astropedia.gr

2020: Ταρώ μήνα-μήνα για όλα τα ζώδια

2020: Ταρώ μήνα-μήνα για όλα τα ζώδια
Κατευθύνσεις του έτους μέσα από την Ταρώ

Στο ετήσιο άνοιγμα που έκανε η ομάδα του AstroPedia για την καινούργια χρονιά ως κεντρικό χαρτί πέφτει το Δύο Δηνάριο, κάρτα που δίνει τον γενικό τόνο της χρονιάς. Είναι μια χρονιά που θα μας απασχολήσουν σημαντικά οικονομικά θέματα.

Η κάρτα δείχνει ισορροπίες που θα μπορέσουμε να βρούμε σε αυτόν τον τομέα και μιλά για την ανάγκη φέτος να αξιοποιήσουμε πρακτικά την ζωή μας και να κινηθούμε με προσαρμοστικότητα στις συνθήκες.

Στο άνοιγμα έχουν πέσει συνολικά πέντε κάρτες δηναρίων, η κεντρική και άλλες τέσσερις που αντιστοιχούν στον Φεβρουάριο, στο δίμηνο Μάιος-Ιούνιος και στον Οκτώβριο.Η χρονιά αρχίζει με την κάρτα Δύο Ράβδος και σίγουρα είναι ένα δυναμικό ξεκίνημα, ειδικά για θέματα δράσης και έμπνευσης. Οι σειρά των Ράβδων μιλά για δημιουργικότητα, δράση και πρωτοβουλίες και δίνει έναν τόνο εξελίξεων και γεγονότων. Στο σύνολο του ανοίγματος έχουν πέσει τρεις κάρτες από αυτή την σειρά που αντιστοιχούν στον Γενάρη, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, μήνες κατά τους οποίους μας απασχολούν πολύ επαγγελματικά θέματα, νομοθετικά παράθυρα και γενικότερα είναι περίοδοι για επαγγελματική και όχι μόνο δράση.

Τα αισθηματικά ζητήματα δεν φαίνεται φέτος να είναι το κύριο θέμα της χρονιάς, όσο αφορά την μεγάλη κινητικότητα και δράση πάνω σε αυτόν τον τομέα, γιατί η προσοχή μας θα είναι στραμμένη σε άλλα θέματα. Το σύνολο των καρτών δείχνει ότι είναι μια χρονιά που ευνοεί την ενίσχυση των σχέσεων που υπάρχουν ήδη, παρότι θα υπάρξουν και καινούργιες γνωριμίες που έχουν ενδιαφέρον για όσους είναι μόνοι. Όμως η κάρτα των Εραστών δείχνει ότι φέτος στα αισθηματικά μας κυριαρχεί η ανάγκη να σταματήσουμε τα παιχνίδια και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις μέσα από την καρδιά μας και την αλήθεια μας, δεν υπάρχει μια πληθώρα από πρόσωπα για να διαλέξουμε, αλλά η επιλογή πρέπει να γίνει μέσα από το αν παραμένουμε σε αυτό που έχουμε γιατί μας καλύπτει ή αν πρέπει να αποχωρήσουμε, εφόσον η κατάσταση που βιώνουμε στην σχέση μας δεν μπορεί να διορθωθεί, λογικά και πρακτικά.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού.
Προμηθεύσου την Astracard στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας  www.astracard.gr  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980


