astropedia.gr

Αστρολογικές προβλέψεις - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης διελαύνει από το ζώδιο του Κριού και τον 3ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα άνευ σημασίας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου. Την ίδια στιγμή δεν αποκλείονται αντιπαραθέσεις με αδέλφια (αν υπάρχουν) ή λοιπούς συγγενείς. Στις 5/8 ο Ερμής εισέρχεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο και σου δημιουργεί την επιθυμία να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Στις 7/8 το πέρασμα της Αφροδίτης στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά, διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού από τις 15/8 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια εντελώς ξαφνικά ένα ζήτημα του παρελθόντος το οποίο σχετίζεται με κάποιο ακίνητο. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 10ημέρου του μήνα, με τον Ήλιο και τον Ερμή στην Παρθένο, σου δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθείς ενεργά με τον εσώτερο εαυτό σου, να προβείς σε αυτοανάλυση και να ανακαλύψεις τα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς σου καθώς και τις βαθύτερες ανάγκες σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 
 
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 
Στις 3/8 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θέτει προσωρινά σε κίνδυνο την ψυχική ή ακόμη και τη σωματική σου υγεία. Έτσι, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και δείξε την απαραίτητη προσοχή προκειμένου να αποφύγεις τυχόν γρίπες ή κρυολογήματα. Στις 19/8 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και να πραγματοποιήσεις νέα ξεκινήματα στην κοινωνική σου ζωή. Τα εν λόγω ξεκινήματα αναμφίβολα θα σε ανανεώσουν! Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενής πορείας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Νότιο Δεσμό στον Τοξότη και στον 11ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα πιθανώς θα κληθείς να δουλέψεις στο πλαίσιο μιας ομάδας, πράγμα που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι τοποθετείται στο περιθώριο η προσωπική σου δημιουργικότητα. Γύρω στις 3/8 μπορεί να έρθεις σε μια απροσδόκητη αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη σου. Ευτυχώς, στις 5/8 το πέρασμα του Ερμή στον Λέοντα και στον 7ο ηλιακό σου οίκο φέρνει στο προσκήνιο τη διπλωματία σου και σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις οριστικά την προαναφερθείσα παρεξήγηση. Στις 7/8 η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος και φανερώνει ευχάριστες στιγμές και εποικοδομητική συνεργασία με τους συναδέλφους σου. Γύρω στις 19/8 υπάρχει πιθανότητα να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη πρόταση για συνεργασία, την οποία θα άξιζε τον κόπο να αποδεχθείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 7/8 διασκεδάζεις και περνάς όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου… Δες περισσότερα


AstraCard 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.