astropedia.gr

Τα Ταρώ του Απριλίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Απριλίου για όλα τα ζώδια
Οι προβέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά

Η κάρτα του μήνα: Πέντε των Ράβδων
Αυτό το μήνα θα πρέπει να προφυλαχθείτε από αναξιοπρεπείς και μικροπρεπείς ενέργειες και λογομαχίες, διαφορετικά θα δείτε τα προσφιλή σας πρόσωπα να απομακρύνονται ή θα δημιουργήσετε αρνητικότητα στις οικείες σχέσεις σας. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στον αγώνα για την εξουσία, την επιβολή της θέλησης και των απόψεων και ο τελικός στόχος είναι η νίκη. Ο «νικητής» όμως δεν κερδίζει τίποτα περισσότερο από την ικανοποίηση του εγωισμού του και της υπερηφάνειάς του.

Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι έχει διαφορετικές ανάγκες, αντιλήψεις και απόψεις, κι αυτό πρέπει να είναι σεβαστό. Αλλά είναι ακριβώς αυτή η μοναδικότητα που μπορεί να δημιουργήσει σύγκρουση που φτάνει ως την κακεντρέχεια και την εχθρότητα. Το σύμπαν σας ζητά να δείτε σε βάθος αν ορισμένες συμπεριφορές σας ή απόψεις σας δημιουργούν τριβές ανάμεσα σε εσάς και τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και στη συνέχεια να αναρωτηθείτε αν αυτή η νίκη της επιβολής της εξουσίας σας αξίζει να θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Αν εμπλακείτε σε έναν αγώνα για την εξουσία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι δεν θα υπάρξουν νικητές και ηττημένοι, μόνο ερείπια σε αυτό που κάποτε προσπαθούσατε να χτίσετε. Το Πέντε των Ράβδων σας ενθαρρύνει να μη φτάσετε στο χάος και την καταστροφή, να προσπαθήσετε για την αποκατάσταση της ειρήνης και της αρμονίας στις σχέσεις σας.

Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης


Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει
το ζώδιό σας το μήνα Απρίλη.

ΚΡΙΟΣ: Έξι των Ξιφών
Κινείστε προς τα εμπρός από αυτό το μήνα, έρχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η συναισθηματική διάθεσή σας κυμαίνεται από τη χαρά και την αισιοδοξία ως την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία. Δεν κοιτάτε πίσω, εστιάζεστε στο  μέλλον και όχι στο παρελθόν. Να ξέρετε ότι κάθε αλλαγή που θα συμβεί θα είναι για το καλύτερο.

Επαγγελματικά, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν πλέον για σας ή ότι έχει έρθει το τέλος. Να ξέρετε ότι αυτή η αλλαγή θα σας βοηθήσει να πάτε εκεί ακριβώς που θέλετε πραγματικά και ότι ό, τι συμβαίνει έχει έναν καρμικό λόγο. 

Συναισθηματικά, αυτές οι αλλαγές του τοπίου θα έχουν επίδραση στην υπάρχουσα σχέση σας και αν έχει επέλθει το τέλμα, ίσως αποφασίσετε να χωρίσετε, διαφορετικά ενδυναμώνεται ο δεσμός σας. Αν είστε μόνοι, αλλάξτε τις συνήθειές σας και τον κοινωνικό σας κύκλο αν πραγματικά θέλετε να συναντήσετε την αγάπη, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.Αν ήσασταν σε απόσταση με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, οι συνθήκες βελτιώνονται, παίρνετε την πρωτοβουλία να κάνετε το πρώτο βήμα. Ίσως σκεφτείτε μια αλλαγή σκηνικού προκειμένου να νιώσετε συναισθηματικά πιο ευτυχισμένοι.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΑΥΡΟΣ: Έξι των Ράβδων
Αυτό το μήνα απομακρύνετε οποιεσδήποτε πρόσφατες προκλήσεις έχετε αντιμετωπίσει, με τη δύναμη της λογικής σας και της θέλησής σας. Λαμβάνετε τα κέρδη σας για τη σκληρή δουλειά και την προσπάθειά σας, ανταμείβεστε κατά κάποιο τρόπο.

Στην επαγγελματική σας ζωή, ψάχνετε για κάτι που θα σας φέρει περισσότερη προβολή και αναγνώριση. Αν υπήρχε στασιμότητα στην εργασία σας, αρχίζετε σταδιακά να ανεβαίνετε και σημειώνετε πρόοδο καθώς τα ταλέντα σας αποτιμώνται από τους γύρω σας. Χάρη στην πρακτικότητα, τη σύνεση και τη λογική σας, βλέπετε βελτίωση στην οικονομική σας κατάσταση, κυρίως ως αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας, έξυπνων επενδύσεων ή τον περιορισμό των δαπανών.

Στη συναισθηματική σας ζωή, η σχέση σας δυναμώνει συναισθηματικά και οι υποσχέσεις εκπληρώνονται. Τυχόν προηγούμενες πρόσφατες διαφωνίες ή διαφορές απόψεων επιλύονται, ενδεχομένως χάρη στην υπομονή σας και τη διάθεση συμφιλίωσης. Θα διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε πολύ πιο κοντά στο σύντροφό σας και κατανοείτε τις ανάγκες του. Για όσους είστε μόνοι, εάν θέλετε να βρείτε την αληθινή αγάπη θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε το είδος του ατόμου που σας προξένησε πόνο και θλίψη στο παρελθόν.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τρία των Κυπέλλων
Διασκεδάζετε και χαίρεστε τη ζωή, είστε με πολύ κόσμο και με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα για να γιορτάσετε τις επιτυχίες σας. Θα έχετε υπέροχες ειδήσεις σχετικά με συναισθηματικά θέματα, όπως αρραβώνες, γάμους και νέους έρωτες. Όσον αφορά την επαγγελματική ζώνη, υπάρχει μια αρμονική ατμόσφαιρα, οι συνάδελφοί σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν ενώ οι ανώτεροι σας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι μαζί σας. Εάν αναζητάτε μια νέα επαγγελματική θέση, τότε αυτός ο μήνας σας φέρνει επιτυχία.

Επίσης είναι ένας μήνας συναισθηματικής επανένωσης για εσάς. Αν υπήρξαν οικογενειακές δυσκολίες, επέρχεται τόσο κατανόηση όσο και ειλικρινή λόγια συγγνώμης.  Αφήνετε πίσω σας τη θλίψη και την πικρία, θέτετε οριστικό τέλος στα παλιά και δημιουργείτε καλύτερες συνθήκες στις σχέσεις σας.

Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξει μια έντονη ερωτική ατμόσφαιρα, νιώθετε περισσότερο ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι. Η αγάπη και ο ρομαντισμός επιστρέφουν στη σχέση σας, δίνετε τώρα περισσότερη έμφαση στη διασκέδαση και την επικοινωνία. Αν είστε μόνοι, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιον που πραγματικά θα νιώσετε ότι ταιριάζετε καθώς θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Ιππότης Πεντάκτινο
Για να επιτύχετε τέλεια ισορροπία αυτό το μήνα, θα πρέπει να αγωνιστείτε για τις προσωπικές σας σχέσεις δίνοντας σημασία στη φροντίδα των αγαπημένων σας και τις μικρές λεπτομέρειες. Μην απογοητεύεστε από την έντονη συμπαντική ενέργεια που σας περιβάλει, σας προετοιμάζει για βαθύτερες και καταλυτικές αλλαγές στο μέλλον.

Επαγγελματικά, δεν είναι και ο κατάλληλος μήνας λήψης ριζικών αποφάσεων. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα μέσω της συνεργασίας και της διπλωματίας, είναι πραγματικά το κλειδί για να νιώσετε ικανοποίηση στην καριέρα σας. Θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι αν μπορέσετε να πάτε με τη ροή των γεγονότων και θα οικοδομήσετε πραγματικά τη φήμη σας και την αξιοπιστία σας.

Στις σχέσεις σας δίνετε τώρα περισσότερη έμφαση στις ευθύνες και τα καθήκοντα, αλλά για να νιώσετε πιο κοντά συναισθηματικά με το σύντροφό σας θα πρέπει κι εσείς να δείξετε πολλή αγάπη και την εκτίμησή σας. Θυμηθείτε ότι η αληθινή αγάπη δεν θέλει εξάρτηση και δράμα! Η πιο αληθινή ικανοποίηση βρίσκεται στα μικρά πράγματα της ζωής. Εάν είστε μόνοι, είστε έτοιμοι να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να διασκεδάσετε. Μη διστάσετε να πάτε σε διαφορετικά μέρη και να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες, αν θέλετε πραγματικά να βρείτε την αγάπη.
 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
ΛΕΩΝ: Ο Κόσμος
Ο μήνας αυτός σας βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας, παίρνοντας μαζί του την ανησυχία και το άγχος σας, είστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά σας, φθάνετε στην ολοκλήρωση. Πιστεύετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας, έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας. Μην επαναπαυθείτε όμως στις δάφνες σας αλλά και δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Επαγγελματικά, δείχνετε αποφασισμένοι να φτάσετε εκεί που θέλετε, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο τι μπορείτε να κάνετε και πόσο καλά μπορείτε να το κάνετε! Αν τα οικονομικά σας έχουν έρθει σε αδιέξοδο, τότε αυτός ο μήνας σας χαρίζει και πάλι ευημερία και αφθονία,  αρχίζετε να αισθάνεστε πιο ασφαλείς, κάνοντας εξοικονόμηση και ξοδεύοντας πιο συνετά. Πολλές μετακινήσεις και ταξίδια θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Νέες γνωριμίες και διασυνδέσεις, ακόμα και με άτομα που ζουν μακριά σας, σας προσφέρουν χαρούμενες στιγμές. Αν είστε μόνοι, θα έχετε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες να κάνετε μια νέα σχέση. Εάν ήσαστε δεσμευμένοι, αναπτερώνεται το ηθικό σας καθώς απομακρύνεται οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια και είστε πολύ πιο ανοιχτοί με το σύντροφό σας. Βγαίνετε από την απογοήτευση και την αδράνεια, τα πράγματα σίγουρα γίνονται πιο απολαυστικά και ζωντανά.
 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τέσσερα των Ράβδων
Τα πράγματα θα πάνε καλά αυτό το μήνα και σταδιακά θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο αν και μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν θα διαρκέσουν ή ότι είναι πάρα πολύ καλά για να είναι αληθινά. Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η ελαφρώς απαισιόδοξη στάση σας είναι αυτό που σας κρατά προσγειωμένους και σταθερούς στους στόχους σας.

Η ικανότητά σας να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις αλλά και τον εγωισμό των άλλων, θα είναι επίσης ένα σημαντικό «συν» για σας αυτό το μήνα, τόσο στην καριέρα σας όσο και στην αγάπη. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ταξιδέψετε ή ακόμα να μετακινηθείτε από το σπίτι σας ή τον τόπο της κατοικίας σας. Κοινωνικά, είστε σε ζήτηση, συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, μπορείτε να συνδυάσετε τη δουλειά με τη διασκέδαση. Θα συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα παίξουν καίριο ρόλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στη συναισθηματική σας ζωή.

Εάν είστε μόνοι, πάτε σε όσες κοινωνικές εκδηλώσεις είστε καλεσμένοι, καθώς είναι πιθανό να συναντήσετε την αγάπη. Η οικογένεια, οι φίλοι σας και ο σύντροφός σας θα σας δείξουν πόσο πολύ περήφανοι είναι για σας.  Απολαύστε τα συναισθηματικά και επαγγελματικά δώρα σας αυτό το μήνα και γευτείτε την ευτυχία και την επιτυχία.
 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΖΥΓΟΣ: Οκτώ Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να υπάρχει ισορροπία μεταξύ της εργασίας σας και της προσωπικής σας ζωής. Επαγγελματικά, μπορεί να χρειαστεί να αποδείξετε τις ικανότητές σας και ίσως αναλάβετε κάποιες δύσκολες υποχρεώσεις ή οι ανώτεροί σας θα είναι απαιτητικοί. Με την ηρεμία σας και τη διπλωματία σας θα καταφέρετε να δείξετε στους γύρω σας ότι είστε περισσότερο από ικανοί και σημαντικοί.

Αν δεν αντλείτε αρκετή ευχαρίστηση από τα κέρδη ή τις ανταμοιβές σας, τότε ίσως θα πρέπει να εξετάσετε κάτι καλύτερο για σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κάνετε περισσότερο χώρο για το σύντροφό σας, εξετάζετε σε βάθος τη σχέση σας και το μέλλον της.

Αν είστε μόνοι και ψάχνετε την αγάπη, δίνοντας προτεραιότητα στη διασκέδαση και την ευχαρίστηση θα σας οδηγήσει στη συναισθηματική εκπλήρωση και ίσως βρεθεί κάποιο άτομο μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Με τα οικονομικά σας, ενώ δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα, είναι συνετό να αποταμιεύσετε για τις δύσκολες ημέρες και να μη ξοδεύετε άσκοπα χρήματα για τις πολυτελείς απολαύσεις σας. Αυτός ο μήνας σας φέρνει μερικές θαυμάσιες ευκαιρίες και κοινωνικές προσκλήσεις για την επέκταση του κοινωνικού δικτύου σας και θα έχετε γύρω σας πολλούς ανθρώπους για να απολαύσετε μαζί τη ζωή.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οκτώ των Κυπέλλων
Αυτός ο μήνας σας βρίσκει σε προβληματισμό σχετικά με το τι πραγματικά θέλετε στη ζωή σας. Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να απορρίψετε κάποια πρόσωπα που σας δημιουργούν πόνο και θλίψη και δεν σας κάνουν ευτυχισμένους. Το ζώδιό σας φημίζεται για το πάθος και την οικειότητα που αναζητάτε στις σχέσεις σας, έτσι είστε δυνατοί να προχωρήσετε μόνοι σας.

Ενώ η λογική πρέπει να κατέχει σημαντική θέση όσον αφορά τις ενέργειές σας, αυτό το μήνα μπορείτε να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, όταν πρόκειται να κάνετε αλλαγές. Αφήνοντας πίσω σας ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σας φέρει θλίψη, όμως ξεκινά μια πολύ πιο ανανεωμένη χρονική περίοδος για σας. Επαγγελματικά θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε την υφιστάμενη κατάσταση προς το καλύτερο και να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Στην αγάπη και τις σχέσεις, μπορεί να αποφασίσετε ότι η σχέση σας ή ορισμένες φιλίες σας δεν είναι πλέον κατάλληλες για σας. Αν φύγετε τώρα από μια νοσηρή και εξαρτημένη σχέση, καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο να μείνετε λίγο μόνοι σας για να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας. Αν είστε καιρό μόνοι, έρχονται νέοι και ευχάριστοι άνθρωποι στη ζωή σας. Το πιο σημαντικό αυτό το μήνα είναι ότι εσείς είστε αυτοί που παίρνετε τις αποφάσεις και όχι οι γύρω σας. Είστε ο αρχιτέκτονας της μοίρας σας.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Άσσος των Ξιφών
Αυτός ο μήνας είναι ένας πολύ ενεργητικός μήνας για εσάς, νιώθετε ζωντανοί και γεμάτοι ενθουσιασμό, θέλετε να αλλάξετε γρήγορα κάποιες καταστάσεις και να εκφράσετε τις απόψεις σας. Επαγγελματικά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πού να ασκήσετε διπλωματία, ιδίως όσον αφορά τους στενούς συνεργάτες σας. Αυτός ο μήνας είναι πολύ ευνοϊκός για την καριέρα σας, ειδικά αν αναζητάτε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Να είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας αλλά δεν χρειάζεται να επιδεικνύετε έπαρση θέλοντας να εντυπωσιάσετε.

Οικονομικά, αυτό το μήνα πρέπει να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες καθώς μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα γύρω από οικονομικές συμφωνίες και έγγραφα που θα πρέπει να κοιτάξετε πιο προσεκτικά. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συμβουλές των επαγγελματιών ή εμπειρογνωμόνων, εάν υπάρχει κάτι για το οποίοι είστε αβέβαιοι, είναι η καλύτερη επιλογή σας σε σχέση με τις οικονομικές ή νομικές συναλλαγές σας.

Στην ερωτική ζώνη αν είστε μόνοι, έχετε την πολυτέλεια της επιλογής. Θα υπάρχουν περισσότερα από ένα άτομα γύρω σας για να διαλέξετε τον καλύτερο. Αν είστε δεσμευμένοι, ανανεώνετε τη σχέση σας και έρχεστε πιο κοντά μεταξύ σας. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας, πραγματικά ζείτε τον έρωτα και την αγάπη.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αυτοκράτορας
Αυτό το μήνα θα πρέπει να αφήσετε το κεφάλι σας να κυβερνήσει την καρδιά σας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες ρεαλιστικές επιλογές, ιδίως όσον αφορά την καριέρα σας. Πρόκειται για ένα μήνα που θα δοκιμάσει τις αντοχές σας και θα αγωνίζεστε να ξεφύγετε από τυχόν περιορισμούς που επιβάλλονται σε σας είτε από τα προσφιλή σας πρόσωπα ή τις φιλοδοξίες σας. Μη φοβάστε, το σύμπαν σας χαρίζει την απαραίτητη δύναμη και τη θέληση να βγείτε νικητές.

Μπορεί να κερδίσετε μια προαγωγή ή να αναλάβετε μια θέση όπου θα έχετε πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τη λογική και τις καλά οργανωμένες ενέργειές σας. Εάν αναζητάτε μια πλήρη επαγγελματική αλλαγή, ακόμη και μια εντελώς νέα καριέρα ή να γίνετε αφεντικό του εαυτού σας, τότε αυτός ο μήνας σας παρακινεί να το πράξετε.

Συναισθηματικά, αυτό το μήνα είστε σταθεροί, δεν κάνετε επιπόλαιες ενέργειες ούτε και πτήσεις φαντασίας. Η σχέση σας εξελίσσεται, αισθάνεστε ασφαλείς και παίρνετε αγάπη και εκτίμηση από το σύντροφό σας. Θα έχετε απτές και πρακτικές αποδείξεις της αγάπης του και δεν αμφιβάλετε για την ειλικρίνειά του. Αν είστε μόνοι, αυτός είναι ένας μήνας που βάζετε στην άκρη οποιαδήποτε αβεβαιότητα, αν υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Νέα άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας για να σας προσφέρουν όχι μόνο ψυχική ηρεμία αλλά και θαυμασμό.

Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ιεροφάντης
Αυτός είναι ένας μήνας όπου δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές αποφάσεις αλλά ούτε και να είστε ο επαναστάτης προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Μην ανησυχείτε, το σίγουρο είναι ότι η ζωή σας δεν θα είναι καθόλου βαρετή αλλά για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, θα πρέπει να επιδείξετε λίγο αυτοσυγκράτηση στις ενέργειές σας.

Η οργάνωση και η τάξη θα είναι οι στυλοβάτες της ζωής σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, είστε ιδιαίτερα ενδελεχείς, ελέγχοντας τις μικρές λεπτομέρειες και εργαζόμενοι στο πλαίσιο των κανόνων με αποτέλεσμα να έχετε επιτυχία. Οποιαδήποτε συμμετοχή σε ομάδες θα έχει μια πολύ θετική επιρροή στην επαγγελματική σας ζωή.

Στην ερωτική σας ζωή αναζητάτε κάποιον/α που να σας δείχνει αγάπη και αφοσίωση, δεν θέλετε φευγαλέες σχέσεις αλλά περισσότερη σταθερότητα και ρομαντισμό. Ίσως βρείτε ένα άτομο που διεγείρει το μυαλό σας και αποδέχεται το ελεύθερο πνεύμα σας. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι το κλειδί της επίτευξης της ευτυχίας σας. Τα νέα άτομα που θα συναντήσετε αυτό το μήνα είναι πιο πιθανό να ψάχνουν για μια σταθερή σχέση. Αν είστε ήδη σε σχέση, ίσως συζητήσετε κοινά θέματα που σας απασχολούν, όπως τα παιδιά, η οικογένεια και τα οικονομικά. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για να δημιουργήσετε τη δική σας ασφάλεια.
 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο
στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΙΧΘΥΣ: Επτά των Κυπέλλων
Θα έχετε πληθώρα δραστηριοτήτων αυτό το μήνα και αυτό μπορεί να σας αγχώσει.  Ωστόσο, θα έχετε την ικανότητα να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε προκλήσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να εμπλακείτε σε μια κατάσταση όπου υπάρχει σύγχυση ή να επωμιστείτε ειδικές υπευθυνότητες.

Ζητήστε βοήθεια από τους συναδέλφους σας ή τους εμπειρογνώμονες, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν έχετε αναλάβει ένα δημιουργικό έργο, τότε αυτός είναι ένα καταπληκτικός μήνας για εσάς καθώς εισπράττετε επευφημίες και αναγνώριση. Στην ερωτική σας ζωή αν είστε μόνοι, μπορεί να υπάρξουν περισσότερες από μία ευκαιρίες. Όμως οφείλετε να είστε πολύ σαφείς στους άλλους όσον αφορά το τι ακριβώς θέλετε ή ψάχνετε σε μια σχέση.

Εάν προτιμάτε μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση καλύτερα να είστε ειλικρινείς για να μην πονέσετε αργότερα. Εάν δεν επιθυμείτε τη δέσμευση, βεβαιωθείτε ότι οι θαυμαστές σας το γνωρίζουν για να μη σας ερωτευτούν! Θα έχετε την πολυτέλεια της επιλογής στην ερωτική σας ζωή και θα περάσετε πολύ ευχάριστες στιγμές. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να προκύψει μια μικρή σύγκρουση που αφορά το πρακτικό μέρος της σχέσης σας. Όχι ότι θα υπάρχει έλλειψη αγάπης, περισσότερο οι διαφωνίες θα αφορούν την έλλειψη συμφωνίας σε θέματα της καθημερινότητάς σας ή τα οικονομικά.
Newsletter