 • Ιανουάριος
  Δυνατός μήνας με δράση και ενέργεια που φέρνει αποτελέσματα και μπορούμε να έχουμε επιτυχίες. Η επίτευξη στόχου μπορεί να μην μας ολοκληρώνει απόλυτα όμως αυτόν τον μήνα και να υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου ή η νοσταλγία για κάτι που δεν έχουμε πλέον. Αυτόν τον μήνα δεν πρέπει να παραμείνουμε θεατές σε αυτό που συμβαίνει και υπάρχει η ανάγκη να πάρουμε αποφάσεις, κάτι που αν δεν το κάνουμε αυτόν τον μήνα αυτοβούλως, θα αναγκαστούμε να το κάνουμε αργότερα τον Μάρτιο από τα ίδια τα γεγονότα.
 • Φεβρουάριος
  Θετικός μήνας για οικονομικά ζητήματα, χρειάζεται όμως να απολαύσουμε με μέτρο και να μην φανούμε σπάταλοι. Υπάρχουν αβέβαιες καταστάσεις και στην πορεία θα χρειαστεί να αποφασίσουμε πού και πώς θα διαθέσουμε τα χρήματά μας. Γενικότερα ο μήνας φέρνει επιτυχία και ικανοποίηση στον οικονομικό τομέα, αλλά υπάρχει η αίσθηση της μοναξιάς και το ότι για να επιτύχουμε χρειάζεται να παλέψουμε μόνοι μας.
 • Μάρτιος
  Πολύ σημαντικός μήνας για τις αποφάσεις που θα πάρουμε. Είναι τώρα η στιγμή που χρειάζεται να σκεφτούμε σοβαρά και με το χέρι στην καρδιά να επιλέξουμε τον έναν δρόμο ή τον άλλο. Αυτό ισχύει και για τα αισθηματικά μας θέματα, αλλά ισχύει και για τις αποφάσεις που επηρεάζουν την κατεύθυνση της ζωής μας γενικότερα. Η κάρτα που αντιστοιχεί στον μήνα πέφτει από την μεγάλη Αρκάνα και όχι από την μικρή, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για μια περίοδο καρμική και με γεγονότα και αποφάσεις που δεν μπορούμε πλέον να αποφύγουμε.
 • Απρίλιος
  Καλός μήνας για τις αισθηματικές μας υποθέσεις και οι σχέσεις μπορούν να προχωρήσουν μέσα από ειλικρίνεια και πάθος ξεπερνώντας προβλήματα που αντιμετώπισαν ή ακόμη και να προκύψουν συναντήσεις και γνωριμίες που υπόσχονται πολλά. Είναι βασικό στις σχέσεις να υπάρχει ειλικρίνεια όμως, γιατί η υποκρισία και η έλλειψη πραγματικής αγάπης αυτόν τον μήνα θα φανεί και θα κοστίσει πολύ…
 • Μάιος
  Ο μήνας μας καλεί σε προσπάθεια να δώσουμε συγκεκριμένη μορφή και να δομήσουμε καλύτερα την οικονομική μας ζωή και να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα, αλλά και την προσκόλληση στο χρήμα, που δεν είναι το ίδιο αξία, αλλά ένα μέσον για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.
 • Ιούνιος
  Οι προσπάθειες και οι κινήσεις που κάναμε τον προηγούμενο μήνα έρχονται τώρα να δώσουν αποτελέσματα και να μπορέσουμε να έχουμε μια πιο σταθερή βάση κάτω από τα πόδια μας σε θέματα οικονομικά και πρακτικά. Μπορούμε λοιπόν να νιώσουμε ασφάλεια και δεν χρειάζεται τόσο πολύ πλέον η υπερβολική ενασχόληση με τα υλικά θέματα σε σημείο που να αγχωνόμαστε και να ανησυχούμε. Αυτόν τον μήνα όμως έχει σημασία για εμάς η εντύπωση που δίνουμε στους άλλους και γενικότερα η θέση μας και ο ρόλος μας στην κοινωνία.
 • Ιούλιος
  Κατάλληλος μήνας για διακοπές, ανάπαυση και ξεκούραση καθώς η κάρτα του μήνα μιλά για απομόνωση και ανάγκη ανασυγκρότησης μέσω απόσυρσης. Είναι ο κατάλληλος μήνας για να βάλουμε τάξη στο μυαλό μας, βρισκόμαστε εν αναμονή για καλύτερες προοπτικές και φροντίζουμε την υγεία μας.
 • Αύγουστος
  Ο μήνας φέρνει την μετάβαση από μια προβληματική κατάσταση και επεξεργαζόμαστε καινούργιες ιδέες και σχέδια που μπορούν να μας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στην ζωή μας.
 • Σεπτέμβριος
  Κυριαρχεί το πάθος, η αισιοδοξία και η χαρά για την ζωή. Επιχειρηματικά σχέδια, εγρήγορση και παιχνίδι στις σχέσεις, ζωτικότητα, αλλά και σε κάποιο βαθμό αδιάλλακτη στάση και χειριστικές ενέργειες που σκοπό έχουν την επιβεβαίωση μέσω της κυριαρχίας. 
 • Οκτώβριος
  Κινούμαστε πραγματιστικά (μετά την φωτιά που πήραμε τον προηγούμενο μήνα…) και τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την προσπάθεια και την αφιέρωση στον στόχο. Είναι μήνας που κινούμαστε με προσοχή, επεξεργασία, σκέψη αλλά και υπομονή, κάτι που σαφώς βοηθά σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, αλλά ίσως στερεί την φωτιά που θα θέλαμε να υπάρχει στην αισθηματική μας ζωή. Μήνας γονιμότητας.
 • Νοέμβριος
  Είναι δύσκολος μήνας και χρειάζεται προσοχή στις αυταπάτες που τρέφουμε και στην ανάγκη μας να ξαναζήσουμε κάτι από το παρελθόν, που τώρα όμως δεν μπορεί να υπάρξει σε πραγματική και σταθερή βάση. Υπάρχει αδυναμία λήψης αποφάσεων γιατί υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές, επικρατεί σύγχυση και υπερβολική εστίαση σε επιθυμίες που δεν είναι ζωτικές. Η ανάγκη για ψυχολογική απόδραση θα πρέπει να ελεγχθεί και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η επόμενη κάρτα που ακολουθεί είναι εντελώς αψυχολόγητη!
 • Δεκέμβριος
  Στο κλείσιμο του έτους πέφτει μια κάρτα από την μεγάλη Αρκάνα, πράγμα που σημαίνει ότι ο μήνας έχει καρμικές αποχρώσεις και δεν είναι εύκολο να κινηθούμε μέσα από την δική μας βούληση και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις, έτσι όπως ορίζονται από τα γεγονότα και την μοίρα. Είναι ένας μήνας που αν δεν έχουμε προσέξει τα θέματα που αναπτύσσονται στον προηγούμενο μήνα, τότε η ζωή μας θα πάρει μια κατεύθυνση που δεν είναι σε ισορροπία και μπορεί να ανατραπούν τα πάντα!
 
Κατευθύνσεις μέσα από την κάρτα έτους για τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Βασίλισσα Ξιφών

Μια χρονιά που θα σε βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθείς και να καλλιεργήσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου. Θα έχεις γρήγορες και άμεσες αντιδράσεις σε αυτό που συμβαίνει και μέσα από γρήγορη αντίληψη θα πάρεις καλές αποφάσεις. Απόφυγε τσακωμούς, ίντριγκες, μην σπέρνεις έριδες και μην είσαι ψυχρός και άκαμπτος φέτος.  Μια έξυπνη γυναίκα, αλλά υπολογίστρια, θα παίξει ρόλο στην ζωή σου φέτος.


ΤΑΥΡΟΣ
Ακόλουθος Πεντάκτινο

Μια χρονιά με ευκαιρίες που αξίζουν και μπορείς να έχεις υλικό κέρδος, αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά και αποφύγεις παραπλανητικές προτάσεις και προσφορές. Δεν είναι καλό φέτος να παραδοθείς υπερβολικά στις γήινες απολαύσεις και χρειάζεται να σκεφτείς και να δράσεις με γνώμονα την εξέλιξη και την άνοδο. Φέτος θα κάνεις γνωριμίες που θα είναι χρήσιμες και είναι μια χρονιά που ανεβαίνεις μέσα από μια προαγωγή ή κάτι αντίστοιχο.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Έξι Ράβδων

Δρόμος προς την νίκη και την φήμη, αναγνώριση, καλές ειδήσεις, λύσεις προβλημάτων, υπερβολική αυτοπεποίθηση που πρέπει να προσέξεις…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Άσσος Κυπέλλων

Τύχη και αγάπη! Μια μεγάλη συναισθηματική ευκαιρία υπάρχει για εσένα φέτος και θα καταφέρεις να νιώσεις αγάπη, εσωτερική γαλήνη και βαθύτερη ευτυχία, καθώς υλοποιείς τα όνειρά σου.


ΛΕΩΝ
Εννέα Κυπέλλων

Η χρονιά θα έχει πολλές ευκαιρίες για να γιορτάσεις και να χαρείς και θα μπορέσεις να επωφεληθείς των καλών στιγμών της ζωής. Φρόντισε να αποφύγεις εθιστικές καταστάσεις και συνθήκες και μην προσπαθείς να δείξεις μια καλή βιτρίνα, αν εσύ δεν είσαι καλά..


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βασιλιάς Κυπέλλων

Δημιουργικά συναισθήματα, ρομαντισμός και επαφή με το υποσυνείδητο. Ένας άνδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου φέτος. Φρόντισε να μην είσαι παθητικός και να αναλαμβάνεις δράση εκεί που πρέπει.


ΖΥΓΟΣ
Οκτώ Πεντάκτινο

Μαθαίνεις καινούργια πράγματα φέτος και δραστηριοποιείσαι, κάτι που σε εξελίσσει και σε οδηγεί στον δρόμο προς την τελειοποίηση των γνώσεων και των ικανοτήτων σου και άρα μεγαλώνει η αγοραστική σου αξία.  Χρονιά με καινούργιες αρχές και νέες δραστηριότητες, απόφυγε την υπερκόπωση μέσα από υπερβολική εργασία και κόπο, γιατί έτσι θα χάσεις το ενδιαφέρον σου και αυτό δεν θα είναι στα θετικά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύο Πεντάκτινο

Φέτος καταλαβαίνεις ότι είναι σημαντική η ανάγκη για διασκέδαση και χαρά, ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς πολύ για όλα και ότι χρειάζεται να χαλαρώσεις και να είσαι πιο αυθόρμητος. Είναι μια χρονιά που θα κινηθείς με ευελιξία και προσαρμοστικότητα, ακολουθώντας τις παρορμήσεις σου, αλλά καλό είναι να μην αμελήσεις σημαντικά πράγματα και να είσαι υπεύθυνος.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Δύο Κυπέλλων

Μια καλή χρονιά για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, υπάρχει αγάπη, πάθος και κυρίως ειλικρίνεια και η χρονιά υπόσχεται καλές ενώσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές. Μην κρύψεις την αλήθεια για το πώς αισθάνεσαι (θετικά ή αρνητικά) και μια υπέροχη διαδικασία αρχίζει φέτος στην ζωή σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έξι Κυπέλλων

Οι μνήμες του παρελθόντος είναι ζωντανές ακόμη, αλλά αυτό δεν σε εμποδίζει από τα να ζήσεις και να λειτουργήσεις στην πραγματικότητα και το παρόν. Είναι μια χρονιά που θα μπορέσεις να απολαύσεις τα απλά και όμορφα πράγματα της ζωής, με αθωότητα, χαρά και ευτυχία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακόλουθος Κυπέλλων

Φέτος υπάρχουν ευκαιρίες συναισθηματικής φύσης και θα είσαι πολύ δημιουργικός και με ανεπτυγμένη την φαντασία σου και την διαίσθησή σου. Βιώνεις θετικά συναισθήματα και μπορείς να έχεις ηρεμία και γαλήνη, αρκεί να μην κάνεις αβάσιμα όνειρα και να μην ενδώσεις σε παραπλανητικές προτάσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Ακόλουθος Ξιφών

Η χρονιά δίνει πολλές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσουν πράγματα και καταστάσεις τόσο στην πραγματικότητα και στην ζωή σου, όσο και μέσα στο μυαλό σου. Θα χρειαστεί να ασκήσεις την δύναμη της λογικής περισσότερο φέτος, να αποφύγεις άστοχες και μπερδεμένες συζητήσεις ή υποθέσεις και να ασχοληθείς με τα προβλήματα που υπάρχουν, χωρίς να τα κρύβεις κάτω από το χαλάκι. Έτσι στο τέλος θα έχεις τονώσει κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σου.Newsletter