astropedia.gr

Αριθμολογία Απριλίου: Θετικές αλλαγές!

Αριθμολογία Απριλίου: Θετικές αλλαγές!
Καλό μήνα σε όλους! Ο χρόνος επιταχύνεται και οι εξελίξεις τρέχουν.
Οι αριθμολογικές δονήσεις του Απριλίου από τον Athan.

Ο Απρίλης για αυτό το έτος σφραγίζεται από τον αριθμό 12/3. Πρόκειται για έναν μήνα που θα προσπαθήσει να βάλει σε κάποια τάξη και ρυθμό τα θέματά μας (αυτό μπορεί να είναι θετικό αλλά ταυτόχρονα να γίνει με δύσκολο και εμφατικό τρόπο) και σε κοσμικό επίπεδο τα πράγματα θα δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο ή οι καταστάσεις που ζυμώνονται και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη θα δώσουν τα πρώτα αποτελέσματα. Το τοπίο γενικότερα αρχίζει και ξεκαθαρίζει και η ζωή μας θα έχει αρκετό τρέξιμο και εξάρσεις ενέργειας. 

Καλό είναι να είμαστε ελαστικοί σε κάποιες διαφοροποιήσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά όχι τόσο ώστε να χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Μια βασική παγίδα του μήνα είναι το να χάσουμε πολύτιμη ενέργεια με το να ασχοληθούμε με πολλά πράγματα και σχέδια ταυτόχρονα ή το να αυτοσχεδιάσουμε τόσο πολύ ώστε να αλλοιώσουμε το σενάριο της ζωής μας. Τα όρια πρέπει να είναι λίγο πιο ελαστικά αυτόν τον μήνα, αλλά όχι τόσο ώστε να ξεχειλώσουν.

Στα αισθηματικά μας ζητήματα ο μήνας ευνοεί σχέσεις που δεν τα πήγαιναν πολύ καλά να ξεπεράσουν τα ζητήματά τους και σε περιπτώσεις απομάκρυνσης ή χωρισμού, οι δονήσεις βοηθάνε για μια επανασύνδεση. Οι σύντροφοι αυτόν τον μήνα μπορούν να επικοινωνήσουν περισσότερο αν και αυτό θα γίνει μαζί με κάοιες εξάρσεις και απολυτότητα, αλλά αναδύεται ο ερωτισμός και ξυπνάνε πάλι οι αισθήσεις με αποτέλεσμα πολλά προβλήματα να μπορέσουν να λυθούν ή τουλάχιστον να πάψουν να βασανίζουν το μυαλό μας τόσο έντονα. Κάποιες σχέσεις μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής τους.

Στα επαγγελματικά μας ζητήματα από την άλλη, η ενέργεια ωθεί τα πράγματα να εξελιχθούν και να κινηθούν πιο γρήγορα και χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε περισσότερους ανθρώπους (αν η εργασία μας έχει να κανει με εξυπηρέτηση πελατών) ή να έχουμε οργανώσει με τέτοιο τρόπο τον χρόνο μας και την επιχείρηση μας, όσον αφορά συνεργάτες και διαθεσιμότητα προσωπικού, ώστε να μην χαθούν ευκαιρίες κέρδους και εξέλιξης από κακή οργάνωση και ελλείψεις.

Κόκκινες ημέρες - Stop!

Οι ημέρες του μήνα που χρειάζονται προσοχή γιατί η ενέργεια κινείται έντονα και μπορεί να δώσει εντάσεις, παρεξηγήσεις, αναστάτωση και παρανοήσεις που δε θέλουμε είναι για τον Απρίλιο την πρώτη του μήνα, στις 2, στις 4, στις 7 και 8 του μήνα και πάλι στις 10. 

Πράσινες ημέρες - Just Do It!
Ιδιαίτερα θετικές και ενεργειακά δυνατές μέρες αυτόν τον μήνα είναι από τις 11 του μήνα και μέχρι τις 17 και στις 19. Οι παραπάνω ημέρες δεν είναι απαραίτητα ευχαριστές και χαλαρές, είναι όμως πολύ εποικοδομητικές, εκμεταλλευτείτε τες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ερωτικές ημέρες - Feel the Love!
Κάθε ημέρα είναι ημέρα για να νοιώσουμε την αγάπη, αλλά αριθμολογικά μέσα στον μήνα υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που ευνοούν τα αισθηματικά μας, είτε για να συζητήσουμε θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν και τα οποία εμποδίζουν την σχέση μας είτε για να τονίσουμε περισσότερο το ερωτικό στοιχείο με τον σύντροφό μας και να ανανεώσουμε την σχέση μας. Φυσικά αυτές οι μέρες μπορούν να πυρροδοτήσουν διενέξεις και χωρισμούς, αν βέβαια η σχέση βρίσκεται ήδη σε κρίση. Η έμφαση στις σχέσεις λοιπόν αυτόν τον μήνα πέφτει στις 3 του μήνα, στις 8 και στις 9, στις 12, 17 και 18, στις 21, 26, 27 και στις 30.

Επαγγελματικές ημέρες - Shut up and Work!
Κάποιες μέρες είναι κατάλληλες για σκληρή εργασία χωρίς ανάσα, κάτι που μπορεί να είναι από κουραστικό έως και εξαντλητικο, αλλά η δουλεια εκείνες τις μέρες βγαίνει με το παραπάνω! Κάποιες άλλες μέρες πάλι μπορούν να είναι κατάλληλες για επαγγελματικές κινήσεις, ευνοϊκές για ραντεβού ή για να κινηθούμε έτσι ώστε να ωφεληθούμε. Η ενέργεια αυτού του μήνα μας συνδέει με τα επαγγελματικά μας περισσότερο την πρώτη του μήνα και στις 2, στις7, 10 και 11, στις 16, 19 και 20, στις 25, 28 και 29.

Ανάλογα βέβαια με την προσωπική σας ημερομηνία γέννησης και το πώς αυτή αναλύεται, μπορεί οι παραπάνω ημερομηνίες να μην λειτουργήσουν τόσο άσχημα ή δύσκολα για εσάς οι αρνητικές ή όχι και τόσο ευχάριστα και δημιουργικά οι θετικές. Οι ημερομηνίες που δίνονται έχουν γενική ισχύη και περιγράφουν το κλίμα της ημέρας. Στην ανάλυση του μήνα για τον προσωπικό σας θεμέλιο λίθο παρακάτω, θα δείτε τις θετικές και αρνητικές ημέρες για εσάς προσωπικά.

Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης

Ας δούμε πώς θα λειτουργήσουν οι δονήσεις για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Η θεμέλιος λίθος της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Ένας μήνας δύσκολος και απαιτητικός για εσάς. Τα πράγματα σοβαρεύουν και καταλαβαίνετε και εσεις ίδιοι πως πρέπει να συμμορφωθείτε με τις καταστάσεις γύρω σας. Είναι μήνας που θα σς απασχολήσουν θέματα εργασίας και σπιτιού και θα χρειαστεί να επιμείνετε στο να διατηρήσετε ανέπαφες ή να βελτιώσετε τις βάσεις που έχετε χτίσει μέχρι τώρα στην ζωή σας. Προσοχή στην διατροφή σας και στις υπερβολές κα προσπαθείστε να συγκρατήσετε την γλώσσα και τα νεύρα σας, ακολουθώντας παλιές και δοκιμασμένες διπλωματικές οδούς.

Οι πρώτες έξι μέρες του μήνα είναι δραστήριες και έντονες. Αυτό το διάστημα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε ατομικά σχέδια κυρίως στα επαγγελματικά σας θέματα και για να δηλώσετε την παρουσία σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά ζητήματα. Μπορείτε να δηλώσετε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε ή αυτό που πιστεύετε ότι είναι το σωστό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε θα συναντήσετε δυσκολίες ή αντιδράσεις από τους άλλους.

Από τις 7 μεχρι και τις 16 του μήνα, το διάστημα σας φέρνει πιο κοντά σε θέματα αισθηματικά και ίσως με τρόπο που δε θα είναι και ο πιο ήρεμος. Σε αυτό το διάστημα πέφτουν οι μέρες αριθμολογικής έξαρσης της ενέργειας για εσάς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αρκετές εντάσεις στην αισθηματική σας ζωή, οι οποίες όμως δεν έχουν απαραίτητα τη ρίζα τους στην σχεση σας, αλλά στα θεματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσετε μαζί με τον σύντροφο και στους διαφορετικούς τρόπους που έχετε ο καθένας σας να αντιμετωπίζετε συγκεκριμένες καταστάσεις. Ειναι λοιπόν μια προκλητική περίοδος που όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνειδητά για να καταλάβατε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Προσοχή στα επαγγελματικά σας αυτό το διάστημα, παίζονται πολλά.

Από τις 18 μέχρι και τις 26 του μήνα, το διάστημα είναι πιο ήρεμο εσωτερικά και περισσότερο δραστήριο εξωτερικά. Είναι περίοδος κοινωνική, συναντήσεις με φίλους και επαφές με συνεργάτες που αυτή την φορά σας διευκολύνουν ή σας λύνουν τα χέρια. Προσοχή στο να μην σπαταλησετε την ενέργειά σας σε πολλά πράγματα και στο τέλος δεν καταφέρετε τίποτα περισσότερο από το να μπερδευτείτε. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν αυτή την περίοδο θα είναι σημαντικές, προσέξτε να ειστε εσείς σωστοί και ακριβείς σε αυτά που δηλώνετε. Ερωτικό διαστημα επίσης, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακομη και για να αποκτήσετε απόγονο, αν αυτό ειναι στα σχέδιά σας.

Οι τελευταίες τέσσερις μέρες του μήνα είναι δύσκολες με προβλήματα που πρέπει να λύσετε έγκαιρα και άμεσα. Πράγματα στα οποία δε δώσατε προσοχή στο προηγούμενο διάστημα, τώρα τα βρίσκετε μπροστά σας και καλό είναι να ξεμπερδέψετε άμεσα με αυτά, όσο κουραστική και αν είναι η διαδικασία γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε καθαροί από βάρη και ικανοί να ξεκινήσετε τον επόμενο μήνα δυναμικά και με εξελίξεις.

Κόκκινες ημέρες: 1, 3, 6, 7, 9 και 20
Πράσινες ημέρες: από 10 ως 16 και 18
Ερωτικές ημέρες: 2, 7, 8, 11, 16, 17, 20, 25, 26 και 29
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 6, 9, 10, 15, 18, 19, 24, 27 και 28

Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 2
Ενας μήνας με ανατροπές και εκπλήξεις. Ενας καρμικός μήνας επίση που θα χρειαστεί να προσέξετε και να μετρήσετε τις κινήσεις σας αλλά και τον εαυτό σας. Το σίγουρο είναι οτι τώρα αρχίζετε να παίρνετε απαντησεις σε πολλά από τα ερωτιματικά του προηγούμενου μήνα και να βλέπετε πιο καθαρά τα στοιχεία και τα δεδομένα που σας αφορούν. Αυτό σας δίνει την δύναμη να αλλάξετε πολλά πράγματα δίνοντας κατευθύνσεις ανανέωσης και απελευθέρωσης στην ζωή σας. Στα επαγγελματικά σας υπάρξουν εξελίξεις που θα χρειαστεί να τις λάβετε υπόψιν και να κανετε μια εμπεριστατωμενη εκτίμηση πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, ενω στα ερωτικά σας θέματα το τοπίο μπορεί να ανανεωθεί είτε γιατί κάτι αλλάζετε εσείς στην σχέση σας είτε γιατί η παρουσία ενός τρίτου προσώπου ανανεώνει αυτόματα την σχέση σας.

Οι πρώτες πέντε μέρες του μήνα έχουν την δυναμική που χρειάζεστε για να πάρετε πρωτοβουλίες που χρειάζεται να παρθούν και γενικότερα για να κινηθείτε λίγο πιο δυναμικά σε σχέση με το πώς συνηθίζετε να κινείστε. Ίσως για κάποιους αυτό το διάστημα να είναι έντονο από την άποψη ότι θα χρειαστεί να υπερβείτε κάπως τον εαυτό σας και να κινηθείτε αποφασιστικά, αναλαμβάνοντας εσείς τον ρόλο του ηγέτη και του οδηγού των καταστάσεων.

Από τις 6 μέχρι και τις 15 του μήνα είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να σκεφτείτε περισσότερο και βαθύτερα τα πράγματα και επειδή οι καταστάσεις μπορεί και να σας πιέζουν για να πάρετε κάποια απόφαση ή επειδη ήδη έχουν μαζευτεί αρκετά στο πιάτο σας και πρέπει να αρχίσετε να διεκπεραιώνετε υποθέσεις, να μιλάμε για μια περίοδο που θα σας αγχώσει αρκετά και καλό θα ήταν να κινηθείτε με λογική και ψυχραιμία ώστε να μην πάρετε αποφάσεις από βιασύνη. Είναι πολύ καλό διάστημα για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και να προσπαθήσετε να πετύχετε αυτό που θέλετε σε επαγγελματικό ή και διαπροσωπικό τομεα. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται αυτό το διάστημα, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε να είτε και να κάνετε και να έχετε σκεφτεί όλες τις παραμέτρους των δηλώσεων ή των κινήσεών σας.

Από τις 16 μέχρι τις 25 του μήνα, το διάστημα σας φέρνει καλές ειδήσεις και εξελίξεις. Μέχρι τώρα τα πράγματα εξελίσσονταν κάπως αργά ή με ρυθμούς που σας έπνιγαν. Τώρα η ενέργεια αλλάζει ρυθμό και σας φέρνει πιο κοντά στο ζητούμενο. Μπορείτε να απολαύσετε πιο χαλαρά τον έρωτα και την διασκέδαση, την ανθρώπινη επαφή αλλά και να είστε πιο σωστά εστιασμένοι σε αυτό που έχετε να κάνετε. Επωφεληθείτε του διαστήματος γιατί οι τελευταίες πέντε μέρες του μήνα θα είναι δύσκολες και μπορεί καταστάσεις να ανατραπούν μέσα από την δράση ή τις αποφάσεις των άλλων που τώρα θα σας γνωστοποιηθούν ή που τώρα θα σας γίνουν φανερές. Μην αμελήσετε λεπτομέρειες και μην περιορίζετε τον εαυτό σας και την σκέψη σας.

Κόκκινες ημέρες: 2, 5, 6, 8, 19, 30
Πράσινες ημέρες: από 9 ως 15 και 17
Ερωτικές ημέρες: 1, 6, 7, 10, 15, 16, 19, 24, 25 και 28
Επαγγελματικές ημέρες: 5, 8, 9, 14, 17, 18, 23, 26 και 27

Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 

Θεμέλιος Λίθος 3
Ένας μήνας με αρκετές υποχρεώσεις και την αίσθηση ή την ανάγκη να απολαύσετε αυτό που η ζωή μπορεί να σας προσφέρει ή τουλάχιστον να μπορέσετε να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητά σας. Αυτή η ανάγκη κάνει τις υποχρεώσεις σας ακόμη πιο βαριές και σας αγχώνει. Παρολαυτά, θα μπορέσετε να βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε και θα καταφέρετε να φροντίσετε αυτά που θέλουν φροντίδα και να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Λίγο ιδιαίτερος ο μήνας όσον αφορά στα αισθηματικά σας ζητήματα. Αυτός ο μήνας μπορεί να φέρει εντάσεις και επαναστάσεις στην σχέση σας και να οδηγηθείτε σε χωρισμό ή πρόσκαιρη απομάκρυνση ή από την άλλη, ανάλογα με την πλήρη ημερομηνία της γέννησής σας, μπορεί να βιώσετε ακόμη πιο βαθιά και γλυκά το βάσανο της αγάπης. Προσοχή σε σπατάλες ή αλόγιστα έξοδα που θα κάνετε για κάτι καινούργιο ή λόγω ενός ανδρικού προσώπου.

Οι πρώτες τέσσερις ημέρες του μήνα είναι ορμητικές και έχουν πολλά δεδομένα. Θα λέγαμε ότι είναι ένα δύσκολο τετραήμερο που θα χρειαστεί να ενεργοποιηθείτε και να δραστηριοποιηθείτε σε συγκεκριμένα πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι αρνητικο. Ίσως πληροφορηθείτε για μια εξέλιξη που είναι πλέον αργά να την αλλάξετε.

Από τις 5 μέχρι τις 14 του μήνα η περίοδος σας βοηθά να εστιαστείτε βαθύτερα στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας και να δείτε τι μπορείτεωνα κάνετε για να διορθώσετε καταστάσεις που έχουν ξεφύγει ή για να φέρετε την ισορροπία που χρειάζεται για να μπορείτε να συνεχίζετε μαζί ως ζευγάρι ή ως συνεργασία με καλύτερα αποτελέσματα. Περίοδος που μπορείτε να καταλάβετε πώς κινούνται οι άλλοι και τι είναι αυτό που θέλουν να ακούσουν για να σας υποστηρίξουν και να πλεύσουν στην ρότα που χαράζετε εσείς.

Από τις 15 μέχρι και τις 24 του μήνα πρόκειται για ένα διάστημα που σας ευνοεί ιδιαίτερα για να μπορέσετε να εκφραστείτε πλήρως και χωρίς κρατήματα, για να απολαύσετε αυτό που μπορεί να σας προσφέρει η ζωή και για να γευτείτε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Είναι επίσης αρκετά δημιουργική και παραγωγική περίοδος και θα έχετε την ενέργεια που απαιτείται για να κάνετε με επιτυχία αυτά που πρέπει να κάνετε, αλλά και αυτά που θέλετε να κάνετε. Πρσοχή όμως να μην σας μπουν στο μυαλό ιδέες που νομίζετε οτι μπορούν να υλοποιηθούν επειδή απλά έχετε επιπλέον ενέργεια και αισιοδοξία.

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σας προσγειώνει πάλι στις ευθύνες της καθημερινότητάς σας και στις υποχρεώσεις σας. Αυτές τις μέρες θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας και σπιτιού και η αισθηση θα είναι οτι τα πράγματα δεν εξελίσσονται ή οτι οι εξελίξεις γίνονται με το σταγονόμετρο και όχι αρκετά γρήγορα η ικανοποιητικά για εσάς. Προσοχή στην υπερβολική κούραση, σωματικά και ψυχικά, αλλά και σε εντάσεις και ξεσπάσματα που μπορεί να σας βγουν από το γεγονός ότι κάποιοι δεν σας καταλαβαίνουν ή από το γεγονός ότι κάποιοι δεν εκτιμούν τους κόπους σας και την προσφορά σας.

Κόκκινες ημέρες: 1, 4, 5, 7, 18 και 29
Πράσινες ημέρες: από 8 ως 14 και 16
Ερωτικές ημέρες: 5, 6, 9, 14, 15, 18, 23, 24 και 27
Επαγγελματικές ημέρες: 4, 7, 8, 13, 16, 17, 22, 25 και 26

Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 4
Ένας μήνας που θα σας κάνει να σκεφτείτε περισσότερο και βαθυτερα και που πολλά πράγματα θα σας αποκαλυφθούν σε σχέση με κρυφά οικονομικά ζητήματα ή διεργασίες, με κινήσεις πίσω από την πλάτη σας και μια περίοδος που σας επυφυλάσσει εξελίξεις που άμεσα ή έμμεσα θα επηρεάσουν η που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Το ζητούμενο του μήνα είναι να βρεθεί η ισορροπία μέσα από ψύχραιμη σκέψη και σωστή ανάλυση των δεδομένων που υπάρχουν.

Οι πρώτες τρεις ημέρες του μήνα είναι ευχάριστες και δυναμικές αλλά ετοιμαζεστε για μια περίοδο από τις 4 μέχρι και τις 13 του μήνα που πρόκειται να δυσκολέψουν οι καταστάσεις γύρω σας και ψυχολογικά να χρειαστεί να αντλήσετε από το απόθεμα ενέργειας που έχετε. Κατά το παραπάνω διάστημα συσσωρεύετε αρκετά, ισως αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που ήδη έχετε αναλάβει και το κλίμα γίνεται στρεσογόνο και ευφλεκτο.

Τα αισθηματικα σας χρειάζονται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς καθώς οι ισορροπίες στη σχέση σας θα είναι ευθραυστες και όχι μόνο θα έχετε την αίσθηση ότι ο συντροφός σας δεν σας καταλαβαίνει αλλά και ότι δεν μπορεί να είναι χρήσιμος πρακτικά όταν τον χρειάζεστε. Θα κάνετε πολλές σκέψεις γύρω από το νόημα της σχέσης που έχετε και θα νοιώσετε ότι τώρα πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε το, αλλά μην πάρετε ακόμη τελειωτικές αποφάσεις.

Από τις 14 μέχρι και τις 23 του μήνα, το διάστημα είναι καλύτερο για να δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα δεδομένα που υπάρχουν στην σχέση σας ή στην εργασία σας. Τώρα μπορείτε καλύτερα να συζητήσετε και να επικοινωνήσετε τις δυσκολίες και τα αιτήματά σας και να έχετε μια πιο σαφή αντίδραση ή ανταπόκριση από τον σύντροφο, τον συνεργάτη σας ή το μέλος της οικογενείας που σας δημιουργεί άγχος και πρόβλημα.

Από τις 24 και μέχρι τα τέλη του μήνα, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν, θετικά ή αρνητικά και μπορείτε πλέον να ξερετε πού μπορείτε να βασιστείτε και πού όχι. Η βάση που έχετε χτίσει στην ζωή σας πέρασε από κάποιους κλυδωνισμούς αυτόν τον μήνα, αλλά τωρα τουλάχιστον θα μπορείτε να δείτε καθαρά και με ασφάλεια τι είναι αυτό που έχετε όντως δικαιωματικά κερδίσει και τι είναι αυτό που δεν σας είναι χρήσιμο πρακτικά και θα πρέπει να το αφήσετε να φύγει.

Κόκκινες ημέρες: 3, 4, 6, 17 και 28
Πράσινες ημέρες: από 7 ως 13 και 15
Ερωτικές ημέρες: 4, 5, 8, 13, 14, 17, 22, 23 και 26
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 21, 24, 25 και 30

Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 

Θεμέλιος Λίθος 5
Τα οικονομικα σας ζητήματα, αλλά και ο χειρισμός που κάνετε στις καταστάσεις γύρω σας, κυρίως στα επαγγελματικά σας, είναι το βασικό θέμα του μήνα που θα σας απασχολήσει και θα σας βάλει σε διαδικασία να δείτε τι μπορείτε να κανετε καλύτερα ή τι είναι αυτό που κάνετε λάθος μέχρι τώρα. Αυτός ο μήνας σας παρέχει κάποιο είδος προστασίας και την δύναμη να ασχοληθείτε πρακτικά με τα θέματά σας και να τα βάλετε σε μια σειρά. Μήνας πρακτικής εφαρμογής ιδεών και εκτέλεσης σχεδίων. 

Από την αρχή του μήνα και μέχρι τις 12, η περίοδος προσφέρεται για να επεξεργαστείτε στο μυαλό σας τον τρόπο που θα κινηθειτε ή τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε στα θέματά σας και πρόκειται για μια περίοδο ψυχολογικής επώασης. Σε απλή γλώσσα το παίρνετε απόφαση ότι πρέπει να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα και η περίοδος σας επουλώνει κάποια τραύματα που ακόμη φέρετε ή σας εξηγεί μέσα από συμπτώσεις και συγχρονισμούς την βαθύτερη αιτία κάποιων γεγονότων. Καλό διάστημα για να δείτε τι θέλετε να κάνετε με την αισθηματική σας ζωή. Γενικότερα η περίοδος είναι έντονη και δραστήρια και μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Από τις 13 μέχρι και τις 22 του μήνα, η περίοδος σας ηρεμεί και σας αφήνει το περιθώριο να κινηθείτε χρησιμοποιώντας την ελεύθερη σας βούληση. Αυτό ακούγεται καλό και είναι βέβαια, αλλά έχει και μια παγίδα. Το προηγούμενο διάστημα μπορέσατε να καταλάβετε αρκετά και τώρα η ελευθερη βούλησή σας χρειάζεται για να εφαρμόσετε αυτά που καταλάβατε. Αν δεν το κάνετε, δεν σημαίνει ότι τα πράγματα θα πάνε ασχημα. Θα περάσετε πολύ όμορφα και ευχάριστα, αλλά δε θα καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό που μπορείτε να υλοποιήσετε την δεδομένη περίοδο.

Από τις 23 και μέχρι το τέλος του μήνα το διάστημα προσφέρεται για εργασία, επιτυχίες σε πρακτικά θέματα και για τακτοποίηση της ζωής σας γενικότερα. Θα νοιωσετε κάπως περιορισμένοι όσον αφορά την ελευθερία των κινήσεων ή των επιλογών που έχετε, αλλά όχι τόσο ώστε να τα παρατήσετε στην μέση ή να επαναστατήσετε. Αντιθέτως είναι διάστημα που θα θελήσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, γεμάτοι δύναμη και αποφασισμένοι να κατορθώσετε το ακατόρθωτο.

Κόκκινες ημέρες: 2, 3, 5, 16, 26 και 30
Πράσινες ημέρες: από 6 ως 12 και 14
Ερωτικές ημέρες: 3, 4, 7, 12, 13, 16, 21, 22, 25 και 30
Επαγγελματικές ημέρες: 2, 5, 6, 11, 14, 15, 20, 23, 24 και 29
 
Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 6
Ένας μήνας που θα σας ωθήσει στα άκρα της ύπαρξής σας. Αυτόν τον μήνα κλείνουν κάποιοι κύκλοι που έχει έρθει η ώρα τους να κλείσουν και κάποιοι από εσας ίσως προσπαθήσετε να διατηρήσετε ζωντανό ακόμη κάτι που όμως έχει πεθάνει. Σε γενικές γραμμές ο μήνας δεν είναι αρνητικός και τονίζεται η δραστηριότητα σε όλους τους τομείς, κυρίως όμως στις σχέσεις και στις επαφές που κάνετε. Είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και αυτή την φορά δε θέλετε να αγγίξετε με τον λόγο σας και τις πράξεις σας μόνο τον ερωτικό σας σύντροφο, αλλά όλον τον κόσμο. Θέματα εγκυμοσύνης μπορεί να σας απασχολήσουν.

Οι πρώτες έντεκα μέρες του μήνα δύσκολες ψυχολογικά, αλλά αρκετά σημαντικές γιατί μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τον ρόλο που παίζετε μέσα στις μικρές ομάδες όπου ανήκετε, όπως οι φίλοι σας, η σχέση σας ή οι συνεργασίες σας, Προφυλαχτείτε από την ένταση των συνειδητοποιήσεών σας και μην μπείτε σε διαδικασία ξεκαθαρισμάτων που θα προκύψει από την ένταση των συναισθημάτων σας. Οι μέρες αυτές είναι επικίνδυνες για χωρισμούς.

Από τις 12 μέχρι και τις 21 του μήνα η περίοδος σας διευκολύνει στις υποθέσεις σας και σας κάνει να αισθάνεστε πιο χαλαροί και πιο σίγουροι ώστε να πάρετε αποφάσεις και να μιλήσετε για αυτές, ανακοινώνοντας και υλοποιώντας τες. Ερωτικό διάστημα.

Από τις 22 και μέχρι τα τέλη του μήνα, θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και εργασίας, θα βρείτε κάποια εμπόδια στα σχέδιά σας, αλλά θα μπορέσετε να ταξεπεράσετε αν ζητήσετε βοήθεια ή αν αποτανθείτε σε κάποιον που ξέρει καλύτερα ή είναι καταλληλότερος για την επίλυσή τους. Προσοχή στην υγεία σας.

Κόκκινες ημέρες: 1, 2, 4, 15, 26 και 29
Πράσινες ημέρες: από 5 ως 11 και 13.
Ερωτικές ημέρες: 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 4, 5, 10, 13, 14, 19, 22, 23 και 28
 
Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 
Θεμέλιος Λίθος 7
Ένας μήνας που ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα στην ζωή σας και μάλιστα ξεκινήματα σε σημαντικούς τομείς. Μπορείτε να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας και να εφαρμόσετε τις ιδέες σας πάνω στην πραγματικότητα και να φέρετε στην ζωή σας αυτό που έχετε οραματιστεί. Οι εντάσεις και οι κόντρες δε θα λείψουν βέβαια, όπως επίσης και τα εμπόδια. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να δράσετε με τρόπο που από τη μία να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας επιδιώξεις, αλλά από την άλλη να μην ξεπεράσετε τα όρια του υγιούς εγωισμού και να μην φέρετε τους άλλους στο σημείο να θεωρήσουν ότι λειτουργείτε αντιδημοκρατικά ή ότι δεν δίνετε σημασία στις δικές τους απόψεις ή ανάγκες.

Οι πρώτες δεκα μέρες του μήνα έχουν εντάσεις, τρεξίματα και συναισθηματικές αναταραχές. Η ψυχολογία σας αυτό το διάστημα θα είναι μια του ύψους και μια του βάθους και καλό είναι να φροντίσετε να εστιαστείτε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα, προσπαθώντας να τα διεκπεραιώσετε, παρά σε συναισθηματικής φύσης θέματα, καθώς θα σας είναι δύσκολο ναπάρετε σωστές αποφάσεις σε αυτόν τον τομέα.

Από τις 11 του μήνα και μέχρι τις 20, η περίοδος ευνοεί περισσότερο τα συναισθηματικά σας μιας και πλέον οι απόψεις, τα θέλω σας και οι ανάγκες σας έχουν ξεκαθαρίσει μέσα σας και μπορείτε τώρα να τα επικοινωνήσετε πιο σωστά, πιο ήρεμα και με περισσότερη σαφήνεια προς τους άλλους. Ιδανικό διάστημα για να περάσετε όμορφα και δημιουργικά με φίλους, να ανοιχτείτε και να συζητήσετε προβλήματά σας, αλλά και να μετακινηθείτε σε προορισμούς ξεκούρασης και ανανέωσης.

Από τις 21 του μήνα και μέχρι τα τέλη του Απριλίου, το διάστημα προσφέρεται για να θεμελιώσετε βάσεις για τον επόμενο μήνα, να κανετε πιο σωστές προσαρμογές των δραστηριοτήτων σας και στον χρόνο που διαθέτετε για αυτές και για να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση η με την υγεία ενός ατόμου. Γενικότερα, ο μήνας κλείνει με το μήνυμα πως πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο.

Κόκκινες ημέρες: 1, 3, 14, 25 και 28
Πράσινες ημέρες: από 4 ως 10 και 12
Ερωτικές ημέρες: 1, 2, 5, 10, 11, 14, 19, 20, 23, 28 και 29
Επαγγελματικές ημέρες: 3, 4, 9, 12, 13, 18, 21, 22, 27 και 30

Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 

Θεμέλιος Λίθος 8
Πρόκειται για έναν έντονο μήνα, τουλάχιστον όσον αφορά τα συναισθηματικά σας ζητήματα και την ψυχονοητική σας σφαίρα. Είναι περίοδος που προκειται να σας απασχολήσουν εκτενώς οι σχεσεις σας με τους ανθρώπους γενικότερα και ειδικότερα με σύντροφο ή συνεργάτες. Καλή περίοδος για να εκτιμήσετε τα δεδομένα που υπάρχουν και να δείτε μήπως υπάρχει κάποια κρυμμένη ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείτε ή έστω να την σκεφτείτε λίγο παραπάνω.

Στα αισθηματικά προσπαθείστε να αποφύγετε συγκρούσεις και μην αφήνετε το δικό σας θέλω να γίνει τόσο έντονο ώστε να έρθετε σε ρήξη. Υποχωρήστε λοιπόν σε ευαίσθητα θέματα, αλλά ταυτόχρονα συγκεντρωθείτε στην λογική και διεκδικείστε ήρεμα αυτό που θέλετε. Μην ξεχνάτε ότι ο θεμέλιος λίθος σας σάς προικίζει με την ιδιότητα της ήρεμης δύναμης.

Μέχρι τις 9 του μήνα, η περίοδος δίνει το προβάδισμα στην διαίσθησή σας και θα μπορέσετε να καταλάβετε πολλά σε σχέση με τα αισθηματικά σας θέματα και να κατανοήσετε βαθύτερα τον σύντροφό σας. Τα συναισθήματά σας βαθαίνουν και νοιώθετε πιο έντονα την ανάγκη να βρεθείτε σε μια ζρστή αγκαλιά, να δώσετε και να πάρετε αγάπη και κατανόηση. Η περίοδος βέβαια κρύβει κάποιες παγίδες που δε θα πρέπει να αγνοήσετε και η διαίσθησή σας δε θα σας προδώσει σε αυτό.

Από τις 10 μέχρι και τις 19 του μήνα, το διάστημα είαι πολύ βοηθητικο για τα εργασιακά σας και θα έχετε εξελίξεις είτε σε σχέση με καταστάσεις που καιρό τώρα ήταν σε αναμονή είτε με καταστάσεις που εμφανίουν καινούργια δεδομένα στον εργασιακό σας χώρο. Διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να προβάλετε τον εαυτό σας και το έργο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας, αλλά και περίοδος που ο ερωτικός τομέας παίρνει τα πάνω του.

Από τις 20 του μήνα και μέχρι το τέλος του Απριλίου, προκειται για μια ουσιαστικά δημιουργική περίοδο που θα σας κάνε να δείτε πόσο ικανοί είστε όχι μόνο να διαχειρίζεστε αυτό που σας συμβαίνει, αλλά και να κανετε καλύτερο αυτό που ήδη υπάρχει. Μπορεί να είναι ένα δεκαήμερο αρκετά απαιτητικό τόσο εργασιακά όσο και συναισθηματικά, αλλά θα μπορέσετε να πετύχετε σταθερότητα και ασφάλεια στην ζωή σας. Προσοχή την τελευταία μέρα του μήνα για ανατροπές.

Κόκκινες ημέρες: 2, 13, 24, 27 και 29
Πράσινες ημέρες: από 3 εως 9 και 11
Ερωτικές ημέρες:  1, 4, 9, 10, 13, 18, 19, 22 και 28
Επαγγελματικές ημέρες:   2, 3, 8, 11, 12, 17, 20, 21, 26, 29 και 30

Μάθετε πώς σας επηρεάζουν οι αριθμοί προσωπικά αυτόν τον μήνα
μιλώντας με τον Athan  και τους συνεργάτες του στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.
 

Θεμέλιος Λίθος 9
Μήνας που πολλά πράγματα εξελίσσονται σχεδόν ταυτόχρονα και παρότι ελαφρώς χαοτικός, μπορείτε να βάλετε σε τάξη τουλάχιστον τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν. Αρκετά κοινωνικό διάστημα, με την γέννηση καινούργιων γνωριμιών και επαφών, κατά τον Απρίλιο θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά και στενούς συγγενείς ή φίλους που με τα δικά τους θέματα (θετικά ή αρνητικά, εύκολα ή δύσκολα) θα θελήσουν και θα χρειαστούν τον χρόνο σας και την προσοχή σας. Στα προσωπικά σας θέματα, ο μήνας σας φέρνει πιο κοντά στο ταίρι και ξαναζωντανεύει το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σας.

Οι πρώτες οκτώ μέρες του μήνα μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση μιας και πρώτον δε θα ξέρετε πώς να διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις και δεύτερον ίσως αποκαλυφθούν κάποια μυστικά σας ή πληροφορίες που δε θα θέλατε να κοινοποιηθούν ακόμη σε κάποιους. Στα συναισθηματικά σας θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί καθως οι κυκλοθυμία θα περιγράφει τόσο εσάς όσο και τον σύντροφό σας.

Από τις 9 μέχρι και τις 18 του μήνα, το διάστημα είναι αρκετά ερωτικό και επικοινωνιακό σε όλους τους τομείς και προσφέρεται τόσο για να περάσετε καλά με το ταίρι σας ή με τους φίλους σας,όσο και για να προσπαθήσετε να κινήσετε τα πράγματα προς κατευθύνσεις που θέλετε και να επηρεάσετε αποτελεσματικά πρόσωπα και καταστάσεις.

Από τις 19 και μέχρι το κλείσιμο του μήνα, οι ημέρες προβλέπονται δύσκολες και απαιτητικές, με φόρτο εργασιας ή με καταστάσεις που σας περιορίζουν αρκετά όσον αφορά στην ελευθερία κινήσεων που θα θέλατε να είχατε ή που θέτουν περιορισμούς και όρια μέσα στην σχέση σας. Οι τελευταίες δύο μέρες του μήνα σας απελευθερώνουν, το κλίμα αλλάζει, παίρνετε σύντομες ανάσες, αλλά καλό είναι να μην προγραμματίσετε σημαντικά πράγματα εκέινες τις ημέρες γιατί θα υπάρξουν ανατροπές.

Κόκκινες ημέρες: 1, 12, 23, 26 και 28
Πράσινες ημέρες: από 2 έως 8 και 10
Ερωτικές ημέρες: 3, 8, 9, 12, 17, 18, 21, 26, 27 και 30
Επαγγελματικές ημέρες: 1, 2, 7, 10, 11, 16, 19, 20, 25, 28 και 29