astropedia.gr

Ζώδια και προηγούμενες ζωές

Ζώδια και προηγούμενες ζωές
Το ζώδιο σας αλλά κυρίως τα ζώδια στα οποία έχετε τον βόρειο και τον νότιο δεσμό της Σελήνης δείχνουν κάποια στοιχεία από τις προηγούμενες σας ζωές. Το θέμα βέβαια είναι ανεξάντλητο αλλά μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση διαβάζοντας παρακάτω.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα  

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS με τη λέξη Α1 στο 6699ΚΡΙΟΙ

Στην προηγούμενη ζωή σαν Κριός σίγουρα ήσουν κάτι που αντιπροσώπευε τον θεό Άρη. Πολεμιστής / Πολεμίστρια. Έζησες στην εποχή του Ηρακλή και αντιμετώπιζες τρομερούς Άθλους. Ήσουν μια προσωπικότητα Αρχηγική και πραγματικά δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου.  Ήσουν οπλαρχηγός όπως π.χ. Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Ήσουν  διάσημος κορυφαίος  καλλιτέχνης όπως ο Λεονάρντο Νταβίντσι.  Θα μπορούσες να ήσουν και ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Αν έχεις βόρειο δεσμό στον Κριό τότε είναι στη φύση σου να είσαι ανώτερος και να εξελίσσεσαι. Αν έχεις νότιο δεσμό στον Κριό τότε σημαίνει πως πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους γατί είχες φερθεί πολύ σκληρά στο παρελθόν.

 
ΤΑΥΡΟΙ
Στην προηγούμενη ζωή σαν Ταύρος  ήσουν  πλάσμα που  αντιπροσώπευε την θεά Αφροδίτη. Ομορφιά και ηρεμία. Ασχολιόσουν και με το τραγούδι . Ήσουν ειρηνοποιός, τραγουδιστής. Έζησες σε χώρες με δυνατή βλάστηση. Σίγουρα την εποχή των δεινοσαύρων γιατί είσαι μια από τις πιο παλιές ψυχές στον πλανήτη. Αν έχεις τον βόρειο δεσμό στον Ταύρο τότε έλκεις άτομα και πράγματα που θέλουν  να κατακτηθούν και να εξαρτώνται από σένα. Αν έχεις νότιο δεσμό  στον Ταύρο τότε στο παρελθόν έχεις δώσει τεράστια σημασία στην ύλη γενικά και γι’ αυτό το λόγο τώρα θα πρέπει γενικά να απαλλαγείς από την κτητική και υλιστική σου συμπεριφορά.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στην προηγούμενη ζωή σαν Δίδυμος ήσουν πλάσμα που το κυβερνούσε ο αέρας. Σαφέστατα η εξυπνάδα σου και η  εξαιρετική αντίληψη σου σε έκανε στην προηγούμενη ζωή να ζεις ως  ένας πανέξυπνος έμπορος στην εποχή του Μεσαίωνα και έζησες ανάμεσα στις πιο αριστοκρατικές οικογένειες και ως διπλωμάτης. Αν έχεις βόρειο δεσμό στον Δίδυμο τότε θα πρέπει να αυξήσεις την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα σου. Αν  έχεις το νότιο δεσμό στον Δίδυμο τότε ήσουν πολύ επιπόλαιος και δεν είχες καμιά διάθεση για σταθερότητα. Θα πρέπει γενικά να συγκεντρώνεσαι στο να σταθεροποιείς την ζωή σου και να μην πηδάς από την μια εμπειρία στην άλλη. Πρέπει να μάθεις να ενώνεις τις τελίτσες για να δεις όλη την εικόνα.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
 
Στην προηγούμενη ζωή σου, ως Καρκίνος έζησες φοβερές οικογενειακές συγκινήσεις, σε βαθμό υπερβολικό. Σίγουρα έζησες στην όμορφη και εκλεπτυσμένη Σκωτία ως αρχαιολόγος η τραπεζίτης. Ίσως και επιχειρηματίας όπως ο Ωνάσης η ο Νιάρχος. Ήσουν ένας πολύ καλός οικογενειάρχης και πραγματικά πάλευες για τα κεκτημένα σου. Αν έχεις βόρειο δεσμό στον Καρκίνο θα πρέπει να αναπτύξεις την μητρική, οικογενειακή φύση σου, για να ολοκληρωθείς . Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων και να επικεντρωθείς στην δημιουργία ενός ζεστού σπιτικού. Αν έχεις τον νότιο δεσμό στον Καρκίνο τότε υπήρξες πάρα πολύ εγωιστής/στρια και πολύ πλεονέκτης/τρα. Θα πρέπει να νικήσεις τον εγωισμό σου και να ασχοληθείς καθαρά με τις ανάγκες των άλλων. Χρειάζεται να προσπαθήσεις να συγκεράσεις την επαγγελματική με την οικογενειακή σου ζωή.


ΛΕΟΝΤΕΣ
Στην προηγουμένη ζωή σου ως Λέοντας έζησες στην εποχή των μεγάλων Βασιλιάδων. Ήσουν ο Ναπολέων Βοναπάρτης ή κάποιος μεγάλος Βασιλιάς την εποχή εκείνη. Ήσουν πάντα το επίκεντρο. Είχες ηγετικές ικανότητες και θα μπορούσες να ήσουν ένας μεγάλος και τρανός Αξιωματούχος. Είχες πολλά παιδιά. Αν έχεις τον βόρειο δεσμό στον Λέοντα τότε θα πρέπει να γίνεις αυτόνομος/η και να χαρακτηρίζεσαι από αρχοντιά και υπερηφάνεια  θα πρέπει να  δουλέψεις  το κομμάτι του αυτοσεβασμού και να το καλλιεργήσεις. Αν έχεις νότιο δεσμό στον Λέοντα τότε στην προηγουμένη ζωή καταχράστηκες την δύναμη σου και λειτουργούσες καθαρά εγωιστικά. Θα πρέπει να επικεντρωθείς  στο καλό των άλλων σε αυτή τη ζωή και να τους βοηθήσεις με τη δύναμή σου να εξελιχθούν και να προοδεύσουν.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΙ  

Στην προηγούμενη ζωή σου ως Παρθένος έζησες ως βοτανολόγος Κέλτης και  ήσουν άτομο της παραγωγής και της γονιμότητας. Μπορεί να ήσουν και νοσοκόμα  σε δύσκολες εποχές πολέμου...ή μια μάγισσα που έφτιαχνε βοτάνια στον Μεσαίωνα για να θεραπεύσεις αρρώστιες. Αν έχεις βόρειο δεσμό στην Παρθένο  τότε θα πρέπει να καλλιεργήσεις την Μητέρα Τερέζα μέσα σου και να βγάλεις ειλικρινά την αγνότητα και την Αγάπη. Αν έχεις νότιο δεσμό στην Παρθένο θα πρέπει να πάψεις να ασχολείσαι με τους πάντες και να τους κριτικάρεις με σκληρό τρόπο. Στο παρελθόν το έκανες αλλά αυτός ήταν ο λόγος της καταστροφής σου.

 
ΖΥΓΟΙ  
Στην προηγούμενη ζωή  σου ως Ζυγός σίγουρα ήσουν άτομο πολύ ισορροπημένο. Έζησες σε εποχές ως δικαστής, ως άνθρωπος που ρύθμιζε τις ισορροπίες γενικά, και ως άνθρωπος του νόμου. Έζησες την εποχή του Όσκαρ Ουάιλντ. Αν έχεις  βόρειο δεσμό στον Ζυγό θα πρέπει για να ευνοηθείς και να νιώσεις ολοκλήρωση να κινηθείς από τον εαυτό σου προς τον άλλον από τα ατομικά επίπεδα στα ψυχικά .  Επικεντρώσου στην αγάπη σου για τους άλλους κα λιγότερο για τον εαυτό σου. Αν έχεις νότιο δεσμό στον Ζυγό τότε σημαίνει ότι λειτουργούσες άβουλα χωρίς στόχους . Θα πρέπει να μάθεις να παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις σωστές η λάθος. Έτσι μόνο θα  ωριμάσεις, μέσα  από την έκφραση του εαυτού σου δηλαδή και μόνο έτσι θα έρθει η ηρεμία.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Στην προηγούμενη ζωή σου σαν Σκορπιός έζησες στην αρχαία Αίγυπτο ήσουν μάλλον ο θεός Ανούμπις που κράταγε τα κλειδιά του κάτω κόσμου. Δούλευες στο σκοτάδι. Ήσουν μεγάλη προσωπικότητα και η αντίληψη σου είναι ισχυρή και βαθιά. Κατά βάθος ήσουν πολύ ευαίσθητη προσωπικότητα αλλά φοβόσουν να πληγωθείς και να πονέσεις. Αυτά τα στοιχεία είναι στοιχεία που έρχονται από ισχυρές συναισθηματικές καταστάσεις που εσύ φοβάσαι να ζήσεις. Θα πρέπει να μάθεις να μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου. Αν έχεις βόρειο δεσμό στον Σκορπιό τότε θα βιώσεις την πνευματική σου ολοκλήρωση, όταν αντί για τα προσωπικά σου οφέλη ενδιαφερθείς για το καλό των άλλων. Θα γαληνέψεις μέσα σου μόνο όταν αφήσεις την θεία Θέληση να εκδηλωθεί αφού πρώτιστα ξεκολλήσεις από την δική σου. Αν έχεις Νότιο δεσμό στον Σκορπιό θα πρέπει να σταματήσεις να αγανακτείς και να μην διψάς για να επιβάλλεσαι . Θα πρέπει να μεταλλάξεις τη λαγνεία και την απληστία σε αγάπη και προσφορά. 

 
ΤΟΞΟΤΕΣ

Στην προηγουμένη ζωή σου σαν Τοξότης έζησες σε εποχές που ανακαλύφθηκαν τα μέσα μεταφοράς.  Σίγουρα ήσουν ο Ίκαρος στην αρχαία μυθολογία. Υστέρα έζησες ως πιλότος . Ήσουν ζογκλέρ έκανες επικίνδυνα ακροβατικά και διασκέδασες πολύ κόσμο. Έζησες γενικά μια πολύ ριψοκίνδυνη ζωή. Είσαι άτομο που του άρεσαν τα επικίνδυνα σπόρ και στον τομέα σου ήσουν γενικά πρωτοπόρος. Έζησες και στην εποχή του Νοστράδαμου. Ήσουν προφήτης. Θα πρέπει να μάθεις να κατευνάζεις όλη αυτή την ενέργεια και θα πρέπει να μάθεις να λειτουργείς όλο και πιο συναισθηματικά. Αν έχεις Βόρειο δεσμό στον Τοξότη  θα πρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντες  των σωματικών και πνευματικών ταξιδιών. Αν έχεις Νότιο δεσμό στον Τοξότη θα πρέπει να μάθεις να επικεντρώνεσαι, να συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου σε ένα συγκεκριμένο σκοπό, στόχο, ώστε αυτό σαν αποτέλεσμα να έχει ότι θα μπορέσεις να κατακτήσεις ή ακόμα και να προσφέρεις κάτι.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ  

Στην προηγούμενη ζωή σου σαν Αιγόκερως έζησες στην εποχή των υπέροχων άθλων του Ηρακλή. Ήσουν ο Θεός Ήφαιστος. Ήσουν σύντροφος της Θεάς Αφροδίτης. Δυο στοιχεία γήινα μαζί.  Δημιουργούσες φοβερά πράγματα .Δούλευες σε ένα ηφαίστειο και από την καυτή λάβα έφτιαχνες μέταλλο. Δημιουργούσες αλλά πάντα ήθελες να  είσαι πίσω από την σκηνή με κάποιο τρόπο, σεμνός και ταπεινός. Ήσουν μια μεγάλη προσωπικότητα στην ιστορία όπως ο Αριστοτέλης Ωνάσης . Θα πρέπει να μάθεις να εκφράζεσαι σωστά και θα πρέπει να βγάλεις λίγο τα πρέπει από το μυαλό σου και να γίνεις πιο κοινωνικός και πιο εξωστρεφής .Αν έχεις Βόρειο δεσμό στον Αιγόκερω τότε θα ολοκληρωθείς μέσα από την προσπάθεια σου για υψηλά επιτεύγματα που θα σε μεταμορφώσουν σε ένα είδος λυτρωτή για τον κόσμο. Οι επαγγελματικές σου δεξιότητες και φιλοδοξίες θα στραφούν προς το κοινό καλό. Αν έχεις Νότιο δεσμό στον Αιγόκερο τότε τώρα θα πρέπει να θυσιαστείς για να ισορροπήσεις τα λάθη της προηγούμενης ζωής αφού υπήρχες ηγέτης με έναν τερατώδη και εγωιστικό τρόπο κάποτε.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Στην προηγούμενη ζωή σου σαν Υδροχόος έχεις  ζήσει στη εποχή της χαμένης Ατλαντίδας. Ήσουν μεγάλη προσωπικότητα καθότι εσύ σαν μεταρρυθμιστής έβλεπες πάντα 50 χρόνια μπροστά από την εποχή σου. Είχες ταλέντο στην Αστρολογία και στην Αστρονομία. Ήσουν ένας μεγάλος εξερευνητής. Γενικά ασχολήθηκες με ανθρωπιστικά θέματα και ήσουν μεγάλος ιδρυτής ανθρωπιστικών οργανισμών. Αν έχεις Βόρειο δεσμό στον Υδροχόο θα πρέπει για να εξελιχθείς πνευματικά να προσφέρεις στο σύνολο και να συνειδητοποιήσεις την ενότητα που διακατέχει την ζωή. Ασχολήσου με κοινωφελείς σκοπούς όπως επιστήμη, ιατρική, έρευνα η φιλοσοφία οι οποίοι θα σου ανοίξουν το δρόμο που οδηγεί στην λεωφόρο της προσωπικής σου ανάπτυξης. Αν έχεις Νότιο δεσμό στον Υδροχόο ήσουν απομονωμένος από τον κόσμο και τον αντιμετώπιζες με φοβερό σνομπισμό. Θα πρέπει να κατανικήσεις τον εγωκεντρισμό σου και τις συμπεριφορές που πηγάζουν από αυτόν. 

 
ΙΧΘΥΕΣ

Στην προηγούμενη ζωή σου σαν Ιχθύς έζησες σε πολλές εποχές ως γιατρός, ψυχίατρος ή μάγος-θεραπευτής και γενικά ασχολήθηκες με τον συνάνθρωπο σου. Ήσουν γενικά άνθρωπος της προσφοράς. Ήσουν άνθρωπος που προσέφερε προστασία στο ευρύ ανθρωπιστικό κοινό. Αν έχεις  Βόρειο δεσμό στον Ιχθύ θα πρέπει να μετατρέψεις, να μετουσιώσεις το ακυβέρνητο πάθος σου σε εσωτερική νηφαλιότητα αλλά όχι απάθεια. Θα νιώσεις την πλήρη διάθεση του εαυτού σου στα να λειτουργείς μέσα από κοινωφελείς υπηρεσίες για το καλό των άλλων. Αν έχεις Νότιο δεσμό στον Ιχθύ στο παρελθόν σε διακατείχε η τάση να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα και να αποφεύγεις τις ευθύνες. Σε οδηγούσαν οι αισθήσεις και ο αισθησιασμός.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter