astropedia.gr

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 29/4

Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 29/4
Στις 29 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο σταθερό, λάγνο, αξιόπιστο, άκαμπτο και κτητικό ζώδιο του Ταύρου όπου και παραμένει ως τις 23 Μαΐου του 2024. Από την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου επηρεάζεται κυρίως ο σταθερός σταυρός (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (σταθερών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Νερού ή της Γης (Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύες),  η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου δίνει σε γενικές γραμμές υψηλά επίπεδα καλαισθησίας, αρμονία και μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα ή της Φωτιάς (Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης) η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή σε νέα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των σταθερών ζωδίων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  
 
Τι να περιμένω με την Αφροδίτη στον Ταύρο;
Αναμφίβολα, το “μοτίβο” φαίνεται να αλλάζει εντελώς, δεδομένου ότι ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς, της κοινωνικής ζωής και της υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας εισέρχεται στο “σπίτι του” (θέση κυριαρχίας), δηλαδή στο ηθικό, πιστό, αισθησιακό, προσγειωμένο ζώδιο του Ταύρου το οποίο φημίζεται για την εχεμύθεια, τους αργούς ρυθμούς, την τάση του να προστατεύει τους αγαπημένους του και τη δοτικότητά του. Πιο συγκεκριμένα, από τις 29/4 και ύστερα η καθημερινότητά μας διαφοροποιείται σημαντικά, καθώς η Αφροδίτη -όπως προαναφέρθηκε- εισέρχεται στο αισθησιακό, κτητικό, υπομονετικό, κάπως νωχελικό (ως προς τους ρυθμούς του), σταθερό και αδιάλλακτο ζώδιο του Ταύρου. Έτσι, σταδιακά τα ζητούμενά μας αλλάζουν. Σημειώνεται ότι η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο βρίσκεται σε θέση κυριαρχίας. Αναζητάμε, επομένως, μια σταθερή σχέση η οποία θα μας προσφέρει ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα (μα κυρίως σε συναισθηματικό και σε υλικό επίπεδο) και θα ικανοποιεί την ανάγκη μας για δέσμευση, αξιοπιστία και συνέπεια. Ταυτόχρονα, γινόμαστε πιο ζηλιάρηδες, κτητικοί και άκαμπτοι ενώ οι ερωτικές περιπέτειες και οι χαλαρές ή ελεύθερες σχέσεις μοιάζουν να μη μας καλύπτουν πια.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο σχετίζεται

 • με την τάση μας να δομήσουμε ένα ακλόνητο σύστημα αξιών και αρχών το οποίο θα αποτελέσει τον ηθικό οδηγό μας
 • με τη λαγνεία και τις έντονες ερωτικές επιθυμίες
 • με την ανάγκη μας να βάλουμε σε μια τάξη τα οικονομικά μας ζητήματα
 • με τις υλικές απολαύσεις και την πολυφαγία
 • με την ισορροπημένη κοινωνική ζωή
 • με τη δέσμευση και την αφοσίωση στο έτερον ήμισυ
 • με την τάση μας να είμαστε προσεκτικοί, προσγειωμένοι και μετρημένοι
 • με τη ζήλια και την κτητικότητα
 • με την ακαμψία και την ισχυρογνωμοσύνη
 • με την ανάγκη εύρεσης μιας σταθερής βάσης
 • με την ωριμότητα
 • με την αυξημένη καλαισθησία

Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της διέλευσής της από το ζώδιο του Ταύρου

Την πρώτη Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Έτσι, η ερωτική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ειδικότερα, επικεντρωνόμαστε στην κάλυψη των σεξουαλικών επιθυμιών μας και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να βιώσουμε μια συναρπαστική συνεύρεση, η οποία μάλιστα θα μας μείνει αξέχαστη. Συν τοις άλλοις, η ζήλια και η κτητικότητά μας έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Έτσι, υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε σε ομηρικές μάχες με το έτερον ήμισυ, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε τραυματικές εμπειρίες ή ακόμη και σε επώδυνους χωρισμούς.

Στις 13 Μαΐου, η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, όψη που μας δημιουργεί την επιθυμία να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας, μέσω ενός γάμου ή ενός αρραβώνα. Γενικότερα, η συγκεκριμένη γωνία, αν και μπορεί να φέρει σταθερότητα και εδραίωση στα οικονομικά και συναισθηματικά μας ζητήματα, τις περισσότερες φορές μας κάνει να νιώθουμε μοναξιά, είτε βρισκόμαστε με ανθρώπους γύρω μας είτε όχι.
Στις 18 Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό. Ως εκ τούτου, μπαίνουμε στη διαδικασία να εκφράσουμε με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο τα συναισθήματά μας. Η μέρα ενδείκνυται για κεραυνοβόλους έρωτες και ερωτικό πειραματισμό. Ωστόσο, δεν αποκλείονται και ξαφνικά περιστατικά που μπορεί να οδηγήσουν σε αναπάντεχο χωρισμό ή σε αποστασιοποίηση από το έτερον ήμισυ.

Στις 23 Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε καλλιτεχνική επιδίωξη ευνοείται, καθώς ο οίστρος, η καλαισθησία και οι εμπνεύσεις αναμένεται να εκτοξευθούν στα ύψη. Επιπλέον, η εν λόγω όψη φέρνει αρκετές ευκαιρίες στον συναισθηματικό τομέα για τους ελεύθερους ενώ παρέχει τη δυνατότητα στους δεσμευμένους να περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους και να απολαύσουν την υπάρχουσα σχέση τους. Προσοχή στην τάση μας για καλοζωία καθώς και στην υπερβολική κατανάλωση γλυκών η οποία μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής για την υγεία μας.

Στις 23 Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Έτσι η ρομαντική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ειδικότερα, επικεντρωνόμαστε στην πνευματική διάσταση του έρωτα και, ταυτόχρονα, κατακλυζόμαστε από μια αβυσσαλέα επιθυμία να βρούμε το άλλο μας μισό. Συν τοις άλλοις, η καλοσύνη μας έρχεται στο προσκήνιο, γι' αυτό και μας δημιουργείται η επιθυμία να βοηθήσουμε τους γύρω μας, να τους δείξουμε κατανόηση και συμπόνια και να τους προσφέρουμε αγάπη.

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Από τις 29 Απριλίου και ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γίνεσαι πιο ζηλιάρης και κτητικός (σε σχέση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα). Όμως, δεν θα πρέπει να το παρακάνεις, διαφορετικά θα απομακρύνεις το ταίρι σου από δίπλα σου. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της εν λόγω διέλευσης, ένα συμβάν μπορεί να σου υπενθυμίσει το σύστημα των ηθικών αξιών σου, το οποίο στην παρούσα φάση μοιάζει να αποτελεί τον βασικότερο γνώμονα της ζωής σου βάσει του οποίου πορεύεσαι. Τέλος, καλό θα ήταν να δείξεις την απαιτούμενη εγκράτεια και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τυχόν άσκοπες σπατάλες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Από τις 29/4 κι ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιό σου, η διάθεσή σου βελτιώνεται σημαντικά και έρχεται δυναμικά στην επιφάνεια η ανάγκη σου για συντροφικότητα καθώς και για μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Συν τοις άλλοις, η γοητεία σου απογειώνεται και η αλήθεια είναι ότι δεν περνάς απαρατήρητος στον κοινωνικό σου περίγυρο. Ειδικότερα, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται και το δικό σου ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς έναν σύντροφο ο οποίος θα σε σέβεται και θα σου προσφέρει συναισθηματική κάλυψη, υλική ασφάλεια καθώς και χώρο και χρόνο για τον εαυτό σου. Τέλος, η καλαισθησία σου και η αυτοεκτίμησή σου είναι πιο αυξημένες από ποτέ, ενώ κατά τη συγκεκριμένη διέλευση ευνοούνται τυχόν αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση π.χ.  μέσω αγοράς νέων ρούχων, αλλαγής κόμμωσης ή χτενίσματος. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη στις 29/4/2024 γίνεσαι σταδιακά πιο ρομαντικός και ιδεαλιστής, ενώ μπορεί να εμπλακείς σε μια περίεργη ερωτική σχέση η οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να κρατηθεί κρυφή. Γενικότερα, είναι πολύ πιθανό να βιώσεις παρασκήνιο και ίντριγκα στην ερωτική σου ζωή. Τέλος, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο οι καλλιτεχνικές, ανθρωπιστικές και μεταφυσικές σου ανησυχίες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από τις 29 Απριλίου κι ύστερα αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς τη φιλία και την κατανόηση στο πρόσωπο του συντρόφου σου. Επιπρόσθετα, σου δημιουργείται η επιθυμία να μοιραστείς τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες με το ταίρι σου. Επιπλέον, αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, ενώ είναι επίσης πιθανό να «εισπράξεις» το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου φίλου σου. Κι ενώ σε γενικές γραμμές δε συνηθίζεις να «μπλέκεις» τα ερωτικά σου ζητήματα με τις φιλίες σου, αυτή τη φορά μπορεί να…ενδώσεις! Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη από τις 29/4 δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ανθρώπου που κατέχει θέση κύρους και εξουσίας. Γενικότερα, όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, μπορεί να αρχίσεις σταδιακά να έλκεσαι από προϊστάμενους και εργοδότες σου. Δεδομένου ότι οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου είναι πλέον ιδιαίτερα αυξημένες, προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητισμούς και επιπολαιότητες. Σε διαφορετική περίπτωση, το όνομά σου μπορεί να εμπλακεί σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο» το οποίο θα θέσει σε κίνδυνο το κοινωνικό και επαγγελματικό σου πρεστίζ! Μπορεί μάλιστα να δεχτείς ερωτικές προτάσεις (ή ακόμη και σεξουαλική παρενόχληση) από πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι καθημερινά εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Βέβαια, η εν λόγω διέλευση της Αφροδίτης θα μπορούσε να εκφραστεί και διαφορετικά δείχνοντας ότι το ταίρι σου σε στηρίζει και συμβάλλει με τον τρόπο του στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων. Γενικά, ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται με τη βοήθεια και τη συμβολή κάποιας γυναίκας να καταφέρεις να ανελιχθείς στη διοικητική ιεραρχία. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 29 Απριλίου αρχίζεις σταδιακά να έλκεσαι από πνευματώδη άτομα. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα περάσεις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ξένου ή κάποιου προσώπου που σχετίζεται με τους χώρους της διανόησης, της κουλτούρας και των ανώτερων σπουδών ή ακόμη και κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Ο τομέας των σπουδών ευνοείται σημαντικά, ενώ αν είσαι πρόθυμος να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Από τις 29/4/2024 κι έπειτα, με το πέρασμα της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στον Ταύρο και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, έρχονται στην επιφάνεια η πανίσχυρη σεξουαλικότητά σου και το πάθος σου. Έτσι, η απόλυτη ψυχοσωματική ένωση με το ταίρι σου γίνεται μία από τις βασικότερες προτεραιότητές σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, γιατί θα τρομάξεις και τελικά θα απομακρύνεις άθελά σου τον σύντροφό σου. Σε γενικές γραμμές, η ανάγκη να κυριαρχήσεις στον σύντροφό σου και να τον καθυποτάξεις μπορεί να τον αναστατώσει, δημιουργώντας προβλήματα στη μεταξύ σας σχέση. Αν μέχρι πρότινος έβλεπες κάποιες υποθέσεις σου που σχετίζονται με κληρονομιές ή με ληξιπρόθεσμα χρέη σου να μένουν στάσιμες, τώρα μπορεί επιτέλους να υπάρξουν ευνοϊκές για εσένα εξελίξεις. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο από τις 29 Απριλίου, έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Η συνύπαρξη και η συμβίωση με το ταίρι σου βελτιώνονται σημαντικά και, έτσι, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Γενικά, τώρα εμφανίζεσαι ιδιαίτερα συντροφικός και αρχίζεις να αναζητάς πιο έντονα τη δέσμευση και τη συμπόρευση. Η δε σχέση σου μοιάζει πιο αρμονική από ποτέ. Αν από την άλλη δεν έχεις σχέση αυτήν την περίοδο, υπάρχει περίπτωση να συνάψεις μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία, η οποία θα εκπληρώσει το ζητούμενό σου που δεν είναι άλλο από το να χάσεις το εγώ σου μέσα από έναν πανίσχυρο δεσμό. Τέλος, δεν αποκλείεται μια γυναίκα να σου προτείνει να συνεργαστείτε, ανοίγοντας νέους δρόμους και νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου ζωή. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις 29/4/2024 κι ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Συν τοις άλλοις, ο προσωπικός σου μαγνητισμός και η γοητεία που ασκείς  στους συναδέλφους σου εκτοξεύονται στα ύψη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν ή να σε διεκδικήσουν (διάφορα άτομα) μέσα στον εργασιακό σου χώρο. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες κατόπιν σκέψης να μπεις στη διαδικασία να δοκιμάσεις την τύχη σου με κάποιον συνάδελφο. Αν έχεις ήδη σχέση, είναι προτιμότερο να μη συνδεθείς ερωτικά με άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς δεν αποκλείεται η εμπλοκή του ονόματός σου σε κάποιο «ροζ σκάνδαλο». Μια γυναίκα μπορεί να σε προτείνει προκειμένου να δουλέψεις σε ένα καινούριο εργασιακό περιβάλλον. Τέλος, δείξε εγκράτεια όσον αφορά στις απολαύσεις και προσπάθησε να τηρήσεις μια ισορροπημένη διατροφή, διαφορετικά μπορεί να θέσεις την υγεία σου σε κίνδυνο εξαιτίας της ροπής σου στην καλοζωία. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό σου οίκο από τις 29/4 προσπαθείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις τον ερωτισμό, την ανεμελιά και το πάθος σε αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον θα μπεις στη διαδικασία να φλερτάρεις, ενώ είναι πιθανό να βιώσεις συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες. Αν έχεις παιδιά, η σχέση σου μαζί τους βελτιώνεται θεαματικά κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ενώ αν είσαι επιχειρηματίας, κάποια επένδυση που έχεις στο μυαλό σου μπορεί επιτέλους να λάβει σάρκα και οστά (πιθανώς με τη βοήθεια κάποιας επιδότησης) και, μάλιστα, να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής για εσένα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 4ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 29 Απριλίου 2024 κι ύστερα σου δημιουργεί την ανάγκη να βιώσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές και, ως εκ τούτου, επιλέγεις να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου. Αν μέχρι πρότινος δεν έμενες μαζί με το ταίρι σου, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να συγκατοικήσετε. Επιπλέον, δεν αποκλείεται και η επιστροφή κάποιου πρώην συντρόφου σου στη ζωή σου. Τέλος, οι σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια εξομαλύνονται, ενώ παράλληλα ευνοούνται τυχόν αγοραπωλησίες ή μισθώσεις ακινήτων που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Στις 29/4 το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Ειδικότερα, μπαίνετε στη διαδικασία συζητήσεων εφ' όλης της ύλης, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε από κοινού κάποιο κοντινό ταξίδι, το οποίο σας φέρνει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος, η δεδομένη χρονική περίοδος ενδείκνυται για φλερτ, λεκτικά παιχνίδια και συναρπαστικά υπονοούμενα. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης βελτιώνονται σημαντικά τόσο η κοινωνική σου ζωή όσο και οι σχέσεις σου με αδέλφια, στενούς συγγενείς ή και γείτονες. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.