astropedia.gr

Τζούλιο Ανδρέου

ΤΑΡΩ - ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ   
Ονομάζομαι Ιούλιος Ανδρέου και γεννήθηκα το 1971 στην Αθήνα. Μετά από 24 χρόνια στο χώρο έχω καταφέρει να χτίσω φήμη μέσω των προβλέψεων που προσφέρω μέχρι και σήμερα με στόχο την προσωπική ευημερία του καθένα ξεχωριστά. Ξεκίνησα υπό την καθοδήγηση του Τάκη Τσαρόπουλου ( Προέδρου της Πανελλήνιας Αριθμολογικής, Αστρολογικής και Ταρωσοφικής Εταιρείας) και είναι τιμή μου που διδάχθηκα τα περισσότερα από αυτά που γνωρίζω και εφαρμόζω από εκείνον. Πάραυτα, ένας σωστός επαγγελματίας – μάντης, κυνηγάει την εξέλιξη σε αυτό που αγαπά και ασκεί και έτσι λοιπόν μέχρι και σήμερα δεν έχω σταματήσει να ερευνώ αναζητώντας πάντα το κάτι παραπάνω. Ειδικεύομαι στην Χαρτομαντεία, την Αριθμολογία και την Μεταφυσική, μεθόδους που θα χρησιμοποιήσουμε για να απαντήσουμε, να αναλύσουμε, να αποτρέψουμε και να επισπεύσουμε την υλοποίηση γεγονότων. Για μένα, ο άνθρωπος δεν είναι ανάγκη να πορεύεται στη ζωή του ‘ απροστάτευτος ’ και ‘ αγνώμων ‘ για το τι επιφυλάσσει το μέλλον του, αλλά προστατευμένος και ενημερωμένος για το τι έπεται να συμβεί. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε μια ψυχικά, πνευματικά και εμμέσως σωματικά, υγιή καθημερινότητα. Μαζί μπορούμε να απαντήσουμε σε πάσης φύσεως ερωτήματα που σε βασανίζουν χρησιμοποιώντας την απλή/συμβουλευτική ή επαγγελματική Ταρώ. Δεν είναι όμως λίγοι και οι άνθρωποι οι οποίοι επηρεάζονται από αρνητικές επιρροές, γεγονός το οποίο θα δουλέψουμε με την μέθοδο του κρυστάλλου, στοχεύοντας στον καθαρισμό, το ξεμπλοκάρισμα αλλά και στην δική σου προσωπική ενδυνάμωση. Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω και ανυπομονώ να συνεργαστούμε.

Γιατί να με εμπιστευτείς;

  •  Γιατί η αγάπη μου για τον συνάνθρωπο, η διαφάνεια και η καθαρότητα της σκέψης μου, με καθιστούν ικανότατο και ακριβέστατο, σε όποια υπόθεση αναλαμβάνω.

  • Γιατί η βαθιά διεισδυτική μου ματιά και η αυστηρότητα απέναντι στον εαυτό μου, δεν μου επιτρέπουν ανακρίβειες και λάθη εξ’ αμελείας απέναντι σε όσους με εμπιστεύονται.

  • Το φιλόδοξο πνεύμα μου και η συνεχής μου προσπάθεια να προσεγγίζω το τέλειο, με καθιστούν εργασιομανή, απαιτητικό και ακούραστο έως ότου φέρω εις πέρας το αποτέλεσμα που επιδιώκω.

  • Θέλω να πιστεύω πως θα γίνω για σας πηγή ενέργειας, που  θα συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο το χιούμορ, την ευθυμία, την σοβαρότητα με την επίμονη σκληρή και αυθεντική έρευνα, με βασικό μου στόχο, την προσφορά βοήθειας.
Γνώρισε με τώρα, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 14780 ή από  Κύπρο στο 900 90 980. Καθώς και από τα άρθρα που γράφω στο astropedia.gr

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  

Αστρολόγοι