astropedia.gr

Τα Ταρώ του Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Ιουλίου για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά.

Η κάρτα του μήνα: Εννέα των Ράβδων

Αυτό το μήνα αισθάνεσαι καταβεβλημένος και αναστατωμένος, έχεις τόσες πολλές ανησυχίες που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να βάλεις τη λογική πάνω από το συναίσθημα για να τις επιλύσεις. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στο γεγονός ότι έχεις αφήσει τα προβλήματά σου να σε εξουσιάζουν και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι στο χέρι σου να πετύχεις τους στόχους σου. Βλέπεις γύρω σου μόνο ανυπέρβλητα εμπόδια, νιώθεις κουρασμένος και απογοητευμένος, αλλά αν κοιτάξεις τα πράγματα σε βάθος, μπορείς να δεις ότι τα εμπόδια δεν είναι αρκετά μεγάλα για να σε στενοχωρούν.

Αυτό είναι και το μήνυμα που σου στέλνει η κάρτα Εννέα των Ράβδων. Οι φόβοι σου και οι ανησυχίες σου δεν είναι τόσο μεγάλα όσο φαίνονται. Μπορεί να εργάζεσαι πολύ σκληρά στην εργασία σου ή να δίνεις περισσότερη σημασία στα αγαπημένα σου πρόσωπα και όχι στις δικές σου ανάγκες, κι αυτό σε καταβάλει ψυχολογικά, έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου και αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν μπορείς να διεκπεραιώσεις. Αυτή η κάρτα σου ζητά να πάρεις μια ανάσα, να ενδιαφερθείς για τους δικούς σου στόχους και όχι των άλλων, και να δεις ότι η ζωή δεν έχει μόνο εμπόδια αλλά και χαρές.


Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα δέιτε επίσης:

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Ιούλιο.

ΚΡΙΟΣ: Ο Αυτοκράτορας
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας όπου θα πρέπει να λειτουργήσεις με το μυαλό σου και όχι με την καρδιά σου. Η επαγγελματική σου ζωή πρωτοστατεί αυτό το μήνα, επιθυμείς  να ξεφύγεις από καταστάσεις που αισθάνεσαι ότι είσαι παγιδευμένος ή από οτιδήποτε σου επιβάλλον οι άλλοι. Μην φοβηθείς να αγωνιστείς για τις φιλοδοξίες σου, έχεις την αποφασιστικότητα και τη θέληση για να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Εάν αναζητάς μια επαγγελματική αλλαγή, ίσως με μια εντελώς νέα σταδιοδρομία ή θέλεις να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου, τότε οι συμπαντικές δυνάμεις σου φέρνουν τόσο την έμπνευση όσο και την επιτυχία. Πρέπει όμως να ενεργήσεις με πειθαρχία και λογική, και όχι παρορμητικά και αυθόρμητα όπως συνήθως κάνεις. Στην πραγματικότητα, μόνο έτσι θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συναισθηματικά, σκοπός σου είναι η σταθερότητα και η δέσμευση και όχι φευγαλέες σχέσεις και περιπέτειες. Η αληθινή ικανοποίηση βρίσκεται στα συναισθήματα της μονιμότητας και της αρμονίας. Αν είσαι μόνος, βάζεις τέλος στην αβεβαιότητα των συναισθημάτων που μπορεί να νιώθεις για κάποιον πιθανό ερωτικό σύντροφο. Στη σχέση σου, εκδηλώνεις τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, αναζητάς τη δέσμευση και είσαι πιο  αποφασιστικός για να το πετύχεις. Ο σύντροφός σου, σου δείχνει μια βαθιά και ειλικρινή αγάπη και σου εκφράζει το θαυμασμό του και την εκτίμησή του. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΤΑΥΡΟΣ: Επτά των Κυπέλλων

Χαρά και ενθουσιασμός εμποτίζουν τη ζωή σου, έχεις τόσα πολλά να κάνεις αυτό το μήνα. Πολλές διαφορετικές επιλογές είναι πιθανό να εμφανιστούν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στο συναισθηματικό τομέα. Επαγγελματικά νιώθεις αναγεννημένος, διαλύεται οποιαδήποτε σύγχυση ή έλλειψη σαφήνειας είχες σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα. Το οξυδερκές και σταθερό μυαλό σου θα σε βοηθήσει να επιλύσεις οποιαδήποτε δύσκολα ζητήματα σου παρουσιάζονται στην εργασία σου. Είσαι γεμάτος ιδέες και σίγουρος για τον εαυτό σου, φέρνεις εις πέρας ένα έργο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και ακρίβεια.

Συναισθηματικά, αν είσαι μόνος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις την αγάπη, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, απολαμβάνοντας την ποικιλία. Αν όμως ψάχνεις κάτι σοβαρό, τότε πρέπει να είσαι ειλικρινής στους υποψήφιους ερωτικούς σου συντρόφους, είναι σημαντικό οι άλλοι να γνωρίζουν ακριβώς τι θέλεις και ψάχνεις από μια σχέση. Θα έχεις πολλές επιλογές και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ ευχάριστα. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις  διενέξεις με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αυτές που προέρχονται από την πρακτική και όχι από τη συναισθηματική πλευρά της ζωής. Θα μπορούσε να υπάρξει διχογνωμία σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα ή τα κοινά οικονομικά. Απέφυγε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με αυτά τα ζητήματα αυτό το μήνα, εάν είναι δυνατόν, για να υπάρχει ηρεμία μεταξύ σας. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Δύναμη
Είσαι ο κυρίαρχος του πεπρωμένου σου, ξέρεις τι να κάνεις για την ευτυχία σου και αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Με την εξυπνάδα, την ευγλωττία και την πειθώ σου πετυχαίνεις τους στόχους σου, πιστεύεις στον εαυτό σου.  Σκορπάς χαρά στους γύρω σου, κάνεις νέα σχέδια, παίρνεις αναγνώριση και επιβράβευση, ζεις σε μια ατμόσφαιρα της ευτυχίας. Αυτό ισχύει τόσο στη συναισθηματική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική. Στην καριέρα σου, τα ταλέντα και οι ικανότητές σου μαγεύουν τους άλλους, η επιμονή και η υπομονή σου σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κατακτήσεις ένα νέο επαγγελματικό έδαφος.

Αν αναζητάς μια αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, οι ενέργειες του Ιουλίου σου φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Μπορεί ακόμη και να εξετάσεις να γίνεις εντελώς αυτόνομος, ξεκινώντας τη δική σου επιχείρηση. Εσύ είσαι ο ηγέτης όσον αφορά την κατεύθυνση της ζωής σου. Συναισθηματικά, έχεις πάρει πολύτιμα μαθήματα και είσαι ψύχραιμος σε εκρηκτικές καταστάσεις, προσπαθείς να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις στη σχέση σου. Νιώθεις πιο ευτυχισμένος και ήρεμος, διαπιστώνεις ότι οι προσπάθειές σου δεν ήταν μάταιες και εκπλήσσεσαι από τις ενέργειες του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, βρίσκεις την αγάπη στο κοινωνικό σου περιβάλλον και είσαι στα καλύτερά σου! Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Άσσος των Ράβδων
Αυτός είναι ένας μήνας προόδου και ανάπτυξης, αισθάνεσαι μια έντονη επιθυμία να κάνεις πολλά νέα πράγματα, στην αγάπη, στην επαγγελματική σου ζωή ή στις οικείες σχέσεις σου. Είναι σημαντικό όμως ότι προτού κάνεις οποιεσδήποτε αλλαγές, να είσαι λογικός και προσγειωμένος και να κάνεις ενδελεχή έρευνα. Τα σχέδια που έχεις κάνει στο παρελθόν, τώρα αποδίδουν καρπούς. Επαγγελματικά, κάνεις πολλές νέες επαφές που σε βοηθούν στην κοινωνική άνοδο και την επιτυχία. Αυτός είναι ένας μήνας που κάνεις προγραμματισμό για το μέλλον σου. Σκέφτεσαι που θέλεις να είσαι τα επόμενα χρόνια και ποιες στρατηγικές θα μπορούσες να υιοθετήσεις για να έχεις μακροπρόθεσμα ασφάλεια.

