astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ
Με τον Πλούτωνα να ευθυδρομεί στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και με το δεύτερο κύμα εκλείψεων του έτους, αυτός ο μήνας δημιουργεί για το ζώδιό σου ένα μοτίβο που αποκαλύπτει σημαντικές αλλαγές και δημιουργεί την ανάγκη να δράσεις και να πάρεις αποφάσεις στον τομέα των επαγγελματικών σου και να εξετάσεις με νέα ματιά τα δεδομένα που υπάρχουν και επηρεάζουν την καθημερινότητα της εργασίας σου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο μήνας φέρνει σημαντικές συνειδητοποιήσεις γύρω από την ισορροπία που υπάρχει ή που καλείσαι να βρεις ανάμεσα στην φιλοδοξίες και την οικογένεια και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις μες αδέλφια ή στενούς συγγενείς.

Πιο αναλυτικά, στις 5 του μήνα ο Ερμής αφήνει την Παρθένο και εισέρχεται στον Ζυγό, ενώ λίγες μέρες μετά, στις 9 του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο. Είναι μια περίοδος που σε κάνει πιο κοινωνικό και πιο εξωστρεφή, σε ενδιαφέρει να μιλήσεις αλλά και να ακούσεις τους άλλους και έχεις διάθεση να μετακινηθείς, να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου. Τονίζονται οι επαφές με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ τα οικονομικά σου και μαζί με αυτά και η αυτοπεποίθησή σου αυξάνονται.

Ο Άρης περνά στις 12 του μήνα στον Σκορπιό και πλέον μέσα από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σε ενεργοποιεί ως προς θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχουν εντάσεις και αψιμαχίες με μέλη της οικογένειάς σου ή με αφορμή κάτι που σχετίζεται με το σπίτι σου, οπότε προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός σε κάποια πράγματα ή με απόψεις και ιδέες που δεν ταυτίζονται απόλυτα με τις δικές σου.

Αργότερα, στις 22 του μήνα, ο Ερμής θα αλλάξει και πάλι ζώδιο και προχωρώντας στον Σκορπιό και σε συνδυασμό με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο στις 23, το κλίμα στο σπίτι σε απορροφά πλήρως και το βγάζεις ηγεμονικές τάσεις που δεν θα ήταν καλό να το κάνεις, γιατί αυτό δεν βοηθά στην γενικότερη ηρεμία και γαλήνη στην οικογενειακή σου εστία.
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό στις 14 του μήνα ενεργοποιεί θέματα που έχουν με μετακινήσεις, επικοινωνίες και την σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός σε αποφάσεις και στην γενικότερη στάση που θα κρατήσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο στις 28 του μήνα φέρνει αναστάτωση, αλλά και σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου σε συνάρτηση με την γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζεσαι στην προσωπική σου ζωή, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικογενειακά θέματα και τα προσωπικά σου άγχη μπορεί να σε καταβάλουν και αυτό να αντικατοπτριστεί και στα επαγγελματικά σου, χάνοντας ευκαιρίες για εξέλιξη και κάνοντας λάθη καθώς δεν καταφέρνεις να διαβάσεις έγκαιρα τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην καθημερινότητα του εργασιακού σου χώρου. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλά, όμως χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στην συμπεριφορά σου και στις κινήσεις σου σε οτιδήποτε άλλο αφορά τα επαγγελματικά σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Πολλά πράγματα ξεπαγώνουν μέσα σου αυτή την περίοδο και αρχίζεις να βλέπεις πιο καθαρά και πιο λογικά όλες τις μορφές σχέσεις, όπως οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες και σαφώς και την αισθηματική σου σχέση που αυτή την περίοδο βλέπεις να αρχίζει να αλλάζει την στάση του προς εσένα, να σου δείχνει και να σου επικοινωνεί περισσότερα από ό,τι συνήθως πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα να έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και να έχεις αυτό που επιθυμούσες. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση αυτή την περίοδο, μπορείς να περιμένεις ενδιαφέρουσες και ίσως μοιραίες γνωριμίες από τα μέσα του μήνα και μετά. Μάθε περισσότερα για σένα, τον σύντροφο και την σχέση σου καλώντας έμπειρους αστρολόγους στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.