astropedia.gr

Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2024 - Το έτος του Δράκου

Κινέζικη Πρωτοχρονιά 2024 - Το έτος του Δράκου
Η σεληνιακή Πρωτοχρονιά ή Φεστιβάλ της Άνοιξης είναι μια εποχή εορτασμού και ανανέωσης στην κινεζική κουλτούρα και σηματοδοτεί τη μετάβαση από το ένα ζώδιο στο άλλο στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο. Στις 10 Φεβρουαρίου 2024 θα εισέλθουμε στο Έτος του Δράκου. Ο Δράκος είναι ένα μεγαλοπρεπές και τυχερό πλάσμα στην κινεζική λαογραφία που συμβολίζει τη γενναιότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο, το 2024 είναι μια χρονιά γεμάτη δυνατότητες και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη, επαγγελματική επιτυχία και κοινωνικό αντίκτυπο. Οι άνθρωποι Δράκοι είναι χαρισματικοί, φιλόδοξοι, περιπετειώδεις και ατρόμητοι. Έχουν αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία και όραμα. Δεν φοβούνται να κυνηγήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

  • Τι ζώδιο είμαι στο κινέζικο; Δες  εδώ


ΠΟΝΤΙΚΟΣ
Ο Ποντικός θα περάσει υπέροχα κατά τη διάρκεια του έτους του Δράκου. Θα προχωρήσει στην καριέρα του βελτιώνοντας την επάρκειά του μέσω προηγμένης κατάρτισης. Οι επιχειρηματικές προοπτικές είναι εξαιρετικές. Μπορείτε να περιμένετε πολλά κέρδη. Αλλά, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις νέες κοινωνικές επαφές. Η εκτίναξη των δαπανών αλλά και των αποταμιεύσεων θα εξισορροπήσει τη ροή χρήματος και ο οικονομικός σχεδιασμός για το μέλλον θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα του Ποντικού για φέτος. Τα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή θα είναι ιδιαίτερα επωφελή τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για το ρομαντισμό. Ο Ποντικός μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία αυτή την χρονιά μέσω της δημιουργικότητας και της σκληρής δουλειάς.


ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Το Έτος του Δράκου θα είναι αρκετά απαιτητικό για τον Βούβαλο. Η επιτυχία εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πώς χρησιμοποιείτε τις δεξιότητές σας και τους διαθέσιμους πόρους. Η καριέρα σας θα είναι γεμάτη ανατροπές και στροφές και πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη την εφευρετικότητά σας για περαιτέρω προοπτικές. Ο Βούβαλος θα έχει την ενθάρρυνση της οικογένειας και των φίλων στην προσπάθειά του να επιτύχει στόχους στη ζωή. Πρέπει όμως να είστε επιμελείς και επίμονοι σε ό,τι κάνετε.


ΤΙΓΡΗΣ
Το Έτος του Δράκου θα είναι μια εξαιρετικά ικανοποιητική χρονιά για τον Τίγρη. Ο χώρος εργασίας θα σας παρουσιάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις και θα είστε σε θέση να τις αντιμετωπίσετε με φαντασία και έμπνευση. Θα υπάρξουν προαγωγές και επακόλουθες αυξημένες ευθύνες. Στο οικονομικό μέτωπο τα κέρδη μπορούν να επιτευχθούν με σωστό σχεδιασμό και με υγιή δημοσιονομική στρατηγική. Οι ανύπαντροι μπορούν να προσβλέπουν σε καλές σχέσεις που καταλήγουν σε γάμο, ενώ η συζυγική ζωή θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και με δυνατότητα εγκυμοσύνης. Η οικογενειακή ζωή θα είναι γεμάτη εορτασμούς και τα μέλη θα είναι χαρούμενα, αναζητώντας την προώθηση των φιλοδοξιών τους στη ζωή. Τα ταξίδια θα είναι συναρπαστικά και αναμένονται περίεργα πράγματα. Οι κοινωνικές επαφές και η διπλωματία θα αποφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα για την Τίγρη κατά τη διάρκεια του έτους.


ΛΑΓΟΣ
Οι τάσεις για τον Λαγό κατά τη διάρκεια του έτους του Δράκου υποδηλώνουν ότι δεν πρέπει να επιδοθείτε σε επικίνδυνες επιχειρήσεις και να παραμείνετε στη ζώνη άνεσής σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις. Η επιτυχία θα είναι δική σας αν είστε αποφασισμένοι και σταθεροί. Αφήστε τα πράγματα να συμβούν με το δικό τους ρυθμό και απολαύστε τα αποτελέσματα! Από οικονομική άποψη το έτος θα είναι αρκετά ενθαρρυντικό και θα πρέπει να αποφευχθούν όλα τα κερδοσκοπικά εγχειρήματα. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ευχάριστη και γεμάτη χαρές. Οι διακοπές με τα μέλη της οικογένειας θα σας αναζωογονήσουν και θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας στη ζωή. Ο Λαγός μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξη σημαντικών κοινωνικών επαφών για την επίτευξη στόχων.


ΔΡΑΚΟΣ

Ο Δράκος θα έχει μια υπέροχη χρονιά το 2024. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας θα είναι εξαιρετική λόγω της αποφασιστικότητας και της αισιόδοξης φύσης του Δράκου. Στο μέτωπο του χρήματος, η κατάσταση είναι ενθαρρυντική με μεγάλες ταμειακές ροές. Δεν πρέπει να ρισκάρετε επενδύοντας σε άγνωστες επιχειρήσεις. Γνωρίστε τους περιορισμούς σας πριν αναλάβετε μεγάλα έργα. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολύ καλές πιθανότητες να μπουν σε ερωτικές σχέσεις που μπορεί να καταλήξουν να δέσουν. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα θα είναι ταραχώδης και πρέπει να καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για να γίνει η κατάσταση ευχάριστη. Τα ταξίδια στο εξωτερικό για επαγγελματικούς σκοπούς θα είναι επωφελή. Εάν ο Δράκος κάνει χρήση των μεγάλων προοπτικών, το έτος θα αποδειχθεί υπέροχο.


ΦΙΔΙ
Το κινεζικό ωροσκόπιο της χρονιάς για το Φίδι δείχνει μια δύσκολη χρονιά για επαγγελματίες καριέρας και επιχειρηματίες. Ωστόσο, το έτος είναι πολλά υποσχόμενο για την έναρξη νέων έργων που θα φανούν κερδοφόρα στο μέλλον. Θα πρέπει να παρακολουθείτε τις φιλοδοξίες με αποφασιστικότητα και θα τις δείτε να ανθίζουν στο μέλλον. Το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα είναι επωφελές για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση νέων στρατηγικών. Το Φίδι θα πρέπει να είναι προσεκτικό στην ανάπτυξη νέων επαφών που μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στην καριέρα του. Θα διαδραματίσετε ουσιαστικό ρόλο σε οικογενειακά θέματα, βοηθώντας τους ηλικιωμένους ή τους νεότερους. Τα ταξίδια θα είναι συναρπαστικά αν θέλετε να εξερευνήσετε νέες χώρες.


ΑΛΟΓΟ

Οι προβλέψεις για το Άλογο υπόσχονται μια αξιοσημείωτη χρονιά. Εάν σκέφτεστε να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας αλλάζοντας την παρούσα δουλειά ή τοποθεσία, το έτος θα σας δώσει άφθονες ευκαιρίες. Μπορείτε να προσβλέπετε σε προσφορές και οικονομικά κέρδη. Τα οικονομικά όμως θα είναι δύσκολα και όλες οι ριψοκίνδυνες επενδύσεις θα πρέπει να αποφεύγονται. Η κατάσταση μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας λόγω του στρες που δημιουργείται. Πρέπει να διευρύνετε τον κοινωνικό κύκλο για να παρέχετε ένα υποστηρικτικό σύστημα σε δύσκολους καιρούς. Θα υπάρξει απόλαυση και κοινωνικοποίηση κατά τη διάρκεια του έτους. Οι εργένηδες θα είναι συμβατοί με τη δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων, οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε γάμο. Όλα τα οικογενειακά προβλήματα πρέπει να διευθετούνται φέτος άμεσα και έξυπνα.ΠΡΟΒΑΤΟ

Τα Πρόβατα θα είναι εξαιρετικά πολυάσχολα κατά τη διάρκεια του έτους, αλλά τελικά η παραγωγή και τα κέρδη δεν θα είναι τα αντίστοιχα των κόπων τους. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε πολλά μικρά εμπόδια. Οι προοπτικές σταδιοδρομίας θα είναι εξαιρετικές κατά τη διάρκεια του έτους. Τα έσοδα θα είναι αρκετά για να καλύψουν τα έξοδα. Η πρόοδος στις διάφορες επιχειρήσεις θα είναι αργή και τα οφέλη θα προκύψουν μόνο το επόμενο έτος. Οι φίλοι και οι κοινωνικές επαφές θα βοηθήσουν πολύ στην αντιμετώπιση διαφόρων εμποδίων. Το Πρόβατο δεν πρέπει να περιμένει πάρα πολλά μέσα στο έτος και να προσμένει υπομονετικά τα πράγματα να πάρουν μια καλή τροπή κατά τη διάρκεια του έτους 2025. Νέα χόμπι θα προσφέρουν μεγάλη ανακούφιση και χαλάρωση σε περιόδους συγκρούσεων.


ΠΙΘΗΚΟΣ

Ο Πίθηκος θα έχει μια συναρπαστική και τυχερή χρονιά το 2024. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να επωμιστείτε περισσότερες ευθύνες στην καριέρα. Οι επιχειρηματίες μπορούν να ξεκινήσουν νέα έργα με ενθάρρυνση από κοινωνικές επαφές. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον έλεγχο των εξόδων, ειδικά όταν επιχειρείτε μια νέα επένδυση. Η ιδιωτική ζωή του Πιθήκου θα είναι ζωντανή και ευχάριστη. Το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι περιπετειώδες και ευχάριστο. Η κοινωνική επαφή με νέα άτομα θα βοηθήσει στη βελτίωση των κερδών. Τα ταξίδια αναψυχής με μέλη της οικογένειας θα προσθέσουν στην ευτυχία της οικογένειας. Με σωστό μάρκετινγκ και επιμονή, ο Πίθηκος μπορεί να περιμένει να ζήσει μια καλύτερη ζωή.


ΠΕΤΕΙΝΟΣ

Το έτος 2024 θα είναι ευνοϊκό για τον Πετεινό. Οι άνθρωποι καριέρας μπορούν να προσβλέπουν σε προαγωγές και αυξήσεις ενώ προχωρούν περαιτέρω στην εργασία τους. Οι επιχειρηματίες θα δουν το εισόδημά τους να εκτινάσσεται στα ύψη. Θα έχουν πολλές ευκαιρίες να επεκτείνουν την επιχείρησή τους ή να ξεκινήσουν νέα έργα. Μια μικρή επιχειρηματικότητα και μια καλή οικονομική στρατηγική θα αυξήσουν τα κέρδη. Παρακολουθήστε όμως αυστηρά τα έξοδα. Η κοινωνική ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα με αυξημένες επαφές. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ευχάριστη, με χαρούμενα γεγονότα και γιορτές. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε κάποια ημιτελή οικιακά έργα. Το ταξίδι σε γραφικά και συναρπαστικά μέρη είναι πιθανό. Συνολικά, οι Πετεινοί θα έχουν μια ακμάζουσα και ευχάριστη χρονιά.


ΣΚΥΛΟΣ

Ο σκύλος θα χρειαστεί  να αντιμετωπίσει πολλές αντιδράσεις και να αντιμετωπίσει αρκετά εμπόδια για να διατηρήσει τον σημερινό τρόπο ζωής του κατά τη διάρκεια του έτους 2024. Πρέπει να αποτρέψει τις αρνητικές εξελίξεις με τη συνεργασία των άλλων και πρέπει να συνηθίσει στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αν μπορέσει να χειριστεί τις προκλήσεις με διπλωματία και περίσκεψη. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ευχάριστη και θα πρέπει να επιλύσει εσωτερικά προβλήματα χωρίς να ζητήσει εξωτερική βοήθεια. Θα πρέπει να ξοδέψει λίγο χρόνο και χρήμα για βελτιώσεις που σχετίζονται με το σπίτι. Η χρονιά παρουσιάζει μια μαθησιακή εμπειρία για τον Σκύλο ο οποίος θα  επωφεληθεί σημαντικά από τις προκλήσεις και την περιπέτεια, δύο στοιχεία που θα τον βοηθούν να αντιμετωπίσει το μέλλον με θάρρος και πεποίθηση.


ΧΟΙΡΟΣ

Ο Χοίρος δεν θα αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις κατά τη διάρκεια του έτους και θα απολαύσει τις εμπειρίες που του παρουσιάζονται. Στα επαγγελματικά θέματα, θα πετύχει με τις δεξιότητές του και την προηγούμενη κατανόησή του. Θα υπάρξει ενθάρρυνση από τους ανωτέρους του και θα διαπρέψει στο επάγγελμά του. Τα οικονομικά είναι εξαιρετικά με αυξανόμενη εισροή χρημάτων και εσόδων από πρόσθετες πηγές. Θα έχει αρκετά χρήματα για να επενδύσει στην εξασφάλιση του μέλλοντος του. Η κοινωνική ζωή θα είναι περιπετειώδης και ευχάριστη. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ενεργή και ο Χοίρος θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τα μέλη της οικογένειας του με την εξουσία και την εμπειρία του.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter