astropedia.gr

Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17/6

Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17/6
Στις 17 Ιουνίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο προστατευτικό, τρυφερό, δοτικό, ανασφαλές και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και παραμένει ως τις 11 Ιουλίου. Από την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (παρορμητικών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθύες), η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Καρκίνου δίνει σε γενικές γραμμές υψηλά επίπεδα καλαισθησίας, αρμονία και μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς ή του Αέρα (Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης και Υδροχόος) η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή σε νέα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των παρορμητικών ζωδίων.


Τι να περιμένω με την Αφροδίτη στον Καρκίνο;
Αναμφισβήτητα, το “μοτίβο” φαίνεται να αλλάζει εντελώς, δεδομένου ότι ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς, της κοινωνικής ζωής και της υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας εισέρχεται στο βαθιά συναισθηματικό, ευάλωτο, αφοσιωμένο ζώδιο του Καρκίνου το οποίο φημίζεται για την ανάγκη του για μια δεσμευτική σχέση.

Γενικά, θα έλεγε κανείς πως ο Καρκίνος ταιριάζει με τα αιτήματα της Αφροδίτης, καθώς είναι συντροφικός και χαρακτηρίζεται από συναισθηματικό πλούτο. Ωστόσο, η Αφροδίτη είναι ο κατεξοχήν πλανήτης της κοινωνικότητας και της καλοζωίας ενώ ο Καρκίνος είναι περισσότερο σπιτόγατος και σε γενικές γραμμές δεν αρέσκεται στις άσκοπες σπατάλες ούτε στις εφήμερες απολαύσεις. Η ασφάλεια είναι κατά κάποιο τρόπο το «οξυγόνο» του. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία μας για αποκλειστικότητα στην ερωτική μας ζωή, για αφοσίωση στο έτερον ήμισυ!

Άρα, λοιπόν, η διάθεσή μας αναπόφευκτα διαφοροποιείται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, αρχίζουμε σταδιακά να αναζητάμε την πίστη, το συναίσθημα και την πολυεπίπεδη ασφάλεια στις σχέσεις μας. Επιπλέον, αρχίζουμε να γινόμαστε κάπως drama queens και παραπονιάρηδες όταν δε λαμβάνουμε την αφοσίωση που χρειαζόμαστε από το ταίρι μας. Το σεξ είναι απολαυστικό μόνον όταν συνοδεύεται από βαθιά συναισθηματική και ψυχική σύνδεση. Συν τοις άλλοις, αρχίζουν σταδιακά να μας γοητεύουν οι στοργικοί, περιποιητικοί σύντροφοι οι οποίοι πιθανώς να μας θυμίζουν ασυνείδητα τη μητέρα μας.

Όμως, οι πολλές και επιφανειακές κοινωνικές συναναστροφές στη δεδομένη χρονική περίοδο μας απωθούν, γι' αυτό τείνουμε να τις αποφεύγουμε. Συν τοις άλλοις, όσον αφορά στα επίπεδα της αυτοεκτίμησής μας, σίγουρα παρατηρούνται διακυμάνσεις σε αυτά, λόγω της ανασφάλειας, των ενοχικών συνδρόμων και της ευθιξίας που μας χαρακτηρίζουν. Τέλος, έρχεται στο προσκήνιο και η επιθυμία μας να ξοδέψουμε χρήματα για να ευχαριστήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  


Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σχετίζεται
 • με την οικογενειακή θαλπωρή
 • με το μαγείρεμα και τις δραστηριότητες εντός σπιτιού μέσω των οποίων προσπαθούμε να ευχαριστήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και δευτερευόντως τους εαυτούς μας
 • με την αγάπη που αγγίζει τα όρια της λατρείας
 • με τις συναισθηματικές προσκολλήσεις
 • με τη ζήλια
 • με το βάθος των συναισθημάτων
 • με τη γκρίνια λόγω ανασφάλειας
 • με την τάση μας να κανακεύουμε το ταίρι μας
 • με τα χάδια και τα γλυκά λόγια
 • με την υιοθέτηση ενός συστήματος αξιών και αρχών που θα έχει ως βασικό γνώμονα τον θεσμό της οικογένειας και τη συναισθηματική ασφάλεια
 • με την αναπόληση ευχάριστων παρελθοντικών στιγμών
 • με τους συναισθηματικούς εκβιασμούς και τη δημιουργία ενοχών στους άλλους όταν εκείνοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου

Στις 29 Ιουνίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, όψη η οποία κάνει την ερωτική σου διάθεση ακόρεστη και σε βοηθάει να συνδυάσεις την επιθυμία σου για πάθος με την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Τυχόν καλλιτεχνικές επιδιώξεις ευνοούνται, δεδομένου ότι η δημιουργικότητά σου φαίνεται να είναι εκτοξευμένη στα ύψη.

Στις 3 Ιουλίου, η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο, όψη που μας δημιουργεί την επιθυμία να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας, μέσω ενός γάμου ή ενός αρραβώνα. Γενικότερα, η συγκεκριμένη γωνία, αν και μπορεί να φέρει σταθερότητα και εδραίωση στα οικονομικά και συναισθηματικά μας ζητήματα, τις περισσότερες φορές μας κάνει να νιώθουμε μοναξιά, είτε βρισκόμαστε με ανθρώπους γύρω μας είτε όχι.
Στις 8 Ιουλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Ως εκ τούτου, μπαίνουμε στη διαδικασία να εκφράσουμε με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο τα συναισθήματά μας. Η μέρα ενδείκνυται για κεραυνοβόλους έρωτες και ερωτικό πειραματισμό.

Στις 11 Ιουλίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Έτσι η ρομαντική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ειδικότερα, επικεντρωνόμαστε στην πνευματική διάσταση του έρωτα και, ταυτόχρονα, κατακλυζόμαστε από μια αβυσσαλέα επιθυμία να βρούμε το άλλο μας μισό. Συν τοις άλλοις, η καλοσύνη μας έρχεται στο προσκήνιο, γι' αυτό και μας δημιουργείται η επιθυμία να βοηθήσουμε τους γύρω μας, να τους δείξουμε κατανόηση και συμπόνια και να τους προσφέρουμε αγάπη.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια


 
ΚΡΙΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει να προτιμάς να μένεις στο σπίτι και να περνάς όμορφες στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Πιο συγκεκριμένα, η συναισθηματική ασφάλεια και η ιδιωτικότητα μοιάζουν να αποτελούν τις βασικές σου προτεραιότητες, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος έρωτας από το μακρινό παρελθόν σου. Τέλος, οι σχέσεις σου με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας βελτιώνονται σημαντικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Καρκίνο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η ανάγκη να φλερτάρεις, να «παίξεις» και να ξανανιώσεις ανέμελος. Μάλιστα, τείνεις σε εγκεφαλικά παιχνίδια και μοιάζεις να αρέσκεσαι σε λεκτικά υπονοούμενα. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες ίσως να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείονται ταξίδια ή εκδρομές μαζί με το ταίρι σου. Η δε ανάγκη σου να συζητάς με τον σύντροφό σου έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 17 του μήνα, γίνεσαι πιο κτητικός, ζηλιάρης αλλά και φιλήδονος. Παρ’ όλα αυτά, ο σύντροφός σου με τον τρόπο του σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή αλλά και να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου. Πιθανώς, μάλιστα, θα σου δείξει και τον σωστό δρόμο για την εφαρμογή ενός υγιούς συστήματος ηθικών αξιών και αρχών. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 17/6 αρχίζεις σταδιακά να διεκδικείς μια υγιή ερωτική ζωή. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότερες από ποτέ. Ο προσωπικός μαγνητισμός σου μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη και τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου είναι αυξημένα. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σου να ψωνίσεις καινούρια ρούχα ή να αλλάξεις κόμμωση ή χτένισμα, καθώς η καλαισθησία σου κυριολεκτικά χτυπάει κόκκινο.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 17 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο την έμφυτη ρομαντική σου διάθεση, σε κάνει ιδεαλιστή και σου προσδίδει μια τάση να εξιδανικεύεις τον σύντροφό σου ή τους ερωτικούς παρτενέρ σου. Συν τοις άλλοις, η προαναφερθείσα διέλευση φανερώνει και μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Γενικά, το παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.  Επιπρόσθετα, η εν λόγω διέλευση  σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τα ερωτικά σου ζητήματα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 17/6 μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Επίσης, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, ενώ σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, θα επιδιώξεις να απολαύσεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Καρκίνο και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 17 του μήνα η γοητεία σου σταδιακά έρχεται στο προσκήνιο και εισπράττεις κομπλιμέντα, ερωτικές προτάσεις και φιλοφρονήσεις από συναδέλφους ή εργοδότες. Προσπάθησε να παραμείνεις εγκρατής, λογικός και συνετός και να μην κάνεις κατάχρηση της αυξημένης δημοτικότητάς σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει τελικά εις βάρος σου. Τέλος, μια γυναίκα η οποία κατέχει θέση κύρους ή εξουσίας μπορεί να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου και να ανέλθεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις 17/6 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου), μπαίνεις στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να ελκύεσαι από καλλιεργημένους, φιλοσοφημένους, διανοούμενους και ευφυείς ανθρώπους. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 17 του μήνα, η ανάγκη σου για πάθος και απόλυτη ψυχοσωματική ένωση έρχεται στην επιφάνεια. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να επιβληθείς στο ταίρι σου και να αποκτήσεις έλεγχο επάνω του. Μην το παρακάνεις με τα παιχνίδια εξουσίας γιατί αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι πιο χειριστικός από εσένα, στο τέλος θα είσαι εσύ εκείνος που θα καταστραφεί. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από τις 17/6 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) σταδιακά αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου και, πράγματι, αρχίζεις να περνάς όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις έντονα την επιθυμία να δεσμευτείς, καθώς οι ερωτικές περιπέτειες, τα στιγμιαία φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις μοιάζουν να μην σε καλύπτουν, να μη σε γεμίζουν πια. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να ομορφύνεις τον εργασιακό σου χώρο μέσω ίσως κάποιας αλλαγής στη διακόσμηση, ενώ δεν αποκλείεται να σε φλερτάρει κάποιος συνάδελφός σου. Επίσης, αν έχεις ήδη σχέση, το ταίρι σου μοιάζει να ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και σε βοηθάει ώστε να χειριστείς κατάλληλα διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Από τις 17/6 και ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς περισσότερο πάθος και περισσότερη διασκέδαση. Μάλιστα, γίνεσαι πιο κοινωνικός, ενώ δεν αποκλείεται να φλερτάρεις ή να ερωτοτροπήσεις, αναζητώντας νέες «συγκινήσεις». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η ανάγκη για απόκτηση απογόνων κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ενώ είναι πιθανό να σου δημιουργηθεί και η επιθυμία να διασκεδάσεις παρέα με το ταίρι σου (σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος). Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.