνεται στο κατεξοχήν ζώδιο των σχέσεων, τον Ζυγό. Όλοι θα μπούμε σε μια διαδικασία να κλείσουμε έναν κύκλο γύρω από τα ερωτικά μας, τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε και ποια είναι η θέση μας μέσα σε αυτά.

Μάιος 2015: Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα τα πράγματα θα είναι σε μια διάθεση κοινωνική. Θα γίνονται πολλές γνωριμίες σε δεσμευμένους και αδέσμευτους που θα μας ταρακουνάνε. Αργότερα όμως γινόμαστε εσωστρεφείς και ανοιγόμαστε μόνο όταν νοιώσουμε ασφάλεια και αγάπη. Επιπροσθέτως, όλοι θα θελήσουμε να βάλουμε την προσωπική μας ζωή σε τάξη. Αυτό θα φέρει συγκρούσεις μέσα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και θα κάνει τις καινούριες σχέσεις και γνωριμίες να προχωρήσουν πιο γρήγορα σε «επισημοποιήσεις» χωρίς όμως αυτές να είναι πραγματικές και ώριμες.

Ιούνιος 2015: Ο Ιούνιος ξεκινάει με εσωτερικότητα και την αναζήτηση της οικογενειακής θαλπωρής στην ερωτική μας ζωή. Τα πράγματα είναι λίγο πιο ανάλαφρα και επιτρέπουν περισσότερα ανοίγματα μεταφορικά και κυριολεκτικά. Επιτρέπουμε στην περιπέτεια να μπει διακριτικά στον έρωτα. Η κοινωνικότητα όλων αυξάνεται και υπάρχει μεγαλύτερη διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Είναι από τις καλύτερες περιόδους του χρόνου για τους αδέσμευτους.

Ιούλιος 2015: Ο Ιούλιος είναι ένας δύσκολος μήνας για τα ερωτικά. Αυτός ο μήνας θα απαιτήσει από όλους να φρενάρουμε κάπως μέσα μας όταν εξωτερικά θα γίνονται πάρα πολλά πράγματα. Θα υπάρχει μια απόλυτη στάση στα ερωτικά θέματα και το φτερωτό αγγελάκι θα γίνει αρκετά ισχυρόγνωμον στις απόψεις του που όπως είναι αντιληπτό αυτό θα φέρει πολλές συγκρούσεις.

Αύγουστος 2015: Ο μήνας ξεκινάει και βρίσκει τον πλανήτη του έρωτα ανάδρομο, μια αναδρομή που έχει ξεκινήσει από τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα μπούμε σε μια διαδικασία προσωπικής μάθησης. Η Αφροδίτη κάνει τις ίδιες αναδρομές κάθε 8 χρόνια, άρα δηλαδή θα πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας τι συνέβη πριν από 8 χρόνια στην προσωπική του ζωή για να αντιληφθεί σε μεγαλύτερο βάθος το μάθημα αυτό. Αυτό το μάθημα δεν μπορεί να είναι κάτι γενικό για όλους όπως θα ήταν με την αναδρομή του Ουρανού. Είναι ένα μάθημα πολύ προσωπικό που σχετίζεται με τις συμπεριφορές μας στον έρωτα και σε ποιά πρόσωπα δίνουμε αξία μέχρι τώρα.

Σεπτέμβριος 2015: Η αναδρομή της Αφροδίτης θα ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Αυτό θα μπορέσει να μας απελευθερώσει σε ένα βαθμό όμως ταυτόχρονα θα μας αναγκάσει να ασχοληθούμε με ερωτικά θέματα και πρόσωπα του παρελθόντος. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας εκλείψεων οι οποίες θα βάλουν τάξη στην ερωτική μας ζωή σε ένα πολύ πρακτικό επίπεδο και θα αλλάξουν την ρουτίνα στις σχέσεις, φέρνοντας μια «βίαιη» εσωτερική αλλαγή και συνειδητοποίηση στα πράγματα.

Οκτώβριος 2015: Ο έρωτας θα απαιτήσει την ειλικρίνεια σε κάθε της επίπεδο και την αποδοχή της διαφορετικότητας αυτόν τον μήνα και θα είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο να επηρεάζουμε έντονα και με πολλούς τρόπους τους ανθρώπους που σχετίζονται μαζί μας ερωτικά. Ο έρωτας χάνει σε ένα μεγάλο βαθμό την μαγεία του και τον ρομαντισμό και οι καινούριες σχέσεις που θα προκύψουν αυτή την περίοδο θα βασίζονται σε λογικές επιλογές και δεν έχουν ως βάση το συναίσθημα.

Νοέμβριος 2015: Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που στο ξεκίνημά του δεν θα επιτρέψει πολλές αλλαγές στον έρωτα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και κάποιες σχέσεις που δεν προσφέρουν αυτό που θα θέλαμε δεν θα διακοπούν. Σταδιακά όμως οι σχέσεις θα γίνονται αέρινες, τρυφερές και σχεδόν μαγικές. Ο έρωτας θα γίνει και ασυνεπής αυτόν τον μήνα και μπορεί να υπάρξουν αρκετές απιστίες, οπότε προσοχη.

Δεκέμβριος 2015: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα αρχίσει πολύ γλυκά και τρυφερά για όλους γενικά όπως και ο προηγούμενος μήνας με την διαφορά ότι τώρα ο έρωτας θα έχει μια διάσταση εξέλιξης μέσα του που πολύ γρήγορα θα μεταμορφωθεί σε μια εσωτερική ανασφάλεια. Θα υπάρξει η τάση μιας υπερβολικής αγάπης προς τον άλλο που στο τέλος μπορεί να μας πνίξει.


Για πληρέστερη εικόνα του έτους 2015 διαβάστε επίσης: