astropedia.gr

Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου: Έρωτας, πάθος και ζάλη!

Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίου: Έρωτας, πάθος και ζάλη!
Ερωτικές Προβλέψεις Απριλίουαπο
την Ηλέκτρα Καλλέργη.


Ο μήνας ξεκινα με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην 17η μοίρα του Ταύρου. Στις 11 Απριλίου η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο της κυριαρχίας της και θα περάσει σε αυτό των Διδύμων και μέχρι τα τέλη του μήνα ο πλανήτης θα έχει προχωρήσει μέχρι και την 21η μοιρα των Διδύμων.

Το κλίμα του μήνα στις αισθηματικές μας υποθέσεις πέρα από την κίνηση της Αφροδίτης, χρωματίζεται τόσο από την Σεληνιακη Έκλειψη που φιλοξενεί ο μήνας και η οποία γίνεται σε ένα ζώδιο που σχετίζεται άμεσα με τις σχέσεις, τον Ζυγό, όσο βέβαια και από τον απόηχο της Ηλιακής Έκλειψης που έγινε στις 20 του προηγούμενου μήνα.

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο κάνει τον έρωτα σημαντικό θέμα  μέσα από το οποίο θέλουμε  να πάρουμε την ασφάλεια που χρειαζόμαστε, τόσο σε επίπεδο συναισθημάτων όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Οι σχέσεις σταθεροποιούνται αυτή την περίοδο και ο έρωτας αποκτά μια χειροπιαστή και πρακτική, υλική υπόσταση.

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 11 του μήνα, ο έρωτας γίνεται λίγο πιο ανάλαφρος και παιχνιδιάρης, οι σχέσεις ανανεώνονται αφού βέβαια πρώτα έχουν ξεκαθαρίσει τα θέματά τους και έχουν ανανεώσει τους όρκους αγάπης και πίστης και αφού έχουν δοκιμαστεί κάτω από την Σεληνιακή Έκλειψη στις 4 του μήνα και μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, αλλά και τις συνέπειές του.

Οι βασικές όψεις που θα κάνει
η Αφροδίτη κατά την διάρκεια του μήνα


 • στις 15.04 Αφροδίτη αντίθεση Κρόνος.
  Η όψη θα αρχίζει να λειτουργεί τέσσερις μέρες πριν κορυφωθεί και θα φέρει στο προσκήνιο προστριβές και περιορισμούς των θέλω μας στον έρωτα. Οι σύντροφοι εκπέμπουν σε διαφορετικό μήκος και ο ένας επιθυμεί ενώ ο άλλος χρειάζεται. Μέσα από τις προστριβές μπορεί η σχέση να ωριμάσει βέβαια, αρκει να το προσπαθήσουν συνειδητά και οι δύο σύντροφοι.

 • στις 19.04 Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας.
  Η όψη αρχίζει να λειτουργεί τρεις μέρες πριν κορυφωθεί και περιγράφει μια κατάσταση στην αισθηματική μας ζωή που κάτι που έχουμε ωραιοποιήσει τώρα χρωματίζεται με μελανά χρώματα και ο σύντροφος απομυθοποιείται. Επίσης καλό είναι όσο επιδρά αυτή η όψη να μην πιστεύουμε ό,τι ακούμε και να κρατάμε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που μας δίνει ο σύντροφος.

 • στις 22.04 Αφροδίτη εξάγωνο Δίας.
  Η όψη αρχίζει να λειτουργεί μια-δυό μέρες πριν κορυφωθεί και δίνει την ευκαιρία στις σχέσεις να περάσουν καλά βγαίνοντας έξω παρέα με φίλους και απολαμβάνοντας την ζωή. Φυσικά η όψη μπορεί να βοηθήσει σχέσεις που πέρασαν δύσκολα να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους με μια αρχική τονωτική ένεση απόλαυσης και ερωτισμού.

 • στις 26.04 Αφροδίτη εξάγωνο Ουρανός
  Η όψη αρχίζει να λειτουργεί μια-δυό μέρες πριν κορυφωθεί και φέρνει κάποια μικρά γεγονότα που ανανεώνουν την σχέση. Οι σύντροφοι δεν χρειάζονται την κτητικότητα για να επιβεβαιωθούν και η επικοινωνία στην σχέση γίνεται πολύ απλά και καθαρά. Αυτή η όψη θα μπορούσε να φέρει και καινούργιες γνωριμίες μέσα από ηλεκρονικά μέσα ή με ξαφνικό τρόπο.

Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης
 

Ας δούμε πώς θα κινηθούν με μια ματιά τα αισθηματικά θέματα των ζωδίων.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 2ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 3ο, ετοιμάζεστε να διεκδικήσετε τον έρωτα με διαφορετικό τρόπο τώρα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σας έφερε μπροστά από την υλική θεώρηση του έρωτα και χρειάστηκε να είστε παρόντες στα προβλήματα του συντρόφου σας και να τον υποστηρίξετε. Τώρα, το πέρασμά της στους Διδύμους σάς ανανεώνει, σας κάνει να λειτουργείτε πιο ανάλαφρα και περισσότερο επικοινωνιακά όσον αφορά στις ανάγκες σας και η σχέση σας γίνεται ένα όμορφο παιχνίδισμα αισθήσεων, λέξεων και χαρούμενης δράσης.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, καθώς και με τα πρόσωπα που έχουν κάποιον σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο, που μπορεί να προέρθουν από κυκλοθυμία ή βιασύνη του συντρόφου ή από μπερδέματα που έχουν να κάνουν με συνεργάτες σας.

Τα εξάγωνα της Αφροδίτης θα ενδυναμώσουν την ερωτική σας ζωή βάζοντας το αλοτοπίπερο που χρειάζεται και η αντιθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα λειτουργήσει θετικά για εσάς, καθώς μέσα από κάποιο γεγονός που θα σας περιορίσει θα μπορέσετε να καταλάβετε ότι τα όρια στην σχέση είναι σημαντικά τόσο για τον σύντροφό σας όσο και για εσάς τους ίδιους.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
 


Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά το ζώδιό σας και να κατευθύνεται στον 2ο ηλιακό σας οίκο, ετοιμάζεστε να ασχοληθείτε σοβαρά με την σχέση σας και να μιλήσετε καθαρά για τα θέματα που σας απασχολούν και που δεν λειτουργούν με αρμονία. Οικονομικής φύσης θέματα θα παίξουν τον ρόλο τους και αυτά στην σχέση σας και τώρα έρχεται η στιγμή που θα βάλετε τάξη στις όποιες ατασθαλίες κάνει ο σύντροφός σας, αλλά θα περιορίσετε επίσης και τις δικές σας. Μια περίοδος συζητήσεων με ουσία αρχίζει για εσάς και την σχέση σας, κάτι που μόνο σε καλό μπορεί να βγει.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με την καθημερινότητα, την υγεία και την προσφορά. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο και οι οποίες να προέρχονται από το γεγονός ότι ο σύντροφος δεν σας καταλαβαίνει πλήρως ή από το ότι δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο τρόπο δράσης που έχετε ήδη συμφωνήσει στο παρελθόν ότι είναι καλό για την σχέση.

