astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Πλούτωνα να ευθυδρομεί στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και με το δεύτερο κύμα εκλείψεων του έτους, αυτός ο μήνας δημιουργεί για το ζώδιό σου ένα μοτίβο που αποκαλύπτει σημαντικές αλλαγές και δημιουργεί την ανάγκη να δράσεις και να πάρεις αποφάσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, στα οικονομικά σου και στις συνεργασίες σου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο μήνας φέρνει σημαντικές συνειδητοποιήσεις στην αξία που έχει η σχέση σου και στο κατά πόσο η προσωπικότητά σου ενισχύεται και υποστηρίζεται από αυτή την σχέση ή το αντίθετο.

Πιο αναλυτικά, στις 5 του μήνα ο Ερμής αφήνει την Παρθένο και εισέρχεται στον Ζυγό, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο. Κλείνοντας λοιπόν και τακτοποιώντας υποθέσεις και εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την εργασία σου κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα, είσαι έτοιμος να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο σημαντικά σχέδια και να κλείνεις συμφωνίες που είναι θετικές και προωθούν τα επαγγελματικά σου και πλέον μπορείς να έχεις την άνεση και την διαύγεια για να διορθώσεις λεπτομέρειες που δεν σε βοηθάνε στην καθημερινή εκτέλεση και στην ρουτίνα των επαγγελματικών και όχι μόνο υποχρεώσεων.

Ο κυβερνήτης σου περνά στις 12 του μήνα στον Σκορπιό και πλέον μέσα από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο σε ενεργοποιεί για να δράσεις πάνω σε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες ή οφειλές προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιεί την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, κάνοντας την ερωτική έλξη βασανιστική, εφόσον δεν ικανοποιηθεί άμεσα.

Αργότερα, στις 22 του μήνα, ο Ερμής θα αλλάξει και πάλι ζώδιο και προχωρώντας στον Σκορπιό και σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23, το κλίμα περιστρέφεται γύρω από τα οικονομικά σου, διερευνάς τρόπους και πιθανότητες που μπορεί να σου προσφέρουν καλύτερη επένδυση των πόρων σου και σε απασχολούν οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα και φορείς, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θέλεις τώρα να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο και να καταλάβεις καλύτερα τις προθέσεις και τα σχέδιά του, κάποια από τα οποία μπορεί και να σου τα κρατά ακόμη κρυφά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 14 του μήνα ενεργοποιεί θέματα σχέσεων και συνεργασιών και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε αποφάσεις και στην γενικότερη στάση που θα κρατήσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο στις 28 του μήνα φέρνει αναστάτωση, αλλά και σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σημαντική περίοδος για τα επαγγελματικά σου καθώς τώρα αρχίζουν να αλλάζουν κάποια από τα δεδομένα και χρειάζεται να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις ώστε οι εξελίξεις να σε ευνοήσουν. Στα οικονομικά ζητήματα η περίοδος είναι θετική για μια καλή συμφωνία ή επένδυση που θα σου αυξήσει, αν όχι το εισόδημα άμεσα, την αίσθηση της ασφάλειας και της οικονομικής κάλυψης, αρκεί όμως να κάνεις προσεκτικές επιλογές χωρίς μεγάλο ρίσκο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αποφασίζεις να ρίξεις μια πιο σοβαρή ματιά στην αισθηματική σου ζωή και να ασχοληθείς με την βελτίωση των πραγμάτων που ήδη υπάρχουν και σε καλύπτουν αλλά ταυτόχρονα να διορθώσεις και αν δεν γίνεται να διορθώσεις, τότε να εξαλείψεις πλήρως αυτά που δεν σε καλύπτουν ή που ίσως να υπονομεύουν το παρόν και το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Είναι περίοδος που συμβαίνει μια σημαντική αλλαγή στον τομέα των σχέσεων και ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο με θετικές προοπτικές. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.