astropedia.gr

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος στις 13/5

Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνος στις 13/5
Από τις 10 ως τις 15 Μαΐου, η Αφροδίτη από το ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον αυστηρό Κρόνο στους Ιχθύς. Αυτή η ευνοϊκή όψη θα επηρεάσει θετικά τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς, πρωτίστως και Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους δευτερευόντως, που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή/και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 3η ως την 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψηεδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…    

☎ Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Αυτό το διάστημα λοιπόν η Αγάπη δεν σκορπίζεται, αντίθετα βρίσκει νόημα και στέρεα θεμέλια (Κρόνος), κάνοντας μια σχέση που έχει δοκιμαστεί να στεριώνει, ενώ παράλληλα αν μια σχέση ξεκινά τώρα και τα μέλη της έχουν τα σωστά υλικά, τότε η «συνταγή» έρχεται και «δένει», τηρουμένων των αναλογιών καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή. Παράλληλα, επιβραβεύεσαι από σημαντικά πρόσωπα για όσα έχεις καταφέρει ως τώρα, ενώ μπορείς να εισπράξεις βοήθεια από πρόσωπα που βρίσκονται ανώτερα στην ιεραρχία ή ηλικιωμένα άτομα (Κρόνος) και μέσα από τις δικές τους εμπειρίες εσύ γίνεσαι καλύτερος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις (Αφροδίτη), αφήνοντας για λίγο τον εγωισμό στην άκρη.

Τώρα ο Χρόνος είναι σύμμαχός σου, ειδικά σε όσα αισθηματικά θέματα δεν προχώρησαν, καθώς τώρα βλέπεις πιο ώριμα τα πράγματα και ταυτόχρονα καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες, κάνοντας αμοιβαίες υποχωρήσεις με σκοπό τη σταθερότητα. Ωστόσο, δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις συμβιβασμούς για τον οποιοδήποτε, αλλά μόνο για εκείνες τις ανθρώπινες σχέσεις που μέχρι τώρα έχουν αποδείξει την αξία τους. Γενικότερα, αυτές οι μέρες φέρνουν περισσότερη ηρεμία στις σχέσεις, καθώς μπορεί από τη μία να χάνουν κάτι από την έντονη φλόγα, από την άλλη όμως πατούν σε πιο στέρεο έδαφος. Πάντα βέβαια με τις συμβουλές που ακούς από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο.

Γενικότερα, η θετική επιρροή του Κρόνου στην Αφροδίτη αυτό το διάστημα ευνοεί τις συνεργασίες και τις επαφές με άτομα ουσίας, ποιότητας και φινέτσας, άλλωστε συμπεριφέρεσαι ηθικά και με ειλικρίνεια, αρκεί να μην φερθείς… χειριστικά (οι πλανήτες είναι σε ζώδια Νερού)! Τέλος, η όψη αυτή σε ωθεί να κάνεις πιο συνετά βήματα πάνω σε οικονομικές υποθέσεις, αν θες να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει, οι ευκαιρίες πάντως είναι σίγουρο πως θα σου παρουσιαστούν.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.