astropedia.gr

Ετήσια Αριθμολογία: Υλοποιώντας τα όνειρα μας!

Ετήσια Αριθμολογία: Υλοποιώντας τα όνειρα μας!
Εφαρμόζοντας τα σχέδια μας και υλοποιώντας τα όνειρά μας, η καινούργια χρονιά απαιτεί αποφασιστικότητα και σιγουριά.
Η αριθμολογική ανάλυση του 2015 από τον Athan.

Για πληρέστερη εικόνα του έτους 2015 διαβάστε επίσης:
Το πρώτο τετράμηνο του έτους θα είναι σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες το πιο θετικό και αυτό που θα μας δώσει τις περισσότερες ευκαιρίες για να ξεμπερδέψουμε και να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες από την προηγούμενη χρονιά και να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα ή τις αλλαγές που θέλουμε. Το δεύτερο τετράμηνο είναι πιο σύνθετο και περισσότερο δύσκολο, με κάποια μοιραία γεγονότα που δε θα μπορέσουμε να αποφύγουμε σε θέματα οικονομικά και σχέσεων. Το τελευταίο τετράμηνο του έτους μας προετοιμάζει για επιτυχίες ανάλογα βέβαια με το πώς θα έχουμε κινηθεί τους προηγούμενους μήνες και για επίτευξη στόχων και ικανοποίηση, παρότι δε θα λείπουν οι εντάσεις και οι ριζικές αποφάσεις.

Η παγκόσμια τάση που δημιουργείται φέτος έχει να κάνει με τα οικονομικά μας και είναι μια χρονιά που είτε από την πλευρά της ατομικής πρωτοβουλίας και δράσης, είτε από την πλευρά των πολιτικών και νομικών αποφάσεων δημιουργείται ένα σοβαρό κλίμα σε σχέση με οικονομικές οφειλές, υποχρεώσεις και δικαιώματα στον εργασιακό τομέα, αλλαγές ή μετατροπές στο νομικό πλαίσιο που διέπει τις επιχειρήσεις, αλλά και αλλαγές στον τρόπο που είναι διαμοιρασμένη η εξουσία και οι εκτελεστικές αρμοδιότητες των κρατικών μηχανισμών και φορέων. Σημαντική χρονιά για πολιτικά γεγονότα που θα βαρύνουν θετικά ή αρνητικά τις κυβερνήσεις των λαών.

Σε προσωικό και βαθύτερο επίπεδο, αυτό που λαμβάνει χώρα φέτος είναι η απελευθέρωση από προγονικές ενέργειες, από πρότυπα συμπεριφοράς που δεν λειτουργούν πλέον και τα οποία έχουν κληροδοτηθεί από γενιά σε γενιά. Αυτά τα παλιά πρότυπα ενέργειας χρειάζεται να τα απελευθερώσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε, μεταμορφώνοντας σχεδόν αλχημιστικά την ενέργειά τους, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τις καινούργιες ενέργειες που έρχονται φέτος. Κάποιοι από εμάς ήδη έχουμε περάσει σε αυτή την διαδικασία απελευθέρωσης από το παλιό, δημιουργώντας χώρο στη ζωή μας για το καινούργιο. Κάποιο άλλοι, ειδικα για όσους ο αριθμός 8 βρίσκεται σε σημαντική θέση στο αριθμόγραμμά τους, θα δυσκολευτούν περισσότερο φέτος να αφήσουν πίσω τον παλιό προγραμματισμό τους και να επαναπρογραμματίσουν τον εαυτό τους με βάση τα καινούργια δεδομενα.

Η νέα χρονιά για κάθε αριθμό ξεχωριστά.
(βρείτε πρώτα τον θεμελιο λίθο της ημερομηνίας σας προσθέτοντας την ημέρα και τον μήνα και ανάγοντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό)

Θεμέλιος λίθος 1
Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 9.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια χρονιά κατά την οποία το βασικό μέλημα θα είναι το να απαλλαγείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας βαραίνουν και που πλέον δεν είναι χρήσιμες για εσας.

Αρχίζει μια περίοδος που θα κορυφωθεί όσο πιο κοντά πλησιάζετε στην ημερομηνία των γενεθλίων σας κατά την οποία πολλά πράγματα θα αλλάξουν και κυρίως αυτό που αλλάζει είναι ο βαθύτερός σας εαυτός, οι αντιλήψεις κα οι πεποιθήσεις σας. Θα κάνετε ή θα χρειαστεί να κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους είτε αυτοί είναι η σχέση σας είτε οι συνεργάτες σας είτε ακόμη ακόμη το ίδιο το κοινωνικό σύνολο. Ενδέχεται κάποιοι μήνες το έτους να είναι αρκετά έντονοι και η ψυχολογία σας να πέσει πολύ χαμηλά. Πάντα πριν το ξημέρωμα επικρατεί ένα πυκνο σκοτάδι. Αν μέχρι τώρα τα οικονομικά σας ήταν κάπως δύσκολα, φέτος είναι η χρονιά που θα δείτε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα.

Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί όμως να απελευθερώσετε και να απελευθερωθείτε από το παρελθόν σας, να αφήσετε πίσω το παλιό και να κάνετε χώρο για το καινούργιο. Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Φεβρουάριος (συναισθηματικά-επαγγελματικά), ο Απρίλιος (εντάσεις στην εργασία και στο σπίτι, παρορμητική γλώσσα, λάθος αποφάσεις), ο Μάιος (αλλαγές που φέρνουν ανατροπή), ο Ιούλιος (ευθύνες, οικονομικά) και ο Οκτώβριος (εγωισμός, τέλος κατάστασης). Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.

Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτή την χρονιά
μιλώντας με τους αριθμολόγους στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 2

Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 1.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Πιό συγκεκριμένα πρόκειται για μια χρονιά αρκετά δυναμική, κατά την οποία θα κάνετε πολλά καινούργια ξεκινήματα. Στα επαγγελματικά σας αλλά και στα αισθηματικά σας θέματα θα πάρετε αποφάσεις που θα χαράξουν μια νέα πορεία και θα δημιουργήσετε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο για εσάς.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως κάποια γεγονότα θα σας πιάσουν απροετοίμαστους και θα υπάρξουν περίοδοι ιδιαίτερου άγχους και ανησυχίας. Είναι πολύ θετική η χρονιά για εσάς, μην το ξεχάσετε αυτό και αυτά που θα αρχίσετε φέτος να τα έχετε σκεφτεί πολύ καλά, γιατί ό,τι και αν είναι αυτό θα έχει την τάση να σας ακολουθήσει για πολλά χρόνια μετα. Η χρονιά δημιουργεί φέτος στην ζωή σας ευκαιρίες για να φέρετε σε ισορροπία την προσωπική σας ζωή και να εργαστείτε πάνω σε επιχειρηματικά σχέδια και ιδέες. Καθώς ο αριθμός 1 σχετίζεται με καινούργιες αρχές και με την ατομική ανάπτυξη, είναι μια κατάλληλη χρονιά για να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση ή να αλλάξετε δουλειά.

Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Ιανουάριος (εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες), ο Μάρτιος και ο Απρίλιος (ανατροπές και λάθος επιλογές), ο Ιούνιος (οικονομικά ζητήματα και ψυχολογική κούραση), ο Σεπτέμβριος (μην διστάσετε να κάνετε αυτό που θέλετε) και ο Δεκέμβριος (καταστάσεις που σας κουράζουν σε σπίτι ή εργασία). Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.

Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτή την χρονιά
μιλώντας με τους αριθμολόγους στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 3

Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 2.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Ιδιαίτερη είναι αυτή η χρονιά για εσάς και απαιτητική, κυρίως συναισθηματικά και ψυχολογικά. Πολλά θα αλλάξουν στον τρόπο με τον οποίο κάνετε επαφή με τους ανθρώπους και στις σταθερές φιλίες που διατηρείτε χρόνια. Ταξιδεύετε βαθύτερα πλέον στην ψυχική σας σφαίρα και βιώνετε τις καταστάσεις πολύ πιο έντονα είτε για καλό είτε για κακό.

Είναι η χρονιά που ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και είναι η χρονιά που αναγκαστικά θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε τελικά με την αισθηματική σας κατάσταση. Πολύ καλή προμηνύεται η χρονιά για επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες που θα αναδείξουν τα κρυφά σας ταλέντα. Οπώς και να έχει πάντως, το 2015 δημιουργεί φέτος στην ζωή σας συνθήκες που θα φέρουν στην επιφάνεια αρκετές από τις βαθύτερες ευαισθησίες σας. Είναι η χρονιά που θα επανεξετάσετε τα τραύματα του παρελθόντος για να δείτε αν μάθατε τα μαθήματα που έπρεπε να μάθετε και για να βρείτε την δύναμη να προχωρήσετε μπροστά. Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει μια επανεκτίμηση των σχέσεων ή να σας απασχολήσουν νομικά ζητήματα.

Στο τέλος αυτής της περιόδου θα αποκτήσετε τον έλεγχο του εαυτού σας, θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και το φως σας θα λάμψει. Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Φεβρουάριος (ασχολείστε με πολλά θέματα, χάνετε τον εαυτό σας και απλά ξοδεύετε την ενέργειά σας νομίζοντας οτι κάνετε πολλά πράγματα), ο Μάρτιος (θέματα εργασίας ή σπιτιού που κοντράρονται με την ανάγκη σας για ελευθερία), ο Μάιος (οικονομικές υποχρεώσεις και ηθικές ευθύνες σας βάζουν σε σκέψη), ο Αύγουστος (ισχυρές αντιπαλότητες και κόντρες), και ο Νοέμβριος (υπερβολικά φορτισμένο νευρικό σύστημα). Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.

Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτή την χρονιά
μιλώντας με τους αριθμολόγους στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 4

Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 3.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Πρόκειται για μια χρονιά αρκετά απαιτητική για εσάς αλλά συνάμα αρκετά ευχάριστη και δημιουργική. Θέματα που σχετίζονται με επέκταση εργασάις ή οικογένειας, με άνοιγμα κύκλου επαφών και γνωριμιών θα ευνοηθούν και σε κάποιο βαθμό η ζωή σας θα αποκτήσει περισσότερη κίνηση, μιας και θα έχετε αρκετά γεγονότα που δε θα σας αφήσουν βαλτώσετε.

Ιδιαίτερα καλή χρονιά για σχέσεις για τους αδέσμευτους και αν ήδη βρίσκεστε σε δέσμευση θα δείτε τη σχέση σας να εξελίσσεται. Το 2015 δημιουργεί φέτος στην ζωή σας ακριβώς την ενέργεια που χρειάζεστε για να καλέσετε σε εκδήλωση και να υλοποιήσετε το μέλλον που επιθυμείτε να έχετε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να θυμηθείτε την χαρά της ζωής και για να δουλέψετε με δημιουργική, ζωντανή ενέργεια. Ο συνδυασμός του 3 με το 8 φέρνει ευκαιρίες για να επουλωθούν οι συναισθηματικές σας πληγές και να απελευθερωθείτε, αφήνοντας πίσω τα τραύματα σας.

Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος (πολλές ασχολίες που σας αποσυντονίζουν με κίνδυνο να κινηθειτε λάθος σε εργασιακά θέματα), ο Απρίλιος (οικονομικές ευθύνες και περιορισμένος χρόνος που σας αγχώνει), ο Ιούλιος (σημαντικές ευκαιρίες που όμως θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για να τα καταφέρετε) και ο Οκτώβριος (μήνας που οριοθετείτε την νέα πραγματικότητα). Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.

Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτή την χρονιά
μιλώντας με τους αριθμολόγους στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 5

Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 4.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Πρόκειται για μια χρονιά που θα χρειαστεί να περιοριστείτε και να οριοθετήσετε ωτις καταστάσεις. Δεν είναι αρνητική χρονιά, αλλά σίγουρα είναι δύσκολη μιας και θα κοπιάσετε αρκετά. Η κούρασή σας θα ανταμειφθεί, αφού φέτος χτίζετε με κόπο, προσπάθεια και επιμονή μια σταθερή βάση αν όχι για όλη σας την ζωή, τουλάχιστον για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Θα προσέξετε διακυμάνσεις που μπορεί να έχει η συναισθηματική σας ζωή και να μην καταστρέψετε την σχέση που ήδη έχετε. Αν είστε αδέσμευτοι, η χρονιά επιφυλλάσσει αρκετές γνωριμίες από τη μία, με κάποια εμπόδια βέβαια και καθυστερήσεις από την άλλη. Ο συνδυασμός της ενέργειας της χρονιάς με την προσωπική σας ενέργεια δημιουργεί φέτος στην ζωή σας σταθερότητα και μπαίνει τάξη στο χάος της ζωής σας. Σας βοηθάει στο να πάρετε το πάνω χέρι στα οικονομικά σας θέματα και στην εργασία σας.

Αυτή την χρονιά καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να φροντίσετε να είναι και η θέση των άλλων ξεκαθαρη απέναντί σας, ειδικότερα σε καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι αβέβαιες. Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Ιανουάριος (ανατροπές), ο Μάρτιος (στα αισθηματικά και στα οικονομικά), ο Ιούνιος (μια δυνατή αρχή αλλά με επιπτώσεις) και ο Σεπτέμβριος (θέματα υγείας και περιορισμού). Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.
 
Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτή την χρονιά
μιλώντας με τους αριθμολόγους στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 6

Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 5.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Το 2015 θα είναι για εσάς μια χρονιά που θα την θυμάστε λόγω των αλλαγών κυρίως που θα έρθουν στη ζωή σας.

Τοσο σε επαγγελματικά όσο και σε αισθηματικά θέματα, οι καταστάσεις θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε ενα καινούργιο και φρέσκο ξεκίνημα, όχι απαραίτητα επειδή θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή σύντροφο, αλλά γιατί θα αλλάξετε τον τρόπο αντιμετώπισης προς την ίδια την ζωή. Ωριμάζετε μεσα από τις εξελίξεις και μεταμορφώνεστε στον καλύτερό σας εαυτό, σαν σταρ του Χόλυγουντ! Η χρονιά δημιουργεί φέτος στην ζωή σας πολλές αλλαγές, περιπέτειες και ταξίδια αλλά και ευκαιριες για να αποκτήσετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας.

Μια χρονιά που μπορείτε να φέρετε την θετική αλλαγή στην ζωή σας. Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Φεβρουάριος (οικονομικές έγνοιες και ψυχολογική πίεση από άτομα), ο Μάιος (διλήμματα στα αισθηματικά σας) και ο Αύγουστος (πιέσεις στην εργασία αλλά και στην οικογένεια). Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.

Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτή την χρονιά
μιλώντας με τους αριθμολόγους στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 7

Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 6.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια χρονιά που θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας θέματα αρκετά και θα δημιουργηθούν περισσότερες ευθύνες που θα χρειαστεί να καλύψετε. Ενδέχεται αυτές οι ευθύνες να είναι από θετικές εξελίξεις στν ζωή σας, όπως για παράδειγμα ένας γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού. Θα σας απασχολήσουν θέματα ισορροπίας μέσα στην οικογένειά σας και στον στενό σας φιλικό κύκλο.

Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε αρκετές περιπέτειες συναισθηματικής φύσης. Το 2015 φέρνει φέτος στην ζωή σας αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα ή σε θέματα που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με την δουλειά σας. Αν διατηρείτε την δική σας επιχείρηση, φέτος είναι μια χρονιά που μπορείτε να σκεφτείτε να την επεκτείνετε με κάποιον τρόπο. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, μπορείτε να ψάξετε κάτι άλλο που είναι κοντά στα ενδιαφέροντά σας και σας αρέσει. Είνα επίσης καλό διάστημα για να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας ή για να δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι.

Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Ιανουάριος (οικονομικές ευθύνες, τάσεις φυγής και αισθηματικά θέματα), ο Απρίλιος (σημαντικός μήνας αποφάσεων, λάβετε σοβαρά υπόψιν τους άλλους) και ο Ιούλιος (ψυχολογική κούραση και πολύ πιεστικό πρόγραμμα). Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.

Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτή την χρονιά
μιλώντας με τους αριθμολόγους στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 8

Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 7.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Πρόκειται για μια χρονιά που θα σας βάλει σε αρκετές σκέψεις που έχουν να κάνουν με τον σοβαρό προσχεδιασμό του μέλλοντός σας και τις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε, αλλά και σκέψεις που έχουν να κάνουν με αυτά που κρύβονται πίσω από αυτά που φαίνονται. Θα εμβαθύνετε περισσότερο στον μηχανισμό που κινεί τους ανθρώπους και θα ανακαλύψετε μυστικά και κρυμμένα κινητρα.

Η αισθηματική σας ζωή θα ταρακουνηθεί και θα αλλάξει είτε για το καλό είτε για το κακό. Ο συνδυασμός της προσωπικής σας ενέργειας με την ενέργεια της χρονιάς δημιουργεί φέτος στην ζωή σας την ανάγκη για ηρεμία, ησυχία και προσωπικό χώρο. Αυτή την χρονιά θα μπορέσετε να κάνετε ένα τάιμ άουτ από την καθημερινή σας εργασία και από τους γοργούς ρυθμούς της ζωής σας και για να ξεκουραστείτε αλλά και για να επουλώσετε τις συναισθηματικές ή τις ψυχολογικές σας πληγές.

Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Μάρτιος και ο Ιούνιος. Εγωισμοί και απόλυτες κινήσεις και αποφάσεις που δεν εμπεριέχουν το καλό των άλλων θα αποβούν μοιραίες για εσάς. Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.

Μάθε πώς σε επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτή την χρονιά
μιλώντας με τους αριθμολόγους στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.

Θεμέλιος λίθος 9

Για το καινούργιο έτος διανύετε μια προσωπική χρονιά με αριθμό 8.  Πάντα οι δονήσεις του προσωπικού έτους ενεργοποιούνται πιο κοντά στα γενέθλιά μας, αλλά θα δείτε θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον αριθμό να εκτυλίσσονται καθόλη την χρονιά, ακόμη και αν τα γενέθλιά σας αργούν ακόμη. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια χρονιά που οι καταστάσεις και οι εξελίξεις θα σας κάνουν να εστιαστείτε περισσότερο στα οικονομικά σας, στην απόκτηση χρημάτων ή υλικών αγαθών που σας εξασφαλίζουν και στην διαχείρηση της ενέργειας, του χρόνου και των συναισθημάτων σας.

Αυτός ο συνδυασμόςενεργειών δημιουργεί φέτος στην ζωή σας πολλούς και πολύ ισχυρούς συντονισμούς, κάτι που αν εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορούσε να κάνει αυτή την χρονιά πολύ σημαντική για την ζωή σας. Η ενέργεια της χρονιάς και τα γεγονότα που θα την συνοδεύσουν είναι τέτοια που θα σας οδηγήσουν να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας σε πολλά επίπεδα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στην δύναμη που σας βοηθάει και κάντε φέτος το κβαντικό άλμα.

Οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί μήνες του έτους για εσάς είναι ο Φεβρουάριος (θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις και να φανείτε κάπως σκληροί), ο Μάιος (ψυχολογική εξάντληση και πολλές υποχρεώσεις σε σπίτι ή εργασία) και ο Δεκέμβριος (άσχημη ψυχολογία, τριγμοί στις σχέσεις σας). Αυτούς του μήνες θα φροντίσετε γενικότερα να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να προσπαθήσετε για το καλύτερο για όλους.Newsletter