astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου: Ένας φλογερός έρωτας!

Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου: Ένας φλογερός έρωτας!
Αρχές Μαρτίου και η Αφροδίτη βρίσκεται στην ενδέκατη μοίρα του Κριού. Στις 17 Μαρτίου συναντάμε την Αφροδίτη στην πρώτη μοίρα του Ταύρου και μέχρι το τέλους του μήνα θα έχει φτάσει έως την δέκατη όγδοη μοίρα του ζωδίου.

Ο Μάρτιος είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας που θα αναστατώσει τις ζωές όλων μας. Η Αφροδίτη κινείται σε δύο ζώδια εκ των οποίων το ένα είναι το σπίτι της ο Ταύρος. Από αυτή την θέση η Αφροδίτη μπορεί να δώσει τα μέγιστα στον έρωτα. Στις 20 Μαρτίου έρχεται η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς που θα φέρει μια αλυσίδα γεγονότων μέχρι και την σεληνιακή έκλειψη στις 4 Απριλίου. Συνεπώς η αλλαγή του ζωδίου της Αφροδίτης συμπίπτει χρονικά με την έκλειψη και αυτό θα κάνει τον έρωτα ακόμα πιο δυνατό στις ζωές μας.

Η Αφροδίτη στον Κριό δίνει στον έρωτα αυθορμητισμό και παρορμητισμό και μας κάνει να διεκδικούμε το άτομο που επιθυμούμε πιο έντονα χωρίς πολλές αναστολές και χωρίς περιορισμούς από πρέπει και ταμπού. Παρ’ όλ’ αυτά, η ερωτική επικοινωνία είναι δύσκολη, αφού διακατέχεται από μία ανωριμότητα λόγω του παρορμητισμού του Κριού και οδηγεί σε κάποιες παιδιάστικες συμπεριφορές.

Από τις 17 του μήνα όμως και μετά τα πράγματα θα αλλάξουν, αφού ο πλανήτης του έρωτα φεύγει από ένα ζώδιο της Φωτιάς και περνάει στον γήινο Ταύρο. Σε αυτή την θέση η Αφροδίτη αισθάνεται πολύ άνετα και μπορεί να λειτουργήσει πολύ εύκολα. Θα τα ζητάμε όλα στον έρωτα, όλα ή τίποτα, αλλά αυτό θα δίνουμε κι εμείς, τα πάντα στον άλλον. Δεν αποκλείεται από εδώ η Αφροδίτη να φέρει κάποιες κτητικές συμπεριφορές και μικρές ζήλιες. Όμως μαθαίνουμε να περνάμε καλά στον έρωτα και να μπορούμε να διασκεδάζουμε μέσα σε αυτόν. Ο έρωτα τις τελευταίες δέκα μέρες του μήνα γίνεται πιο απλός και πιο άμεσος.

Η έκλειψη του Ηλίου δεν είναι απαραίτητο ότι θα φέρει αρνητικά γεγονότα στης ζωές μας και στον έρωτα αλλά θα μας ωθήσει να συνειδητοποιήσουμε πράγματα που θα έρθουν από εξωτερικούς παράγοντες και θα φέρουν αλλαγές σε πρακτικό επίπεδο.

 
Το γενικό κλίμα του μήνα

 •     Στις 4 Μαρτίου η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Λέοντα. Αυτή η όψη είναι πολύ θετική αφού θα επιτρέψει στην τρυφερότητα της Αφροδίτης να εκφραστεί άνετα αλλά και στον Δία να διεκδικήσει χωρίς να καταπιέσει. Είναι μία όψη που δείχνει πρόοδο και συμβιβασμό στα ερωτικά ζητήματα και γι’ αυτό φέρνει λύσεις σε παλιότερα προβλήματα.
 •     Η Αφροδίτη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό, 4-5 Μαρτίου. Αυτή η όψη είναι αρκετά πολύπλοκη και ενέχει αρκετούς κινδύνους αφού ο Ουρανός ζητάει ανεξαρτησία και η Αφροδίτη πλήρη συνεργασία. Εξαρτάται από τον προσωπικό χάρτη του καθενός αν θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά. Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι αυτή η όψη θα απελευθερώσει την Αφροδίτη από τα κατεστημένα της και θα της δείξει ένα καινούριο δρόμο. Θα μπει μια δόση ελευθερίας κι ανεξαρτησίας στις ερωτικές σχέσεις που μπορεί να φέρει συγκρούσεις αλλά και λύσεις.
 •     Στις 5 Μαρτίου έρχεται μία δύσκολη όψη, αυτή του τετραγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα, η μεν Αφροδίτη στον Κριό και ο δε Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Είναι εξ’ ορισμού ένας προβληματικός συνδυασμός και σε μία σχετικά δύσκολη όψη. Θα φέρει καταπίεση, εντάσεις και έντονα συναισθήματα κτητικότητας. Ο Πλούτωνας θα εμποδίσει την Αφροδίτη να λειτουργήσει ελεύθερη και θα την πιέσει να φαίνεται όπως πρέπει στα μάτια των άλλων. Αυτή η όψη έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με την σύνοδο Αφροδίτης – Ουρανού που σχολιάσαμε παραπάνω. Ο Ουρανός θέλει να απελευθερώσει ενώ ο Πλούτωνας να δεσμεύσει. Αυτές οι μέρες θα είναι έντονες για όλους αφού θα βιώνουμε δύο αντισυμβατικά πράγματα ταυτόχρονα. 
 •     Στις 30 του μήνα θα δημιουργηθεί ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα αφού τώρα πια η Αφροδίτη έχει περάσει στον Ταύρο. Τώρα ο Πλούτωνας έρχεται να προσδώσει βάθος στα συναισθήματα και στην τρυφερότητα της Αφροδίτης. Επιτρέπει στην Αφροδίτη να δημιουργήσει έντονες σχέσεις και καρμικές.Ας δούμε πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά
θέματα των ζωδίων αυτό τον μήνα.


Για συμπληρωματικές πληροφορίες
διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας • Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
 
Η Αφροδίτη βρίσκεται στις αρχές του μήνα στο ζώδιό σας και στον πρώτο ηλιακό σας οίκο. Είναι μία εξωστρεφής περίοδος για εσάς. Είστε αρκετά κοινωνικοί και θέλετε να ανοιχτείτε στους ανθρώπους και να επικοινωνήσετε μαζί τους. Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία και σας ευνοεί να διεκδικήσετε τον έρωτα στην ζωή σας. Οι αδέσμευτοι έχετε αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσετε μια καινούρια σχέση σας αφού η γοητεία σας ξυπνά πάθη που δεν είχατε καν φανταστεί. Ενώ οι δεσμευμένοι θα μπείτε σε μια καλή φάση της σχέσης.

Έχετε ανάγκη να προβάλετε την προσωπικότητά σας στον έρωτα και να επιβεβαιωθείτε μέσα από αυτόν. Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 5 Μαρτίου στο ζώδιο της Παρθένου και τον έκτο ηλιακό σας οίκο. Θα σας παρασύρει να βάλετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας σε δεύτερη μοίρα για να μπορέσετε να ικανοποιήσετε τους άλλους. Στις 17 του μήνα η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου και τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο. Θα αλλάξει το σκηνικό στα ερωτικά σας αρκετά. Θα αναζητήσετε την ασφάλεια στον έρωτα.

Οι άνθρωποι που σας προσελκύουν αυτό τον μήνα είναι οι άνθρωποι που μπορούν να σας χαλαρώσουν, να σας κάνουν να νοιώσετε άνετα, να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας και να μοιράζονται παρόμοιες αξίες με εσάς. Κάποια γνωριμία μπορεί να έρθει στην ζωή σας με ένα άτομο που έχει σχέση με χρήματα. Η Έκλειψη Ηλίου στις 20 του μήνα θα σας ωθήσει να αποκαλύψετε μυστικές πλευρές του εαυτού σας στα ερωτικά σας ζητήματα. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Οι δύο πρώτες όψεις θα σας δώσουν κάποια απελευθέρωση και πρόοδο στα ερωτικά σας ενώ η τρίτη θα φέρει εντάσεις. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
  

 • Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
 
Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη κινείται στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο. Είναι ένα σπίτι που ταιριάζει στην ευαίσθητη Αφροδίτη αφού της επιτρέπει να εκφράζεται με αλτρουισμό και χωρίς κανέναν εγωισμό. Είστε ανοιχτοί και καλοπροαίρετοι στον έρωτα. Μπορείτε να θυσιάσετε πολλά για τον έρωτα και προσφέρετε ό,τι καλύτερο μπορείτε χωρίς να ζητάτε ανταλλάγματα. Ο έρωτας γίνεται ένα ιδανικό. Οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να σταθείτε ουσιαστικά στο ταίρι σας γιατί θα προκύψουν δικά του θέματα που θα δημιουργήσουν κάποια πίεση.

Οι αδέσμευτοι από την άλλη θα κρατήσετε το ενδιαφέρον σας κρυφό για κάποιο άτομο αφού θα νοιώσετε πιο ντροπαλοί από ό,τι συνήθως. Αυτή την περίοδο μπορεί να ξεκινήσει κάποια μυστική σχέση. Νοιώθετε καρμική έλξη για όποιον ζητάει την βοήθειά σας. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο και θα φέρει ένα τέλος στον τρόπο που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε τον έρωτα και το φλερτ μέχρι τώρα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 17 του μήνα θα αλλάξει την μορφή του έρωτα.

Ο έρωτα παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Χάνει αυτή την αίσθηση ιδανικού που είχε έως τώρα και απαιτεί να γίνει κάτι πιο ρεαλιστικό στην ζωή σας. Η Αφροδίτη σας χαρίζει απαράμιλλη γοητεία και μπορείτε να κατακτήσετε όποιον επιθυμείτε. Διεκδικείτε πιο έντονα τον έρωτα πια αφού μέσα από αυτόν θέλετε να επιβεβαιωθείτε και γι’ αυτό μπαίνετε σε μια διαδικασία προβολής της προσωπικότητάς σας. Στις 20 η Ηλιακή Έκλειψη θα σας ωθήσει να δείτε τον έρωτα σε μια πιο κοινωνική και ανιδιοτελή διάσταση και τον ρόλο σας σε αυτόν.

Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο αυτό τον μήνα είναι το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Το τετράγωνο θα φέρει δυσκολίες στα ερωτικά σας και εντάσεις ενώ το τρίγωνο στα τέλη του μήνα θα φέρει λύσεις και την αρμονία. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 • Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
 
Ο Μάρτης ξεκινάει με την Αφροδίτη να φλερτάρει τον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο. Από εκεί ο πλανήτης του έρωτας σας χαρίζει μια αίσθηση απελευθέρωσης στον έρωτα. Οι άνθρωποι που σας ελκύουν αυτή την περίοδο είναι άνθρωποι που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και αξίες για την ζωή με εσάς, άνθρωποι που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή ανήκετε στην ίδια ομάδα με αυτούς. Είστε ανοιχτοί σε πιο ασυνήθιστα πράγματα και γι’ αυτό μπορεί να ξεκινήσετε μια σχέση με κάποιον που να έχει διαφορετικό υπόβαθρο από εσάς, όπως ηλικία ή καταγωγή.

Αυτή την περίοδο θέλετε ο έρωτας να έχει μια πνευματικότητα και γι’ αυτό μια καινούρια σχέση μπορεί να μείνει πλατωνική για κάποιο διάστημα. Η Πανσέληνος στις 5 Μαρτίου πραγματοποιείται στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο και θα σας φέρει λύσεις σε κάποια οικογενειακά σας ζητήματα ή ζητήματα σπιτιού που επηρέαζαν την ερωτική σας ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο και το ζώδιο του Ταύρου στις 17 του μήνα θα φέρει μια ανιδιοτέλεια και έναν αλτρουισμό στα ερωτικά σας. Δίνετε χωρίς να θέλετε ανταλλάγματα και έρωτας γίνεται ένα ιδανικό.

Είστε πιο ντροπαλοί επί του θέματος και γι’ αυτό μπορεί να μην προβαίνετε σε δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης αλλά και να μην εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε μια νέα γνωριμία. Η αρνητική πλευρά αυτής της διέλευσης είναι πως δεν κάνετε τίποτα να προφυλάξετε τον εαυτό σας και μένετε εντελώς εκτεθειμένοι.

Η Έκλειψη Ηλίου θα σας ωθήσει να επικεντρωθείτε στην δημόσια εικόνα σας και ίσως υπάρξουν πιέσεις και εντάσεις στον έρωτα. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία και η σύνοδος Αφροδίτη Ουρανού. Αυτές οι όψεις σας επιτάσσουν να απελευθερωθείτε και να ανεξαρτητοποιήσετε τον έρωτα μέσα σας.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 


 • Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22  Ιουλίου
 
Η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της αυτό τον μήνα από τον δέκατο ηλιακό σας οίκο στο ζώδιο του Κριού. Από αυτή την θέση μπερδεύει τον έρωτα με την καταξίωση, την δημόσια εικόνα και την καριέρα σας. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό τομέα. Ο έρωτας γίνεται για εσάς ένα τρόπος προβολής προς την κοινωνία, θέλετε να έχετε μια καλή βιτρίνα προς τα έξω ακόμα κι αν τα πράγματα από μέσα δεν είναι και τόσο λαμπερά.

