astropedia.gr

Ταρώ Μαρτίου

Ταρώ Μαρτίου
Η κάρτα του μήνα
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που θα βασίζονται στη λογική και όχι απαραίτητα στη διαίσθηση ή με γνώμονα το συναίσθημα. Θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι πάντα προς το συμφέρον σου να στηρίζεσαι αποκλειστικά στο ένστικτό και τα συναισθήματά σου.

Αυτό το μήνα βγαίνεις από τη σύγχυση και την αβεβαιότητα και συνειδητοποιείς τις ανάγκες σου. Θα πρέπει να αφήσεις κάποιον ή κάτι πίσω σου δεχόμενος ότι δεν είναι καλό για σένα ή μπορεί να μάθεις μια αλήθεια ακόμα κι αν αυτή σε πληγώσει.

Ακόμα κι αν ο ουρανός είναι σκοτεινός και βλέπεις τα πράγματα δυσοίωνα, να ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να δεις τον ήλιο, να βρεις την ισορροπία μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σου, των συναισθημάτων και της λογικής σου.

Πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις με ορθολογιστικό και αντικειμενικό τρόπο. Εάν κάποια από τις αποφάσεις σου αφορά ένα πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, θα ήταν σοφό να ακούσεις πρώτα τι θέλει να σου πει.  Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Κριός
Δύο Πεντάκτινο

Αυτός ο μήνας σε καλεί να αγωνιστείς για τη δημιουργία συναισθηματικής και οικονομικής ισορροπίας και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την αρμονία στις σχέσεις σου. Μην ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και βάλε στην άκρη κάποιες από τις πολλαπλές σου ευθύνες, προκειμένου να επικεντρωθείς στις βασικές σου προτεραιότητες.

Στα επαγγελματικά σου, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, αλλά δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από επικίνδυνους ελιγμούς. Αν ψάχνεις για επαγγελματική αλλαγή, είναι καλύτερο να κάνεις σε βάθος έρευνα, αντί να αφήνεις τον παρορμητισμό σου να σε βγάλει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Στην ερωτική σου ζωή, η σχέση σου θα είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σου αλλά είναι  σημαντικό να ξέρει το ταίρι σου πόσο σημαντικό είναι για εσένα. Μπορεί να έχει λανθασμένη εντύπωση για τα συναισθήματά σου ή ακόμη και ιδέες για πιθανό χωρισμό αν αισθάνεται πως εχει παραγκωνιστεί από σένα.

Αν είσαι εκτός σχέσης, να είσαι πολύ σαφής για το τι θέλεις πριν από την έναρξη μιας νέας σχέσης ή συναντώντας μια παλιά αγάπη. Εάν δεν έχεις ακομα την ανάγκη για δέσμευση, να είσαι ειλικρινής με τους άλλους, αλλά πάνω απ’ όλα με τον εαυτό σου. Μπορεί να παρασυρθείς από τις συγκινήσεις και το σεξουαλικό πάθος μιας νέας ή παλιάς αγάπης, αλλά μπορεί επίσης να εκνευριστείς αν νιώσεις πως αναγκάζεσαι να αναλώσεις πολύ χρόνο, χώρο και ενέργεια για αυτό το άτομο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Η Εγκράτεια

Αυτός ο μήνας δίνει έμφαση στην εύρεση της σωστής ισορροπίας με τους γύρω σου. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον χρόνο που αναλώνεις στην εργασία σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν αναλώνεις υπερβολικές ώρες στην εργασία σου, τότε ανέμενε παράπονα ή ακόμα και συγκρούσεις με τις φιλίες σου ή την  οικογένεια ή το ταίρι σου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθανθείς άγχος και εκνευρισμό από τις συναισθηματικές ανάγκες ή τις απαιτήσεις των άλλων και ίσως να θέλεις να απομακρυνθείς για να δεις πως θα βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Στην ερωτική σου ζωή, αν υπήρχαν ανταγωνιστικές καταστάσεις ή παρατεταμένα αρνητικά συναισθηματικά ζητήματα στη σχέση σου, τώρα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και έχεις διάθεση για συμβιβασμό. Κοιτάς πίσω στο παρελθόν, για τυχόν λάθη που αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει και συνειδητοποιείς τι είναι καλό για την αρμονία της σχέσης σου.

Να ξέρεις πως οι κινήσεις που θα κάνεις αυτό το μήνα, θα έχουν επιρροή στο κοινό μέλλον σας. Αν είσαι εκτός σχέσης, ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που η αγάπη θα έρθει να σε βρει, έτσι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Ωστόσο, μην βιαστείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον, ίσως στην πορεία βαρεθείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Βασίλισσα Πεντάκτινο

Προετοιμάσου για έναν δυναμικό και συναρπαστικό μήνα! Έχεις έναν ιδιαίτερο ζήλο και φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Η έντονη ενέργεια που θα νιώσεις αυτό το μήνα, σε ωθεί προς νέα δεδομένα στη ζωή σου και εκπλήσσεις τους γύρω σου.

Στην καριέρα σου, ξεκινάς νέα έργα, ίσως αναλάβεις έναν νέο ηγετικό ρόλο που σου αποφέρει οικονομική ανάσα. Επιθυμείς να κάνεις τη ζωή σου πιο όμορφη και άνετη και μέσα από τις προσπάθειες σου θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι αδέσμευτος Δίδυμος, έχεις τη διάθεση να βγεις έξω και να κοινωνικοποιηθείς, έτσι έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις κάποιο πρόσωπο από τον κοινωνικό σου περίγυρο ή μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις . Ίσως συναντήσεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο,  που θα σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα κάθε στιγμή και να σε απογειώσει με την προσωπικότητα του.

Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα σε παροτρύνει να ακολουθήσεις τις δραστηριότητές του. Μην δείξεις απροθυμία καθώς θα εκπλαγείς από το πόσο κοντά θα σας φέρει αυτό και θα ανανεώσει τη σχέση σας. Μπορεί να κάνετε ένα νέα σχέδια μαζί ή απλά να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και τις ευαισθησίες σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Επτά των Κυπέλλων

Νιώθεις τη δύναμη για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου αυτό το μήνα, αλλά εξωγενή εμπόδια δημιουργούν σύγχυση και διαφωνίες, ίσως για μια κατάσταση όπου δεν είναι ξεκάθαρο για το ποιος είναι υπεύθυνος για αυτήν. Στην εργασία σου μπορεί να σου ανατεθούν συγκεκριμένες ευθύνες για ορισμένα πράγματα που θα σου δημιουργήσουν άγχος, πράγμα το οποίο θα απαιτήσει υπερβολικές προσπάθειες. Ίσως επίσης αναλάβεις ένα έργο το οποίο είναι στη δικαιοδοσία κάποιου άλλου. Εάν νιώθεις πίεση, θα πρέπει να βρεις το θάρρος να μιλήσεις.

Είναι ζωτικής σημασίας να καθορίσεις τις ακριβείς λεπτομέρειες και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να επωφεληθεί από την εργατικότητά σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, αν δεν έχεις σχέση μπορεί να υπάρξουν περισσότερες από μία ερωτικές προοπτικές που σου δίνουν έντονο ενθουσιασμό. Είναι βέβαια υπέροχο να έχεις την πολυτέλεια της επιλογής στην ερωτική σου ζωή, απλά σιγουρέψου αν υπάρχουν κοινές επιθυμίες και προσδοκίες από αυτή τη σχέση. Εσύ μπορεί να θέλεις τη δέσμευση, ενώ ο άλλος μπορεί απλά να θέλει μια περιπέτεια.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξει σύγκρουση με το ταίρι σου σε σχέση με καθημερινά και πρακτικά θέματα στην κοινή ζωή σας. Προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις αυτό το μήνα, αν είναι δυνατόν. Αν πραγματικά δεν μπορείς να το αποφύγεις, τότε έλεγξε κάθε λεπτομέρεια και βεβαιώσου ότι είστε και οι δύο πολύ σαφείς σχετικά με το τι περιμένετε από τη σχέση σας. Μην αφήσεις μια απλή σύγχυση για μικρά πράγματα να προκαλέσει συναισθηματικό χάος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Η Δικαιοσύνη

Αυτό το μήνα επανεξετάζεις ποιος και τι σου προσφέρουν ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Καθιστάς σαφές σε όλους γύρω σου ότι θέλεις χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Ίσως και να βρεθείς σε ένα δίλημμα, δεν μπορείς να κατανοήσεις ποιος και τι σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά ή με ποιον θέλεις να περάσεις τον περισσότερο χρόνο σου.

Στην καριέρα σου, εάν εκθέσεις τις απόψεις σου με δίκαιο τρόπο, θα έχεις και αυξημένες πιθανότητες να λάβεις ανταμοιβές και την αναγνώριση που σου αξίζει. Ίσως αναπτύξεις ένα νέο ενδιαφέρον για δραστηριότητες που ηρεμούν την ψυχή σου ή μπορεί να κάνεις εκδρομές και ταξίδια που σε ανανεώνουν και σου προσφέρουν συναισθηματική ισορροπία. Συναισθηματικά, μπορεί να θέσεις υπό αμφισβήτηση τη σχέση σου, ειδικά αν δίνεις πολλά περισσότερα από όσα παίρνεις.

Το σύμπαν σου ζητά να αποσαφηνίσεις το τι έχεις μάθει από τα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος και να αποφύγεις την επανάληψη ορισμένων αρνητικών προτύπων συμπεριφοράς. Εάν έχεις βιώσει έντονα αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις που σου δημιουργούν κατ’ επανάληψη πόνο και θλίψη, μπορεί ακόμα και να επιλέξεις να τραβήξεις το δικό σου δρόμο. Αντίθετα, αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, ένα νέο πάθος απογειώνει την ερωτική σου ζωή, αλλά θα πρέπει να είσαι σαφής σχετικά με το τι επιθυμείς ή μπορείς να προσφέρεις σε μια σχέση, ώστε να αποφευχθούν τυχόν σύγχυση ή αντιφατικά μηνύματα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Τέσσερα Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι η επαγρύπνηση και η προσοχή θα έχουν και θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στην εργασία σου και τα οικονομικά σου. Επαγγελματικά, μπορεί να νιώθεις απογοήτευση που είσαι σε μια στάσιμη επαγγελματική κατάσταση, αλλά μην αφήνεις τις ελπίδες και τις προσδοκίες σου στην άκρη. Ορισμένοι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σου μπορεί να θεωρήσουν ότι έχεις σκληρό και άκαμπτο χαρακτήρα, αλλά στην πραγματικότητα έχεις δύναμη και αποφασιστικότητα.
 
Μην απογοητεύεσαι από την κριτική και την υπεροχή των άλλων, φρόντισε να μην παρεκκλίνεις από τις αρχές σου. Στη συναισθηματική ζώνη, αν τον τελευταίο καιρό το αγαπημένο σου πρόσωπο ήταν απόμακρο και ψυχρό απέναντί σου, δεν διστάζεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις πόσο έχεις ενοχληθεί με τη στάση του.

Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να αποφύγεις τη ζήλια και την κτητικότητα και να μην αφήσεις το φόβο και την αλαζονεία να κυβερνούν τη σχέση σου. Μην προσπαθήσεις να περιορίσεις ή να εξαναγκάσεις το ταίρι σου να κάνει αυτό που επιθυμείς καθώς θα το διώξεις μακριά σου.

Και κυρίως μην αφήσεις την απογοήτευση και το θυμό του παρελθόντος να σε οδηγήσουν στο τέλος της σχέσης. Εάν είσαι εκτός σχέσης θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και οι προοπτικές να προκύψει κάτι σταθερό στη ζωή σου, όμως μην υπεραναλύεις πολύ κάποια πράγματα όσον αφορά τα πρόσωπα που σε πλησιάζουν, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κακή αξιοποίηση αυτών των ευκαιριών. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Ο Ήλιος

Αυτός ο μήνας σε βρίσκει με αισιοδοξία και χαρά, νιώθεις ψυχική ανάταση, καθώς θα ξεπεραστεί οποιαδήποτε αρνητικότητα με τα σημαντικά άτομα στη ζωή σου. Αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη υλική επιβράβευση για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, έτσι παίρνεις την πρωτοβουλία για να επιδιώξεις μεγαλύτερη αναγνώριση για αυτό που κάνεις.

Αν η τρέχουσα επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε ικανοποιεί, έχεις την τόλμη και τη δύναμη να αλλάξεις τις συνθήκες. Απλά μη βιαστείς να κάνεις μεγάλα βήματα στη σταδιοδρομία σου προκειμένου να πετύχεις γρήγορα αποτελέσματα. Στη συναισθηματική σου ζωή, αναπτερώνονται οι ελπίδες και οι προσδοκίες σου, θα δεις μεγάλη βελτίωση στη σχέση σου. Εάν υπήρχαν συγκρούσεις ή συναισθηματική απόσταση, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου έχετε την προθυμία να συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον και να ξεχάσετε το παρελθόν.

Δεν πρέπει να φοβάσαι να δώσεις ελευθερία και αυτονομία στο ταίρι σου, αυτό είναι κάτι που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι εκτός σχέσης, μπορεί να βρεις μια πραγματικά βαθιά και παθιασμένη αγάπη που σας ενώνουν κοινά ιδανικά και ενδιαφέροντα. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αλλά να είσαι σε θέση να του δώσεις χώρο και χρόνο από τη ζωή σου, βγαίνοντας έξω και διασκεδάζοντας, θα γνωρίσεις πολλά άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινές απόψεις και ιδέες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Το Αστέρι

Αυτός είναι ένας μήνας που το σύμπαν σε καλεί να αποφασίσεις σχετικά με τις αλλαγές που θέλεις να υλοποιηθούν στη ζωή σου, έχεις ένα μεγάλο όραμα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Αν αισθάνεσαι ότι σου αξίζει μεγαλύτερη ανταμοιβή για οποιεσδήποτε από τις προσπάθειές σου, τότε παίρνεις την πρωτοβουλία και ζητάς περισσότερα! Επαγγελματικά, αν αισθάνεσαι ότι η καριέρα σου δεν σε ικανοποιεί απόλυτα, τότε ήρθε η ώρα να θυμηθείς  ότι έχεις τη δύναμη να κάνεις αλλαγές.

Εξέτασε το ενδεχόμενο να κάνεις νέες κοινωνικές επαφές ή ακόμα απευθύνσου σε κάποιες παλιές γνωριμίες σου, αν ψάχνεις για μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σου. Οι ελπίδες σου αναπτερώνονται και οι επιθυμίες σου υλοποιούνται στην ερωτική σου ζωή, το ταίρι σου καταλαμβάνει περίοπτη θέση στη ζωή σου. Οποιαδήποτε απόσταση υπήρχε ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου πρόσωπο, θα ξεπεραστεί αυτό το μήνα. Τυχόν συγκρούσεις ή διαφωνίες θα εξαλειφθούν καθώς το άλλο σου μισό δείχνει μια πραγματική προθυμία να ακούσει τις απόψεις και τις επιθυμίες σου.

Αν είσαι εκτός σχέσης, θα πρέπει να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και να μην αφήνεις να σε παρασύρουν τα συναισθηματικά όνειρά σου. Θα πρέπει να προσέξεις στις επιλογές σου και να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις, δεν χρειάζεται να τα βάζεις ψηλά, σε ένα βάθρο. Έχε υπόψη σου ότι οι βαθύτερες και πιο διαρκείς σχέσεις είναι αυτές που βασίζονται στη φιλία και τις κοινές απόψεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Ο Κόσμος

Αυτό το μήνα κάνεις προσπάθειες να ολοκληρώσεις τη σκληρή δουλειά σου και αλλάζει η στάση σου για κάποια άτομα γύρω σου. Επαγγελματικά, αν έχεις δουλέψει σκληρά, τότε θα πάρεις αρκετές ανταμοιβές, ωστόσο, μπορεί να καταλαμβάνεσαι κάποιες στιγμές από εκνευρισμό, ο οποίος όμως θα σε ωθήσει να κινηθείς για την υλοποίηση ορισμένων μακροπρόθεσμων σχεδίων σου.

Αν νιώθεις να πνίγεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις, δοκίμασε να ασχοληθείς με ευχάριστες δραστηριότητες προκειμένου να ανανεώσεις τόσο την ψυχική όσο και τη συναισθηματική σου ενέργεια. Ταξίδια και νέες γνωριμίες μπαίνουν στο παιχνίδι αυτό το μήνα τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, κάνεις χαρούμενες και ισχυρές διασυνδέσεις που σε βοηθούν, κυρίως στα οικονομικά σου.Συναισθηματικά, αν είσαι εκτός σχέσης μπορεί με το μυαλό σου να κάνεις σκέψεις που αφορούν το παρελθόν ή να έχεις κάποιο πλησίασμα με σκοπό την επανασύνδεση με κάποιο από το παρελθόν σου.

Μην αφήνεις όμως ελεύθερη την καρδιά σου, αργότερα μπορεί να μετανιώσεις γι’ αυτό. Αυτή η επανασύνδεση ίσως είναι ένας τρόπος για να κάνεις εκκαθάριση από την αρνητική ενέργεια που έχεις συσσωρεύσει μέσα σου και να δώσεις τέλος στο αρνητικό κάρμα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αισθάνεσαι λίγο κούραση , και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και έτσι θα νιώσεις πιο όμορφα. Αν ένιωθες πως έχεις παγιδευτεί στη σχέση σου ή ότι βρίσκεσαι σε μια στατική κατάσταση, ανέμενε μια υπέροχη μεταμόρφωση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Έξι των Ξιφών

Αυτό το μήνα αγωνίζεσαι για να βάλεις τα πάντα σε ηρεμία και τάξη. Να ξέρεις ότι τυχόν αλλαγές που θα συμβούν, θα αποδειχθούν προς το καλύτερο, ακόμα κι αν αισθάνεσαι μια χροιά εκνευρισμού ή λύπης. Η αισιοδοξία έρχεται πίσω στη ζωή σου, κάνεις μεγάλα όνειρα για ένα πιο φωτεινό μέλλον και πάλι.

Στην επαγγελματική σου ζωή, αφήνεις μια αρνητική κατάσταση και έχεις την ευκαιρία να προβάλεις τις δεξιότητες σου, ακόμα και σε ένα ευρύτερο κοινό. Εάν αισθάνεσαι απογοήτευση με την τρέχουσα κατάσταση της σταδιοδρομίας σου, προσπάθησε να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Στην ερωτική σου ζωή, η σχέση σου αναζωογονείται αυτό το μήνα. Τυχόν διαφωνίες, μπερδέματα και παρεξηγήσεις θεραπεύονται και τα αφήνεις πίσω σου, στο παρελθόν. Το ταίρι σου, σου δείχνει την αγάπη του, κάνετε μαζί πράγματα που σας ενθουσιάζουν. 

Ίσως οι καθημερινές, πρακτικές απαιτήσεις μπορεί να αποσβέσουν τη φλόγα του έρωτα και του πάθους, αλλά αυτό δεν σε απασχολεί τώρα. Αν είσαι εκτός σχέσης, το ερωτικό πάθος σου θα ικανοποιηθεί καθώς τώρα κινείσαι για να κάνεις αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα σου και εκπέμπεις μια χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό στους γύρω σου. Όλα αυτά ενισχύουν τις πιθανότητες να γνωρίσεις έναάτομο που θα απογειώσει το πάθος σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Τέσσερα των Ράβδων

Αυτός ο μήνας δεν θα είναι καθόλου μονότονος για σένα, να είσαι σε ετοιμότητα για καταλυτικές αλλαγές. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου αλλά το σύμπαν συνιστά να κάνεις καλή χρήση της ενέργειάς σουκαι να ελέγξεις τις παράτολμες κινήσεις σου και κάθε είδους συναισθηματικά ξεσπάσματα. Στην πραγματικότητα, μια μυστική πλευρά του εαυτού σου βγαίνει στην επιφάνεια, όμως δεν είσαι σε θέση  να μοιραστείς τα σχέδιά σου με τους άλλους, θέλεις να κάνεις το δικό σου.

Στην επαγγελματική σου ζωή, ίσως υπάρξουν ανταγωνιστικές συνθήκες στην εργασία σου, δεν εμπιστεύεσαι κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου και τη διαίσθησή σου.Πρόσεξε τις τολμηρές σου ενέργειες, μην μιλάς αλλά άνοιξε τα μάτια σου αποσαφηνίζοντας ποιοι είναι οι σύμμαχοι στην εργασία σου και ποιοι οι εχθροί σου και μάθε από τις καρμικές εμπειρίες του παρελθόντος και τα λάθη σου.

Στη σχέση σου, θα μάθεις πόσο κοντά σου είναι το ταίρι σου, αλλά ίσως να νιώσεις να δυσανασχετείς από τις απαιτήσεις του. Όμως εκείνο που επιδιώκεις εσύ αυτό το μήνα, είναι η ικανοποίηση των δικών σου αναγκών, απλά νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτό ισχύει είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι. Απλά να προσέξεις και να μην το παρακάνεις με την ανεξαρτησία σου και κάνεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Οι Εραστές

Η ενέργειες αυτού του μήνα σου δίνουν τα κίνητρα για νέες βάσεις, είτε στη  συναισθηματική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου επιτρέψουν να δεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με μια διαφορετική προοπτική. Η ανάγκη σου να ξαναβρείς τον εαυτό σου είναι πολύ ισχυρή, θέλεις να αλλάξεις κάποιες πτυχές της ζωής σου και να βρεις ό, τι πραγματικά ταιριάζει με τις αξίες και τα ιδανικά σου.

Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα. Μπορεί ακόμη να νιώσεις έμπνευση και ενθουσιασμό για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Επεκτείνεις τις επαγγελματικές επαφές σου αλλά μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιοι από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου προσπαθούν να παρεμποδίσουν τις φιλόδοξες ιδέες και ενέργειές σου. Μην αμφισβητείς τη δύναμή σου, γιατί το όποιο αποτέλεσμα είναι υπέρ σου.

Στην ερωτική σου ζωή, περίμενε πολλές εκπλήξεις από το άλλο σου μισό κι αυτό θα σε κάνει να ανοιχτείς περισσότερο συναισθηματικά. Με αυτό το τρόπο θα καταφέρεις να αλλάξεις τη μονότονη ρουτίνα της σχέσης σου. Αν δεν είσαι σε δέσμευση, μη βιάζεσαι να προχωρήσεις σε τεράστιες συναισθηματικές δεσμεύσεις και θα έχεις τη δυνατότητα να βγεις έξω, να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και να φλερτάρεις. Το ιδανικό πρόσωπο για μια σχέση θα έρθει στη ζωή σου με απροσδόκητο τρόπο και όχι κατά παραγγελία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: