astropedia.gr

Προβλέψεις για το 2015 με Ταρώ.

Προβλέψεις για το 2015 με Ταρώ.
Οι κάρτες ταρώ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αυτογνωσίας. Βρείτε τον αριθμό που ορίζει το μονοπάτι της ζωής σας, τον αριθμό του πεπρωμένου σας και πράξτε αναλόγως για τη νέα χρονιά που έρχεται.
 
Το 2015 είναι ο αριθμός 8, και έχει να κάνει με οικονομία, με συναλλαγές, με γάμους από συμφέρον. Είναι όμως και μια χρονιά, στην οποία πρέπει να προκαλέσουμε την τύχη μας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι όλα τα πεπρωμένα είναι και για τυχερά παιχνίδια.

Για πληρέστερη εικόνα του έτους 2015 διαβάστε επίσης:

Πως θα βρείτε τον αριθμό του πεπρωμένου σας:
Θα πρέπει να προσθέσετε διαδοχικά τα ψηφία της ημερομηνίας και του έτους της γέννησης σας έως ότου καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό π.χ αν έχετε γεννηθεί 1 - 12 - 1958 τότε 1 + 1 + 2 + 1 + 9 + 5 + 8 = 27, οπότε 2 + 7 = 9, άρα ο αριθμός του πεπρωμένου σας είναι το 9. 

Αριθμός 1: Για τη νέα χρονιά που έρχεται σας έτυχε η κάρτα του Τρελού.
Έτος που μπορεί να θεωρηθεί και αρχή και τέλος, έτος που θα πρέπει να μην κάνετε τίποτα που θα έχει αντίκτυπο σε διάρκεια χρονών. Το κάθε σας σχέδιο θα είναι από μέρες έως μήνα, μην επεκταθείτε περισσότερο. Εάν θέλετε, όμως, να έχετε εύνοια, εάν τραβήξετε ένα δρόμο μπροστά μην ξαναγυρίζετε πίσω. Η περίοδος αυτών των 12 μηνών δεν προσφέρεται για αγοραπωλησίες αντικειμένων αξία ή για τυχερά παιχνίδια και για οτιδήποτε άλλο κάνετε κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ. Το 2015 είναι μια χρονιά που το άτομο θα βρεθεί χωρίς εξωτερική βοήθεια, αλλά και χωρίς εξωτερικά εμπόδια. Θα βοηθήσει μόνο του τον εαυτό του και από εκεί και πέρα, ανάλογα με τις αποφάσεις που θα πάρει, θα είναι και τα αποτελέσματα.
Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 14, 22, 31, 40

Αριθμός 2: Σε εσάς έπεσε η κάρτα Αστέρι.
Θα έχετε μια ευοίωνη οικονομικά και εργασιακά περίοδο. Όσοι από εσάς ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα, αυτή τη χρονιά και ιδιαίτερα από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο, μπορεί να δουν και να κάνουν συμβόλαια επικερδή, ενώ γενικά η καριέρα τους θα αρχίσει σιγά – σιγά να απογειώνεται. Στα αισθηματικά, οι κυρίες αυτού του πεπρωμένου κυριολεκτικά κρατούν την τύχη στα χέρια τους, ενώ γενικά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Προσοχή στην υγεία, όχι στην ταχύτητα εάν οδηγείτε και όχι αφηρημάδα.
Τυχεροί αριθμοί: 2, 11, 17, 20, 29

Αριθμός 3: Για το 2015 σας έπεσε η κάρτα του Αρχιερέα.
Οι λέξεις κλειδιά γι αυτό το χρόνο, ανώτερη γνώση και έμπνευση. Οικονομικά ή εργασιακά ανοίγματα θα προκύψουν το πρώτο τρίμηνο αυτού του έτους. Θα ευνοηθείτε από διάφορες ευκαιρίες που θα έρχονται σχεδόν η μια πίσω από την άλλη, γιατί ένα ακόμα ατού σας αυτή τη χρονιά είναι ότι η θεία πρόνοια είναι με το μέρος σας. Σε σας δε μένει παρά να αξιολογήσετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που οπωσδήποτε θα σας παρουσιαστούν. Ακόμα, υπάρχει απόκτηση ελευθερίας μέσα από τη γνώση και τη μάθηση, ενώ μπορεί να έχετε συναντήσεις με κάποιους σοφούς διδασκάλους, που κι αυτοί θα σας βοηθήσουν στην ατραπό της γνώσης, θα πρέπει όμως να προσέξετε λίγο τα νεύρα σας και να ξεκουράζεστε όταν σας δίνεται η ευκαιρία.
Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 14, 16, 25, 34,   

Αριθμός 4: Η κάρτα Ήλιος αντιστοιχεί στο δικό σας αριθμό πεπρωμένου.
Λέξεις κλειδιά: επιτυχία παντού, γάμος! Είστε το πλέον ευνοημένο πεπρωμένο αυτού του έτους. Θα βλέπετε να επιτυγχάνετε στόχους που από καιρό κυνηγάτε και ενώ οι πόρτες σε άλλες περιόδους έμενε ερμητικά κλειστές, τώρα σας περιμένουν διάπλατα ανοιχτές. Επιτυχία στα πάντα, καλή υγεία, χαρά. Εάν έχετε να κάνετε ιατρικές εξετάσεις ή επεμβάσεις όλα θα πάνε καλά αυτή τη χρονιά. Αποκορύφωμα ο Σεπτέμβριος. Φυσικά μέσα σε αυτό το κλίμα της γενικής ευφορίας, μην ξεχάσετε και κάποια άτομα που ίσως βρίσκονται κάτω από εσάς ή περιμένουν από εσάς βοήθεια.   
Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 19, 26, 36, 40

Αριθμός 5: Σε σας για τη νέα χρονιά έπεσε η κάρτα Σελήνη.
Σκοτεινιά και ασάφεια, που δεν πρέπει να την αφήσετε να κυριαρχήσει. Προσοχή στα οικονομικά  και στην υγεία σας. το έτος αυτό σας καλεί να είστε προσεκτικοί και με την εργασία σας. Δεν προσφέρεται για ανοίγματα, ούτε για μακροχρόνιες  δεσμεύσεις και αυτό φυσικά ισχύει και για τον αισθηματικό τομέα. Μερικές φορές θα νιώθετε ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας κι εκείνο που θα πρέπει να κάνετε για να μην υπάρξουν προβλήματα, είναι να είστε ξεκάθαροι με αυτά που λέτε ή κάνετε, μια και πρόκειται και για ένα έτος ασάφειας. Αν κάνετε σπορ, προσοχή στα άκρα σας και βέβαια κάποιες αλλεργίες ή πόνοι στις αρθρώσεις δεν θα λείψουν.
Τυχεροί αριθμοί: 5, 6, 17, 27, 37, 41

Αριθμός 6: Η κάρτα που σας αντιστοιχεί φέτος είναι η Αυτοκράτειρα.
Τη χρονιά αυτή θα δώσετε μια επίμονη και επίπονη μάχη για τη βελτίωση των οικονομικών σας. Προσέξτε τους μήνες Μάρτιο και Σεπτέμβριο που θα είναι οι πλέον δύσκολοι της χρονιάς. Γενικότερα όμως το 2015 είναι μια χρονιά που σας καλεί να πάρετε την τύχη στα χέρια σας. Εάν χρειάζεστε δημόσιες σχέσεις, αφήστε ένα άλλο γυναικείο πρόσωπο να σας ανοίξει τις πόρτες. Στα αισθηματικά οι κυρίες με αυτό τον αριθμό πεπρωμένου θα περάσουν μια αρκετά ευχάριστη χρονιά.
Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 10, 15, 25, 30

 το δικό σας αριθμό πεπρωμένου.
Δυναμικός και ευνοϊκός χρόνος για τους περισσότερους από εσάς. Λέξεις κλειδιά για φέτος: δύναμη, εξουσία, ισχύς. Καλείστε, όμως, να επιστρατεύσετε τη θέληση σας, την αντοχή σας και την αυτοκυριαριαρχία σας, επειδή κάποια πράγματα θα βγουν σε έντονο ρυθμό, όπως τα συναισθηματικά σας και η εργασία σας. σε γενικές γραμμές όλος αυτός ο χρόνος υπόσχεται μεγάλες επιτυχίες και ανταμοιβές. Νέες εργασιακές ευκαιρίες που μετά από αρκετό καιρό θα σας φανούν περισσότερο χρήσιμες από ότι νομίζατε.
Τυχεροί αριθμοί: 7, 11, 22, 33, 43, 44

Αριθμός 8: Η κάρτα που σας αντιστοιχεί φέτος είναι ο Τροχός. 
Η λέξη κλειδί γι αυτό το έτος είναι η τύχη, καλή ή κακή. Απρόοπτες αλλαγές, κίνηση, μας προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και ότι αν δεν προσέξουμε το σκαμπανέβασμα της μοίρας μπορεί να είναι και επαγγελματικής φύσεως ίσως πρέπει να περάσουμε τις καταστάσεις από επανεξέταση πριν πάρουμε τελικές αποφάσεις. Αν σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα νέο πλάνο συνεργασίας, αυτό φροντίστε να το κάνετε τον Απρίλιο ή τον Ιούλιο. Τέλος, αυτοί οι 12 μήνες είναι μια καλή περίοδος για να  εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας γύρω από το αντικείμενο σας ή από τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.
Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 10, 20, 30, 40

Αριθμός 9: Για τη νέα χρονιά που έρχεται σας έτυχε η κάρτα  Ερημίτης.
Λέξη κλειδί: υπέρτατη γνώση. Έτος που για όσους σπουδάζουν θα έχουν μεγάλη επιτυχία στις εξετάσεις ή σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Θα είναι μια καλή περίοδος και για οικογενειακά ζητήματα. Αν είστε μπλεγμένοι σε δικαστικές διαμάχες, φροντίστε να κάνετε συμβιβασμούς ή να πάρετε αναβολή. Το έτος αυτό δεν προσφέρεται για δικαστική ή νομική επιτυχία. Στα αισθηματικά σας φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε ή κάνετε, γιατί θα υπάρχουν συνεχείς παρεξηγήσεις. Αν σας ζητήσουν να πάτε μάρτυρας σε δικαστήριο, πριν πείτε το ναι, μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Μερικές περίοδοι όπως Ιούνιος, Ιούλιος και Σεπτέμβριος, Οκτώβριος είναι αρκετά δυσμενείς για σας.
Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 18, 27, 36, 45Newsletter