Η αντ΄θεση Αφροδίτης-Κρόνου θα σας φέρει οικονομικά ζητήματα που θα επηρεάσουν την σχέση και θα χρειαστει να βάλετε όρια στον σύντροφό σας ή θα χρειαστεί να σας βάλει αυτός, ενώ τα εξάγωνα που ακολουθούν θα σας δώσουν ευκαιρίες να συνειδητοποιήσετε σκοτεινές περιοχές του μυαλού σας που επιδρούν στην σχέση και να μπορέσετε να καθαρίσετε το περιβάλλον της σχέσης από οτιδήποτε απειλεί την ασφάλεια και την ισορροπία. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 12ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον πρώτο σας βγαίνετε από μια περίοδο που παρατηρούσατε τα αισθηματικά σας ζητήματα από απόσταση και σιγά-σιγά οι φόβοι σας και οι ανησυχίες σας απαλύνονται. Ετοιμάζεστε να διεκδικήσετε τον έρωτα και ετοιμαστείτε γιατί και ο έρωτας θα θελήσει να σας διεκδικήσει. Οι αδέσμευτοι τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας και θα υπάρξει κινητικότητα στο παιχνίδι υων γνωριμιών και των συναναστροφών με ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι θα μπορέσετε να επαναφέρετε την αρμονία στην σχέση σας και θα περάσετε όμορφα με το ταίρι σας.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται ακριβώς με τον έρωτα και την απόλαυση της έκφρασης μέσα από αυτόν. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο.

Οι όψεις της Αφροδίτης που σας επηρεάζουν περισσότερο αυτόν τον μήνα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον οίκο του συντρόφου και μπορεί να σας φέρει εμπόδια, καθυστερήσεις και προβλήματα από το ταίρι σας και να αναστατώσει το μυαλό σας και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που μπορεί να σας φέρει δυσκολίες σε σχέση με τον γάμο σας ή επαγγελματικές δύσκολες εξελίξεις που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την σχέση σας. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22  Ιουλίου

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 11ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 12ο, ετοιμάζεστε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα αισθηματικά σας και με αυτό εννοούμε πως η σχέση σας θα σας απασχολήσει βαθύτερα και θα κλειστείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας αυτή την περίοδο. Ανασφάλειες και φόβοι θα τονιστούν και με κάποιο τρόπο θα υπάρξει μια κάποια απομάκρυνση από το ταίρι σας. Είναι μήνας που μπορείτε όμως να θεραπεύσετε τα τραύματα της σχέσης και να εξυγειάνετε τις καταστάσεις και τα συναισθήματα.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με την βάση σας, το σπίτι σας και τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο. Νοιώθετε αρκετά ευάλωτοι στους παραππανω τομείς και χρειάζεστε άμεσα κάποιον να σας καταλάβει και να σας κάνει να νοιώσετε σιγουριά και ασφάλεια. Ενδέχεται να επανακάμψει για λίγο πρόσωπό από το παρελθόν σας..

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σάς δημιουργεί εμπόδια και καθυστερήσεις στην πρακτική πλευρά της καθημερινής ροής στα εργασιακά σας, αλλά τα εξάγωνα της Αφροδίτης που ακολουθούν θα σας δώσουν μια καλή ώθηση σε καριέρα και οικονομικά, κατί που θα σας ηρεμήσει και θα μπορέσετε λοιπόν να κινηθειτε πιο θετικά και στα αισθηματικά σας ζητήματα.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 10ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 11o, ετοιμάζεστε να απελευθερώσετε την ένταση που μπορεί να υπήρχε στα αισθηματικά σας και να δείτε το θέμα της σχέσης πιο χαλαρά και πιο ευχάριστα. Η σχέση τώρα περνάει σε ένα αλλό επίπεδο και οι αμοιβαίες ανταλλαγές ανάμεσα στους συντρόφους γίνονται ευκολότερα και πιο ανοιχτά. Η σχέση λειτουργεί σαν ένας πυρήνας που δουλεύει συντονισμένα και κάνετε μαζί σχέδια για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι Λέοντες μπορείτε να βρείτε ένα ταίρι που θα εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς και που θα φέρει κοινωνικότητα και χαρά στην ζωή σας.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με το άμεσο περιβάλλον σας και με μετακινήσεις ή λόγια. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο και οι οποίες να έχουν να κάνουν με παρανοήσεις στην σχέση, με μπερδέματα που μπορεί να προκύψουν από στενούς συγγενείς ή από αδέλφια. Προσπαθήστε τις ημέρες της έκλειψης να είστε γειωμένοι και να μην αφήσετε την λογική σας να τυφλωθεί από το υπερβολικό συναίσθημα που προκαλούν οι παρεξηγήσεις.

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θα σας επηρεάσει στα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς ο σύντροφος μπορεί και να σας φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα απόλαυσης, δημιουργικότητας και έκφρασης του συναισθήματος, αλλά τα εξάγωνα που ακολουθούν και τα οποία ενεργοποιούν και τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας,  θα απαλύνουν τις αντιδράσεις τόσο του συντρόφου όσο και τις δικές σας και σίγουρα θα καταφέρετε μαζί να οργανώσετε την κοινή σας πορεία.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

  

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
 

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 9ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 10ο, ετοιμάζεστε να διεκδικήσετε το δικαίωμα στον έρωτα και στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Έρχεται η στιγμή λοιπόν που θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα και αυτό θα γίνει αυτή τη φορά με τρόπο γλυκό αλλά και έξυπνο επικοινωνιακά. Στην εργασιά σας επίσης μπορεί να υπάρξει εκδήλωση προσώπου που ενδιαφέρεται πέρα από την επαγγελματική σας σχέση και γενικότερα στην εργασία σας θα επικρατεί ένα όμοερφο και γλυκό κλίμα ενδιαφέροντος, προστασίας και αγάπης. Καλή περίοδος να σκεφτείτε για επισημοποίηση σχέσης ή να αρχίσετε συζητήσεις για το επόμενο βήμα στην σχέση. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες που θα έχουν βαθιά επίδραση στον εσωτερικό σας κόσμο.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με την ασφάλεια που νοιώθετε, με την αυτοπεποίθησή σας και με τα οικονομικά σας. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο στην σχέση σας με αφορμή είτε οικονομικά θέματα και αποκαλύψεις γύρω από αυτά είτε με το κατά πόσο είστε βαθύτερα και ουσιαστικά ικανοποιημένοιστην σχέση που διατηρείτε.

Οι όψεις της Αφροδίτης που σας επηρεάζουν περισσότερο αυτόν τον μήνα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον οίκο της καριέρας και του γάμου και το τετράγωνο με τον κυβερνήτη των σχέσεών σας, τον Ποσειδώνα. Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και πώς αυτά δε θα μπλέκονται με την σχεση σας ή πώς δε θα την εμποδίζουν πλέον και ίσως οι όψεις αυτες φέρουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε σχέση με επισημοποίηση της σχέσης αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 8ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 9ο, αλλάζει το σκηνικό του έρωτα και βλέπετε την σχέση σας πιο σφαιρικά και με λιγότερο άγχος. Περάσατε ένα διάστημα που τα πράγματα ήταν δύσκολα και αρκετά αγχωτικά, με φόβους στο μυαλό σας, ανασφάλεια και την αίσθηση ότι είστε κολλημένοι αναγκαστικά στην σχέση που έχετε. Τώρα μπορείτε να απελευθερωθείτε και να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις όμως και αυτό προμηνύει καλές εξελίξεις στον τομέα των αισθηματικών σας. Γιατί να μην προκύψει και ένα ταξίδι μαζί με τον καλό σας;

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται στο ζώδιό σας και σας επηρεάζει άμεσα. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει τον Ήλιο σας ή κάποιον άλλον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο. Γίνεστε αρκετά κυκλοθυμικοί και ανασφαλείς σε σχέση με τον εαυτό σας και το μέλλον σας και μπορεί αυτή σας η κατάσταση να προκαλέσει μπερδέματα και εντάσεις και στην σχέση σας. Είναι περίοδος που θέλετε κάτι να αλλάξει, συγκεντρωθείτε με ψυχραιμία και λογική στο να βρείτε τι ακριβώς είναι αυτό και μην περιμένετε από τον σύντροφο να μυρίσει τα νύχια του.

Τα εξάγωνα της Αφροδίτης αυτόν τον μήνα μπορεί να σας φέρουν κάποιες εκπλήξεις από την πλευρά του συντρόφου οι οποίες δε θα είναι αρνητικές, όμως θα σας δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπό του και η αντίθεσή της με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι κάπως πρέπει να περιορίσετε την επιρροή που έχουν πάνω σας τα τρίτα πρόσωπα που ανακατεύονται στην σχέση σας. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
  

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου 

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 7ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 8ο, ετοιμάζεστε να περάσετε σε μια κατάσταση βαθύτερης διερεύνησης της σχέσης σας και ειδικότερα του τι συμβαίνει στο μυαλό του συντρόφου σας. Θα έχετε πιο έντονα την ανάγκη να αισθανθειτε ασφάλεια στην σχέση και με αφορμή οικονομικά θέματα που απασχολούν τον σύντροφο θα περάσετε κάποιες δύσκολες στιγμές. Ο έρωτας και το σεξ γίνονται σημαντικά αυτή την περίοδο και το κομμάτι αυτό της σχέσης θα ενεργοποιηθεί αρκετά, ώστε να καλύψει τις πιθανές άλλες ανασφάλειες που υπάρχουν.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με τα κρυμμένα πράγματα, τους φόβους και τους αόρατους εχθρούς. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο, που θα οφείλονται σε έντονη διαίσθηση και σε αποκάλυψη προσώπων και καταστάσεων που επηρέαζουν την σχέση σας και που μέχρι τώρα λειτουργούσαν πίσω από τις σκηνές.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σάς κάνει να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο με αφορμή οικονομικό ή ερωτικό θέμα, αλλά τα εξάγωνα που ακολουθούν σας δίνουν τις ευκαιρίες να ξεπεράσετε το άσχημο κλίμα και να πάρετε το πάνω χέρι. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
 


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 6ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 7ό σας ετοιμάζεστε να χαλαρώσετε αφήνοντας πίσω σας τις έγνοιες και τις σκοτούρες της καθημερινότητάς σας και των επαγγελματικών σας και να αφιερωθείτε ψυχή τε και σώματι στην σχέση σας οι δεσμευμένοι Τοξότες και στο κυνήγι μιας καλής γνωριμίας οι αδέσμευτοι. Το ταίρι σας γίνεται περισσότερο επικοινωνιακό και ανοίγεται σε θέματα που το απασχολούν ζητώντας ίσως και συμβουλές, ενώ μέχρι τώρα προσπαθούσε μόνος του να λύσει τα προβλήματά του και εσείς τώρα μπορείτε να λειτουργήσετε σαν τον σοφό μάγο που γνωρίζει όλες τις απαντήσεις.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με φίλους, σχέδια και ομάδες που ανήκετε. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο. Αποκαλύψεις από φίλους μπορεί και να αναστατώσουν την αισθηματική σας ζωή.

Οι όψεις της Αφροδίτης που σας επηρεάζουν περισσότερο αυτόν τον μήνα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που μπορεί να σας κάνει λίγο πιο σοβαρούς και συγκρατημένους απέναντι στα αιτήματα του συντρόφου, τα οποία εσείς θα θεωρήσετε ανάλαφρα και παιδαριώδη και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα σας φέρει κάποιες δυσκολίες στο σπίτι και στην ασφάλεια της σχέσης, που προέρχονται είτε από τον σύντροφο είτε από  συγγενείς του συντρόφου σας. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
 

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 5ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 6ο, ετοιμάζεστε να πέσετε με τα μούτρα στην δουλειά και η η περίοδος που σας απασχόλησαν τα αισθηματικά σας να πάει λίγο πιο πίσω στην ατζέντα σας. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι η σχέση σας γίνεται αόρατη! Τώρα θα εστιαστείτε στην εξισσορόπηση και στην διευθέτηση λεπτομερειών που απασχολούσαν την σχέση και θα προσπαθήσετε να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε ώστε να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που βασανίζουν ακόμη την σχέση, όσο μικρά και ασήμαντα και αν είναι αυτά. Θα θελήσετε να προσφέρετε στον σύντροφό σας και να τον υπηρετήσετε.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με την καριέρα σας αλλά και με τον γάμο σας. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο, με αφορμή συναισθηματικά και ψυχολογικά θέματα του συντρόφου ή δικά σας που προέρχονται από την οικογένεια, τους συγγενείς ή τις δυσκολίες στην εργασία.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σάς φέρνει αντιμέτωπους με έλλειψη κατανόησης από τον σύντροφο, κάτι που θα χρειαστεί να το επεξεργαστείτε και να δείτε πώς μπορείτε να περάσετε τα μηνύματά σας αλλιώς, ενώ τα εξάγωνα της Αφροδίτης που ακολουθούν θα σας δώσουν ευκαιρίες να πάτε βαθυτερα στην ψυχολογία και τις μυστικές ή απωθημένες σκέψεις του συντρόφου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 4ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 5ο, ετοιμάζεστε να αφήσετε πίσω σας την εσωτερική διάθεση και να μπείτε ξανά και ορμητικά στην αρένα των σχέσεων. Δεσμευμένοι και αδέσμευτοι Υδροχόοι κινείστε πιο δυναμικά πλέον και στοχεύετε στην απόλαυση και στην ιακνοποίηση που μπορεί να σας δώσει η σχέση σας ή για τους αδέσμευτους μια καινουργια γνωριμία ή η μετάβαση από μια φιλική σχέση σε κάτι περισσότερο. Μια πολύ καλή περίοδος αρχίζει και αξίζει να επενδύσετε στο θέμα των σχέσων τώρα.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με όνειρα και στόχους και αλλάζει ή τροποποιείται αισθητά η φιλοσοφία της ζωής σας. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο, με αφορμή διάσταση απόψεων στην σχέση σας ή με κάποιο νομικό θέμα ή ταξίδι.

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σάς φέρνει εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σε θεματα αποφάσεων, διάστασης απόψεων και ελεύθερης βούλησης και μπορεί να είναι κρίσιμο το διάστημα που είναι ενεργή η όψη, αλλά τα εξάγωνα που ακολουθούν θα φέρουν λύσεις και αποσυμπίεση της κατάστασης, με τρόπο που σίγουρα θα σας βολέψει. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
  

Με την Αφροδίτη να αφήνει σιγά-σιγά τον 3ο ηλιακό σας οίκο και να κατευθύνεται στον 4ο, ετοιμάζεστε να διαφοροποιήσετε την στάση και την συμπεριφορά σας στην σχέση και αποφασίζετε να μη μιλάτε και να αναλύετε τόσο πολύ τις καταστάσεις, αλλά να επικεντρωθείτε στο τελικό αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε στην σχέση σας. Η Αφροδίτη απο τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο θα σας δώσει την ζεστασιά που μπορείτε να έχετε περνώντας περισσότερο χρόνο με τον σσα2ύντροφο και συζητώντας για πιο απλά και ενδιαφέροντα θέματα που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Η σεληνιακή έκλειψη του μήνα γίνεται σε μια περιοχή του ηλιακού σας χάρτη που σχετίζεται με τα οικονομικά του συντρόφου σας, την αυτοπεποίθησή του και με τον τομεα του σεξ. Πιθανό είναι, ανάλογα βέβαια με τον προσωπικό σας χάρτη και με το αν η έκλειψη αγγίζει κάποιον πλανήτη του γενέθλιου ωροσκοπίου σας (δείτε το σχετικό άρθρο εδώ) να υπάρξουν εντάσεις την περίοδο που είναι ενεργό το φαινόμενο και ξαφνικές εξελίξεις στα παραπάνω θεματα.

Οι όψεις της Αφροδίτης που σας επηρεάζουν περισσότερο αυτόν τον μήνα είναι η αντίθεση με τον Κρόνο που βρίσκεται στον οίκο των τελειωμάτων και το τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας, τον Ποσειδώνα. Θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και πώς αυτά δε θα μπλέκονται με την σχεση σας ή πώς δε θα την εμποδίζουν πλέον και ίσως οι όψεις αυτες φέρουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα σε σχέση με επισημοποίηση της σχέσης αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.   Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.