astropedia.gr

Αφροδίτη στους Διδύμους από 23/5

Αφροδίτη στους Διδύμους από 23/5
Στις 23 Μαΐου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ευμετάβλητο, επικοινωνιακό, ευφυές, ευέλικτο, δισυπόστατο και εγκεφαλικό ζώδιο των Διδύμων, όπου και παραμένει ως τις 17 Ιουνίου. Από την διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (μεταβλητών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση.

Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα ή της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος), η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων δίνει σε γενικές γραμμές υψηλά επίπεδα καλαισθησίας, αρμονία και μια ικανοποιητική κοινωνική ζωή ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης ή του Νερού (Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως) η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να οδηγήσει σε μια αναγκαστική προσαρμογή σε νέα δεδομένα η οποία με τη σειρά της θα μπορούσε να προκαλέσει ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο σε οποιοδήποτε εκ των μεταβλητών ζωδίων.

Τι να περιμένω με την Αφροδίτη στους Διδύμους;

Αναμφισβήτητα, το “μοτίβο” φαίνεται να αλλάζει εντελώς, δεδομένου ότι ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς, της κοινωνικής ζωής και της υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας εισέρχεται στο ανεξάρτητο, φιλελεύθερο, κοινωνικό, εγκεφαλικό και παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων το οποίο φημίζεται για την εξυπνάδα, την προσαρμοστικότητα, τους γρήγορους ρυθμούς του και την αγάπη του για την ποικιλία και τη διαρκή αλλαγή.
Γενικά, θα έλεγε κανείς πως ο Δίδυμος δεν πηγαίνει κόντρα στα αιτήματα της Αφροδίτης, καθώς είναι εξωστρεφής και εκδηλωτικός. Ωστόσο, η Αφροδίτη είναι ο κατεξοχήν πλανήτης της συντροφικότητας ενώ ο Δίδυμος είναι μια επικοινωνιακή «πεταλουδίτσα» σε διαρκή κίνηση, μια ταξιδιάρα ψυχή που αναζητά εμπειρίες, ποικιλία και ανεξαρτησία. Η αλλαγή παραστάσεων είναι κατά κάποιο τρόπο το «οξυγόνο» του. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης έρχεται στο προσκήνιο η επιθυμία μας να συλλέξουμε εμπειρίες και να ζήσουμε έντονα...να ταξιδέψουμε, να ερωτευτούμε, να κοινωνικοποιηθούμε, να φλερτάρουμε, ακόμη και να ρισκάρουμε στον έρωτα. Η δέσμευση δε φαίνεται να είναι το νούμερο 1 ζητούμενό μας ούτε η προτεραιότητά μας στην παρούσα φάση.

Άρα, λοιπόν, η διάθεσή μας αναπόφευκτα διαφοροποιείται σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, αρχίζουμε σταδιακά να αναζητάμε τη διανοητική και πνευματική ταύτιση στις σχέσεις μας. Επιπλέον, αρχίζουμε να βαριόμαστε εύκολα και ψάχνουμε νέες συναρπαστικές εμπειρίες, όχι απαραίτητα με άλλον παρτενέρ (αν είμαστε δεσμευμένοι). Το σεξ μοιάζει με διασκέδαση και το απολαμβάνουμε δίχως όρια, δίχως ενοχές και μέσα σε ένα ανάλαφρο κλίμα. Συν τοις άλλοις, αρχίζουν σταδιακά να μας γοητεύουν οι έξυπνοι και καλλιεργημένοι άνθρωποι, εκείνοι που έχουν πράγματα να πουν και είναι πολυταξιδεμένοι και διαβασμένοι. Οι πολυμαθείς προσωπικότητες φαντάζουν πλέον ως σούπερ ελκυστικές στα μάτια μας και πυροδοτούν τα πάθη μας και τις σεξουαλικές μας επιθυμίες.

Όμως, οι στενές και δεσμευτικές σχέσεις μας «πνίγουν» και μας απωθούν. Γι’ αυτό και στη δεδομένη χρονική περίοδο τις αποφεύγουμε. Τα συναισθήματά μας πλέον δεν φημίζονται για την σταθερότητά τους, καθώς υπόκεινται σε συχνές διακυμάνσεις. Έτσι, δεν αποκλείεται να επικεντρωθούμε ακόμη και σε εφήμερες ερωτικές περιπέτειες. Αναμφίβολα, η συντροφικότητα και η αρμονική συμβίωση δεν είναι έννοιες απαγορευτικές, απλώς θα πρέπει να συνδυάζονται με τον σεβασμό τόσο στη δική μας ελευθερία όσο και στην ελευθερία του συντρόφου μας.

Τέλος, όσον αφορά στα επίπεδα της αυτοεκτίμησής μας, σίγουρα παρατηρείται αύξηση σε αυτά, χάρη στην απίστευτη διανοητική δύναμη που αποπνέουμε και η οποία γίνεται αντιληπτή από τους γύρω μας. Αντίστοιχα, έρχεται στο προσκήνιο και η επιθυμία μας να ξοδέψουμε χρήματα για να ευχαριστήσουμε τους εαυτούς μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους σχετίζεται
 • με την επιθυμία μας για διαρκή αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους
 • με την ανάγκη μας να πειραματιστούμε στο σεξ
 • με την εξωστρέφεια και την δίψα για επικοινωνία
 • με τις αλόγιστες σπατάλες για εμάς τους ίδιους και την τσιγκουνιά όταν καλούμαστε να ψωνίσουμε για άλλους
 • με το φλερτ και τα λεκτικά παιχνίδια
 • με τους έρωτες μέσω του διαδικτύου
 • με την τάση μας να αναζητάμε την ποικιλία και να βαριόμαστε εύκολα
 • με τα όμορφα λόγια και τα αισθησιακά αγγίγματα
 • με την πολυπραγμοσύνη
 • με την αναζήτηση νέων εμπειριών (συμπεριλαμβανομένων των διπλών και τριπλών καταστάσεων)
 • με την επιπολαιότητα, πιθανώς και με την απιστία
 • με την υιοθέτηση ενός συστήματος αξιών και αρχών που θα έχει ως βασικό γνώμονα την ανταλλαγή ιδεών και τη συλλογή πληροφοριών
 • με την έντονη κοινωνική ζωή, η οποία όμως μένει σε κάπως επιφανειακό επίπεδο
Οι όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά την διέλευσής της από τους Διδύμους

 • Στις 25 Μαΐου, η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Έτσι, η ερωτική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ειδικότερα, επικεντρωνόμαστε στην κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών μας και, ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να βιώσουμε μια συναρπαστική και αξέχαστη συνεύρεση. Συν τοις άλλοις, η ζήλια μας έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Παρ' όλα αυτά, με τη συγκεκριμένη όψη, παρασυρόμαστε από τη μεταφυσική διάσταση του έρωτα, με αποτέλεσμα να προσεγγίζουμε την ερωτική μας ζωή σα να πρόκειται για κάλεσμα του ίδιου του πεπρωμένου.
 • Στις 4 Ιουνίου, η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και, έτσι, νιώθουμε ότι η ερωτική μας ζωή για κάποιο λόγο «λάμπει». Υπάρχει, ωστόσο, ο κίνδυνος να ταυτιστούμε με το ταίρι μας σε τέτοιο βαθμό που να χαθεί εντελώς η προσωπική μας ταυτότητα. Επίσης, δεσποτικές συμπεριφορές, είτε από την πλευρά μας είτε από την πλευρά του συντρόφου μας, είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Και, αναμφίβολα, τέτοιου είδους σχέσεις μόνον ως υγιείς δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.
 • Στις 8 Ιουνίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, όψη που μας δημιουργεί φοβερές ανασφάλειες και δυσκολίες καθώς και ένα αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Γενικότερα, η συγκεκριμένη γωνία, αν και μπορεί να φέρει σταθερότητα και εδραίωση στα οικονομικά και συναισθηματικά μας ζητήματα (μετά κόπων και βασάνων), τις περισσότερες φορές μας κάνει να βιώνουμε μια δυσκολία ενσωμάτωσης και να νιώθουμε μοναξιά, είτε έχοντας ανθρώπους γύρω μας είτε όχι.
 • Στις 17 Ιουνίου, η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα  και, έτσι, η ρομαντική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη. Ωστόσο, ελλοχεύει ο κίνδυνος για εξιδανικεύσεις που με τη σειρά τους μπορεί να οδηγήσουν σε εξαπατήσεις ή απογοητεύσεις ως αποτέλεσμα της απομυθοποίησης που αργά ή γρήγορα επέρχεται εξαφανίζοντας τον όποιο ενθουσιασμό και διαλύοντας το «ροζ συννεφάκι».

Η επιρροή της διέλευσης της Αφροδίτης και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργείται η ανάγκη να φλερτάρεις, να «παίξεις» και να ξανανιώσεις ανέμελος. Μάλιστα, τείνεις σε εγκεφαλικά παιχνίδια και μοιάζεις να αρέσκεσαι σε λεκτικά υπονοούμενα. Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορούσες ίσως να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός κοντινού ταξιδιού. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείονται ταξίδια ή εκδρομές μαζί με το ταίρι σου. Η δε ανάγκη σου να συζητάς με τον σύντροφό σου έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Με την είσοδο της Αφροδίτης (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιο των Διδύμων και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 23 του μήνα, γίνεσαι πιο κτητικός, ζηλιάρης αλλά και φιλήδονος. Παρ’ όλα αυτά, ο σύντροφός σου με τον τρόπο του σε βοηθάει να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή αλλά και να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου. Πιθανώς, μάλιστα, θα σου δείξει και τον σωστό δρόμο για την εφαρμογή ενός υγιούς συστήματος ηθικών αξιών και αρχών. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 23/5 αρχίζεις σταδιακά να διεκδικείς μια υγιή ερωτική ζωή. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα αυξάνεται και οι κατακτήσεις σου είναι περισσότερες από ποτέ. Ο προσωπικός μαγνητισμός σου μοιάζει εκτοξευμένος στα ύψη και τα επίπεδα της αυτοεκτίμησής σου είναι αυξημένα. Επίσης, τώρα είναι η ευκαιρία σου να ψωνίσεις καινούρια ρούχα ή να αλλάξεις κόμμωση ή χτένισμα, καθώς η καλαισθησία σου κυριολεκτικά χτυπάει κόκκινο.  Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο την έμφυτη ρομαντική σου διάθεση, σε κάνει ιδεαλιστή και σου προσδίδει μια τάση να εξιδανικεύεις τον σύντροφό σου ή τους ερωτικούς παρτενέρ σου. Συν τοις άλλοις, η προαναφερθείσα διέλευση φανερώνει και μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις. Γενικά, το παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή είναι κάτι παραπάνω από πιθανό.  Επιπρόσθετα, η εν λόγω διέλευση  σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τα ερωτικά σου ζητήματα. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΛΕΩΝ
Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 23/5 μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Επίσης, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, ενώ σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος, θα επιδιώξεις να απολαύσεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο γενικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 23 του μήνα η γοητεία σου σταδιακά έρχεται στο προσκήνιο και εισπράττεις κομπλιμέντα, ερωτικές προτάσεις και φιλοφρονήσεις από συναδέλφους ή εργοδότες. Προσπάθησε να παραμείνεις εγκρατής, λογικός και συνετός και να μην κάνεις κατάχρηση της αυξημένης δημοτικότητάς σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει τελικά εις βάρος σου. Τέλος, μια γυναίκα η οποία κατέχει θέση κύρους ή εξουσίας μπορεί να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου και να ανέλθεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΖΥΓΟΣ
Από τις 23/5 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης, που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, στους Διδύμους και στον 9ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου), μπαίνεις στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου. Επίσης, αρχίζεις σταδιακά να ελκύεσαι από καλλιεργημένους, φιλοσοφημένους, διανοούμενους και ευφυείς ανθρώπους. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 8ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη από τις 23 του μήνα, η ανάγκη σου για πάθος και απόλυτη ψυχοσωματική ένωση έρχεται στην επιφάνεια. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να επιβληθείς στο ταίρι σου και να αποκτήσεις έλεγχο επάνω του. Μην το παρακάνεις με τα παιχνίδια εξουσίας γιατί αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι πιο χειριστικός από εσένα, στο τέλος θα είσαι εσύ εκείνος που θα καταστραφεί. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Από τις 23/5 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) σταδιακά αυξάνεται η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στο ταίρι σου και, πράγματι, αρχίζεις να περνάς όμορφες και ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις έντονα την επιθυμία να δεσμευτείς, καθώς οι ερωτικές περιπέτειες, τα στιγμιαία φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις μοιάζουν να μην σε καλύπτουν, να μη σε γεμίζουν πια. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να ομορφύνεις τον εργασιακό σου χώρο μέσω ίσως κάποιας αλλαγής στη διακόσμηση, ενώ δεν αποκλείεται να σε φλερτάρει κάποιος συνάδελφός σου. Επίσης, αν έχεις ήδη σχέση, το ταίρι σου μοιάζει να ομορφαίνει την καθημερινότητά σου και σε βοηθάει ώστε να χειριστείς κατάλληλα διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τις 23/5 και ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς περισσότερο πάθος και περισσότερη διασκέδαση. Μάλιστα, γίνεσαι πιο κοινωνικός, ενώ δεν αποκλείεται να φλερτάρεις ή να ερωτοτροπήσεις, αναζητώντας νέες «συγκινήσεις». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η ανάγκη για απόκτηση απογόνων κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης διέλευσης, ενώ είναι πιθανό να σου δημιουργηθεί και η επιθυμία να διασκεδάσεις παρέα με το ταίρι σου (σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος). Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει να προτιμάς να μένεις στο σπίτι και να περνάς όμορφες στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Πιο συγκεκριμένα, η συναισθηματική ασφάλεια και η ιδιωτικότητα μοιάζουν να αποτελούν τις βασικές σου προτεραιότητες, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή. Επιπρόσθετα, είναι πιθανό να εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος έρωτας από το μακρινό παρελθόν σου. Τέλος, οι σχέσεις σου με τα μέλη της πατρικής σου οικογένειας βελτιώνονται σημαντικά. Κάλεσε τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.