astropedia.gr

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 23/5

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας (R) στις 23/5
Από τις 22 ως τις 24 Μαΐου, η Αφροδίτη στο παιχνιδιάρικο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, μια ευνοϊκή όψη για Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους πρωτίστως, αλλά και για Κριούς, Λέοντες και Τοξότες δευτερευόντως που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και/ή όσοι έχουν τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Συμβουλέψου τον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη για να δεις αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. εδώ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Πλήρεις αναλύσεις… Ζύγισμα επιλογών και συνεπειών…
Σωστή εκτίμηση εξελίξεων…  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Αυτό το διάστημα, η συναισθηματική σου έκφραση είναι βαθιά και παθιασμένη, αυτή τη φορά ρισκάρεις και σε εξιτάρει εγκεφαλικά η κατάσταση, μιας και η όψη αυτή γίνεται σε αέρινα ζώδια, έτσι λοιπόν παίζεις για να νικήσεις, αφού δεν ικανοποιείσαι με βαρετές καταστάσεις. Το σίγουρο είναι πως η επιτυχία έρχεται όταν μεταμορφώνεις τον τρόπο που εκδηλώνεις όσα νιώθεις και θα δεις πως η ενέργεια που βγαίνει από την καρδιά σου μπορεί να αλλάξει και τους δυο σας. Πρέπει όμως ταυτόχρονα να περιορίσεις τις εμμονές σου (Πλούτωνας) και την τάση σκορπίσματος (Δίδυμοι) απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Είναι περίοδος λοιπόν που ανακαλύπτεις νέες πτυχές μέσα στην σχέση σου, είσαι σαφέστατα πιο αισθησιακός και σαγηνευτικός απ’ ό,τι συνήθως, ενώ αν ξεκινήσει κάποια νέα σχέση αυτές τις μέρες, μπορεί στην αρχή να αργήσει να εκδηλωθεί αλλά σταδιακά έχει τη δυναμική να μετατραπεί σε… ηφαίστειο! Γενικότερα, η σεξουαλική σου διάθεση είναι έντονη και αν είσαι μόνος/η δεν αποκλείεται να κάνεις γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα έχετε έντονη ερωτική χημεία, μιας και ο Πλούτωνας σχετίζεται και με το σεξ. Αν ανήκεις σε εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, ο Πλούτωνας σε θετική όψη με τον πλανήτη της αγάπης θα μπορούσε να αναθερμάνει μια σχέση ανάμεσα σε δυο πρόσωπα που έχουν ψυχρανθεί.

Αυτή η όψη επίσης μιλά και για οικονομικές επιτυχίες, μιας και η Αφροδίτη φέρνει εύνοια για οικονομικά ζητήματα, έτσι λοιπόν η όψη αυτή υπόσχεται και κέρδη από μια συνεργασία σε επενδύσεις ή οικονομικές διευκολύνσεις. Να έχεις λοιπόν τα μάτια σου δεκατέσσερα και να μιλήσεις τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980 αν καλείς από Κύπρο, καθώς μπορεί να παρουσιαστεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.