astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, ριζικές αλλαγές αναμένονται στην ψυχολογία σου. Επιπλέον, αναμένεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου και τη στάση σου γύρω από το σεξ. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 σου δίνει ροπή προς την ενδοσκόπηση και σε βοηθάει να αποδεχθείς ή ακόμη και να κάνεις φίλη σου τη μοναξιά που κατά διαστήματα βιώνεις. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι θα βιώσεις καθυστερήσεις και διαψεύσεις σε ότι αφορά τις σπουδές σου ή κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που προτίθεσαι να παρακολουθήσεις.

Τέλος, ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό ζητάει από εσένα να διεκδικήσεις τα θέλω σου χωρίς να φοβάσαι να ακολουθήσεις άγνωστα μονοπάτια, ενώ ο Άρης θα βρίσκεται ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 30/4/2024 έως τις 9/6/2024, αυξάνοντας τα επίπεδα της θέλησης, της ενεργητικότητας και της αποφασιστικότητάς σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό).  Οι 2 πρώτες εκλείψεις  και η τελευταία έκλειψη επηρεάζουν σημαντικά το ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10, καθώς θα χρειαστεί να διαχειριστείς σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικές. Ακόμα κι αν βιώσεις κάποιες επώδυνες εμπειρίες, αυτές μελλοντικά και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα σε ωφελήσουν και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Καλό είναι να συμβουλευτείς τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του παρορμητικού σταυρού, γύρω στις 18-20 μοίρες του παρορμητικού σταυρού ή γύρω στις 9-11 μοίρες του παρορμητικού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού ή γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

Πιο συγκεκριμένα, το μάθημα που καλείσαι να λάβεις είναι η εξισορρόπηση του τομέα της οικογένειας με τον τομέα της καριέρας. Ειδικότερα, προσπάθησε να μην παραμελείς ούτε τον έναν τομέα ούτε τον άλλον. Δεν αποκλείονται ξαφνικά γεγονότα τόσο στο σπίτι όσο και στο εργασιακό σου περιβάλλον, τα οποία θα κληθείς να διαχειριστείς. Θα πρέπει, λοιπόν, να λειτουργήσεις με σύνεση, ψυχραιμία και υπομονή. Από τη φύση σου είσαι άνθρωπος του σπιτιού και της οικογένειας, μια και πρόκειται για το δίπτυχο που συνθέτει το δικό σου ασφαλές καταφύγιο. Ο κίνδυνος απώλειας ενός ακινήτου μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Αλλαγές προβλέπονται βέβαια και στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες αρχικά μπορεί να σε ταράξουν. Μελλοντικά, όμως, κατά έναν περίεργο τρόπο μπορεί να σε ωφελήσουν.

Η τρίτη έκλειψη, δεδομένου ότι πραγματοποιείται σε ζώδιο του ίδιου στοιχείου με το δικό σου στοιχείο (το Νερό δηλαδή), είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα και σε βοηθά να εξελιχθείς πνευματικά, αναπτύσσοντας περαιτέρω ορισμένες πτυχές του εαυτού σου. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς θα σου δώσει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να εμπλουτίσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τη ζωή με νέα ενδιαφέροντα στοιχεία.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ

Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα προαναφερθέντα διαστήματα θα κληθείς να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την φιλία καθώς και γύρω από θέματα συλλογικότητας ή θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική επικαιρότητα.

Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια. Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 θα σε κάνει να αισθανθείς ότι τα αφεντικά σου δεν σε καταλαβαίνουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ εσού και εκείνων.

Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με τον θάνατο ή/και το σεξ. Το διάστημα 2/9-12/10  ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος ξανά με τον φόβο της εξαπάτησης και της προδοσίας από μέρους του συντρόφου σου.

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 φανερώνει στρες, πίεση και κούραση λόγω σπουδών ή λόγω κάποιου επιμορφωτικού σεμιναρίου που καλείσαι να παρακολουθήσεις και να φέρεις εις πέρας. Αν σχεδιάζεις κάτι σημαντικό για το διάστημα 2/7-8/12, κατά το οποίο ο Ποσειδώνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο, συμβουλέψου πρώτα τον αστρολόγο σου, γιατί ο υπέρμετρος ιδεαλισμός σου μπορεί να τοποθετήσει το πρακτικό σου πνεύμα στο περιθώριο. Το διάστημα 5/8-15/8 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Οπότε, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν οδηγείς καθώς και όταν συζητάς με γείτονες, παλιούς συμμαθητές, αδέλφια, θείες, θείους και λοιπούς μακρινούς συγγενείς. Προσπάθησε να διατυπώνεις με σαφήνεια τις ιδέες και τις απόψεις σου. Διαφορετικά, όσα θα λες θα παρερμηνεύονται και θα παρεξηγούνται.

Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σου οίκο κατά το διάστημα 15/8-29/8, πιθανώς θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και ανασφάλειες στα οικονομικά σου ζητήματα. Απόφυγε να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα και να υπογράψεις το οποιοδήποτε συμφωνητικό συνεργασίας έναντι αμοιβής εκείνη την περίοδο. Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα όνειρά σου θα είναι άπειρα. Παράλληλα, η διαίσθηση και οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα έλθουν δυναμικά στο προσκήνιο.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 θα φέρει παρερμηνεύσεις, παρεξηγήσεις και μια γενικότερη ασυνεννοησία εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου και να είσαι εγκρατής όταν βγαίνεις έξω για ψώνια!!!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, ο Γενάρης είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για την ερωτική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να φέρει ενδιαφέροντα νέα ξεκινήματα και πολύ σεξ (βλέπε Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1, είσοδο Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 21/1 και είσοδο Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 23/1). Γύρω στις 24/4 θα αισθανθείς στιγμιαία μόνος. Ωστόσο, το διάστημα 17/6-11/7 η γοητεία σου θα είναι κυριολεκτικά εκτοξευμένη στα ύψη. Το διάστημα 23/9-17/10 θα αναβιώσεις τον ενθουσιασμό και το πάθος των εφηβικών σου χρόνων, ενώ ο Νοέμβριος θα μοιάζει με έναν μήνα ο οποίος θα ευνοήσει τόσο θέματα γάμου όσο και θέματα απόκτησης απογόνων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα 2/4-25/4 μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία μεταξύ εσού και των εργοδοτών σου, η οποία με τη σειρά της θα οδηγήσει σε συγκρούσεις. Οι εν λόγω συγκρούσεις αναμένεται να κορυφωθούν γύρω στις 30/4 με την είσοδο του Άρη στον Κριό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Γύρω στις 23/5 μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια και καχυποψία σε σχέση με τη θέση σου ή τις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις αναπτύξει με συναδέλφους εντός του εργασιακού σου χώρου. Το διάστημα 17/10-11/11 υπόσχεται ευχάριστες και εποικοδομητικές συνεργασίες. Ωστόσο, το διάστημα 26/11-15/12 θα αισθανθείς ότι οι συνάδελφοί σου δεν σε καταλαβαίνουν, γεγονός που θα δυσκολέψει την αλληλεπίδρασή σου μαζί τους.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.