astropedia.gr

Ταρώ Ιανουαρίου: Μη τα παρατάς!

Ταρώ Ιανουαρίου: Μη τα παρατάς!
Η κάρτα του μήνα
Τέσσερα των Κυπέλλων
Αυτόν το μήνα, μπορεί να αισθάνεσαι απογοητευμένος από τις σχέσεις σου ή τη ζωή σου γενικότερα. Ίσως να αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να προσπαθήσεις τόσο πολύ για να πετύχεις κάτι που απεγνωσμένα λαχταράς. Αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει μια σχέση που έχει χάσει τη λάμψη της, μια δουλειά που αποδεικνύεται ότι είναι κουραστική και δεν σου παρέχει τις ανάλογες ανταμοιβές ή κάποιες ιδέες που δύσκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Αυτή η κάρτα εκπροσωπεί την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια και σε κάνει να αναρωτιέσαι αν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή σου το οποίο έχει τη δυνατότητα να σε ενθουσιάσει και να σε εμπνεύσει. Εστιάζεσαι σε αυτό που λείπει από τη ζωή σου, και όχι σε αυτό που έχεις.Η έλλειψη κινήτρων και ο λήθαργος είναι επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά αυτής της κάρτας. Νιώθεις γενικά έλλειψη ενέργειας, δεν θέλεις να κάνεις τίποτα.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει
το ζώδιό σου το μήνα Ιανουάριο

ΚΡΙΟΣ
Έξι των Ξιφών
Αυτόν το μήνα θα επικεντρωθείς περισσότερο στον εσωτερικό σου κόσμο προκειμένου να κάνεις κάποιες συναισθηματικές αλλαγές που θα είναι για το καλύτερο όμως. Δεν θέλεις να κοιτάξεις πίσω στο παρελθόν, αλλά να επικεντρωθείς στο μέλλον. Σκέφτεσαι πολύ περισσότερο σχετικά με το τι ενέργειες χρειάζεται να κάνεις για την ευημερία σου και όχι τόσο το τι έπραξες στο παρελθόν.

Να ξέρεις ότι οποιεσδήποτε αλλαγές κάνεις αυτόν το μήνα θα είναι όλες προς το καλύτερο. Ίσως έχεις μια αλλαγή στην εργασία σου καθώς συνειδητοποιείς ότι μια κατάσταση δεν λειτουργεί πλέον για σένα και πρέπει να δώσεις ένα τέλος. Ανέμενε να συναντήσεις μερικούς σπουδαίους ανθρώπους αυτόν το μήνα που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική πορεία σου και θα σου εμφυσήσουν πάθος και ενθουσιασμό για ζωή.

Συναισθηματικά, μπορεί να κατανοήσεις ότι η σχέση σου δεν σε κάνει ευτυχισμένο πια όπως παλιά, καθώς νιώθεις άβολα ή ότι έχεις εμπλακεί σε μια νοσηρή σχέση. Αν όμως νιώθεις ότι αξίζει να προσπαθήσεις για τη σχέση σου, οι συμπαντικές δυνάμεις θα σε βοηθήσουν να θεραπεύσεις τις πληγές και να νιώσεις αγάπη και στοργή. Αν είσαι μόνος, κάνοντας αλλαγές στο περιβάλλον σου είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις, αν θέλεις πραγματικά να συναντήσεις την αδελφή ψυχή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Τροχός της Τύχης
Εάν αισθάνεσαι εξαντλημένος και ισοπεδωμένος από μια πρόσφατη αρνητική κατάσταση στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Αυτόν το μήνα θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση καθώς κάτι αρνητικό φθάνει στο τέλος του. Μπορεί να προκύψει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία η οποία σε ενθουσιάζει πραγματικά ή μπορεί ακόμα να σχεδιάσεις κάτι νέο.

Αν έχεις ανεχθεί μια αρνητική κατάσταση στην εργασία σου για πάρα πολύ καιρό, είναι μια ιδιαίτερα θετική στιγμή για να κάνεις τη μεγάλη κίνησή σου. Αν κάποια ζητήματα σου έχουν δημιουργήσειαπογοήτευση, τότε αυτόςο μήνας θα σου υπενθυμίσει ότι μπορείς να έχεις όνειρα και ιδανικά για την καριέρα σου. Συναισθηματικά, αν υπήρξε διακοπή της σχέσης σου ή συγκρούσεις, θα νιώσεις μια πολύ ελαφρύτερη ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου.

Η μεγάλη επιθυμία σου για ανανέωση σε βοηθά να αγωνιστείς για ταπροβλήματακαι να απαλλαγείς από τις παλιές μνησικακίες. Ένα ταξίδι σε βοηθά να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου συναισθηματικά. Αν είσαι μόνος, θα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις και την αίσθηση της περιπέτειας.Είναι πραγματικά υπέροχο που έχεις την πολυτέλεια της επιλογής στην ερωτική σου ζωή και να περάσεις ευχάριστα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επτά των Ράβδων
Θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σου αυτόν το μήνα για να υπερασπιστείς τις επιλογές και τις πεποιθήσεις σου, ωστόσο, να έχεις πίστη στον εαυτό σου και θα εκπλαγείς πραγματικά με όσα θα πετύχεις. Επαγγελματικά, ίσως να σκέφτεσαι αλλαγή καριέρας ή προαγωγή.

Ίσως χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος με τον ανταγωνισμό και να αποδείξεις το τι μπορείς να πετύχεις με τις ιδιαίτερες ικανότητές σου. Αλλά δεν χρειάζεται να παραιτηθείς αν διαπιστώσεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις αντιπάλους. Ένα από τα καλύτερα όπλα σου αυτόν το μήνα είναι η ειλικρίνεια και η διπλωματία σου. Ωστόσο, φρόντισε τα λόγια και η συμπεριφορά σου να μην αφήνουν περιθώρια στους άλλους για κριτική ή επίπληξη.

Συναισθηματικά, αυτός θα είναι ένας ταραχώδης μήνας και θα χρειαστεί να υποχωρήσεις και να βεβαιωθείς ότι τηρούνται τα όριά σου. Αν είσαι σε μια σχέση που θα μπορούσε να περιγραφεί ως λίγο «περίπλοκη» προσπάθησε να μην χάσεις την πίστη σου και φύγεις μακριά. Αν είσαι μόνος, θα αναζητάς περισσότερο το ευρύ κοινωνικό περιβάλλον παρά μια μόνιμη σχέση. Μπορεί να ασχοληθείς με τυχόν ζητήματα που σου προκαλούν σύγχυση, έτσι φρόντισε να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, για τη συναισθηματική και ψυχική ηρεμία σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Αυτόν το μήνα τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι αυτά που θα σου προσφέρουν γαλήνη και αληθινή ευτυχία. Ίσως ακόμα πέσεις σε βαθιά περισυλλογή προκειμένου να ανακουφιστείς από τα υπάρχοντα προβλήματα και να αποτρέψεις τις συγκρούσεις. Επαγγελματικά, ανέμενε έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στην εργασία σου, γίνεσαι ο επικεφαλής ενός έργου, όπου επιδεικνύεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες.

Μπορεί ακόμα να βρεις μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που ανεβάσει τη διάθεσή σου και σε βοηθά να δείξεις τα ταλέντα σου. Στη συναισθηματική σου ζωή θα ωφεληθείς πραγματικά από τηνηρεμία στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Εάν είχες ανησυχίες και άγχος για τις προθέσεις του συντρόφου σου, πραγματικά θα εκπλαγείς από τις ενέργειές του και τη στάση του.Χαλάρωσε και δείξε την αγάπη σου αντί να σπαταλάς το χρόνο σου σε υποθέσεις και σκεφτόμενος την εξέλιξη της σχέσης σου. Μπορεί ακόμα να υπάρξουν βαθιές συζητήσεις για αρραβώνες ή γάμο ή συγκατοίκηση.

Αν είσαι μόνος, μια βαθιά ρομαντική σχέση μπορεί να αναπτυχθεί αυτόν το μήνα. Ίσως διαπιστώσεις ότι κάποιος/α σου δείχνει ένα πολύ έντονο ενδιαφέρον. Πρόσεξε όμως μην παγιδευτείς σε μια σχέση εξάρτησης και θεωρήσεις ότι τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ
Ο Κρεμασμένος
Αυτόν το μήνα δεν κάνεις επικίνδυνα άλματα, ούτε και παίρνεις τολμηρά ρίσκα, αναζητάς  την ηρεμία, είσαι σε περισυλλογή. Ωστόσο, είναι ένας μήνας όπου θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου στον προγραμματισμό και την προετοιμασία κάποιων σχεδίων. Μπορεί να επιθυμείς ή ακόμα και να χρειάζεσαι κάποια αλλαγή σε ορισμένες πτυχές της ζωής σου αλλά είναι σημαντικό να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις βιαστικά.

Μην αφήνεις τους άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σου, ακόμα κι αν μερικοί άνθρωποι γύρω σου σε κατηγορήσουν ότι είσαι εσωστρεφής και απόμακρος. Στην επαγγελματική ζώνη θα αποδείξεις πόσο δίκιο είχες σε όλα! Με την πίστη στον εαυτό σου και τον αυτοσεβασμό δείχνεις την εμπειρία σου και τη σοφία σου. Συναισθηματικά, δεν θα υπάρχει καμία έλλειψη αγάπης από το σύντροφό σου αυτόν το μήνα, αν και μπορεί να υπάρξουν στιγμές όπου θα αισθάνεσαι λίγο εκνευρισμένος από τις απαιτήσεις του.

Αν είσαι μόνος, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ψάξεις την αγάπη, θα έρθει εκείνη να σε βρει! Να είσαι ο εαυτός σου, αυτό είναι πολύ ελκυστικό για τους άλλους. Αυτόν το μήνα, είτε είσαι μόνος, είτε σε σχέση, θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να νιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Βασίλισσα των Ξιφών
Η δυνατότητά σου να σταθμίσεις καταστάσεις και ανθρώπους πριν χαρίσεις τον  εαυτό σου θα σου φανεί πολύ χρήσιμη αυτόν το μήνα. Στην επαγγελματική ζώνη, η λογική και οι σαφείς ιδέες σου για το τι θέλεις να πετύχεις θα σε βοηθήσουν στους στόχους της σταδιοδρομίας σου. Η οργανωτικότητα και η μεθοδικότητά σου είναι η δύναμή σου κι αυτό σε βοηθά σε ένα έργο σου. Αυτόν το μήνα θα πρέπει να υπενθυμίζεις συνεχώς στον εαυτό σου να προσέχεις τα λόγια σου και τις ενέργειές σου καθώς οι ισχυρές απόψεις σου μπορεί να δημιουργήσουν συγκρούσεις.

Αν ψάχνεις για μια επαγγελματική αλλαγή, τότε ανέμενε νέες ευκαιρίες. Στη συναισθηματική σου ζωή, αυτός ο μήνας απαιτεί καθαρή σκέψη και λογική. Μην αφήνεις τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις να σε παρασύρουν στην ομίχλη και βάζεις παρωπίδες στην αγάπη. Έχοντας λογική προσέγγιση δεν πρόκειται να μειωθεί το πάθος και ο ρομαντισμός στη ζωή σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να απολαύσεις την ερωτική ατμόσφαιρα που ζεις αντί να προσδοκείς μεγάλες δεσμεύσεις.

Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να έχεις περισσότερη σαφήνεια και ειλικρίνεια στη σχέση σου, αλλά προσπάθησε να μην είσαι απαιτητικός. Γενικά, είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από οποιαδήποτε ασάφεια και σύγχυση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΖΥΓΟΣ

Ο Τρελός
Αυτόν το μήνα έχεις πιο ανοιχτή καρδιά και μυαλό, θέλεις να διασκεδάσεις και να ζήσεις την περιπέτεια. Σου παρουσιάζονται πολλές ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, συναντήσειςμε νέους φίλους και νιώθεις πιο ανανεωμένη τη ζωή σου. Μπορεί πραγματικά να ανακαλύψεις έναν νέο εαυτό και απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα τα οποία αισθάνεσαι ότι δεν σου ταιριάζουν πια.

Ακολουθείς τη δική σου διαδρομή και έχεις πίστη ότι θα βρεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Μπορεί μερικοί από τους γύρω σου να μην είναι απόλυτα στο πλευρό σου ή φαίνεται να μην κατανοούν τις αποφάσεις ή τις ενέργειές σου, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεσαι. Αν πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, τότε κανείς δεν μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό σου.

Συναισθηματικά, μπορεί να μην αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις σοβαρές δεσμεύσεις καθώς επιθυμείς να απολαύσεις την ποικιλία και να γνωρίσεις νέους φίλους.Περιμένεις πριν κάνεις το άλμα σε μια νέα σχέση. Αν είσαι σε σχέση, ο αυθορμητισμός σου και η χαρούμενη διάθεσή σου φέρνουν πίσω την ελαφρότητα στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου θα έχει κάποιες δελεαστικές εκπλήξεις για σένα και ίσως οι δυο σας σχεδιάσετε νέες περιπέτειες μαζί. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αυτοκράτειρα
Είσαι πραγματικά σαγηνευτικός και μαγνητικός αυτόν το μήνα, γίνεσαι το κέντρο της προσοχής τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Όλοι σε λατρεύουν και σε θαυμάζουν, απολαμβάνεις τη συντροφιά των αγαπημένων σου προσώπων αλλά και το δικό σου προσωπικό χρόνο και χώρο.

Στην επαγγελματική ζώνη, είσαι πολύ σίγουρος για την πορεία της καριέρας σου καθώς τόσο οι συνάδελφοί σου όσο και οι ανώτεροί σου σε θεωρούν ένα σημαντικό πρόσωπο, και πολλοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν να μάθουν τον τρόπο που εργάζεσαι. Προσφέρεις καθοδήγηση και συμβουλές και οι άλλοι σου δείχνουν το σεβασμό και την εκτίμησή τους. Συναισθηματικά, νιώθεις βαθιά αγάπη για το σύντροφό σου και λαμβάνεις πλούσιες ανταμοιβές.

Θα αισθανθείς πιο κοντά από ποτέ, ίσως ακόμα εξετάσεις το ενδεχόμενο να δημιουργήσεις οικογένεια.Αν είσαι μόνος, θα πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι σαγηνευτικές δυνάμεις σου είναι έντονες αυτόν το μήνα, οπότε δεν χρειάζεται να κρύβεσαι, βγες έξω και κυνήγησε την αγάπη! Οι καταστάσεις θα είναι τέτοιες που θα βρεθείς με τα κατάλληλα άτομα στο σωστό μέρος και τη σωστή στιγμή για να βρεις ένα νέο ειδύλλιο που θα εξελιχθεί θετικά για σένα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έξι των Κυπέλλων
Αυτός είναι ένας μήνας που θα έχεις πολλά επιτεύγματα και επιτυχίες. Βρίσκεσαι σε αρμονία με τους ανθρώπους γύρω σου, νιώθεις ιδιαίτερα χαρούμενος και οι άλλοι θαυμάζουν τη σοφία σου και τις γνώσεις σου. Αν ψάχνεις για μια νέα επαγγελματική θέση, αυτός ο μήνας θα σου φέρει κάτι υπέροχο. Πραγματικά αξίζεις κάτι μεγάλο καθώς έχεις κάνει αρκετές προσπάθειες τον τελευταίο καιρό.

Καταφέρνεις να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου και να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Ενεργείς σύμφωνα με τους δικούς σου όρους και παίρνεις ρίσκα που σου φέρνουν επιτυχία. Συναισθηματικά, η ατμόσφαιρα στη σχέση σου θα είναι χαρούμενη και ξέγνοιαστη. Ίσως ακόμη και να σκεφτείς τη δέσμευση ή τουλάχιστον αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά με το σύντροφό σου.

Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του αγαπημένου σου, τον φροντίζεις κι αν προκύψει μια δύσκολη κατάσταση,τρέχεις να τον βοηθήσεις. Αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α με τον οποίο αισθάνεσαι εντελώς άνετα, μπορεί ακόμα και να νιώσειςσαν να τον έχεις συναντήσει πριν.Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι ίδιες πεποιθήσεις για την αγάπη και τη ζωή σας ενώνουν μαζί. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επτά των Κυπέλλων
Είσαι επικεντρωμένος στους στόχους σου αυτόν το μήνα, ίσως βρίσκεσαι σε αμφιταλάντευση ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές επιλογές αλλά έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Με τη διαίσθησή σου γνωρίζεις ποια είναι η πιο σωστή διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις εκ των προτέρων!

Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να θέσεις κάποια όρια αν κάποιος προσπαθεί να σου αναθέσει επιπλέον φόρτο εργασίας ή προσπαθεί να κλέψει τη δόξα σου. Προσπάθησε να μην χρονοτριβείς με τα σχέδιά σου ή να κολλήσεις σε οποιαδήποτε σύγχυση. Το θετικό είναι ότι θα έχεις έμπνευση και νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε καταστάσεις χρειάζονται ακρίβεια. Συναισθηματικά, μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις με το σύντροφό σου πάνω σε πρακτικά και όχι συναισθηματικά θέματα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη αγάπης, αλλά περισσότερο έλλειψη συμφωνίας. Αν είσαι μόνος, είναι πολύ πιθανό ότι θα έχεις περισσότερες από μία ερωτικές προτάσεις. Θα πρέπει όμως να αποσαφηνίσεις στους υποψήφιους συντρόφους σου τι ακριβώς θέλεις και ψάχνεις. Αν επιθυμείς κάτι μακροχρόνιο και σοβαρό, έκφρασέ το μεειλικρίνεια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Αστέρι
Αυτόν το μήνα νιώθεις πολύ πιο αισιόδοξος και σίγουρος για το μέλλον σου, ειδικά στην επαγγελματική πτυχή της ζωής σου. Εστιάζεσαι σε αλλαγές που θέλεις να κάνεις και είσαι απασχολημένος με σημαντικές αποφάσεις. Λαμβάνεις ανταμοιβές για όλες τις πρόσφατες προσπάθειές σου στην εργασία σου και οδεύεις στην  επαγγελματική επιτυχία. Ένα νέο παράθυρο ευκαιριών ανοίγει στη ζωή σου και είσαι έτοιμος να ανοίξεις τα φτερά σου.

Εάν νιώθεις ότι η επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε κάνει πια χαρούμενο, νιώθεις ότι έχεις τη δύναμη να την μετατρέψεις. Ίσως ακόμα ξεκινήσεις την αναζήτησή σου για μια νέα εργασία ή κάνεις νέα ανοίγματα. Μπορεί ακόμα και να κάνεις μια εντελώς νέα αρχή με κάτι εντελώς διαφορετικό.

Συναισθηματικά, σε συνοδεύει το πνεύμα της ελπίδας, της αγάπης και του πάθους. Ο σύντροφός σου έχει την προθυμία να σε ακούσει και αποβάλεις από μέσα σου το θυμό και την πικρία. Ίσως ακόμα απαλλαγείς από έναν παλιό πόνο ή νοσηρά συναισθήματα. Αν είσαι μόνος, συμμετέχεις σε κοινωνικές συγκεντρώσεις, κάνεις νέους φίλους και νιώθεις πολύ πιο αισιόδοξα αυτόν το μήνα. Είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιο πραγματικά ξεχωριστό άτομο αυτόν το μήνα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ

Άσσος Πεντάκτινο
Αυτόν το μήνα ολοκληρώνεις συγκεκριμένασχέδια και αγωνίζεσαι για τις φιλοδοξίες στην καριέρα σου. Θα είσαι πολύ απασχολημένος και όσο μεγαλύτερη προσπάθεια κάνεις, τόσο μεγαλύτερες ανταμοιβές θα πάρεις! Απλά μια μικρή υπενθύμιση, μην προσπαθήσεις να μεταβείς σε μια νέα εργασία αν δεν έχεις ολοκληρώσει την τρέχουσα. Θα πρέπει να κάνεις αργά βήματα για να δεις ανάπτυξη και πρόοδο.

Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορείνα αποφασίσεις να εξετάσεις την υπάρχουσα σχέση σου, ιδιαίτερα αν στο παρελθόν είχες αντιμετωπίσει δυσκολίες και βρισκόσουν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη ή να κάνεις μια νέα αρχή με κάποιο άλλο πρόσωπο. Το πιο σημαντικό καρμικό μήνυμα αυτού του μήνα είναι να αποδεχτείς μια εγκάρδια και ειλικρινή συγγνώμη αν κάποιος/α σε πλήγωσε πρόσφατα με τη συμπεριφορά του. Ως αποτέλεσμα, τα πληγωμένα συναισθήματά σου και η απογοήτευσή σου δεν θα σε απασχολούν πλέον.

Αν είσαι μόνος,θα υπάρξει αφθονία κοινωνικών προσκλήσεων γύρω σου για να διασκεδάσεις και μια πληθώρα ευκαιριών, αλλά να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου, φρόντισε ο μελλοντικός σύντροφός σου να ανταποκρίνεται στις βαθύτερες επιθυμίες σου, να είναι το άτομο που πραγματικά θέλεις στη ζωή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