Στη συναισθηματική ζώνη, νιώθεις την ανάγκη να απομακρύνεις ό, τι και όποιον δεν σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς, αναζητάς την  ανανέωση και προσπαθείς να κάνεις νέα πράγματα με το σύντροφό σου. Βάζεις  αλατοπίπερο στην ερωτική σου ζωή, κάνεις κάτι διαφορετικό. Αν είσαι σε μια σχέση που δεν είσαι ευχαριστημένος, τότε εξετάζεις σοβαρά αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις τη σχέση σου. Εάν ο σύντροφός σου δεν σου συμπαραστέκεται και τον νιώθεις απόμακρο, τότε μπορεί ακόμα και να φύγεις. Αν είσαι μόνος, νέες γνωριμίες σου χαρίζουν χαρά και ενθουσιασμό, δεν θα είσαι για πολύ καιρό ελεύθερος.  Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΛΕΩΝ: Τέσσερα των Ξιφών

Αυτό το μήνα θα χρειαστείς χαλάρωση και ξεκούραση, αναζητάς χρόνο και χώρο μόνο για σένα. Αν νιώθεις ότι οι γύρω σου έχουν μονοπωλήσει όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, θέτεις τα όριά σου και δεν φοβάσαι να πεις «όχι» στους άλλους. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κουραστεί βοηθώντας στη ζωή και τα προβλήματα των άλλων. Επαγγελματικά, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα αναζητήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο και θα διαπραγματευτείς κάποιες αλλαγές στην εργασία σου. Αν τα πράγματα δεν κινούνται όπως θα ήθελες στην καριέρα σου, μην εξαναγκάσεις κάποιες καταστάσεις ή πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Αν πραγματικά δεν μπορείς να ανεχτείς πλέον κάποια πράγματα στην εργασία σου, τότε μπορεί να έχει φτάσει η στιγμή για να κοιτάξεις αλλού. Προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις το μεγάλο άλμα, μη φύγεις επειδή απλά χρειάζεσαι μια αλλαγή. Συναισθηματικά, εάν αισθάνεσαι απόμακρα από το σύντροφό σου μην πανικοβάλλεσαι, ίσως απλά χρειάζεστε και οι δυο σας λίγο προσωπικό χρόνο προκειμένου να ασχοληθείτε με τις δικές σας δραστηριότητες. Το παράδοξο της αγάπης είναι ότι μερικές φορές μια μικρή απόσταση είναι ό, τι χρειάζεται για να υπάρξει μεγαλύτερη εγγύτητα και πάθος. Αν είσαι μόνος και ψάχνεις καιρό την αγάπη, σκέψου μήπως χρειάζεται να αλλάξεις στάση, λιγότερη προσκόλληση θα έχει και καλύτερα αποτελέσματα. Σκέψου σε βάθος τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση και μην αναζητάς κάποιον/α απλά για να μη νιώθεις μόνος. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οκτώ Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα νιώσεις περισσότερη ευημερία και απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Με το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σου επισημαίνεις τις μικρές λεπτομέρειες  στην επαγγελματική σου ζωή κι αυτό είναι προς όφελός σου. Αν και μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στην εργασία σου ή οι ανώτεροί σου να είναι απαιτητικοί μαζί σου, με την εμπιστοσύνη που έχεις στις ικανότητές σου και στη δύναμή σου, ξεπερνάς όλα τα εμπόδια. Αυτό το μήνα γίνεται περισσότερο εμφανής η υπευθυνότητά σου και οι οργανωτικές σου ικανότητες οι οποίες σε βοηθούν να είσαι αποτελεσματικός και παραγωγικός στην εργασία σου.

Συναισθηματικά, αναζητάς συγκεκριμένα πράγματα στη σχέση σου, ίσως να είσαι ιδιαίτερα επικριτικός και σχολαστικός στην επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αν νιώθεις ότι η σχέση σου δεν σου προσφέρει αυτό που θέλεις, μπορεί και να αποφασίσεις να απομακρυνθείς. Επίσης, μπορεί οι υποχρεώσεις σου ή οι απαιτήσεις της καριέρας σου να δημιουργήσουν εμπόδια στο να βρίσκεσαι με το σύντροφό σου. Αν είσαι καιρό μόνος, θα πρέπει κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες για σχέσεις. Μην ψάχνεις πολύ τα πράγματα, αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα να χαρείς τις στιγμές. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΖΥΓΟΣ: Πέντε των Ράβδων
Αυτός ο μήνας σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να αγωνιστείς να πετύχεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Πιστεύεις στις δυνατότητές σου και σίγουρα θα εκπλαγείς με το τι μπορείς να πετύχεις αυτό το μήνα. Στην επαγγελματική ζώνη, μπορεί να εξετάσεις μια αλλαγή, αλλά για να το πετύχεις αυτό, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιον ανταγωνισμό ή να βρεθείς σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα. Ένα από τα καλύτερα όπλα σου είναι η προσεκτική συμπεριφορά σου, φρόντισε να είσαι υπεράνω και απέφυγε την κριτική, το κουτσομπολιό ή παιχνίδια «τακτικής». Με τα οικονομικά σου, επιλύεις οποιοδήποτε ζήτημα, επαναξιολογείς  την οικονομική σου κατάσταση και αναλαμβάνεις δράση για την αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών.

Συναισθηματικά, ο ερωτισμός και το πάθος σου σε ωθούν στην επιδίωξη μιας νέας ερωτικής σχέσης αφού θα περιστοιχίζεσαι από πολλούς θαυμαστές. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις την προσοχή. Αν είσαι σε σχέση, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παλέψεις για την αγάπη σου και να μην ενδώσεις σε κάποιον πειρασμό. Σταδιακά, θα νιώσεις πολύ πιο ήρεμος και οι συγκρούσεις θα δώσουν τη θέση τους στη συμφιλίωση και την ηρεμία. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί, η έμφυτη ευγένειά σου και η επιδίωξη της αρμονίας που επιθυμείς μπορεί να παραφραστούν από το σύντροφό σου και να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη
Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης γύρω σου, ωστόσο, καθώς είσαι ιδιαίτερα διαισθητικό ζώδιο, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς με ευκολία μέσα από δύσκολα μονοπάτια. Αν νιώθεις ότι κάποιον δεν πρέπει να τον εμπιστευθείς, τότε μάλλον δεν είναι φερέγγυος. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν είναι αυτό που φαίνεται, τότε μάλλον δεν είναι. Επαγγελματικά, μην κάνεις οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές αν δεν κάνεις ενδελεχή έρευνα στα πάντα και κυρίως να έχεις υπομονή.

Συναισθηματικά, νιώθεις λίγο πιο ευαίσθητος και οι διαθέσεις σου αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε πάντα τα συναισθήματά μας, μπορούμε όμως να επιλέξουμε αν θα τα εκδηλώσουμε στους άλλους γύρω μας. Έτσι λοιπόν, ακόμη και αν νιώθεις πολύ οικεία με κάποια πρόσωπα, αυτό το μήνα λαμβάνεις μεγαλύτερη συναισθηματική ευχαρίστηση αν είσαι μόνος. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να είσαι υπομονετικός με το σύντροφό σου και πρόσεξε τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων σου. Είναι καλύτερο να μην προβείς σε ξαφνικές και μεγάλες συναισθηματικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις αυτό το μήνα, ιδιαίτερα αν αφορούν χωρισμό ή το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έξι των Ράβδων
Αυτό το μήνα ξεπερνάς τις πρόσφατες προκλήσεις και τα εμπόδια που έχουν μπλοκάρει την πρόοδό σου. Ο καλύτερος τρόπος για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων είναι να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου, την ισχυρή θέλησή σου και την πονηριά σου! Επαγγελματικά, νιώθεις ελεύθερος να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες, να κάνεις μεγάλα και πετυχημένα άλματα. Η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια που έχεις καταβάλει δεν έχει πάει χαμένη. Οι δημιουργικές ικανότητές σου προσελκύουν την προσοχή των ανωτέρων σου, κερδίζεις την υποστήριξη εκείνων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σε προωθήσουν και να σε ανεβάσουν στη σκάλα της επιτυχίας.

Συναισθηματικά, νιώθεις πιο κοντά στις στενές σου σχέσεις, οι άλλοι τηρούν τις υποσχέσεις που σου έχουν δώσει. Τυχόν προηγούμενες διαφωνίες που υπήρχαν στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο σου ή με την οικογένειά σου επιλύονται και νιώθεις πιο ήρεμα και χαλαρά.  Στη σχέση σου διαπιστώνεις ότι ο σύντροφός σου ικανοποιεί τις ανάγκες σου και λαμβάνει υπόψη του τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνος, είσαι έτοιμος για μια βαθιά συναισθηματική σχέση, είσαι πιο επιλεκτικός και απαιτητικός, περιμένεις να βρεις  κάποιον «σωστό» ερωτικό σύντροφο, τώρα δεν θέλεις περιπέτειες και πρόσκαιρες ερωτικές γνωριμίες. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δύο των Ξιφών
Η ισορροπία και η αρμονία επιστρέφουν στη ζωή σου, όλων των ειδών οι σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο αυτό το μήνα και το πιο σημαντικό είναι ότι θα βελτιωθούν. Στις φιλίες σου, στις συνεργασίες σου και στον ερωτικό δεσμό σου, θέλεις να διασφαλίσεις ότι υπάρχει ισότητα και ότι αντιμετωπίζεσαι δίκαια. Αν όχι, τότε αναλαμβάνεις δράση για να υπάρξει ισορροπία. Είσαι ανοικτός και σαφής στην επικοινωνία σου με τους άλλους και αν διαπιστώσεις ότι ορισμένες σχέσεις είναι  μονόπλευρες, δεν θα διστάσεις να φύγεις. Με την επαγγελματική σου ζωή, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, κάνε πολύ καλά την έρευνά σου και έχε υπομονή.

Συναισθηματικά, η σχέση σου γίνεται βαθύτερη συναισθηματικά, νιώθεις πιο ευτυχισμένος, απολαμβάνετε μαζί με το σύντροφό σου ο ένας την παρέα του άλλου. Επικρατεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ισορροπεί το «δούναι και λαβείν» της σχέσης σας, έρχεστε πιο κοντά μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσεις τα κίνητρα των άλλων. Πριν εμπλακείς σε οποιαδήποτε νέα σχέση, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις τι θέλεις και γιατί, είναι πολύ πιο πιθανό να προσελκύσεις το σωστό πρόσωπο. Όταν η ενέργεια που εκπέμπεις προς τα έξω είναι θετική και ισορροπημένη, τότε θα έχεις την αγάπη που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Δικαιοσύνη
Αν νιώθεις αδικημένος από τη ζωή ή αισθάνεσαι ότι ορισμένες προσπάθειες που έχεις κάνει, τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά, δεν έχουν εκτιμηθεί, τα πάντα αλλάζουν από αυτό το μήνα. Τώρα κάνεις σαφές στους γύρω σου ότι θα παλέψεις για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Είσαι αποφασισμένος να αποκαταστήσεις την ισορροπία στη ζωή σου και να επιδιώξεις την αναγνώριση, ιδιαίτερα στην εργασία σου. Βελτιώνεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες, αναζητάς καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες και αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή σου. Ξέρεις τον τρόπο να έχεις μια σταθερή και λογική ισορροπία στη ζωή σου και φροντίζεις τον εαυτό σου.

Συναισθηματικά, μπορεί να αισθάνεσαι ότι ορισμένες από τις σημαντικές σχέσεις σου έχουν βαλτώσει όντας σε μια ατμόσφαιρα ανισορροπίας και σύγκρουσης. Αυτό το μήνα παίρνεις καθοριστικές αποφάσεις για το αν θα συνεχίσεις να είσαι με κάποια άτομα ή θα τα εγκαταλείψεις και το παράδοξο είναι ότι αυτό δεν σε πληγώνει καθόλου. Αν είσαι μόνος, σου προσφέρονται πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, διασκεδάζοντας με τους φίλους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ζωτικής σημασίας για σένα να είναι απολύτως σαφές το τι μπορείς να περιμένεις από το σύντροφό σου, καθώς και το τι μπορεί να δώσει στη σχέση σας. Το σίγουρο είναι ότι θα αισθανθείς ανακούφιση που η δικαιοσύνη και η ισορροπία επιστρέφουν στη ζωή σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.  

ΙΧΘΥΣ: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Αφυπνίζεται η επιθυμία σου να διασκεδάσεις, να ζήσεις τη ζωή και να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Είσαι πιο εξωστρεφής και ανοικτός με τα κοντινά σου πρόσωπα, έχεις χαρά και ενθουσιασμό και κάνεις οτιδήποτε για να είσαι κοντά στους αγαπημένους σου. Συγκεντρώσεις και γιορτές με την οικογένεια, τους φίλους ή τους συναδέλφους σου θα σου φέρουν χαρά και ευτυχία. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξει ευκαιρία για έναν ηγετικό ρόλο και πετυχαίνεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής. Αισθάνεσαι ότι είσαι ένα βασικό πρόσωπο στην επαγγελματική σου ζωή, αλλά και ότι αγαπιέσαι και εκτιμάσαι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στη συναισθηματική ζώνη, απομακρύνονται τυχόν αρνητικά συναισθήματα και δυσαρμονία στη σχέση σου, αφού ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να σου εκδηλώσει τα βαθύτερα συναισθήματά του. Αν είσαι μόνος, είναι ένας καλός μήνας για να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να βρεις ένα νέο ειδύλλιο μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Οι κοινωνικές συγκεντρώσεις και οι φίλοι σου, σου προσφέρουν μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντήσεις κάποιον/α που έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης για τη ζωή και τις ίδιες επιδιώξεις. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.