astropedia.gr

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας στις 11/6

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας στις 11/6
Από τις 8 έως τις 13 Ιουνίου, η Αφροδίτη από το πληθωρικό ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο, μια δύσκολη όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 2η ως την 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699 

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και των διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ ο Δίας δείχνει την επέκταση, τον τυχοδιωκτισμό και την ηθική του καθενός. Αυτή η όψη λοιπόν παρότι δεν προκαλεί δύσκολες καταστάσεις, αυτές τις μέρες είσαι υπερβολικά αισιόδοξος αλλά και οκνηρός, με αποτέλεσμα να προτιμάς την καλοπέρασή σου ακόμη και αν έχεις πολλές υποχρεώσεις που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να τακτοποιηθούν εδώ και τώρα. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις πολύ (Αφροδίτη) αλλά αυτό συγκρούεται με τον ηθικό σου κώδικα (Δίας). Τώρα οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των ημερών. Επίσης, η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες αποδεικνύονται επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους.

Με αυτή την όψη είναι πιθανό να κάνεις κακή εκτίμηση των σχέσεων σου λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης και μην κάνεις ξεκινήματα στα ερωτικά, γιατί θα έχεις την τάση να απομακρυνθείς, μόλις περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός. Επίσης, καταναλώνεις περισσότερο χρόνο σε ανούσιους κομπασμούς και εγωισμούς, σπαταλώντας ενέργεια που σε άλλα κανάλια θα ήταν σαφώς πιο παραγωγική. Βλέπεις τις καταστάσεις πιο απερίσκεπτα και όλα εμβαπτίζονται μέσα από την ανάγκη σου για επιβεβαίωση, πράγμα που σε αφήνει εκτεθειμένο στα μάτια των άλλων.

 Γενικότερα, αυτή την περίοδο λείπει αρκετά το μέτρο από τη ζωή σου και εσύ παρασύρεσαι από υπερβολές. Είσαι πάντως ενθουσιώδης σαν παιδί που δεν μπορεί να περιμένει για να παίξει με το παιχνίδι του, θυμήσου όμως ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αρκεί να έχουν και μια σωστή βάση! Για να γίνει αυτό πρέπει να μιλήσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.