astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου! Απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τον συντροφό σου!

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου! Απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τον συντροφό σου!
Αυτόν τον μήνα η Αφροδίτη θα συνεχίσει την πορεία της στον Λέοντα και θα περάσει στην Παρθένο μετά τα μέσα του μήνα. Προς τα τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου. Είσαι ανοιχτός στον έρωτα και θέλεις να τον απολαύσεις. Είσαι σε θέση να δώσεις μέσα από την καρδιά σου στην σχέση σου αλλά την στιγμή και τον τρόπο τα επιλέγεις εσύ.

Μην φοβάσαι πως το ταίρι σου θα πιστέψει πως είσαι εγωιστής, αντίθετα θα δεχθεί όσα έχεις και μπορείς να του δώσεις με μεγάλη τρυφερότητα και κατανόηση. Αυτό συμβαίνει γιατί μπορείς κι εσύ κι αυτός να αναγνωρίσετε πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και χρειάζετσι τον δικό του χρόνο για να λειτουργήσει. Τις μέρες του μήνα που ο άλλος δεν είναι απόλυτα συνεπής απέναντί σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και δώσε στον άλλον την ανεξαρτησία του. 

Όσο προχωράει ο μήνας γίνεσαι πιο δοτικός αλλά και πιο πρακτικός στην σχέση σου. Ο έρωτας δεν είναι για εσένα απλά μια σκέψη αλλά κάτι που πρέπει να φαίνεται σε καθημερινό επίπεδο. Έτσι, προσπαθείς να βοηθήσεις τον σύντροφό σου στα απλά και καθημερινά και να τα βελτιώσεις όσα μπορείς. Η αναδρομή του πλανήτη στα τέλη του μήνα θα φέρει κάποια εμπόδια στην ερωτική σου ζωή αφού τα απλά θα γίνονται πολύπλοκα.


Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα δέιτε επίσης:

Ας δούμε πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά θέματα των ζωδίων αυτό τον μήνα.
Για συμπληρωματικές πληροφορίες διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


Κριός
 
Στις αρχές του μήνα θέλεις να απολαύσεις τον έρωτα σε κάθε του μορφή. Φλερτάρεις έντονα και ένας ξαφνικός έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Αν είσαι σε σχέση, περνάς έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος με το ταίρι σου. Τα πράγματα εξελίσσονται πιο γρήγορα αυτές τις μέρες από ό,τι συνήθως και γι' αυτό είναι και πιο έντονα. Οι δυσκολίες στα μέσα του μήνα θα ξεπεραστούν γρήγορα αν καταλάβεις πως μερικές φορές χρειάζεται να παραδίδεις τον έλεγχο και να αφήνεσαι στον άλλον. Καθώς προχωρούν οι μέρες, βάζεις λογική στον έρωτα και δεν παρασύρεσαι εύκολα. Αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς έναν άνθρωπο σταθερό που θα σου προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία.


Ταύρος
 
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα, απολαμβάνεις τον έρωτα εντός των τοιχών και ζητάς την ηρεμία και την ασφάλεια. Βρίσκεις αυτό που θέλεις στο πρόσωπο ενός αντισυμβατικού ατόμου που σε βοηθάει να εξελιχθείς ως προσωπικότητα και να κατανοήσεις τον εαυτό σου. Κάποιες δυσκολίες στα μέσα του μήνα έρχονται για να σου δείξουν ότι αν θες πραγματικά να προχωρήσεις στην ζωή σου πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να μιλήσεις ειλικρινά από καρδιάς στον άλλον. Τις τελευταίες μέρες του μήνα νοιώθεις πιο απελευθερωμένος και προσπαθείς περισσότερο να βρεις τρόπους να περάσεις καλά με την σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, βγαίνεις με φίλους και φλερτάρεις. Σε κάθε περίπτωση, η αναδρομή της Αφροδίτης σε επηρεάζει ιδιαίτερα αφού σε κάνει να αναπολείς έναν παλιό σου έρωτα.


Δίδυμος
 
Αυτός ο μήνας σε θέλει επικοινωνιακό, κάτι που σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για εσένα. Μπορείς εύκολα να πεις όσα αισθάνεσαι και να πείσεις τον άλλον για τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις κάποια γνωριμία ίσως και αναπάντεχα μέσα από τους φίλους σου και τις κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Γι' αυτό μην αφήσεις εκδήλωση για εκδήλωση. Στα μέσα του μήνα μην επιτρέψεις στην δουλειά σου να μπει μέσα στην σχέση σου και καταπιέσεις το ταίρι σου. Το περάσμα της Αφροδίτης στην Παρθένο και η αναδρομή της θα σε περιορίσουν εντός των τειχών. Η οικογένειά σου μπορεί να βάλει κάποια εμπόδια στην σχέση σου.


Καρκίνος
 
Η ζήλειά σου χτυπάει κόκκινο. Γίνεσαι αρκετά κτητικός και προσπαθείς με κάθε τρόπο να νοιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κουράζει τον άλλον όμως και να φέρει αρκετές εντάσεις στα μέσα του μήνα. Επιπλέον, αυτές τις μέρες αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα έχεις την δυνατότητα να ανανεωθείς μέσα σου και να ξαναφουντώσεις το πάθος. Το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να φέρει ξαφνικές γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος. Αντίθετα, αν είσαι σε σχέση, θα φέρει δυσκολίες που μπορούν να λυθούν μέσα από διεξοδικές συζητήσεις.


Λέων
 
Αυτό τον μήνα δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς. Έχεις όποιον ποθήσεις. Αν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου για έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος που θα ξεκινήσει αναπάντεχα από ένα ευχάριστο γεγονός για έναν από τους δύο συντρόφους. Η Αφροδίτη σου χαμογελά!  Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σε αναστατώσει. Το μόνο μελανό σημείο είναι κοντά στα μέσα του μήνα που η οικογένειά σου φέρνει κάποιο θέμα οικονομικής φύσης στο προσκήνιο που σε εμποδίζει να δράσεις ερωτικά όπως θα ήθελες και σου δημιουργεί ενοχές.


Παρθένος
 
Αυτό τον μήνα είσαι διστακτικός στα ερωτικά σου. Παρ' όλο που έχεις πολλά πράγματα να πεις και να κάνεις, θα σκέφτεσαι δύο φορές πριν από κάθε σου κίνηση και ίσως να μην την τολμήσεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα αυτό είναι πολύ πιο έντονο αλλά μέσα από την βοήθεια των φίλων σου και την κοινωνικότητά σου θα μπορέσεις να ανακτήσεις τον έλεγχό σου. Όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιό σου, απελευθερώνεσαι και προσπαθείς να δείξεις τον καλό σου εαυτό στο ταίρι σου ή αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις έντονα. Η αναδρομή των τελευταίων ημερών μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις στις νέες γνωριμίες.


Ζυγός
 
Αυτόν τον μήνα ανανεώνεται η κοινωνική σου ζωή σε βαθμό που δεν φαντάζεσαι. Ξαφνικά και απροσδόκητα έρχονται στην ζωή σου νέα πρόσωπα που σε αναστατώνουν, αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι σε σχέση, σε βοηθούν να λύσεις παλιότερα προβλήματα. Σίγουρα τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που σε βασανίζει και μπορεί να περιορίζει τις κινήσεις σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις πάντα τον έλεγχο. Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα αυτές τις μέρες. Η αναδρομή της Αφροδίτης σε επηρεάζει αρκετά αφού είναι ο κυβερνήτης σου και φέρνει έντονο φόρτο εργασία που δεν σου επιτρέπει να ευχαριστηθείς τον έρωτα.


Σκορπιός
 
Θέλεις να φαίνεσαι προς τα έξω. Σε νοιάζει ιδιαίτερα η εικόνα που προβάλεις στους άλλους και γι' αυτό επιλέγεις δίπλα σου έναν άνθρωπο για τα μάτια του κόσμου. Αν είσαι σε σχέση, αυτό μπορεί να φέρει προβλήματα, αφού το ταίρι σου αισθάνεται πως το χρησιμοποιείς. Αυτό γίνεται πιο έντονο όταν απαιτείς στις επαγγελματικές υποχρεώσεις ο άλλος να στέκεται δίπλα σου κερί αναμένο ακόμα κι αν δεν το θέλει ή δεν το επιθυμεί. Μην προσπαθήσεις με λόγια να τον πείσεις αλλά προσπάθησε να μειώσεις τις απαιτήσεις σου και αυτό να φαίνεται μέσα από τις πράξεις σου. Αυτό σου είναι πιο εύκολο από τα μέσα του μήνα και μετά που μπορείς να δεις τα πράγματα με μια νέα ματιά μέσα από την επαφή με φίλους.


Τοξότης
 
Αυτό τον μήνα δεν ανέχεσαι τους περιορισμούς. Μένεις σε μια σχέση μόνο αν νοιώθεις ότι μπορείς να είσαι πραγματικά ελεύθερος. Αν βρεθεί στον δρόμο σου ένα πρόσωπο που έχει να σου δείξει κάτι καινούριο, σίγουρα μπορεί να σε κατακτήσει. Αυτό το πρόσωπο έρχεται στην ζωή σου ξαφνικά και μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις απόψεις για πολλά ή ακόμα και να εγκαταλείψεις τον τωρινό σου σύντροφο. Στα μέσα του μήνα όμως εξετάζεις ξανά και πιο προσεκτικά τις επιλογές σου μέσα από μια νέα ματιά. Επιπλέον, μην παραβλέψεις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις γιατί αργότερα γίνονται εμπόδιο στα ερωτικά σου σχέδια.


Αιγόκερως
 
Αυτός ο μήνας σε βρίσκει σε μια ανασκαφή. Αναζητάς μέσα στην ψυχή αλλά και στην ψυχή του άλλου τις αλήθειες σας. Θέλεις να βρεις έναν κοινό τόπο για να μπορέσεις να κάνεις τα πράγματα να λειτουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου θα σε γνωρίσει σε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Περιόρισε στα μέσα του μήνα τις ανασφάλειές σου και μην κάνεις σκηνές ζήλιας γιατί αυτό μπορεί να ξενερώσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 20 του μήνα και μετά χαλαρώνεις σιγά σιγά και αναζητάς την τρέλα και την περιπέτεια. Σε ελκύουν  πρόσωπα διαφορετικά από εσένα που μπορούν να σου δείξουν κάτι διαφορετικό.


Υδροχόος
 
Η ιδέα μιας σοβαρής σχέσης έχει αρχίσει εδώ και καιρό να φαίνεται αρκετά ελκυστική. Στις αρχές του μήνα αυτό είναι αρκετά πιο έντονο αν είσαι ελεύθερος, και θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας γνωριμίας να εξερευνήσεις μια τέτοια πιθανότητα. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου σε δέχεται ακριβώς όπως είσαι και σου επιτρέπει να διατηρείς την πολυπόθητη ανεξαρτησία σου. Μην διστάσεις να εξηγήσεις ότι οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι το ίδιο σημαντικές για εσένα όπως η σχέση σου με ηρεμία στα μέσα του μήνα. Από το τελευταίο δεκαήμερο και μετά κλείνεσαι στον εαυτό σου και αναζητάς την βαθειά σου αλήθεια.


Ιχθύες
 
Αυτός ο μήνας επικεντρώνεται σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Δεν είσαι ιδιαίτερα δραστήριος στον έρωτα αλλά μια γνωριμία μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να σε αποσυντονίσει. Αυτό το άτομο είναι ικανό να σου αλλάξει την κοσμοθεωρία σου. Μικροπροβλήματα και διαφωνίες σε θεωρητική βάση είναι αρκετά για να ταράξουν την γαλήνη της σχέσης σου, αν το επιτρέψεις, αλλά ακόμα και τότε μπορείς να βρεις λύσεις. Προς το τέλος του μήνα αρχίζεις να φλερτάρετε έντονα με την ιδέα μιας σοβαρής σχέσης. Αν είσαι σε σχέση, ασχολείσαι με θέματα του συντρόφου σου που τον απασχολούν.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: