astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ 2024

ΓΕΝΙΚA

Στις 21/1 ο Πλούτωνας εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024. Ως εκ τούτου, ριζικές αλλαγές αναμένονται στους τομείς που σχετίζονται με τα παιδιά, τις ερωτικές σου σχέσεις αλλά και την έκφραση των προσωπικών σου ταλέντων και της δημιουργικότητάς σου. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 26/5 διευρύνει τη δίψα σου για επέκταση και γνώση. Μάλιστα, ευνοούνται και τυχόν μακρινά ταξίδια. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024 δείχνουν ότι θα χρειαστεί να προσεγγίσεις το θέμα της υγείας σου με περισσότερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Τέλος, ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό ζητάει από εσένα να συνυπάρξεις αρμονικά με τους γύρω σου, αλλά ο Άρης που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από τις 30/4/2024 έως τις 9/6/2024, θα φέρει αναπόφευκτα αντιπαραθέσεις στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ

Η χρονιά έχει τέσσερις εκλείψεις που τοποθετούνται χρονικά στα τέλη του Μάρτη η πρώτη (σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό), στις αρχές Απρίλη η δεύτερη (ηλιακή έκλειψη στον Κριό), τον Σεπτέμβριο η τρίτη (σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύς) και στις αρχές Οκτώβρη η τέταρτη (ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό).  Οι 2 πρώτες εκλείψεις  και η τελευταία έκλειψη επηρεάζουν σημαντικά το ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, καλείσαι να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή στις 25/3, στις 8/4 και στις 2/10, καθώς θα χρειαστεί να διαχειριστείς σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες δεν θα είναι απαραίτητα αρνητικές. Ακόμα κι αν βιώσεις κάποιες επώδυνες εμπειρίες, αυτές μελλοντικά και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα σε ωφελήσουν και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.

Συμβουλέψου τον αστρολόγο σου, αν έχεις Ήλιο, Ωροσκόπο ή λοιπούς πλανήτες και σημεία γύρω στις 4-6 μοίρες του παρορμητικού σταυρού, γύρω στις 18-20 μοίρες του παρορμητικού σταυρού ή γύρω στις 9-11 μοίρες του παρορμητικού σταυρού. Αντίστοιχα, ζήτα μια επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πεπειραμένο ερευνητή της Αστρολογίας αν έχεις πλανήτες, Ωροσκόπο ή άλλα σημεία  γύρω στις 4-6 μοίρες του σταθερού σταυρού ή γύρω στις 24-27 μοίρες του μεταβλητού σταυρού.

Γενικά, το μάθημα που καλείσαι να λάβεις είναι η εξισορρόπηση του «εγώ» με το «εμείς». Ειδικότερα, προσπάθησε να είσαι αυτόνομος και ανεξάρτητος, διατηρώντας την ίδια στιγμή την συντροφική σου διάθεση. Φυσικά, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αδιαφορήσεις παντελώς για τα θέλω των άλλων. Αλλαγές στην εμφάνιση και στον τομέα των στενών διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και των συνεργασιών ευνοούνται σε γενικές γραμμές. Αν λειτουργήσεις με σύνεση, ψυχραιμία και υπομονή, όλα θα πάνε καλά. Κατόπιν ενδοσκόπησης και εσωτερικών αναζητήσεων, θα κατορθώσεις να ενδυναμωθείς εσωτερικά ιδιαίτερα δε αν συνειδητοποιήσεις τα τρωτά σημεία του χαρακτήρα σου και προσπαθήσεις να τοποθετήσεις στο περιθώριο την τάση σου να γίνεσαι κατά διαστήματα τοξικός, χειριστικός ή και προσκολλητικός προς τους γύρω σου. Τέλος, διαφύλαξε την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν προβλήματα (που ευτυχώς θα είναι άνευ σημασίας).

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ
Το διάστημα από την πρώτη Ιανουαρίου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου καθώς και το διάστημα από την πρώτη Σεπτεμβρίου ως τα τέλη του έτους, ο Ουρανός θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Ταύρο και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, τα προαναφερθέντα διαστήματα θα κληθείς να αλλάξεις εντελώς ξαφνικά τη στάση γύρω από κάποιο τραπεζικό ζήτημα ή γύρω από τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου. Ο Φλεβάρης και ο Μάρτης του 2024 είναι 2 μήνες κατά τους οποίους το πλανητικό στερέωμα δεν θα περιλαμβάνει κανέναν ανάδρομο πλανήτη. Έτσι, η δράση σου (όπως και η δράση όλων μας) θα χαρακτηρίζεται από λιγότερη συστολή και περισσότερη εξωστρέφεια.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο το διάστημα 2/4-25/4 θα κάνει την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου ή ακόμη και με τους συνεργάτες σου σχετικά δύσκολη. Η ανάδρομη κίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 2/5 έως τις 2/9 θα σηματοδοτήσει μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν σου. Το διάστημα 2/9-12/10  ο Πλούτωνας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Αιγόκερω και στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις κάποιο ακίνητο που δικαιωματικά σου ανήκει.

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς και στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/6 έως τις 15/11 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιο παρελθοντικό πρόβλημα υγείας, το οποίο αρχικά θα σε ταράξει αλλά στη συνέχεια θα κατορθώσεις να επιστρατεύσεις τη σύνεση και την ωριμότητά σου προκειμένου να το διαχειριστείς ή ακόμη και να το επιλύσεις. Το διάστημα 5/8-15/8 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο. Οπότε, προβλέπεται να είσαι άκρως ονειροπόλος. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στον Λέοντα και στον 11ο ηλιακό σου οίκο κατά το διάστημα 15/8-29/8, δεν αποκλείονται παρεξηγήσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

Από τις 9/10 έως τα τέλη του έτους ο Δίας θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, θα νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις την προσέγγισή σου απέναντι στο ζήτημα των σπουδών σου και απέναντι στο ζήτημα της γενικότερης διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων σου. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Τοξότη και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 26/11 έως τις 15/12 καθιστά την επικοινωνία σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο δύσκολη. Τέλος, από τις 7 Δεκεμβρίου και ως τα τέλη του έτους ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον Λέοντα και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να μη διστάζεις να τα βάζεις με τους πολλούς όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Διαφορετικά, θα γίνεσαι υποχείριο των άλλων!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και με Αφροδίτη στον Υδροχόο ο Φλεβάρης αναμένεται να είναι ένας πολλά υποσχόμενος για τα ερωτικά σου ζητήματα μήνας. Γύρω στις 8/4 κάποια αλλαγή στη σχέση σου θα σε ταράξει αρχικά αλλά γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι μακροπρόθεσμα μόνον όφελος μπορεί να σου προσφέρει. Το διάστημα 9/6-20/7, με τον Άρη  να διελαύνει από τον Ταύρο και τον 8ο ηλιακό σου οίκο, αναμένεται άκρως ερωτικό και φλογερό. Για την ακρίβεια η κρεβατοκάμαρα θα πάρει κυριολεκτικά φωτιά! Το διάστημα 29/8-23/9 με τον κυβερνήτη σου (Αφροδίτη) στο ζώδιό σου, ο προσωπικός σου μαγνητισμός εκτοξεύεται στα ύψη! Από τις 7/12 μέχρι τα τέλη του έτους, η διάθεσή σου για φλερτ και περιπέτειες έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Με Κρόνο και Ποσειδώνα στους Ιχθύς και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2024, θα βιώνεις κατά διαστήματα απογοητεύσεις ή/και δυσκολίες στα εργασιακά σου ζητήματα. Ωστόσο, από τις 26/5 τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά χάρη στη διέλευση του Δία από τους Διδύμους και τον 5ο ηλιακό σου οίκο. Πιο συγκεκριμένα, η διάθεσή σου φτιάχνει και η ανάγκη σου να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, παρακολουθώντας ίσως επαγγελματικά ή εκπαιδευτικά σεμινάρια, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Το διάστημα 4/9-4/11, με τον Άρη να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου και τον 10ο ηλιακό σου οίκο, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με τα αφεντικά σου. Μάλιστα, γύρω στις 18/9 μπορεί να αισθανθείς στιγμιαία απογοήτευση επειδή κάποιοι συνάδελφοί σου θα αποφύγουν να πάρουν θέση και δεν θα σε υποστηρίξουν με αποτέλεσμα να φανείς εκτεθειμένος.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.