astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, ριζικές αλλαγές αναμένονται σε όλους τους τομείς, ακόμη και στην εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορεί να αλλάξεις κόμμωση, ντύσιμο, στυλ, καθώς θα αισθανθείς έντονα την ανάγκη να «μεταμορφωθείς» τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου.

Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 2ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι θα μπεις στη διαδικασία της προσωπικής σου αυτοαξιολόγησης αλλά θα αποδειχθείς ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτό σου, γεγονός το οποίο στιγμιαία θα σε απογοητεύσει και θα σε αποθαρρύνει. Ο δε Ουρανός (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Ταύρο σου δίνει τη δυνατότητα να μετακομίσεις σε ένα πιο μοντέρνο σπίτι αν το επιθυμείς. Με τον Άρη στον Κριό από τις 30/4/2024 έως τις 9/6/2024, καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός όταν οδηγείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό). Οι 2 πρώτες εκλείψεις και η τελευταία θα έλεγε κανείς ότι είναι ευνοϊκές για το ζώδιό σου χάρη στις θετικές όψεις που σχηματίζουν προς τον Ήλιο σου. Ειδικότερα, σε αφυπνίζουν πνευματικά, καθώς φέρνουν δυναμικά στο προσκήνιο τη δίψα σου για μετακινήσεις, ταξίδια, διάβασμα, συλλογή πληροφοριών και απόκτηση γνώσης. Αναμφίβολα, σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για πνευματική επέκταση, όμως θα πρέπει να περιορίσεις τον διανοητικό ελιτισμό σου και να παραμείνεις απλός και προσιτός. Επιπλέον, θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι τη γνώση μας οφείλουμε να τη μοιραζόμαστε και να τη μεταδίδουμε, διαφορετικά χάνει την αξία της.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

Η 3η έκλειψη (η οποία λαμβάνει χώρα τον Σεπτέμβρη και είναι Σεληνιακή), θαρρώ πως είναι ουδέτερη για εσένα. Δεδομένου ότι πραγματοποιείται στον άξονα 2ου-8ου του ηλιακού ωροσκοπίου σου, φέρνει προβληματισμούς και σκέψεις σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα, πιθανώς και σε σχέση με το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ένα παρελθοντικό θέμα που αφορά σε κάποιο ακίνητο επανέρχεται στο προσκήνιο ξαφνικά. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια.

Με τον Ερμή να κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Κριό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις σου γίνονται εξαιρετικά δύσκολες. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιό σου από τις 2/5 έως τις 2/9 θα σε κάνει να αισθανθείς ότι πρέπει να μεταμορφωθείς εσωτερικά αλλά το παρελθόν σου δεν στο επιτρέπει διότι σε κρατάει δέσμιο σε διάφορες καταστάσεις. Το διάστημα 2/9-12/10 ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, τα όνειρά σου θα είναι προφητικά και ταυτόχρονα τρομακτικά. Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς και στον 2ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 θα σου δημιουργήσει τεράστια ανασφάλεια σε σχέση με τα οικονομικά σου ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να αξιολογήσεις τον εαυτό σου πέραν του δέοντος αυστηρά και με γνώμονα διάφορα παρελθοντικά σου λάθη.

 Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο κατά το διάστημα 15/8-29/8, δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η επιθυμία να ανακαλύψεις ποια είναι τελικά τα ζητούμενά σου από τις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείς με παρελθοντικούς ερωτικούς παρτενέρ αν το επιθυμείς.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 φέρνει στιγμιαία λεκτικές αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 7ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να διαφωνείς με το ταίρι σου και με τους συνεργάτες όταν αισθάνεσαι την ανάγκη να το κάνεις. Διαφορετικά, η απώθηση θα οδηγήσει σε μακροχρόνια διαιώνιση των διαφόρων προβλημάτων!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το διάστημα 16/2-11/3 η Αφροδίτη διελαύνει από το ζώδιό σου! Ως εκ τούτου, η γοητεία και ο μαγνητισμός σου εκτοξεύονται στα ύψη. Από τις 26/5 κι ύστερα, με τον Δία να διελαύνει από το ζώδιο των Διδύμων και τον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η επιθυμία να βιώσεις ξανά τον ερωτικό ενθουσιασμό των εφηβικών σου χρόνων. Οι ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες αναμένεται να είναι πάρα πολλές. Το διάστημα 11/7-5/8, όμως, η ανάγκη σου για αρμονία και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα, το στοιχείο της συντροφικότητας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα τονισμένο και να κυριαρχεί στη ζωή σου, αποτελώντας μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητές σου. Τέλος, από τις 7/12 μέχρι τα τέλη του έτους, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου, λόγω της επανεμφάνισης κάποιου πρώην συντρόφου σου στη ζωή σου. Σκέψου τι θέλεις, ζύγισε τα πράγματα και τις καταστάσεις και διώξε οριστικά από τη ζωή σου ό,τι έχει τελειώσει για εσένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γύρω στις 24/4 πιθανώς θα αισθανθείς στιγμιαία ότι οι εργοδότες σου δεν κατανοούν τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου, γεγονός το οποίο θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και ανασφάλεια. Το διάστημα 17/6-11/7 η Αφροδίτη θα διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αναμένονται ευχάριστες και εποικοδομητικές στιγμές εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Συν τοις άλλοις, μία γυναίκα συνάδελφος θα σε υποστηρίξει και θα σε βοηθήσει με τον τρόπο της. Γενικά, με Κρόνο και Ποσειδώνα στους Ιχθύς και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, οι απολαβές σου δεν προβλέπεται να είναι οι επιθυμητές. Τέλος, γύρω στις 1/11 μπορεί να κάνεις ένα νέο και πολλά υποσχόμενο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.