astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, αναμένεται να αλλάξει σημαντικά ο τρόπος σκέψης σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αναθεωρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς. Ο κυβερνήτης σου Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 σου χαρίζει ικανοποίηση η οποία προέρχεται από τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για σύναψη νέων, εποικοδομητικών συνεργασιών.

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 4ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία σου, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν απογοητεύσεις ή/και δοκιμασίες. Ο δε Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο ενδιαφέρουσα ενώ ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό ζητάει από εσένα να διασκεδάσεις και να εκφράσεις τα ταλέντα σου στο ευρύ κοινό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ
Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό).

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του παρορμητικού σταυρού, γύρω στις 18-20 μοίρες του παρορμητικού σταυρού ή γύρω στις 9-11 μοίρες του παρορμητικού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού ή γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

Οι 2 πρώτες εκλείψεις και η τελευταία έκλειψη επηρεάζουν θετικά το ζώδιό σου (χάρη στις θετικές όψεις που σχηματίζουν με τον Ήλιο σου). Ως εκ τούτου, θα πρέπει να έχεις τις κεραίες σου σε ετοιμότητα στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10, καθώς αναμένονται σημαντικές θετικές αλλαγές στη ζωή σου. Γενικότερα, προσπάθησε να εξισορροπήσεις τον τομέα των ερωτικών σχέσεων με τον τομέα της φιλίας. Αν το καταφέρεις αυτό, τότε μόνο θα εκφράσεις τον ανώτερο εαυτό σου και στους 2 προαναφερθέντες τομείς (και θα «εισπράξεις» αντίστοιχες συμπεριφορές ως ανταπόδοση καλού κάρμα). Είναι ωραίο να είναι ξεκάθαροι και διακριτοί οι ρόλοι στη ζωή, ωστόσο, τα πράγματα καμιά φορά δεν είναι μόνον άσπρο ή μαύρο. Για παράδειγμα, δεν είναι κακό να επικοινωνείς εις βάθος ως φίλος με τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου ούτε να φλερτάρεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο (αν είσαι βέβαιος ότι δεν τίθεται σε κίνδυνο η μεταξύ σας φιλία).

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα προαναφερθέντα διαστήματα θα κληθείς να αλλάξεις εντελώς ξαφνικά τις απόψεις σου γύρω από πολυάριθμα θέματα της καθημερινότητάς σου και, δη, γύρω από τα εργασιακά σου ζητήματα. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 θα σου φέρει οίστρο και εμπνεύσεις αλλά παρ’ όλα αυτά θα νιώσεις ότι δυσκολεύεσαι να εκφράσεις προς τα έξω τα ταλέντα σου. Η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα σου δημιουργήσει εμμονές και θα σε κάνει υπερβολικά καχύποπτο. Δεν αποκλείεται να πλάθεις στο ίδιο σου το μυαλό σενάρια συνομωσίας εις βάρος σου. Πρόσεξε γιατί τα περισσότερα από τα προαναφερθέντα σενάρια δεν θα έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το διάστημα 2/9-12/10  ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι απειλούνται τα κεκτημένα σου από έναν εχθρό που έρχεται από το παρελθόν για να ταράξει τα ήρεμα μέχρι πρότινος ύδατά σου. Μήπως αυτός ο εχθρός είναι το ίδιο σου το μυαλό; Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς και στον 4ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 θα σε αναγκάσει να σηκώσεις οικογενειακά βάρη στις πλάτες σου.

Το διάστημα 5/8-15/8 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Οπότε, προβλέπεται να υπάρξει ασυνεννοησία όταν θα συζητάς με τους εργοδότες σου. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον Λέοντα και στον 9ο ηλιακό σου οίκο κατά το διάστημα 15/8-29/8, δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η επιθυμία να συγγράψεις ή να εκδώσεις κάτι δικό σου.

Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο κυβερνήτης σου Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σου από τις 26/11 έως τις 15/12 σε κάνει να αισθάνεσαι μόνος λόγω του ότι οι άλλοι δυσκολεύονται να σε καταλάβουν. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να είσαι πιο διεκδικητικός και πιο αποφασιστικός σε θέματα σπουδών, παρακολούθησης σεμιναρίων και γενικότερης διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γύρω στις 8/4 μπορεί να βιώσεις μια ισχυρή απογοήτευση στα ερωτικά σου ζητήματα, η οποία όμως κατά έναν περίεργο τρόπο μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα, συναρπαστική και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Από τις 26/5 κι ύστερα, με τον κυβερνήτη σου (Δία) να διελαύνει από το ζώδιο των Διδύμων και τον 7ο ηλιακό σου οίκο, αναμένονται πολλές ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να βρεις έναν αξιόλογο σύντροφο και να δεσμευτείς. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα σου δοθεί η δυνατότητα να φέρεις αέρα ανανέωσης στη σχέση σου ή να χωρίσεις για να γλιτώσεις από έναν ακατάλληλο και ανεπαρκή σύντροφο. Το διάστημα 17/10-11/11, με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιό σου, η συντροφικότητα μοιάζει να είναι το νούμερο 1 ζητούμενό σου. Την ίδια στιγμή, ο προσωπικός μαγνητισμός σου εκτοξεύεται στα ύψη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Ουρανός κινείται στον Ταύρο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να χρησιμοποιήσεις έξυπνες, πρωτότυπες μεθόδους και τακτικές προκειμένου να αυξήσεις την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σου. Αυτό εντυπωσιάζει τόσο τους συναδέλφους όσο και τους εργοδότες σου. Στις 24/2 η Πανσέληνος στην Παρθένο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί προσωρινά μια σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σου και τον ευρύτερο επαγγελματικό προσανατολισμό σου. Ο δε κυβερνήτης σου Δίας στον 6ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 26/5 συνεχίζει να βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την εργασιακή σου καθημερινότητα και να σου προσφέρει ευκαιρίες για εύρεση νέας εργασίας ή για ανέλιξη εντός της τωρινής σου δουλειάς. Σε αυτό συνηγορεί και η Νέα Σελήνη της 8/5.  Τέλος, από τις 26/5 κι ύστερα, το πέρασμα του Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σου φέρει νέες ενδιαφέρουσες και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.