astropedia.gr

Ζώδια: Αγάπη...ενεχυροδανειστήριο!

Ζώδια: Αγάπη...ενεχυροδανειστήριο!
Λουλούδια, ρομαντισμοί και ευτυχισμένες στιγμές. Έτσι, θα έπρεπε να είναι οι ερωτικές μας σχέσεις. Ούτε τσακωμοί, ούτε γκρίνιες, αλλά ούτε και οικονομικά προβλήματα! Έρχεται, όμως, η στιγμή που ο άνθρωπός μας βρίσκεται σε μία πολύ δυσχερή οικονομική κατάσταση και μόνο σε μας μπορεί να στραφεί. Τότε τι λένε τα άστρα πως θα κάνουμε; Ποιά είναι η συμπεριφορά των ζωδίων με τα χρήματα και κατ’ επέκταση στη σχέση μας; Άραγε ποια ζώδια θα ανοίξουν εύκολα το πορτοφόλι για να δανείσουν χρήματα στο αγαπημένο τους πρόσωπο και ποια δε θα ‘χουν καθόλου να του δώσουν;


Κριός

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως όταν ένας Κριός βρίσκεται σε σχέση, αισθάνεται λίγο πολύ εγκλωβισμένος. Εγκλωβίζεται η ελευθερία, η δημιουργικότητα, ο αυθορμητισμός του, άρα και το… ταμείο του! Τα χαρτιά του πρέπει να ‘ναι συνεχώς ανοικτά (λέμε τώρα) και αυτό τον καταπιέζει. Πόσο μάλλον να πρέπει να αναφέρει όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις και συναλλαγές στο σύντροφό του! Χάνει, όμως, λίγο το μέτρο με την ελευθερία του και τη χρηματική του άνεση, που αυτό μπορεί να τον φέρει στη δύσκολη θέση να ζητήσει δανεικά από το ταίρι του και όχι το ταίρι του από εκείνον. Όταν θα μπει, δε, σ’ αυτή τη διαδικασία, θα προσπαθήσει να μην αποκαλύψει πολλά πολλά για τις χρηματικές του ατασθαλίες και θα απαιτήσει από το σύντροφό του να του κάνει τη «χάρη» το συντομότερο δυνατό και χωρίς πολλές ερωτήσεις. Προς υπεράσπισή του, το ίδιο θα κάνει και ο Κριός για εκείνον, δίχως δεύτερη σκέψη.
 


Ταύρος

Είτε βρίσκεται σε σχέση είτε όχι, ο Ταύρος φροντίζει να έχει πάντα αποθέματα αγάπης, αλλά και χρημάτων. Μέσα στη σχέση του είναι πάντα εκείνος που θα κρατάει το ταμείο και θα γνωρίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια για τραπεζικούς λογαριασμούς, καταθέσεις και οφειλές. Δεν επιτρέπει στον εαυτό του να νιώθει ασταθής και πως δεν ελέγχει μία κατάσταση. Παρόλα αυτά, μπορεί να γίνει στήριγμα, βράχος, κολώνα για τον αγαπημένο του άνθρωπο και να είναι εκεί για εκείνον σε οποιαδήποτε φάση της ζωής του. Ακόμα κι αν το ταίρι του χρειάζεται μία μικρή χρηματική ενίσχυση, τότε ο Ταύρος θα μπει στη διαδικασία να το εξυπηρετήσει, αφού πρώτα, ζητήσει αναλυτικές εξηγήσεις και αποδείξεις για τους λόγους που πραγματικά χρειάζεται τη βοήθειά του και που το έφερε σε αυτή την κατάσταση. Δε θα γλιτώσετε εύκολα, εάν δεν δώσετε αναλυτικές εξηγήσεις σε αυτό το ζώδιο. Αφήστε που αν δεν το κάνετε, θα ακούσετε ακόμη περισσότερο κήρυγμα!

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος αγαπάει τα χρήματα και είναι πολύ καλός στις χρηματικές συναλλαγές. Χρησιμοποιεί το χρήμα ως μέσο για να εξυπηρετεί όχι μόνο τις υποχρεώσεις του, αλλά και τα…γούστα του! Όταν, δε, είναι σε σχέση, τότε μπορεί να σπαταλήσει μεγάλο μέρος των χρημάτων του για να κάνει τα χατίρια του συντρόφου του ή για να τον εντυπωσιάσει με δωράκια, ταξίδια και διάφορες εκπλήξεις. Ακόμη, εάν το έτερον του ήμισυ βρεθεί σε ανάγκη και του ζητήσει χρήματα, τότε ο Δίδυμος δε θα το σκεφτεί ούτε λεπτό. Θα τον στηρίξει και θα του δώσει το ποσό που επιθυμεί, χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις και εξηγήσεις. Εάν τα δανεικά είναι δανεικά και αγύριστα, το συγκεκριμένο ζώδιο δε θα νοιαστεί καθόλου. Θα νιώσει χαρούμενο που έκανε ευτυχισμένο το ταίρι του και μπόρεσε να το βοηθήσει έστω και με αυτόν τον τρόπο. Αδαμάντινοι χαρακτήρες αυτοί οι Δίδυμοι, το χρήμα δε το λογαριάζουν τα δυο της μάτια σαν κοιτάζουν.

 

Καρκίνος

Στον Καρκίνο αρέσει να κινείται πάντα με ασφάλεια. Θέλει να ‘χει γεμάτες τις τσέπες του ώστε να σκορπίζει τα χρήματά του σε εξόδους, σε δώρα, σε ακριβά εστιατόρια και σε οτιδήποτε τον κάνει ευτυχισμένο εκείνον, τον άνθρωπό του και τους φίλους του. Ακριβώς, όμως, επειδή φημίζεται για τη γενναιοδωρία του, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με μεγάλα έξοδα, καθώς το ταίρι του μπορεί να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του! Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της οικογένειας και της σταθερότητας. Ξέρει να προσφέρει ασφάλεια και θαλπωρή. Το αγαπημένο του πρόσωπο ριζώνει στην καρδιά του και όσο και να θέλει δεν μπορεί να του χαλάσει χατίρι. Κάπως έτσι… μπορεί να βρεθεί με φουσκωμένη κάρτα, με απλήρωτους λογαριασμούς και με άλλα πολλά που ούτε που θα πάρει χαμπάρι. Ας ελπίσουμε πως το ταίρι του θα κρατήσει τα προσχήματα και δε θα βάλουν τον Καρκίνο στον Τειρεσία.


Λέων

Ο Λέοντας κρατάει πάντα το τιμόνι σε όλες τις σχέσεις που διατηρεί, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές. Ξέρει να δίνει, να υπερασπίζεται, να δημιουργεί σχέσεις με ρίζες, ενώ στο ερωτικό κομμάτι, ξέρει καλά να διαχειρίζεται το ερωτικό του πάθος. Σε γενικές γραμμές είναι ένα ζώδιο που ελέγχει τα πάντα και δεν του ξεφεύγει τίποτα. Τα χρήματα τα έχει ψηλά στη λίστα του και ξέρει να τα διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Όταν το ταίρι του τού ζητήσει κάποια οικονομική διευκόλυνση, τότε ο Λέοντας θα το εξυπηρετήσει και θα ικανοποιήσει τους σκοπούς του. Δε θα ζητήσει ποτέ ανταλλάγματα, αλλά θα περιμένει καρτερικά τις επόμενες κινήσεις του συντρόφου του για να δει αν τον κοροϊδεύει ή όχι. Όλα βρίσκονται υπό τον έλεγχό του και δεν αφήνει τίποτα να περνάει από τη σφαίρα της επιρροής του. Ξέρει τι κάνει ο Λέοντας!


Παρθένος

Το ρίσκο και η ευελιξία είναι στη ζωή του Παρθένου και αυτό έχει αντίκρισμα και στα χρήματα, αλλά και στις σχέσεις του. Γενικά, τολμάει να επενδύσει, τολμάει να αγαπήσει και γενικά επιθυμεί να δίνεται και να αφήνει τον εαυτό του πολλές πολλές εκτεθειμένο στις πράξεις των άλλων. Στο ταίρι του θα δώσει τα πάντα. Θα του προσφέρει μία ήρεμη και καλά οργανωμένη ζωή, ενώ θα είναι γενναιόδωρος με τα χρήματά του. Το μόνο που θα απαιτήσει, όμως, ο Παρθένος είναι τα χρήματα που μπορεί να ζητήσει το ταίρι του να προορίζονται για σοβαρό σκοπό. Δε θα δανείσει ποτέ λεφτά σε κάποιον που αγαπά, εάν αυτά δεν χρησιμοποιηθούν για κάλυψη χρεών, για σημαντικές αγορές ή για μία ουσιώδη υποχρέωση. Και ο Παρθένος αφού μάθει την αλήθεια, θα δώσει ό,τι του ζητήσετε και με τις καλύτερες των προθέσεων!
        

Ζυγός

Το ζώδιο του Ζυγού είναι το ζώδιο της υποστήριξης, των καλών τρόπων και της φυσικής ευγένειας. Όσο εύκολο του είναι να αγαπήσει και να δώσει πολλά πράγματα στο σύντροφό του, τόσο εύκολο του είναι να τα πάρει πίσω, εάν αισθανθεί πως κάποιος τον αδικεί. Ακόμη, αν και αγαπάει πολύ και ονειρεύεται την απόλυτη αγάπη, μπορεί να τον πιάσει η ανασφάλειά του και να διστάσει να κάνει περαιτέρω σοβαρά βήματα με τον άνθρωπο που έχει δίπλα του. Τα χρήματα, δε, τα χρησιμοποιεί για τα λούσα του και καταλήγει να χρωστάει δεξιά και αριστερά, οπότε είναι λίγο δύσκολο να έχει να δανείσει στο ταίρι του. (Το πιο πιθανό είναι να του δανείσει αυτό!) Στην περίπτωση, βέβαια, που έχει επιπλέον χρήματα, θα τα δανείσει με χαρά χωρίς να σκεφτεί πότε και αν θα του επιστραφούν. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον Ζυγό! Η χαρά που θα πάρει που κάποιος θα τον ζητήσει τη βοήθειά του είναι μεγαλύτερη από την πιθανή απώλεια των χρημάτων του.


Σκορπιός

Όσο αστείο κι αν ακούγεται, ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που έρχεται για να μείνει σε μία σχέση. Ξέρει να στηρίζει και να υπερασπίζεται τον άλλο, να τον βοηθάει να φτάσει ψηλά, όπως και ξέρει και να μαζεύει τα χαλινάρια σε περίπτωση που χρειαστεί. Όσον αφορά τα χρήματα, διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ. Του αρέσει να έχει πάντα λεφτά στην άκρη, γιατί για αυτόν σημαίνουν ασφάλεια και δύναμη και μερικές φορές επιρροή! Όταν ο σύντροφός του του ζητήσει δανεικά, τότε θα τα δώσει αμέσως, αλλά έχοντας πολλή προσοχή στις κινήσεις του. Θα θελήσει, οπωσδήποτε, να γνωρίζει για που προορίζονται τα χρήματα και πότε θα επιστραφούν, μόνο και μόνο για να δείξει ότι αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα για εκείνον. Στην πραγματικότητα, χαίρεται που ο άλλος βρίσκεται στην ανάγκη του και μπορεί να ασκήσει κάποια επιρροή πάνω του. Σιγά, μην το έκανε μόνο από την καλή του την καρδιά!
 

Τοξότης

Φτερό στον άνεμο είναι η αγάπη, αλλά και τα χρήματα για τον Τοξότη! Θα δώσει και την ψυχή του για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του, θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να ξεπεράσει τον εαυτό του, τις φοβίες και τις αναστολές του, αλλά αν δε δει και πολύ ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, το πιο πιθανό είναι να «πετάξει» σε άλλες αγκαλιές. Με τον ίδιο τρόπο σκέφτεται και στα οικονομικά του. Εάν έχει χρήματα αισθάνεται καλά, εάν δεν έχει…δε χάθηκε και ο κόσμος! Κάποιος τρόπος θα βρεθεί και θ’ αποκτήσει. Αν, βέβαια, το ταίρι του τού ζητήσει μία οικονομική εξυπηρέτηση, ο Τοξότης θα έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει, αλλά μάλλον θα μείνει μόνο με την πρόθεση. Κάποιος που ξέρει έναν Τοξότη, ξέρει πως δεν πρέπει να στραφεί σ’ αυτόν για δανεικά, καθώς θα ‘χει σπάνια λεφτά στην τσέπη του. Αν έχει, όμως, θα δώσει και με το παραπάνω για τον αγαπημένο του άνθρωπο. Μην ανησυχείτε!
 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, τις περισσότερες φορές, κοιτά τον κόσμο με συντηρητικό βλέμμα. Του αρέσει να νιώθει ήρεμος, είτε στη δουλειά, είτε στη σχέση του. Θέλει μία νοικοκυρεμένη και άνετη ζωή, καθώς αναζητά τη συναισθηματική, αλλά και την επαγγελματική ασφάλεια. Στον ερωτικό τομέα, βάζει γερές βάσεις για να κάνει στέρεους δεσμούς και θα προσφέρει στον σύντροφο του αυτά που θέλει να του προσφέρει και εκείνος. Θα δώσει, ακόμη, άφθονο ερωτικό πάθος και αμέριστη προσοχή. Όσον αφορά το κομμάτι των οικονομικών, απολαμβάνει την πολυτέλεια, ενώ ταυτόχρονα σκέφτεται πολύ το μέλλον του. Όταν το ταίρι του του ζητήσει μία χρηματική διευκόλυνση, τότε θα του την προσφέρει πολύ άνετα, εάν δει πως το επιτρέπουν τα οικονομικά του. Για τον Αιγόκερω, αυτά τα λεφτά μπορεί να είναι προορισμένα για άλλου και να δυσκολευτεί να πει γρήγορα το «ναι». Είπαμε, έχει μία συστολή και τα θέλει όλα μετρημένα αυτό το ζώδιο!
 

Υδροχόος

Δεν υπάρχει τίποτα καθηλωτικό για τον Υδροχόο. Απολαμβάνει τη ζωή, τα χρήματα, τις σχέσεις όπως και να’ χει. Δε θέλει να μπαίνει σε «κουτάκια» και να σκέφτεται το αύριο ή την αποκατάστασή του. Για αυτόν, τα χρήματα είναι χαρτιά που πάνω έχουν αριθμούς για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Μια που τα παίρνει, μια που τα δίνει γιατί δε θέλει με τίποτα να ασχολείται με τόσο υλικά πράγματα. Στον ερωτικό τομέα, λειτουργεί κάπως παρόμοια. Γεμίζει τον άλλον με ιδέες και όνειρα και δεν πατάει στη γη ούτε λεπτό. Δεν περιμένει ανταλλάγματα, ούτε έχει μεγάλες προσδοκίες. Αν το ταίρι του του ζητήσει δανεικά, θα του τα δώσει όλα χωρίς δεύτερη σκέψη και θα αισθανθεί τέτοια ελευθερία και ανακούφιση που θα φύγουν αυτά τα «κακά» χρήματα από πάνω του! Δηλαδή, στον Υδροχόο, ζητήστε ό,τι θέλετε. Ούτε που θα θέλει να γνωρίζει τι τα κάνετε, ούτε που θα θέλει να τα ξαναδεί!


Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο κι αν ζει στα ουράνια! Δεν υπολογίζει ούτε χρήματα ούτε τίποτα. Αναζητά την ελευθερία του και τη βλέπει μέσα από την κάθε σχέση που αναπτύσσει. Είναι γενναιόδωρο, δοτικό και ξέρει να συμπαραστέκεται και να εμψυχώνει τον άνθρωπό του. Στα οικονομικά του δεν τα πάει καλά, διότι δεν τον απασχολεί το θέμα. Ο σύντροφός του πρέπει να ‘ναι δίπλα του για να κανονίζει τις δικές του χρηματικές συναλλαγές (έτσι ώστε να μη βάλουν τον Ιχθύ φυλακή) και άμα ποτέ χρειαστεί κάποια οικονομική διευκόλυνση, τότε καλύτερα να την κάνει μόνος του! Ο Ιχθύς δεν θα καταλάβει καν πως λείπουν χρήματα. (Αστειευόμαστε..βέβαια!) Καλό είναι να το πει και η απάντηση που θα λάβει θα είναι… «Εννοείται! Γιατί με ρωτάς;!». Δεν τον απασχολεί ούτε η χρηματική, αλλά ούτε και η συναισθηματική σταθερότητα. Ζει το παρόν και ξέρει να ρισκάρει. Αποδεχθείτε τον και απολαύστε την τρέλα του!

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter