astropedia.gr

Τα Ταρώ του Δεκέμβρη για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Δεκέμβρη για όλα τα ζώδια

Η κάρτα του μήνα: Η Αυτοκράτειρα
Καθώς διανύουμε τον τελευταίο μήνα του έτους, το σύμπαν σας ζητά να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να φροντίσετε την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, προκειμένου να μπορέσετε να δώσετε αγάπη και στους άλλους. Αν θεωρήσετε ότι έχετε αγανακτήσει από το να φροντίζετε μόνο τους άλλους, είναι καιρός να κοιτάξετε και τον εαυτό σας. Το σύμπαν σας ζητά επίσης να δείτε την αγάπη που υπάρχει γύρω σας, την ομορφιά της ζωής. Σας καλεί να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές και να έχετε περισσότερο έλεγχο και εξουσία πάνω σε ό, τι κάνετε με τη ζωή σας. Η Αυτοκράτειρα είναι επίσης η κάρτα της γονιμότητας και υποδηλώνει ότι νέα πρότυπα σκέψης και πεποιθήσεων θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο σημείο όπου θέλετε να είστε στη ζωή σας. Το σύμπαν τροφοδοτεί τα συναισθήματά σας με αγάπη και έντονη θετική ενέργεια, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να σκεφτείτε τις θετικές επιρροές που υπάρχουν γύρω σας.

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει
το ζώδιό σας το μήνα Δεκέμβριο

ΚΡΙΟΣ: Επτά Πεντάκτινο
Αυτός είναι ένας μήνας, όπου τα πρόσφατα έργα και σχέδιά σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα για σας. Μπορείτε τώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας και να δείτε τι έχετε επιτύχει. Ωστόσο, μην εφησυχάζετε, μπορεί να έχετε πετύχει κάποια πράγματα αλλά οι συμπαντικές δυνάμεις σας ζητούν να αξιολογήσετε αν αυτά  τα αποτελέσματα πραγματικά σας ικανοποιούν. Θα πρέπει να σκεφτείτε σε βάθος τι έχετε πετύχει μέχρι τώρα στη ζωή σας: την καριέρα σας, τα οικονομικά σας, την ερωτική σας ζωή, τις φιλίες σας, την οικογενειακή σας ζωή. Ήρθε η ώρα να δείτε τι έχετε δημιουργήσει γύρω σας. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το τι και ποιός κάνει την καρδιά σας να τραγουδά. Ίσως κάνετε αγώνα για να φέρετε την επαγγελματική σας ζωή και τα οικονομικά σας σε μια ισορροπία ή κάποιες ευθύνες που έχετε απέναντι στο σύντροφό σας ή στην οικογένειά σας, σας γεμίζουν με άγχος. Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά αν δεν κάνετε κάποιες αλλαγές. Θυμηθείτε να εξετάσετε τα πάντα σε βάθος και αναλυτικά, όχι παρορμητικά, πριν κάνετε το άλμα σε οποιεσδήποτε αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Οκτώ των Ράβδων 
Έχετε έντονη ενεργητικότητα αυτό το μήνα, είστε κάτι περισσότερο από έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο! Το σύμπαν σας φέρνει συναρπαστικές προσφορές και όχι διαμάχες. Περιμένετε μεγάλες και συναρπαστικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα σας, τη θέση της εργασίας σας ή ακόμα και το σπίτι σας. Στα οικονομικά σας, ενδέχεται να λάβετε κάποια απρόσμενα χρήματα ή αύξηση μισθού ή τουλάχιστον κάποια πολύ καλά νέα. Στη συναισθηματική σας ζωή, ανεβάζετε ταχύτητα. Ακριβώς όπως και στην επαγγελματική ζώνη, τα πράγματα θα κινηθούν πολύ γρήγορα για σας. Αν είστε καιρό μόνοι, αναμένετε νέα πρόσωπα να μπουν στη ζωή σας, ειδικά σε χώρους που σχετίζονται με ταξίδια ή σε ένα άγνωστο περιβάλλον. Να είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε στην άλλη ψυχή καθώς θα έρθετε συναισθηματικά κοντά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το χρονικό διάστημα που μπορεί να μεσολαβήσει από τη γνωριμία ως τη σχέση, δεν είναι τώρα για σας ζήτημα, ούτε και ζωτικός παράγοντας για την ευτυχία σας. Αν είστε δεσμευμένοι, νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε με το σύντροφό σας, καθώς αυξάνονται η οικειότητα και η εμπιστοσύνη. Λύνετε τα προβλήματά σας και πετυχαίνετε σπουδαία πράγματα από κοινού.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έξι των Ράβδων 
Όσο πιο δύσκολη είναι μια σύγκρουση, τόσο πιο ένδοξη είναι η νίκη. Και εσείς αυτό το μήνα θριαμβεύετε πάνω στις αντιξοότητες του παρελθόντος. Κάθε επιτυχία που έρχεται στο δρόμο σας αυτό το μήνα, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Λαμβάνετε επίσης μεγάλη ικανοποίηση από τη δυνατότητά σας να ξεπεράσετε τους δικούς σας φόβους ή την έλλειψη εμπιστοσύνης στο μέλλον σας. Ίσως κάνετε κάποια ταξίδια ή ευχάριστες αποδράσεις σε σχέση με την επαγγελματική σας ζωή ή τις δραστηριότητές σας. Επαγγελματικά, αυτός είναι ένας μήνας αναγνώρισης και επιβράβευσης. Οι εμπειρίες σας και οι γνώσεις σας είναι σε μεγάλη ζήτηση, και έτσι μπορείτε να διαπραγματευτείτε νέες συμφωνίες σύμφωνα με τους δικούς σας όρους. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας για τους οποίους έχετε εργαστεί σκληρά, αποδίδουν καρπούς επιτέλους. Συναισθηματικά, είστε κοντά σε αυτούς που αγαπάτε, το σύντροφό σας, τους φίλους και την οικογένειά σας οι οποίοι θα σας υποστηρίξουν και θα αναγνωρίσουν τη μεγάλη συμβολή σας στη ζωή τους. Αν είστε μόνοι, φαίνεται ότι οι θαυμαστές σας είναι σχεδόν έτοιμοι να πέσουν στα πόδια σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το Άρμα
Αυτό το μήνα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και έχετε τη θέληση και την αποφασιστικότητα για να φτάσετε στο στόχο σας. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να σας αποσπάσει από τη διασκέδαση και τις ανέμελες στιγμές, μην αναβάλλεται τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Παρόλο που το ζώδιό σας είναι εσωστρεφές και κάποιες φορές αναβλητικό, τώρα εξορμάτε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε και πιστεύετε. Αγωνίζεστε για μια συγκεκριμένη «αιτία» και τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σας σταματήσουν. Δεν υπάρχουν ημίμετρα αυτό το μήνα. Έχετε την έντονη επιθυμία να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και την ικανότητα να ενεργοποιηθείτε για να το πετύχετε. Μπορεί να αποφασίσετε ότι πρέπει να κινηθείτε για περισσότερη προβολή και επιτυχία στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας ή να θελήσετε να προσελκύσετε περισσότερο πάθος στην ερωτική σας ζωή ή να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σας. Η επιτυχία σε οποιεσδήποτε από αυτές τις αναζητήσεις σας θα ενισχύσει την ευτυχία σας. Θα έχετε θετικά αποτελέσματα, εάν βασιστείτε στη γοητεία σας, την τόλμη και την επιμονή σας.

ΛΕΩΝ: Ο Ιππότης των Ράβδων
Ανάβουν η φωτιά και το πάθος στη ζωή σας. Αυτό δεν εκδηλώνεται μόνο εξωτερικά, όπου μπορείτε να περιμένετε συναρπαστικές στιγμές στο μέλλον, αλλά αγγίζει επίσης την εσωτερική και συναισθηματική σας ζωή. Αφυπνίζονται ο ενθουσιασμός σας, η χαρούμενη διάθεσή σας και η αίσθηση της περιπέτειας αυτό το μήνα. Κάνετε τολμηρά βήματα, χωρίς όμως να εξετάσετε εξονυχιστικά τα πάντα. Ενώ μπορεί να έχετε την επιθυμία να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αποβάλλοντας το παλιό από τη ζωή σας ή να βγείτε από το τέλμα, να είστε προσεκτικοί στις παρορμήσεις σας, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή. Θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι οι αλλαγές αυτές θα είναι επιτυχείς. Συναισθηματικά, τα πράγματα θα ζεσταθούν κι αν είστε δεσμευμένοι, υπάρχει η πιθανότητα να ανάψουν οι φλόγες του πάθους με το άλλο σας μισό. Αν είστε μόνοι, ίσως βιώσετε ένα μεγάλο πάθος. Αλλά μην κάνετε ακόμα σχέδια για το μέλλον και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά. Απολαύστε αυτή την ανανεωμένη ατμόσφαιρα του ενθουσιασμού και της χαράς, ανανεώνεται ολόκληρη η ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Προσελκύετε το θαυμασμό και την αγάπη των άλλων στη ζωή σας, κι αυτό  συμβαίνει πιο εύκολα καθώς πιστεύετε στις σαγηνευτικές σας δυνάμεις και έχετε αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο οι άλλοι αναζητούν την παρέα σας και είστε περιζήτητοι. Αν ανήκετε επαγγελματικά σε μια ομάδα ή μια οργάνωση στην οποία τα μέλη έχουν ένα κοινό όραμα και αξίες, γιορτάζετε την κοινή νίκη σας και την εκπλήρωση των κοινών στόχων σας. Αποβάλετε οποιεσδήποτε αρνητικές σκέψεις έχετε, βλέπετε το μέλλον σας με αισιοδοξία. Στην επαγγελματική αρένα, θα δείτε ότι οι άνθρωποι που μοιράζονται τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας, είναι επίσης αυτοί οι οποίοι θα σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας. Οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα στηρίζουν την ερωτική σας ζωή και σας κάνουν να αισθάνεστε έντονα συναισθήματα για το σύντροφό σας ενώ θα υπάρξουν μερικές αρκετά βαθιές συζητήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αν είστε μόνοι, θα νιώθετε πιο ευτυχισμένοι κι αν ψάχνετε καιρό την αγάπη, δεν θα ψάχνετε για πολύ!

ΖΥΓΟΣ: Ο Ερημίτης 
Αυτό το μήνα λαχταράτε να βρεθείτε μακριά από το «αγριεμένο πλήθος». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει μια αρνητική ενέργεια γύρω σας ή θα αισθάνεστε μοναχικά. Στην πραγματικότητα, θέλετε να λειτουργείτε πιο ανεξάρτητα και να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Μπορεί να σκέφτεστε να αποκοπείτε από ορισμένες συνήθειες και πρότυπα συμπεριφοράς που έχουν στερήσει τον πολύτιμο χρόνο σας και έχουν επηρεάσει την ευημερία σας. Αφήνετε πίσω σας ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον κι αυτό μπορεί να επεκταθεί επίσης και σε ορισμένα άτομα. Τόσο στην καριέρα όσο και στην ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας, αναζητάτε τη μοναξιά προκειμένου να προβληματιστείτε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μη βομβαρδίζεστε με τις απόψεις και τις καλοπροαίρετες συμβουλές των άλλων σχετικά με τις επιλογές της ζωής σας, μπορεί να σας προκαλέσουν σύγχυση και συναισθηματική σύγκρουση. Η καλύτερη συμβουλή έρχεται από μέσα σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και ακούστε την εσωτερική σας φωνή, θα επανέλθετε στον κόσμο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Δύναμη
Μια παροιμία λέει ότι, «περισσότερες μύγες πιάνεις με το μέλι παρά με το ξίδι», προκειμένου να κερδίσετε τους ανθρώπους με το μέρος σας και να τους κάνετε να αποδεχτούν τον τρόπο σκέψης σας. Έτσι λοιπόν, αυτό το μήνα βλέπετε ότι η χρήση της διπλωματίας και της γοητείας σας είναι πολύ πιο αποτελεσματικές στην προσπάθειά σας να πείσετε τους άλλους, από τη χρήση βίας ή με το να είστε υπερβολικά δογματικοί. Έχετε μια μαγική ικανότητα να αφήνετε τους άλλους να έρχονται κοντά σας και να αποδέχονται τις ιδέες και τις απόψεις σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, έχετε τη δύναμη να κινήσετε τα πράγματα προς τα εμπρός και να έχετε τον έλεγχο πάνω στο φόρτο της εργασίας σας και της κατεύθυνσης της σταδιοδρομίας σας. Αντί να πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους για άμεσα αποτελέσματα, οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα θα σας βοηθήσουν να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε μόνο με τα λόγια σας. Στη συναισθηματική ζώνη, είστε γλυκομίλητοι στο σύντροφό σας και τον επαινείτε για ό, τι έκανε σωστά, χωρίς να επισημαίνετε τα λάθη του. Και το κυριότερο, σταδιακά θα καταφέρετε να ηρεμήσετε  πλήρως τον αγαπημένο σας με το δικό σας μοναδικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άσσος Πεντάκτινο
Οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα σας καλούν να σκεφτείτε και να ενεργήσετε με ορθολογισμό και να «σοβαρευτείτε». Δεν πρέπει μόνο να φιλοσοφείτε τη ζωή ή να ονειρεύεστε τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας, αλλά να ενεργήσετε για να υλοποιηθούν. Να έχετε στο νου σας αυτές τις δύο λέξεις ως υπενθύμιση από το Σύμπαν: πρακτικότητα και ρεαλισμός. Θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι ώστε να έχετε μακροπρόθεσμη επιτυχία. Επαγγελματικά, θα υπάρξει θετική αποδοχή από τους ανωτέρους σας σε αυτό που κάνετε και οι άνθρωποι θα θέλουν να συμμετάσχουν μαζί σας. Αν τα οικονομικά σας ήταν επισφαλή ή είχατε αντιμετωπίσει δυσκολίες, να θυμάστε ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας για το δικό σας όφελος και την ασφάλειά σας. Σκεφτείτε τα χρήματα ως κάτι που σας προσφέρει ασφάλεια στη ζωή και όχι απλά ότι μπορούν να σας προσφέρουν μόνο μια γρήγορη και φευγαλέα άνεση. Η συναισθηματική σας ζωή θα επωφεληθεί από τη δυνατότητά σας να αναλάβετε  δράση για τη βελτίωση της σχέσης σας. Εάν είστε μόνοι, κινηθείτε με στρατηγική και όχι γρήγορα, αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επιλογές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δύο Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα πετύχετε την τέλεια ισορροπία. Οι συμπαντικές δυνάμεις σας δίνουν την ικανότητα και τη διορατικότητα να δείτε πραγματικά αν είχατε εστιαστεί πάρα πολύ σε έναν τομέα της ζωής σας, παραμελώντας κάποιον άλλον. Ως εργατικό και επιμελές ζώδιο που είστε, ίσως είχατε εμπλακεί περισσότερο με την καριέρα σας και είχατε παραμελήσει τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και τη σωματική και ψυχική υγεία σας ή είχατε επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις σας. Η ενέργεια αυτού του μήνα θα σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που αποκαθιστούν την προαναφερθείσα ισορροπία στη ζωή σας. Δεν απομακρύνετε από κοντά σας τα προσφιλή σας πρόσωπα και έρχεστε πιο κοντά, σταδιακά και αργά. Όλα αυτά βέβαια για να συμβούν, θα απαιτήσουν λίγη υπομονή, αυτοπειθαρχία και ειλικρινή ανάλυση από την πλευρά σας. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα, τα γεγονότα που θα συμβούν, θα φέρουν κάποια ζητήματα στο προσκήνιο. Μη φοβάστε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές είτε στην επαγγελματική ή τη συναισθηματική σας ζωή και μην αντιστέκεστε, είναι για τη δική σας ευτυχία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Δικαιοσύνη 
Αυτό το μήνα θα έχετε μια θαυμάσια διαύγεια, ενώ η λογική σας θα σας βοηθήσει να προσπεράσετε αλώβητα καταστάσεις που αισθάνεστε ότι σας έχουν αδικήσει ή είναι αθέμιτες. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνίες πράγμα το οποίο θα επηρεάσει θετικά τις αποφάσεις και τις αντιδράσεις σας. Στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας, θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας και να αποδείξετε τι αξίζετε. Εάν υπήρχαν προβλήματα ή ζητήματα που σας απασχολούσαν στην επαγγελματική σας ζωή, ενεργείτε για την αντιμετώπισή τους. Αυτός ο μήνας σας βοηθά επίσης να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να νιώσετε ασφάλεια. Περικόπτετε τις περιττές δαπάνες και έχετε μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση για τα χρήματα. Στη συναισθηματική σας ζωή, κυριαρχεί μια θετική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σας και συμφιλιώνεστε αν οι σχέσεις σας είχαν διακοπεί. Επιτέλους μπορούν να επιλυθούν τα ζητήματα που σας απασχολούσαν, ειδικά αν αισθανθήκατε ότι είχατε αδικηθεί. Αυτός ο μήνας σας βοηθά να αντιμετωπίσετε και να κόψετε κάποιες παλιές, αρνητικές συναισθηματικές ενέργειες και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ξανά ελεύθεροι και χαρούμενοι.

ΙΧΘΥΣ: Η Ιέρεια 
Ότι έχετε βαθιές διαισθητικές ικανότητες δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, αλλά το ζήτημα είναι το πόσο συχνά τις αναγνωρίζετε και ενεργείτε βασιζόμενοι σε αυτές. Αυτός ο μήνας σας φέρνει την ευκαιρία να κάνετε μερικά μεγάλα βήματα προς τα εμπρός, τόσο στην καριέρα σας και τη συναισθηματική σας ζωή. Όμως, το κλειδί για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις είναι να ακούσετε πολύ προσεκτικά την εσωτερική φωνή σας. Είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε πώς αισθάνεστε και όχι μόνο πώς σκέφτεστε. Φυσικά δεν πρέπει να απορρίπτετε τη λογική, αλλά όταν κάνετε επιλογές στη ζωή, αυτό που μπορεί να φαίνεται τέλειο με τη λογική σκέψη, μπορεί να μη σας χαρίζει ενθουσιασμό στην καρδιά σας. Αυτό το μήνα, μερικές συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας οι οποίες σας προσφέρουν μεν οικονομική αφθονία, αλλά απαιτούν περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο σας ή ακόμα και μετεγκατάσταση. Συναισθηματικά, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα στις σχέσεις σας. Αν είχατε νιώσει κάποια απόσταση ή ψυχρότητα με το σύντροφό σας, βαθιές συνομιλίες ανανεώνουν τη σχέση σας. 
Newsletter