Αυτή η τάση σας σας εμποδίζει να δείτε την ουσία και μπορεί να σας οδηγήσει να καταπιέσετε το ταίρι σας οι δεσμευμένοι ενώ οι αδέσμευτοι να μένετε στην επιφάνεια των πραγμάτων και να μην βλέπετε μια καλή πιθανότητα για σχέση. Οι άνθρωποι που σας έλκουν αυτή την περίοδο είναι άνθρωποι καταξιωμένοι στον χώρο τους και ίσως και σε μεγαλύτερη ηλικία από εσάς. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα έρχεται στον τρίτο ηλιακό σας οίκο και θα επηρεάσει τις μετακινήσεις σας αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε στον έρωτα.

Στις 17 του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο στο ζώδιο του Ταύρου.  Θα σας ωθήσει να δείτε τον έρωτα πιο πνευματικά και όχι τόσο σαρκικά, γι’ αυτό μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα δραστήριοι στο σεξουαλικό κομμάτι και να συνάψετε μια πλατωνική σχέση. Έχετε όμως την δυνατότητα να βλέπετε τα πράγματα ξεκάθαρα και να είστε αντικειμενικοί και αυτό σας κάνει να μην έχετε παραπάνω απαιτήσεις από τους άλλους με αποτέλεσμα οι πιθανότητες να απογοητευτείτε και να πληγωθείτε να ελαχιστοποιούνται.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 20 του μήνα σας δημιουργεί την ανάγκη να βάλετε μια πνευματική βάση στην ζωή σας αφού αναζητάτε την σοφία και την αλήθεια του εαυτού σας μέσα στον έρωτα. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο είναι το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και το τρίγωνο Αφροδίτη – Πλούτωνα. Η πρώτη όψη έρχεται με δυσκολίες και εντάσεις ενώ η δεύτερη έρχεται στα τέλη του μήνα για να τις λύσει φέρνοντας ισορροπία και αρμονία. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 
 • Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου

Η Αφροδίτη στις αρχές του μήνα βρίσκεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Κριού και τον ένατο ηλιακό σας οίκο. Είναι μία πολύ καλή θέση για τα ερωτικά σας αυτή αφού σας κάνει να αναζητάτε στον έρωτα τα ιδανικά σας και να επιθυμείτε την πρόοδο μέσα σε αυτόν. Οι άνθρωποι που σας ελκύουν περισσότερο αυτό τον καιρό είναι άτομα που βοηθούν στην προσωπική σας εξέλιξη και σας δίνουν την δυνατότητα να είστε σε μια σχέση που της επιτρέπεται η πρόοδος.

Η πνευματικότητα παίζει μεγάλο ρόλο για να ερωτευτείτε κάποιον αυτή την περίοδο όπως και το να σας οδηγεί αυτός ο άνθρωπος σε διασκεδαστικές περιπέτειες. Οι αδέσμευτοι έχετε την δυνατότητα να κάνετε μια γνωριμία με έναν άνθρωπο που έχει σχέσεις κι επαφές με το εξωτερικό. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα έρχεται στον δεύτερο ηλιακό σας οίκο και δημιουργεί μια ανάγκη για ασφάλεια στα ερωτικά σας. Από τις 17 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρο και τον δέκατο ηλιακό σας οίκο θα αλλάξει το σκηνικό της ερωτικής σας ζωής.

Δεν μετράει μόνο πια η πνευματικότητα και η ουσία του πράγματος αλλά και η εικόνα. Σας νοιάζει να έχετε μια καλή βιτρίνα προς τα έξω και επηρεάζεστε αρκετά από την γνώμη και την άποψη των άλλων. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και καταξιωμένα στον χώρο τους παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας σε αυτό τον τομέα.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 20 του μήνα σας ζητά να επικεντρωθείτε στην σεξουαλική σας έκφραση μέσα από μία εσωστρεφή διαδικασία που θα σας επιτρέψει την ανάπτυξη σε προσωπικό και ψυχικό επίπεδο. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο αυτό το διάστημα είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού και το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα. Η πρώτη όψη θα σας φέρει έντονα συναισθήματα και ίσως κι έναν μεγάλο έρωτα. Η δεύτερη όψη φέρνει κάποια ξαφνική αλλαγή στην ζωή σας που θα σας δείξει την ανάγκη σας για ελευθερία. Η τελευταία όψη θα φέρει κάποιες συγκρούσεις που θα έχουν να κάνουν με πρακτικά ζητήματα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

  
 
 • Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου


Ο Μάρτης ξεκινάει και βρίσκει τον πλανήτη του έρωτα να κινείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τις ψυχολογικές σας ανάγκες και την σεξουαλικότητά σας σε ένα βαθύτερο επίπεδο, δηλαδή τον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Είστε σε μία εσωστρεφή φάση και αναζητάτε μέσα σας την βαθύτερη ψυχολογική σας ευχαρίστηση στον έρωτα. Δεν αποκλείεται να διερευνήσετε ποιες πεποιθήσεις σας ανταποκρίνονται σε δικές σας ανάγκες και ποιες έχετε ενστερνιστεί από άλλους και σας είναι άχρηστες πια. Το σεξ ως τρόπος επικοινωνίας είναι ένα σημαντικό ζήτημα για εσάς και θέλετε να το εξετάσετε μέχρι την ρίζα της ψυχής σας.

Αυτό μπορεί να σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους σε αυτό τον τομέα ή και μπορεί να σας μπλοκάρει. Τα άτομα που σας έλκουν αυτό τον καιρό είναι άνθρωποι με έντονη και προκλητική προσωπικότητα που έχουν κάποιο μυστήριο. Έχετε την διάθεση όμως να ψάξετε και να σκάψετε μέχρι να βρείτε την πραγματική τους εικόνα. Ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει στην δική σας εσωτερική «μεταμόρφωση» είναι αυτό που θα σας κερδίσει.

Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα στο ζώδιό σας και τον πρώτο σας ηλιακό οίκο θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε τον εαυτό σας μέσα στον έρωτα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο αλλάζει αρκετά τα πράγματα στα ερωτικά σας. Περνάει σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σας ταιριάζει περισσότερο αφού ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης όπως κι εσείς. Από αυτή την θέση θα αναζητήσετε έναν άνθρωπο που θα σας επιτρέψει την προσωπική σας εξέλιξη αλλά και ευχάριστες περιπέτειες. Θέλετε να γνωρίσετε κάτι καινούριο και διαφορετικό όπως και να μοιραστείτε τις προσωπικές σας εμπειρίες και να διδάξετε τον άλλον μέσα από αυτές.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 του μήνα θα ενδυναμώσει τις σταθερές σχέσεις που έχουν μια γερή βάση αλλά θα καταστρέψει συθέμελα όσες έχουν ένα σαθρό υπόβαθρο. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο είναι το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και το τρίγωνο αυτών των πλανητών στο τέλος του μήνα. Το τετράγωνο θα φέρει εντάσεις στον έρωτα και ρίξεις ενώ το τρίγωνο φέρνει την καρμικότητα στα ερωτικά σας ζητήματα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
 
Η Αφροδίτη κινείται στις αρχές του μήνα στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο των σχέσεων και του γάμου. Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τα ερωτικά σας θέματα αφού μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις μέσα από κάτι καινούριο για τους αδέσμευτους αλλά και μέσα από το ξεσκαρτάρισμα ατόμων στην προσωπική σας ζωή που σας βλάπτουν τελικά για τους δεσμευμένους που δεν είναι ουσιαστικά ευτυχισμένοι. Αναζητάτε την συντροφικότητα και σας είναι εύκολο να δεσμευτείτε ουσιαστικά απέναντι σε κάποιον.

Αν προσπαθήσετε να επιβάλλεται όμως κάτι τέτοιο στους άλλους, μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις. Η κοινωνικότητά σας είναι ανεπτυγμένη και η επικοινωνία σας χαρακτηρίζεται από γοητεία. η εξωτερική σας εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς αυτό τον καιρό. Η Πανσέληνος στις 5 Μαρτίου έρχεται στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο και θα βάλει ένα όριο στον αλτρουισμό που δείχνετε στον έρωτα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, στις 17 Μαρτίου, θα κινητοποιήσει ένα πιο σκοτεινό μέρος του ωροσκοπίου σας και θα σας φέρει σε μία πιο εσωστρεφή περίοδο της ζωής σας.

Θα μπείτε σε μια διαδικασία προσωπικής εξερεύνησης γύρω από τις πεποιθήσεις σας γύρω από τον έρωτα και την σεξουαλικότητά σας. Το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο για εσάς αυτή την περίοδο αφού το βλέπετε ως τρόπο επικοινωνίας σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Οι άνθρωποι που σας ελκύουν αυτή την περίοδο είναι άνθρωποι που εκπέμπουν κάποιο μυστήριο και χρειάζεται κόπος και σκάψιμο για να τους ανακαλύψετε.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 του μήνα επηρεάζει το εργασιακό σας περιβάλλον και μπορεί να φέρει έναν ξαφνικό έρωτα μέσα από αυτό. Και οι τέσσερις σημαντικές όψεις αυτού του μήνα σας επηρεάζουν. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία θα επιτρέψει μια πνευματική ανάπτυξη μέσα από την δέσμευση και τον έρωτα. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει κάτι αναπάντεχο στα ερωτικά σας ζητήματα που θα αλλάξει ριζικά όσα ξέρατε για τον έρωτα ως τώρα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σας αναγκάσει να εξετάσετε την οικογενειακή επιρροή που δέχεστε στον έρωτα. Και τέλος το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα φέρει μια ισορροπία μέσα σας για τις βαθιές σας πεποιθήσεις και ανάγκες γύρω από το θέμα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου 
 
Η Αφροδίτη έχει ήδη μπει από τον περασμένο μήνα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά στην αντίληψή σας για τον έρωτα ως έναν ζωντανό οργανισμό που χρειάζεται κόπο και χρόνο για να λειτουργήσει σωστά. Στην προσπάθειά σας αυτή θα θέσετε τον εαυτό σας στις υπηρεσίες των άλλων και θα προσπαθείτε να φροντίσετε τις ανάγκες τους πριν καν σας το ζητήσουν. Από αυτή την θέση η Αφροδίτη ευνοεί τα εργασιακά σας ζητήματα και μπορεί να φέρει μια σημαντική γνωριμία από αυτόν τον χώρο. Δεν σας είναι εύκολο να ερωτευτείτε αυτή την περίοδο αφού θέλετε η σχέση να βγάζει νόημα με βάση την λογική σας και όχι απαραίτητα το συναίσθημά σας.

Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα πραγματοποιείται στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο και κλείνει μέσα σας έναν κύκλο που αφορά στον τρόπο που αντιλαμβανόσασταν έως τώρα τον έρωτα και την κοινωνική του έκφραση. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο τοποθετεί τον πλανήτη του έρωτα στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο που αφορά στις σχέσεις και στον γάμο. Αυτή την περίοδο γίνεστε πιο ανοιχτοί στην δέσμευση και την αναζητάτε αρκετά έντονα. Επιθυμείτε να βιώσετε την συντροφικότητα αφού σας είναι εύκολο να δεσμευτείτε όμως μπορεί να πιέσετε και τους άλλους για κάτι τέτοιο κι αν δεν είναι έτοιμοι μόνο προστριβές θα έχετε και εντάσεις. η εξωτερική σας εμφάνιση παίζει ρόλο για εσάς και θέλετε όταν έρχεστε σε επαφές με άλλους να είστε άψογοι σε όλα.

Η επικοινωνία σας έχει μια γοητεία που δύσκολα μπορεί κάποιος να τις αντισταθεί. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 Μαρτίου μπορεί να φέρει έναν μεγάλο έρωτα από αυτή την θέση αλλά θα ενεργοποιήσει και την ανάγκη σας για προσωπική έκφραση μέσα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο είναι οι όψεις Αφροδίτη – Πλούτωνα. Το τετράγωνο θα σας φέρει εντάσεις που θα αποσταθεροποιήσουν την ασφάλεια σας ενώ το τρίγωνο θα φέρει ισορροπία και αρμονία στα ερωτικά σας ζητήματα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. • Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
 
Ο μήνας ξεκινάει και η Αφροδίτη ενεργοποιεί από το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Κριού τον πέμπτο ηλιακό σας οίκο. Αυτός ο οίκο σχετίζεται άμεσα με τον έρωτα και την χαρά της ζωής. Είστε αρκετά ανοιχτοί, κοινωνικοί και θέλετε η ζωή σας να έχει διασκέδαση και να μην γίνεται καθόλου βαρετοί. Είστε σε μια ρομαντική διάθεση και έχετε έναν παιχνιδιάρικο τρόπο προσέγγισης στον έρωτα. Αυτή την περίοδο είστε θηράματα στον έρωτα και όχι θηρευτές, έτσι προσελκύετε αρκετούς νέους υποψήφιους μνηστήρες.

Οι άνθρωποι που σας ελκύουν αυτή την περίοδο είναι άνθρωποι δημιουργικοί που μπορεί να ασχολούνται με τις τέχνες. Η διάθεσή σας είναι ανανεωμένη κι αυτό βοηθάει ιδιαίτερα τους Τοξότες που είναι ήδη σε σχέση. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα έρχεται στον δέκατο ηλιακό σας οίκο και θα βάλει μια ισορροπία μέσα σας μεταξύ της ουσίας του έρωτα και της βιτρίνας που επιθυμείτε να έχετε προς τα έξω. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17 του μήνα θα ενεργοποιήσει τον έκτο ηλιακό σας οίκο. Από αυτή την θέση αναζητάτε μια λογική στον έρωτα και μια πρακτικότητα στα πράγματα.
Αν μια σχέση δεν βγάζει λογικό νόημα για εσάς, τότε δεν σας αφορά. Οτιδήποτε επιφανειακό σας φαίνεται τουλάχιστον βαρετό.

Ο έρωτας γίνεται μέσα σας ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται την περιποίησή σας. Γι’ αυτό τον λόγο θα θέσετε τον εαυτό σας στις υπηρεσίες και στις ανάγκες των άλλων. Θέλετε να προσφέρεται στον έρωτα για να μπορεί να λειτουργήσει και να εξελιχθεί. Η Ηλιακή έκλειψη θα φέρει αλλαγές σε ό,τι νοιώθετε σπίτι σας ώστε να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία που θα φέρει στην ζωή σας κάτι έντονο και μεγάλο στα ερωτικά σας. Η σύνοδος Αφροδίτη – Ουρανού που θα αλλάξει την άποψη σας για τον έρωτα ξαφνικά από κάτι που δεν το περιμένατε. Τέλος, Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που θα φέρει πρακτικές πιέσεις στην ζωή σας. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 • Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Αρχές και Μαρτίου και η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο. Από αυτή την θέση σας κάνει στοργικούς και τρυφερούς. Επιθυμείτε μια οικογενειακή θαλπωρή στα ερωτικά σας κι αυτό προσφέρετε κι εσείς. Όσοι Αιγόκεροι είστε ήδη σε σχέση θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα στην σχέση για να αισθάνεστε άνετα να εκφραστείτε. Δεν είστε σε ιδιαίτερα κοινωνική φάση με αποτέλεσμα να μένετε μέσα με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι προτιμάτε την συντροφιά στενών φίλων κι ατόμων από την οικογένειά σας. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να φέρουν ένα καινούριο πρόσωπο στην ζωή σας που θα σας ξετρελάνει. Αυτό το άτομο θα είναι ήρεμο, ζεστό και προστατευτικό.

Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και τον ένατο ηλιακό σας οίκο. Ολοκληρώνει αυτή η Πανσέληνος έναν κύκλο μέσα σας που αφορά στην πνευματικότητα του έρωτα και τα ιδανικά σας σε αυτό τον τομέα. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17 Μαρτίου αλλάζει το σκηνικό. Γίνεστε πιο ανοιχτοί και έχετε μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Επιθυμείτε μια περιπέτεια που θα σας διασκεδάσει. Ο έρωτας έρχεται στην ζωή σας ανεξέλεγκτα αφού γίνεστε θήραμα και όχι κυνηγοί.

Τα άτομα που σας έλκουν αυτή την περίοδο είναι άνθρωποι με δημιουργικό πνεύμα που μπορεί να εργάζονται πάνω σε τέχνες. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 του μήνα θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε στα ερωτικά σας Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο είναι το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα και το τρίγωνο των ίδιων πλανητών. Το τετράγωνο θα είναι αρκετά δύσκολο για εσάς αφού ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας θα ασκεί σκληρή κριτική στις επιλογές σας. Από την άλλη όταν αυτή η όψη θα είναι τριγωνική θα φέρει καρμικές καταστάσεις στα ερωτικά σας που θα απογειώσουν την διάθεσή σας. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
 
 
 • Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη στις αρχές Μαρτίου κινείται στον τρίτο ηλιακό σας οίκο και σας χαρίζει μια εύκολη και γοητευτική επικοινωνία με τους άλλους. Ενστικτωδώς ξέρετε πως πρέπει να μιλήσετε και αυτό σας κάνει ακαταμάχητους. Από αυτή την θέση ευνοεί μικρές μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια. έχετε ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία στον έρωτα, επιθυμείτε να μοιραστείτε όσα έχετε μέσα σας με ανθρώπους που μπορούν να ιντριγκάρουν το μυαλό σας και το πνεύμα σας. Έτσι μία σοβαρή συζήτηση είναι για εσάς η καλύτερη διασκέδαση αυτή την περίοδο. Ο στενός κοινωνικό σας κύκλος είναι η καλύτερη πηγή γνωριμιών γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τον.

Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα πραγματοποιείται στον δέκατο ηλιακό σας οίκο και θα αλλάξει μέσα σας την άποψη για το «φαίνεσθε» του έρωτα. Από τις 17 Μαρτίου και μετά που η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο θα αλλάξει μέσα σας η αντιμετώπιση προς τον έρωτα. Γίνεστε πιο τρυφεροί και πιο στοργική και θέλετε μια οικογενειακή θαλπωρή στην προσωπική σας ζωή. οι συζητήσεις σας πια δεν θέλετε να έχουν την σοβαρότητα του προηγούμενου διαστήματος αλλά επιθυμείτε να είναι πιο χαλαρές και με ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια. Οι άνθρωποι που σας έλκουν αυτή την περίοδο είναι άνθρωποι με ζεστό και ήρεμο χαρακτήρα και προστατευτικοί.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 του μήνα θα φέρει στον έρωτα έντονα την ανάγκη σας για ασφάλεια και ικανοποίηση των ψυχολογικών σας αναγκών. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο αυτό τον καιρό είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία και η σύνοδος Αφροδίτη – Ουρανού. Το τρίγωνο φέρνει μια ελαφρότητα στην έννοια της δέσμευσης και σας διευκολύνει να μπείτε σε μια σχέση ενώ η σύνοδος θα φέρει ξαφνικά γεγονότα στον έρωτα και στην επικοινωνία σας μέσα σε αυτόν. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
 
 • Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου

Η Αφροδίτη έχει ήδη εγκαταλείψει από τον προηγούμενο μήνα το ζώδιό σας και έχει περάσει στον Κριό. Από εκεί ενεργοποιεί τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο και σας αναγκάζει να εξετάσετε προσεκτικά τον έρωτα και πως καλύπτετε τις προσωπικές και ψυχολογικές σας ανάγκες μέσα σε αυτόν. Αναζητάτε στον έρωτα την ασφάλεια μέσα από χειροπιαστούς τρόπους. Θέλετε να βλέπετε πως ο άλλος σας νοιάζεται και να το δείχνει με απτές χειρονομίες. Ο έρωτας θέλετε να έχει καλοπέραση και άνεση. Ένα λουκούλλειο γεύμα με τον άνθρωπό σας είναι η καλύτερη διασκέδαση για εσάς αυτές τις μέρες.

Οι άνθρωποι που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας είναι άτομα που μπορούν να σας δώσουν ένα αίσθημα ασφάλειας και μπορούν να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας. Επιθυμείτε να μοιράζεστε με αυτούς τους ανθρώπους τις ίδιες  αξίες για την ζωή. Η Πανσέληνος στις 5 του μήνα πραγματοποιείται στον έβδομο ηλιακό σας οίκο και θα ολοκληρώσει μέσα σας έναν κύκλο που επηρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την δέσμευση και τις σχέσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 17 του μήνα στον Ταύρο και τον τρίτο ηλιακό σας οίκο θα σας χαρίσει μια γοητεία στην επικοινωνία σας.

Βρίσκετε τις κατάλληλες λέξεις και ξέρετε ενστικτωδώς τι πρέπει να πείτε στον συνομιλητή σας για να τον κερδίσετε. Είστε σε μία πιο κοινωνική διάθεση και έχετε ανάγκη να επικοινωνήσετε τις βαθύτερές σας σκέψεις. Μια σοβαρή συζήτηση με ένα άτομο που μπορεί να σας ιντριγκάρει πνευματική και νοητικά είναι για εσάς το καλύτερο προκαταρκτικό για να μπείτε στην διαδικασία μιας σχέσης. Κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από τον στενό κοινωνικό σας κύκλο αυτές τις μέρες.

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 του μήνα σας επηρεάζει άμεσα και ριζικά. Αυτή η έκλειψη θα επικεντρώσει την προσοχή σας στην προσωπική σας ανάπτυξη, την αναγνώριση του εαυτού σας και θα σας οδηγήσει σε μια ωρίμανση που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας σε ουσιαστικό επίπεδο. Οι όψεις που σας επηρεάζουν περισσότερο είναι οι δύο όψεις Αφροδίτη – Πλούτωνα. Το τετράγωνο θα σας φέρει εντάσεις που αφορούν τον έρωτα σε κοινωνικό επίπεδο και τον τρόπο που εκφράζεστε προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει όταν υπάρχουν τρίτοι μπροστά. Το τρίγωνο από την άλλη θα φέρει λύσεις πάνω σε αυτό το ζήτημα.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά της εβδομάδας βασισμένη στον δικό σας, ατομικό χάρτη; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
  

Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης: