astropedia.gr

Αφροδίτη ευθύδρομη στον Λέοντα από 4/9

Αφροδίτη ευθύδρομη στον Λέοντα από 4/9
Η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη από τις 23 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα και τώρα, στις 4 του μήνα, γυρίζει σε ορθόδρομη τροχιά, στην δωδέκατη μοίρα του σταθερού ζωδίου της φωτιάς. Η αναδρομή της επηρέασε κυρίως το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα, αλλά και γενικότερα του σταθερού σταυρού και τώρα μπορούμε να περιμένουμε βελτίωση και αποσυμφόρηση των οικονομικών και των αισθηματικών θεμάτων, τα οποία είναι και τα θέματα που κατεξοχήν κυβερνά η Αφροδίτη. 

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που σχετίζεται με την αυθεντική έκφραση του εαυτού, την αυτοπεποίθηση, την καθοδήγηση και την αναγνώριση. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στον Λέοντα, οι σχέσεις, η αγάπη και η κοινωνική δυναμική συνάντησαν πολλές αναστατώσεις, ανατροπές, καθυστερήσεις και αλλαγές. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης στον Λέοντα, φάνηκε χρήσιμη η επιφυλακτικότητα στις σχέσεις και τις αποφάσεις που αφορούν τον τομέα της αγάπης, της δημιουργικότητας και της επικοινωνίας και όσοι κράτησαν αυτή την στάση, γλύτωσαν από πολλά…

Τώρα με την ευθυδρόμηση του πλανήτη της αγάπης μπορούμε όλοι, και κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, να κάνουμε μια καινούργια αρχή διορθώνοντας και φέρνοντας σε ισορροπία και αρμονία τις σχέσεις μας, μέσα από τα μαθήματα που πήραμε και τις συνειδητοποιήσεις που κάναμε.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699    


Οι αλλαγές στο ζώδιό σου με την Αφροδίτη στον Λέοντα να ευθυδρομεί

 
ΚΡΙΟΣ
Αν η ερωτική σου ζωή ήταν σε χάος ή ήσουν σε δίλημμα για μια παλιά αγάπη, η ορθόδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου, επαναφέρει την ισορροπία και παίρνεις οριστικές αποφάσεις για έναν/μια πρώην. Αν σκεφτόσουν την τεκνοποίηση ή ένα δημιουργικό έργο σου ήταν σε στασιμότητα, τώρα περνάς σε πιο  γόνιμη φάση. Η δημιουργικότητά σου είναι ασυγκράτητη, επαναφέρεις την αρμονία στη σχέση σου και περνάς αξέχαστες ερωτικές στιγμές, ενισχύονται η γενναιοδωρία και η καλοσύνη σου. Παίρνεις τα δώρα που σου είχε στερήσει η ανάδρομη πορεία του πλανήτη. Αν είσαι μόνος, θα μπορούσες να ερωτευτείς εντελώς ξαφνικά ενώ διασκεδάζεις ή βρίσκεσαι σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν είσαι σε σχέση, είσαι γενναιόδωρος και κάνεις τα πάντα για το σύντροφό σου και χαίρεστε μαζί τον έρωτά σας. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Αν υπήρξαν διαφωνίες ή συναισθηματική απομάκρυνση με ένα μέλος της οικογένειάς σου ή ένα προσφιλές σου πρόσωπο, με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, νιώθεις και πάλι πιο οικεία και ζεστά στις σχέσεις σου. Ίσως σκεφτείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου ή να αλλάξεις τη διάταξη των επίπλων, προκειμένου να κάνεις το χώρο σου πιο ευχάριστο. Ή μπορεί ακόμα να σκεφτείς την τεκνοποίηση ή να αποφασίσεις να μετεγκατασταθείς σε μια νέα πόλη ή ίσως περνάς χαρούμενες στιγμές στο σπίτι σου με το σύντροφό σου και τα παιδιά σου.  Ο τέταρτος οίκος κυβερνά τις γυναίκες, έτσι οι σχέσεις σου με τις σημαντικές γυναίκες της ζωής σου  θα είναι πολύ πιο ευχάριστες ή κοινωνικοποιείσαι περισσότερο με γυναίκες. Γενικά θα έχεις την υποστήριξη των αγαπημένων σου προσώπων και ειδικά των παιδιών και του συντρόφου σου. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν είχες αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επικοινωνία σου ή παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σου και του συγγενείς σου, η ορθόδρομη Αφροδίτη στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, της επικοινωνίας και των ιδεών, σε βοηθά να αποκατασταθούν οι σχέσεις σου. Η Αφροδίτη σου χαρίζει τα δώρα της ευγλωττίας και της πειθούς, οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές από τους άλλους. Τα λόγια σου δεν περνούν απαρατήρητα, κάνεις εντύπωση όταν μιλάς και είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τους ευχάριστους τρόπους σου. Μπορεί να προβληθείς στα μέσα ενημέρωσης ή ακόμα και να κάνεις νέες γνωριμίες που σε βοηθούν στην προβολή σου. Ένας εμπειρογνώμονας μπορεί να σε ωθήσει να προβάλεις μία από τις ιδέες σου και να έχεις κέρδη. Ίσως πας ένα ταξίδι σε μια κοντινή πόλη ή να αποδεχτείς μια πρόσκληση από κάποιον που ζει λίγο μακριά σου. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα οικονομικά σου ανθίζουν και πάλι χάρη στην ορθόδρομη Αφροδίτη στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των οικονομικών. Αν είχες προβεί σε περιττές σπατάλες ή είχες ξοδέψει τα μετρητά σου σε πολυτέλειες ή τη διασκέδαση, τώρα είσαι πιο εγκρατής, σκέφτεσαι πιο πρακτικά και ορθολογιστικά και βάζεις ισορροπία στον προϋπολογισμό σου. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή να πάρεις ρίσκα για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ελέγχεις τις δαπάνες σου, τηρείς τον προϋπολογισμό σου και ενεργείς με υπευθυνότητα και λογική. Διασκεδάζεις και χαίρεσαι τη ζωή αλλά προσπάθησε να αποφύγεις τις περιττές πολυτέλειες έτσι ώστε να μην κλονίσεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Και να είσαι σίγουρος ότι τα χρήματά σου πηγαίνουν σε επενδύσεις που θα αντέξουν στις δοκιμασίες του χρόνου. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Ζεις και πάλι τη χαρά του έρωτα, βελτιώνεις την ερωτική σου ζωή και διασκεδάζεις χάρη στην Αφροδίτη, τον κυβερνήτη σου που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σου. Ο πλανήτης της αγάπης σε βοηθά να μαγνητίσεις και πάλι πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά και χρήσιμους ανθρώπους που σου παρέχουν υποστήριξη και προβάλλουν την εντυπωσιακή και σαγηνευτική προσωπικότητά σου. Αν ήσουν σε συναισθηματική απόσταση με το σύντροφό σου, έρχεστε πιο κοντά μεταξύ σας, καθώς τώρα είσαι πιο γενναιόδωρος στα συναισθήματά σου και εκδηλώνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Περιστοιχίζεσαι από άτομα που σε υποστηρίζουν και σε βοηθούν να λάμψεις και το διασκεδαστικό μυαλό σου σε βοηθά να απομακρύνεις τα εμπόδια από τη ζωή σου, που πιθανώς υπήρξαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν βρισκόσουν σε συναισθηματικό χάος ή στην ομίχλη για μια παλιά αγάπη, τώρα το τοπίο γίνεται πιο φωτεινό χάρη στην Αφροδίτη που επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σου. Κάνεις εκκαθάριση των ανθρώπων που θέλεις να μείνουν στη ζωή σου κι αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ήρεμα και γαλήνια μέσα σου. Μπορεί ακόμα και να ανανεώσεις το προσωπικό σου χώρο για να νιώσεις πιο άνετα και ευχάριστα ή ακόμα μπορεί να επιδιώξεις τη μοναξιά σου για να σκεφτείς. Έχεις πάρει το βαθύ καρμικό μήνυμα της ανάδρομης Αφροδίτης: Όταν αγαπάς τον εαυτό σου και του χαρίζεις στοργή και φροντίδα, είναι πιο εύκολο να απομακρύνεις από τη ζωή σου άτομα που σε γεμίζουν με αρνητική ενέργεια ή τυχοδιώκτες ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι πως να σε εκμεταλλευτούν και να επωφεληθούν από εσένα. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Αν είχες δοκιμάσει προκλήσεις με τους φίλους σου ή σε μια ομάδα η ορθόδρομη Αφροδίτη στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας και των ομάδων, σε βοηθά να διασκεδάσεις και να περάσεις και πάλι ευχάριστα με τους φίλους σου. Τώρα προτιμάς να βρίσκεσαι με ελίτ ανθρώπους ή σε μια ομάδα η οποία προβάλει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου και τη δημιουργικότητά σου. Η ανθρωπιστική πλευρά του χαρακτήρα σου θα είναι έντονη τώρα και όντας πιο γενναιόδωρος, βοηθάς όσους έχουν την ανάγκη σου. Μπορεί να γίνεις μέλος σε μια ομάδα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος ή για να βελτιώσεις την κοινότητά σου ή ακόμα να κάνεις εθελοντισμό με μια μη κερδοσκοπική ομάδα. Είσαι τώρα ο ηγέτης σε μια ομάδα ή στο γραφείο σου και ξεσηκώνεις τους φίλους σου με τα αστεία σου και το χαρούμενο πνεύμα σου. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν υπήρχε στασιμότητα στα επαγγελματικά σου σχέδια ή σε ένα έργο σου, η ορθόδρομη Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο ηλιακό οίκο σου, σε βοηθά να λάμψεις και πάλι στο επαγγελματικό στερέωμα και να ανέβεις στο βάθρο της επιτυχίας. Αν σκεφτόσουν να ξεκινήσεις μια επιχείρηση, η Αφροδίτη σε βοηθά να ξεκινήσεις αφού πιστεύεις τώρα στη δύναμή σου και έχεις αυτοπεποίθηση. Λαμβάνεις μέρος σε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, συναντάς άτομα με επιρροή ή κάνεις μια παρουσίαση που εντυπωσιάζει το κοινό σου και προσελκύει μια επίλεκτη ομάδα επενδυτών. Στοχεύεις πολύ ψηλά και προσπαθείς για την επιτυχία και παράλληλα, βρίσκεις άτομα που σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για άνοδο και ανάπτυξη. Μπορεί ακόμα και να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς σκοπούς ή να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο στο χώρο της εργασίας σου. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι και πάλι χαρούμενος και ενθουσιώδης, έτοιμος να απολαύσεις τις μεγάλες περιπέτειές σου, καθώς η ορθόδρομη Αφροδίτη στον ένατο ηλιακό οίκο σου, των ταξιδιών και της επέκτασης, σου χαρίζει και πάλι αισιοδοξία και νέες εμπειρίες. Έρχεσαι σε επαφή με άτομα από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου ή από ξένη χώρα. Μπορεί ακόμα και να ερωτευτείς κάποιον/α από μια διαφορετική κουλτούρα. Ή ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο που ζει μακριά σου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου ή εσύ να κάνεις ένα ταξίδι για να το επισκεφτείς. Η τύχη είναι κυριολεκτικά με το μέρος σου, τώρα τολμάς να πάρεις ρίσκα για να υλοποιήσεις τα μεγάλα όνειρά σου. Τονίζεται η έμφυτη κλίση σου στην πολυμάθεια και τη γνώση, έτσι η Αφροδίτη θα μπορούσε να σε εμπνεύσει να υποβάλεις αίτηση για ένα πρόγραμμα σπουδών, ακόμα και με αμοιβή. Η παγκόσμια επιρροή του ενάτου οίκου, προσελκύει στη ζωή σου ευκαιρίες αλλά και την προσοχή από άλλα μέρη του κόσμου. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εάν ήσουν υπερβολικά εξαρτημένος από μια παλιά αγάπη ή τη σχέση σου ή από τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων, με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον όγδοο ηλιακό οίκο σου, του πάθους και των κοινών οικονομικών, ανακτάς τη δύναμή σου και την αυτοπεποίθησή σου και πιστεύεις στον εαυτό σου. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική συνεργασία και να ενώσεις τα χρήματά σου με τους άλλους. Αν είχες νιώσει ανασφάλεια με τα χρήματά σου ή/και τη σχέση σου, τώρα δεν φοβάσαι να πάρεις ρίσκα. Μπορεί να ξεκινήσεις μια κερδοφόρα επιχείρηση με κάποιον με τον οποίον διαπραγματευόσουν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Ίσως προκύψουν ευκαιρίες για παθητικό εισόδημα ή χρήματα που αυξάνουν τις αποταμιεύσεις σου. Αν έχεις ένα ακίνητο που θέλεις να πουλήσεις ή ακόμα και να αγοράσεις, τώρα μπορείς να το εξερευνήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα επικερδές. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν ήσουν στο χάος με τη σχέση σου ή μια παλιά αγάπη ή ένα συνεργάτη σου, η ορθόδρομη Αφροδίτη στον έβδομο ηλιακό οίκο σου, των σχέσεων, αποκαθιστά την ισορροπία και γνωρίζεις την πορεία των σημαντικών σχέσεων σου. Μπορεί να βρεις τον μεγάλο έρωτα ή να συνεργαστείς με κάποιον επαγγελματικά. Ίσως ακόμα και να αποφασίσεις να απομακρυνθείς από μια αγάπη που γνώρισες κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του πλανήτη ή ακόμα και από έναν/μια πρώην, αν η σχέση ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Ένας άλλος στόχος είναι να καταφέρεις να γεφυρωθεί το χάσμα επικοινωνίας με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου, καθώς τώρα είσαι πιο ειλικρινής και έχεις διάθεση συμβιβασμού. Οποιαδήποτε σημαντική σχέση σου, σου προσφέρει τώρα χαρά και ενθουσιασμό, σε εμπνέει να δημιουργήσεις και να αναπτυχθείς ή τουλάχιστον σου δίνει την ελευθερία να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς καμία ενοχή! Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Αν είχες πνιγεί στις υποχρεώσεις σου ή είχε αλλάξει δραματικά η καθημερινή σου ρουτίνα, η ορθόδρομη Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της εργασίας και της ρουτίνας, κάνει την καθημερινότητά σου και τις συνθήκες της εργασίας σου πιο ευχάριστες. Ένα νέο λογισμικό, νέες εφαρμογές ή ακόμη και ένας βοηθός, όλα μπορούν να σε βοηθήσουν να εργάζεσαι εξυπνότερα και όχι σκληρότερα. Αν ήταν διασκορπισμένη η ενέργειά σου σε πολλές υποχρεώσεις και δεν είχες καταφέρει να διεκπεραιώσεις όλα τα καθήκοντά σου, τώρα αφιερώνεις το χρόνο σου σε πολύ συγκεκριμένες, μεμονωμένες εργασίες. Είσαι πιο αποδοτικός και παραγωγικός στην εργασία σου κι αν έχεις επιχείρηση, οι υπάλληλοί σου θα είναι πιο εργατικοί. Μια μεγάλη ευκαιρία για την προβολή ενός νέου έργου θα μπορούσε να σου παρουσιαστεί, και μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή να αποκτήσεις εμπειρίες που θα τις αξιοποιήσεις για μια μελλοντική δουλειά. Μάθε συγκεκριμένα και εξατομικευμένα το πώς σε επηρεάζει η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης μιλώντας με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.