astropedia.gr

Ταρώ Ιουνίου: Μην αφήσεις το φόβο να σε εμποδίσει να κάνεις όνειρα..

Ταρώ Ιουνίου: Μην αφήσεις το φόβο να σε εμποδίσει να κάνεις όνειρα..
Η κάρτα του μήνα
Ο Κόσμος

Ο μήνας αυτός σε βοηθάει στην επίτευξη των στόχων σου, παίρνοντας μαζί του την ανησυχία και το άγχος σου, θα νιώσεις υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά σου, φθάνοντας στην ολοκλήρωση. Μην επαναπαυθείς όμως στις δάφνες σου, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Επαγγελματικά, δείχνεις την επιμονή να φτάσεις εκεί που θέλεις, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο τι μπορείς να κάνεις και πόσο καλά μπορείς να το κάνεις!

Αν τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε αδιέξοδο, τότε αυτός ο μήνας σου χαρίζει και πάλι ευημερία και αφθονία,  αρχίζεις να αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια, κάνοντας εξοικονόμηση και ξοδεύοντας πιο συνετά. Πολλές μετακινήσεις και ταξίδια θα κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Νέες γνωριμίες και διασυνδέσεις, ακόμα και με άτομα που ζουν μακριά σου, θα σου προσφέρουν χαρούμενες και όμορφες στιγμές.

Αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, θα έχεις μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δυνατότητες και ευκαιρίες να κάνεις μια νέα σχέση. Εάν είσαι ήδη σε κάποια δέσμευση, αναπτερώνεται το ηθικό σου καθώς απομακρύνεται οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια και νιώθεις μεγαλύτερη άνεση με το ταίρι σου. Βγαίνεις από την απογοήτευση και την αδράνεια και τα πράγματα σίγουρα γίνονται πιο απολαυστικά και ζωντανά.Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Κριός
Ο Ιεροφάντης

Αυτός είναι ένας μήνας όπου δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις αλλά ούτε και να  επαναστατείς προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Μην ανησυχείς, το σίγουρο είναι ότι η ζωή σου δεν θα είναι καθόλου βαρετή αλλά για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, θα πρέπει να επιδείξεις λίγο αυτοσυγκράτηση στις ενέργειές σου. Η οργάνωση και η τάξη θα είναι οι στυλοβάτες της ζωής σου.

Στην επαγγελματική σου ζωή, είσαι ιδιαίτερα επιμελής, ελέγχοντας τις μικρές λεπτομέρειες και εργάζεσαι αυστηρά στο πλαίσιο των κανόνων με αποτέλεσμα να έχεις επιτυχία. Οποιαδήποτε συμμετοχή σε ομάδες θα έχει μια πολύ θετική επιρροή στην επαγγελματική σου ζωή. Στην ερωτική σου ζωή αναζητάς κάποιο άτομο που να σου δείχνει αγάπη και αφοσίωση, δεν θέλεις φευγαλέες σχέσεις αλλά περισσότερη σταθερότητα και ρομαντισμό. Ίσως βρεις ένα άτομο που θα διεγείρει το μυαλό σου.

Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι το κλειδί της επίτευξης της ευτυχίας σου. Τα νέα άτομα που θα συναντήσεις αυτό το μήνα είναι πιο πιθανό να ψάχνουν για μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ίσως συζητήσεις κοινά θέματα που σε απασχολούν, όπως τα παιδιά, η οικογένεια και τα οικονομικά. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για να δημιουργήσεις τη δική σου ασφάλεια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Ταύρος
Επτά των Κυπέλλων

Θα έχεις μια πληθώρα δραστηριοτήτων αυτό το μήνα και αυτό μπορεί να σε αγχώσει.  Ωστόσο, θα έχεις την ικανότητα να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε προκλήσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να εμπλακείς σε μια κατάσταση όπου υπάρχει σύγχυση ή να επωμιστείτε ειδικές ευθύνες. Ζήτησε βοήθεια από συναδέλφους σου που εμπιστεύεσαι, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν έχεις αναλάβει ένα δημιουργικό κομμάτι, τότε αυτός είναι ένα καταπληκτικός μήνας για εσένα καθώς εισπράττεις επευφημίες και αναγνώριση.

Στην ερωτική σου ζωή αν δεν υπάρχει σχέση, μπορεί να υπάρξουν περισσότερες από μία ευκαιρίες. Όμως οφείλεις να είσαι πολύ σαφής στους άλλους όσον αφορά το τι ακριβώς θέλεις ή ψάχνεις σε μια σχέση. Εάν προτιμάς μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση καλύτερα να είσαι ειλικρινής για να μην πονέσεις αργότερα. Εάν δεν επιθυμείς την δέσμευση, βεβαιώσου ότι τα πρόσωπα που σε διεκδικούν το γνωρίζουν για να μην έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα.

Θα έχεις την πολυτέλεια της επιλογής στην ερωτική σου ζωή και θα περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να προκύψει μια μικρή σύγκρουση που αφορά το πρακτικό μέρος της σχέσης σου. Όχι ότι θα υπάρχει έλλειψη αγάπης, περισσότερο οι διαφωνίες θα αφορούν την έλλειψη συμφωνίας σε θέματα της καθημερινότητάς ή τα οικονομικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι
Ο Αυτοκράτορας

Αυτό το μήνα θα πρέπει να αφήσεις το μυαλό να κυβερνήσει την καρδιά σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες ρεαλιστικές επιλογές, ιδίως όσον αφορά την καριέρα σου. Πρόκειται για ένα μήνα που θα δοκιμάσει τις αντοχές σου και θα αγωνιστείς για να ξεφύγεις από τυχόν περιορισμούς που μπορεί να σου επιβληθούν από τους γύρω σου.

Μη φοβάσαι, το σύμπαν σου χαρίζει την απαραίτητη δύναμη και τη θέληση για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μπορεί να κερδίσεις μια προαγωγή ή να αναλάβεις μια θέση όπου θα έχεις πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Η επιτυχία σου θα εξαρτηθεί από τη λογική και τις καλά οργανωμένες ενέργειές σου. Εάν αναζητάς μια πλήρη επαγγελματική αλλαγή, ακόμη και μια εντελώς νέα καριέρα ή να γίνεις αφεντικό του εαυτού σας, τότε αυτός ο μήνας σε παρακινεί να το πράξεις.

Συναισθηματικά, αυτό το μήνα υπάρχει μια σταθερότητα, δεν κάνεις επιπόλαιες ενέργειες ούτε και πτήσεις φαντασίας. Η σχέση σου εξελίσσεται, αισθάνεσαι ασφάλεια και παίρνεις αγάπη και εκτίμηση από το ταίρι σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, αυτός είναι ένας μήνας που βάζεις στην άκρη οποιαδήποτε αβεβαιότητα, αν υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Νέα άτομα μπαίνουν στη ζωή σου για να σου προσφέρουν όχι μόνο ψυχική ηρεμία αλλά και θαυμασμό. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος
Άσος των Ξιφών 

Αυτός ο μήνας είναι ένας πολύ ενεργητικός μήνας για σένα, νιώθεις ζωντάνια και γεμάτοι ενθουσιασμό, θέλετε να αλλάξεις γρήγορα κάποιες καταστάσεις και να εκφράσετε τις απόψεις σου. Επαγγελματικά, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πού ακριβώς να ασκήσεις διπλωματία, ιδίως όσον αφορά τους στενούς συνεργάτες σου. Αυτός ο μήνας είναι πολύ ευνοϊκός για την καριέρα σου, ειδικά αν αναζητάς νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Να έχεις σιγουριά για τις ικανότητές σου, αλλά δεν χρειάζεται να επιδεικνύεις έπαρση θέλοντας να εντυπωσιάσεις. Οικονομικά, αυτό το μήνα πρέπει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες καθώς μπορεί να υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα γύρω από οικονομικές συμφωνίες και έγγραφα που θα πρέπει να εστιάσεις πιο προσεκτικά.

Στην ερωτική σου ζωή αν δεν έχεις κάποια σχέση, έχεις την πολυτέλεια της επιλογής. Θα υπάρχουν περισσότερα από ένα άτομα γύρω σου για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Αν είσαι σε δέσμευση, ανανεώνεις την σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά με το άλλο σου μισό . Εκφράζετε τα συναισθήματά σας πραγματικά και ζείτε τον έρωτα και την αγάπη. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Λέων
Έξι των Ξιφών

Κινείσαι προς τα εμπρός από αυτό το μήνα, έρχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η συναισθηματική διάθεσή σου κυμαίνεται από τη χαρά και την αισιοδοξία ως την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία. Δεν κοιτάζεις πίσω, εστιάζεις στο  μέλλον και όχι στο παρελθόν. Να ξέρεις ότι κάθε αλλαγή που θα συμβεί θα είναι για το καλύτερο. Επαγγελματικά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν πλέον υπέρ σου ή ότι έχει έρθει το τέλος.

Να ξέρεις ότι αυτή η αλλαγή θα σε βοηθήσει να πας εκεί ακριβώς που θέλεις πραγματικά και ότι ό, τι συμβαίνει έχει έναν καρμικό λόγο.  Συναισθηματικά, αυτές οι αλλαγές του τοπίου θα έχουν επίδραση στην υπάρχουσα σχέση σου και αν έχει επέλθει το τέλμα, ίσως αποφασίσεις να χωρίσεις, διαφορετικά ενδυναμώνεται ο δεσμός σου.

Αν δεν έχεις σχέση, θα πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειες σου και τον κοινωνικό σου κύκλο αν πραγματικά θέλεις να συναντήσεις την αγάπη, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Αν ήσουν σε απομάκρυνση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, οι συνθήκες βελτιώνονται και παίρνεις την πρωτοβουλία να κάνεις το πρώτο βήμα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Παρθένος
Το Άρμα

Τίποτα δεν σε σταματά αυτό το μήνα, έχεις πίστη στις δυνατότητές σου και επιμονή προκειμένου να κινηθείς προς τα εμπρός σε μια διαδρομή που έχεις επιλέξει για τον εαυτό σου. Νιώθεις την ανάγκη να σφυρηλατήσεις νέα όνειρα και σχέδια. Αν συναντήσεις εμπόδια στις φιλοδοξίες σου, τότε θα τα δεις περισσότερο ως ενδιαφέρουσες προκλήσεις ή ευκαιρίες μάθησης και θα σε δυναμώσουν για να προχωρήσεις παραπέρα.

Έχεις ένα συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό σου και αργά και σταθερά, σημειώνεις μια σημαντική πρόοδο στην επίτευξή του. Με τα οικονομικά σου, μην υποκύψεις σε υπερβολές αλλά κράτησε στην άκρη κάποια από τα χρήματά σου για τις δύσκολες ημέρες. Μπορεί να υπάρξουν νέες ευκαιρίες για να αλλάξεις καριέρα ή να κάνεις μια μετακίνηση ή να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Η συναισθηματική σου ζωή θα είναι κάπως περιπετειώδης, αλλά δεν θα βαδίσεις αυτό το μονοπάτι σε μοναχικό επίπεδο. Ωστόσο, δεν θα έχεις τη διάθεση να χάσεις χρόνο σε σχέσεις που αισθάνεσαι ότι δεν οδηγούν πουθενά ή για οτιδήποτε λιγότερο από ό, τι επιθυμεί η καρδιά σου. Θα πρέπει το ιδανικό για σένα ταίρι να ταξιδεύει στην ίδια συναισθηματική διαδρομή όπως εσύ. Ήρθε η ώρα να πάρεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Ζυγός
Το Αστέρι

Αυτός ο μήνας σου έχει ένα ιδιαίτερο δώρο, όχι μόνο για να σου υπενθυμίσει ότι είναι πολύ καλό να κάνεις όνειρα, αλλά και να αφυπνίσει την ενέργεια για να τα υλοποιήσεις. Αν είχες αισθανθεί πρόσφατα ενόχληση και δυσφορία από τις απαιτήσεις των άλλων και την σκληρότητα του κόσμου, τώρα συναντάς θετικούς ανθρώπους που αποκαθιστούν την πίστη σου στη ζωή.

Το σύμπαν σου υπενθυμίζει ότι υπάρχει πραγματικά ομορφιά σε αυτό τον κόσμο. Βλέπεις νέους ορίζοντες τόσο  στην αγάπη όσο και την καριέρα σου, αισθάνεστε να ανανεώνεται συναισθηματικά, με χαρά και αισιοδοξία στη ζωή. Οι συναισθηματικές σχέσεις σου, τόσο οι ερωτικές όσο και οι οικογενειακές, θα σε ενθουσιάσουν και δεν θα σε αποστραγγίσουν συναισθηματικά.

Θα αισθανθείς κατανόηση, υποστήριξη και ενθουσιασμό, εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και την αγάπη σου και λαμβάνεις θετική ανταπόδοση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός
Τρία των Ράβδων

Η πολλή δουλειά και η αφοσίωση που έχεις επιδείξει σε βοηθούν να φτάσεις σε σταθερά επιτεύγματα. Δεν φοβάσαι να δώσεις την ενέργειά σου σε κάτι που θα σου φέρει ανταμοιβή, αντιδράς γρήγορα σε ορισμένα ζητήματα και καταλήγεις σε γρήγορες λύσεις σε προβλήματα. Παίρνεις μια βαθιά ανάσα και καμαρώνεις ό, τι έχεις κάνει και έχεις κερδίσει.

Εδραιώνεις την επιτυχία σου και μεθοδικά σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου. Επαγγελματικά, όλο το μήνα μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για αλλαγές στη δομή ή το περιβάλλον της εργασίας σου. Μην ανησυχείς, για σένα η αλλαγή είναι θετική. Στο συναισθηματικό τοπίο της ζωής σου, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να συνειδητοποιήσεις την δική σου δύναμη.

Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, αν ένιωθες μια μικρή σύγχυση από την συμπεριφορά του προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάνεις ένα βήμα πίσω. Ωστόσο, αυτό το μήνα, μη λες πολλά, είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσεις στους άλλους χώρο να εκφράσουν τα δικά τους συναισθήματα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Τοξότης
Η Ιέρεια

Έρχεται το τέλος ενός περίεργου κύκλου στη ζωή σου και ξεκινά κάτι καινούργιο, βλέπεις τη ζωή σου να βελτιώνεται. Αυτό επισημαίνεται ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, όπου μια χρονική περίοδος σχετικής αδράνειας αντικαθίσταται από τη δημιουργικότητα. Δεν μπορείς να ανεχτείς την στασιμότητα, θέλεις τώρα να δράσεις.

Εμπιστέψου την διαίσθησή σου, θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο αυτό το μήνα. Αποδεικνύεις στους άλλους στην εργασία σου αλλά και στον εαυτό σου ότι το έχεις πάρει απόφαση να πετύχεις και ότι έχεις την ικανότητα να σκεφτείς νέα σχέδια και να τα υλοποιήσεις. Αυτή η αυξημένη εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου και η διαύγεια της σκέψης σου θα ωφελήσουν επίσης την συναισθηματική ζωή σου.

Πολλές φορές αγχώνεσαι στην προσπάθειά σου να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το τι είναι ή όχι επιθυμητό και αποδεκτό στην σχέση σου. Αυτό το μήνα όμως νέες γνωριμίες και εμπειρίες φέρνουν ενθουσιασμό και νέες προοπτικές στη ζωή σου.  Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα θα σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στη σύγχυση που υπάρχει γύρω σου. Είτε αυτό εκδηλώνεται στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή, θα πρέπει να βρεις λύσεις, διαλύοντας το δράμα. Τα λόγια σου έχουν μεγάλη δύναμη και ο τρόπος επικοινωνίας σου θα σε βοηθήσει να κερδίσεις νέους φίλους, ερωτικούς θαυμαστές και να κάνεις μερικά εκπληκτικά επαγγελματικά ανοίγματα.

Υπάρχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ή ταξίδια αλλά κάνεις διπλό έλεγχο στα σχέδιά σου καθώς κάποια από αυτά μπορεί να ανατραπούν ή να μην έχουν την απόδοση που επιθυμείς. Η αμεσότητα στην επικοινωνία είναι αναγκαία στη συναισθηματική σου ζωή προκειμένου να γνωρίζεις που βαδίζει η σχέση σου. Όχι μόνο θα βγεις από την ομίχλη της αβεβαιότητας, αλλά και το ταίρι σου θα γνωρίζει τις δικές σου προθέσεις.

Αν νιώθεις κοντά με το ταίρι σου, αυτό το μήνα θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη εγγύτητα και εκδήλωση συναισθημάτων. Αν είσαι εκτός σχέσης, φρόντισε να μάθεις τι μπορούν να σου προσφέρουν τα άτομα που σε προσεγγίζουν ερωτικά, τόσο διανοητικά όσο και συναισθηματικά, αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό ταίρι. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος
Επτά των Ράβδων

Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αισθάνεσαι πραγματικά τη δική σου δύναμη, κάνεις ενέργειες συμβιβασμού και συμφιλίωσης, αφήνεις πίσω σου τα εμπόδια. Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία για να προωθήσεις την καριέρα σου, να αναλάβεις ένα ηγετικό νέο ρόλο ή ακόμα να έχεις αυξημένες αρμοδιότητες στην εργασία σου.

Μην αφήνεις το φόβο και τους δισταγμούς να σε εμποδίζουν να κάνεις ένα βήμα μπροστά προς τα όνειρά σου.  Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να θελήσεις να μείνεις λίγο στη μοναξιά σου προκειμένου να αποσαφηνίσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Μπορείς να σταθείς στα πόδια σου, επιδεικνύοντας την ανεξαρτησία και την αποφασιστικότητα σου.

Ακόμα κι αν έχεις πολλές ερωτικές γνωριμίες, εκπέμπεις γύρω σου μια θετική ενέργεια, νιώθεις δύναμη και χαρά και δεν βιάζεσαι να δημιουργήσεις μια νέα σχέση, είσαι καλά με τον εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις πιο οικεία και συμπονετικά με το ταίρι σου, αισθάνεσαι ότι μαζί μπορείτε να κατακτήσετε πολλά ακόμα. Η σχέση σας γίνεται ισχυρότερη ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε εξωτερικά εμπόδια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες
Βασίλισσα των Ράβδων

Επικοινωνείς με όλο τον κόσμο με αυτοπεποίθηση, προβάλεις τη δύναμή σου και σου παρέχονται ευκαιρίες να επιδείξεις τα κατορθώματά σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, τα επιτεύγματά σου γίνονται αντιληπτά από τους άλλους. Σίγουρα έχεις εργαστεί επιμελώς για να διασφαλίσεις ότι ένα έργο σου είναι τέλειο και καλά οργανωμένο πριν το παρουσιάσεις.

Έτσι λοιπόν, αυτό το μήνα παίρνεις την αναγνώριση που επιθυμείς . Η ζωντανή ενέργεια που σου παρέχει αυτός ο μήνας, σε παρακινεί να κάνεις μεγάλες αλλαγές στις κοινωνικές σου σχέσεις. Ίσως βλέπεις ότι κάποια άτομα δεν σου προσφέρουν την σταθερότητα που αναζητάς. Αυτό που ήταν αποδεκτό για σένα για πολύ καιρό, μπορεί ξαφνικά να σου φαίνεται ανιαρό.

Μπορεί ακόμη και να αλλάξεις τρόπο σκέψης και απόψεις, να σκεφτείς ότι εκτός από την εργασία έχεις ανάγκη από ενθουσιασμό και ψυχαγωγία. Συναισθηματικά, αν είσαι σε σχέση, είστε και οι δύο έτοιμοι να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες από κοινού και να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Αν δεν είσαι σε σχέση, τότε νέες ευκαιρίες ενισχύουν τη χαρά και την αυτοπεποίθησή σου, αφού εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρεθείς ανάμεσα σε πρόσωπα που θα σου δείξουν έντονα το θαυμασμό τους. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑNewsletter