astropedia.gr

η Σελήνη στον Thula - Ζυγό


Σύμβολο: Ισορροπία 
Πλανήτης: Αφροδίτη
Φύλο:
Θηλυκό 
 
Στοιχείο:
Αέρας

Προστασία:
Γάτα 
 
Λέξη κλειδί:
Αλήθεια

Υγεία:
Αυξομειώσεις στο βάρος


Το κύριο χαρακτηριστικό των ατόμων που έχουν γεννηθεί με τη Σελήνη τους στον αστερισμό αυτό είναι το ότι ζυγίζουν το καθετί και πάντα προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπίες. Είναι άτομα ελαφρώς αποστασιοποιημένα και ευγενικά. Θα κάνουν πολύ λίγα παιδιά και θα φροντίσουν να συσσωρεύσουν πολλές γνώσεις. Τα κέρδη τους θα έρθουν μέσα από τον γάμο τους. Ισχυρή σεξουαλική ορμή και προβλήματα με τα νεφρά και το συκώτι. 

Για τα άτομα αυτά οι κακές περίοδοι είναι αυτές της Σελήνης, του Δία, του Ήλιου και του Κέτου.


Είναι άνθρωποι που έχουν και δείχνουν σεβασμό στους σπουδασμένους ανθρώπους και σε όσους ανήκουν σε ανώτερες βαθμίδες. Έχουν μακριά και σηκωμένη μύτη, λεπτά, παραμορφωμένα άκρα, είναι φιλάσθενοι, απορρίπτονται από τους συγγενείς ή αντιμετωπίζουν προβλήματα μαζί τους, είναι ευφυείς όμως, με αρχές, πλούσιοι, μεθοδικοί, κάνουν εξυπηρετήσεις και έτσι υποχρεώνουν τους άλλους, τρέφουν αγάπη για τις τέχνες, είναι διορατικοί, ιδεαλιστές, έξυπνοι, μεταβλητοί, φιλικοί, έχουν απώλειες μέσω των γυναικών αλλά τις αγαπούν και ελκύονται από αυτές και είναι φιλόδοξοι με σχέδια, όνειρα και στόχους.

Τα άτομα με Σελήνη στον Ζυγό δε θέλουν να είναι συναισθηματικά σε κίνδυνο και σε δύσκολη θέση μέσα από τις αμφιβολίες τους. Προτιμούν να βγουν από μια σχέση εάν ο σύντροφός τους δεν είναι εξίσου πρόθυμος ή ενθουσιώδης. Κατά κανόνα όμως, είναι απρόθυμοι να ζουν μόνοι. Εάν δεν είναι παντρεμένοι θα είναι σίγουρα σε σχέση με ένα αξιαγάπητο και εμφανισιακά όμορφο άτομο. Οι άνθρωποι με Σελήνη στον Ζυγό για  να αναζητήσουν μια μακροπρόθεσμη συναισθηματική σχέση με κάποιον θα πρέπει να αισθάνονται μια πνευματική συνάφεια καθώς και φυσική έλξη. Αυτό που πιο συχνά λειτουργεί σε αυτούς είναι το άμεσο αποτέλεσμα της τόνωσης και της ενθάρρυνσης που λαμβάνουν από τους άλλους ανθρώπους για τα επιτεύγματά τους.

Είναι αφιερωμένοι στο να αποκτήσουν με τον δικό τους τρόπο αυτό που θέλουν και θέτουν ως σημαντική προτεραιότητα την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων. Εξαιρετικοί στον σχεδιασμό και στην προετοιμασία των έργων, δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες, κινούνται πάντα με στρατηγική αλλά ενώ είναι πολύ καλοί στην επίλυση των προβλημάτων στην επιχείρηση ή στο επάγγελμά τους, μπορούν να είναι αδύναμοι, μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση καταστάσεων σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει ισχυρή προσήλωση στο σπίτι και την οικογένεια αν και μπορεί να μην είναι πάντα προφανές αυτό από τον τρόπο ζωής τους.

Οι γυναίκες έχουν την τάση να ενδιαφέρονται περισσότερο για οικονομικά θέματα, κοινωνικές δραστηριότητες και πνευματικά επιτεύγματα, παρά για την ανατροφή των παιδιών ή τη φροντίδα και τις δουλειές του σπιτιού.

Οι άνδρες έχουν περισσότερο το ενδιαφέρον για το σπίτι σε σχέση με τις γυναίκες που μπορεί να παρουσιάσει ως ένα ενδιαφέρον για το μαγείρεμα, τα έπιπλα ή την κηπουρική. Υποσυνείδητα έχουν αρκετά θηλυκά στοιχεία και αν η σύντροφός τους αδυνατεί να τους κρατήσει ζωντανό το διανοητικό τους ενδιαφέρον έχουν την τάση να κοιτάξουν αλλού.

Δείτε τα υπόλοιπα ζώδια

Mesha: Κριός | Vrishabha: Ταύρος | Mithuna: Δίδυμος |  Kataka: Καρκίνος | Simha: Λέων | Kanya: Παρθένος

Thula: Ζυγός | Vrischika: Σκορπιός | Dhanur: Τοξότης | Makara: Αιγόκερως | Kumdha: Υδροχόος | Meena: Ιχθύες