astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, ριζικές αλλαγές αναμένονται στον τομέα της οικογένειας. Επιπλέον, αναμένεται να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου αναφορικά με το παρελθόν σου και τη γενέτειρά σου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μετακομίσεις. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 φέρνει στο προσκήνιο την πανίσχυρη σεξουαλικότητά σου, τις μεταφυσικές ανησυχίες σου καθώς και την ανάγκη σου να ενδοσκοπήσεις και να αποκρυπτογραφήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Επιπρόσθετα, ευνοείται η εξέλιξη ζητημάτων που σχετίζονται με κληρονομιές, δάνεια και τράπεζες.

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 5ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι είναι πιθανό να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάποιο χόμπι σου, πράγμα που αρχικά θα θυμίζει την εκπλήρωση ενός υπέροχου ονείρου. Στη συνέχεια, όμως, θα σε γεμίσει με στρες, διότι πρακτικά θα σημαίνει αυξημένες ευθύνες και αυξημένες υποχρεώσεις. Ο δε Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις μοναδικές, ενδιαφέρουσες και μοντέρνες, ενώ ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό ζητάει από εσένα να αλλάξεις την καθημερινότητά σου βασιζόμενος στην διαίσθησή σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό). Οι 2 πρώτες εκλείψεις και η τελευταία θα έλεγε κανείς ότι είναι ουδέτερες για το ζώδιό σου. Περισσότερο σε επηρεάζει η 3η έκλειψη, η οποία λαμβάνει χώρα τον Σεπτέμβρη και είναι Σεληνιακή, επηρεάζει τον άξονα 5ου-11ου του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Ως εκ τούτου, πιθανώς θα νιώσεις κάπως τεταμένη την ατμόσφαιρα και στα ερωτικά και στις φιλίες σου. Το ζητούμενο είναι η εξισορρόπηση. Μην πέφτεις με τα μούτρα στον έναν ή στον άλλον τομέα και μην παραμελείς ούτε τους μεν (εραστές/ερωμένες) ούτε τους δε (φίλους). Αν βρεις την πολυπόθητη «χρυσή τομή», θα απολαύσεις και τους 2 προαναφερθέντες τομείς και θα εξελιχθείς και πνευματικά ο ίδιος. Τέλος, μη βιαστείς να κρίνεις τα παιδιά. Άκου τα και δείξε ενσυναίσθηση στα θέματα που τα απασχολούν.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ

Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα προαναφερθέντα διαστήματα θα κληθείς να αλλάξεις εντελώς ξαφνικά τις απόψεις σου γύρω από το σημαντικό θέμα της συντροφικότητας. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 θα σου φέρει σκέψεις και ανησυχία σε σχέση με την υγεία σου ή τη φυσική σου κατάσταση. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα σου δημιουργήσει άγχος σε σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σου.

Το διάστημα 2/9-12/10  ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να νιώσεις πως ό,τι κι αν πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου από τους άλλους. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς και στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 αυξάνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου σε σχέση με παιδιά.
Το διάστημα 5/8-15/8 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Οπότε, προβλέπεται να υπάρξει ασυνεννοησία όταν θα συζητάς με φιλικά σου πρόσωπα. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον Λέοντα και στον 10ο ηλιακό σου οίκο κατά το διάστημα 15/8-29/8, δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας.

Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου, οι οποίες μάλιστα μπορεί να πηγάζουν από το μακρινό παρελθόν σου.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη το χάος που επικρατεί στην οικονομική σου ζωή. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μη διστάζεις να τα βάζεις με τους έχοντες εξουσία όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Διαφορετικά, δεν θα είσαι αυτόνομος. Απεναντίας, θα είσαι μονάχα ένα εκτελεστικό όργανο που εξυπηρετεί άθελά του ή εν αγνοία του τα συμφέροντα των ισχυρών!!!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 26/5, με τον Δία να διελαύνει από τον Ταύρο και τον 7ο ηλιακό σου οίκο, η συντροφική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Γενικά, σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα, είτε για «εξυγίανση» της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου είτε για εύρεση ενός νέου, αξιόλογου συντρόφου. Κατά τη διάρκεια της εν λόγω διέλευσης, παρατηρούνται και χωρισμοί για αρκετούς Σκορπιούς, οι οποίοι όμως αποδεικνύονται τελικά σωτήριοι για εκείνους. Από τις 26/5 κι ύστερα, με το πέρασμα του Δία στους Διδύμους και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, η σεξουαλικότητά σου εντείνεται. Για την ακρίβεια, η σεξουαλική σου όρεξη γίνεται ακόρεστη. Κατά τη διάρκεια του διαστήματος 23/9-17/10, οι κατακτήσεις σου εκτοξεύονται στα ύψη και σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 26/5 ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου υπόσχεται εύνοια και αρκετές ευκαιρίες στον τομέα των συνεργασιών. Γύρω στις 8/4 σε προσμένει μια σημαντική αλλαγή η οποία θα αφορά στα εργασιακά σου ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να αλλάξεις δουλειά ή πόστο εντός της τωρινής σου εργασίας. Το διάστημα 30/4-9/6, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) θα διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται κάποιοι συνάδελφοί σου να τηρήσουν ανταγωνιστική και εχθρική στάση απέναντί σου, πιθανώς λόγω ζήλειας. Τέλος, το διάστημα 17/10-11/11, δεν αποκλείεται, με τη μεσολάβηση κάποιας γυναίκας, να σου γίνει μισθολογική αύξηση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.