astropedia.gr

Ανάδρομος Δίας στον Ταύρο από 4/9

Ανάδρομος Δίας στον Ταύρο από 4/9
Από τις 4 Σεπτεμβρίου έως και την τελευταία μέρα του έτους, ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο γήινο και σταθερό ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν πλανήτες από την 5η έως την 15η μοίρα αυτών των ζωδίων. Η ροή εμποδίζεται και δημιουργούνται ζητήματα, ανατροπές ή καθυστερήσεις σε οτιδήποτε αφορά μάθηση πάσης φύσης, σπουδές, επαφή με τον νόμο, δικαστήρια ή νομικές διαδικασίες ή σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.  Ο Δίας συμβολίζει  την πνευματική αλλά και την υλική ανάπτυξη, πολύ περισσότερο μάλιστα στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, και το τελευταίο τετράμηνο του έτους αναμένεται να χρειαστεί να αναθεωρήσουμε πάρα πολλά γύρω από την ευημερία μας, την συμπαντική δικαιοσύνη και τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν καθώς πλέον βλέπουμε σημαντικές αλλαγές στα παραπάνω θέματα. 


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Κρυμμένη ευκαιρία; Ή μήπως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός;      
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 


Η επιρροή του ανάδρομου Δία από τον Ταύρο και τα ζώδια

 
ΚΡΙΟΣ
Ερωτηματικά στην οικονομική σου κατάσταση προκαλεί ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Δίας στο δεύτερο ηλιακό οίκο σου, των χρημάτων, έτσι θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος στις δαπάνες σου και να υπολογίζεις το κάθε τι που ξοδεύεις. Υποχρεώσεις τις οποίες είχες αμελήσει, θα βγουν στην επιφάνεια και θα πρέπει άμεσα να τις διεκπεραιώσεις. Θα ήταν καλύτερο για την ώρα να αποφύγεις τις νέες οικονομικές διαπραγματεύσεις και επενδύσεις και να αποφύγεις τα ρίσκα. Παράλληλα, από 4/9-31/12 είναι ένα διάστημα που θα σε προβληματίσει κάθε είδους δέσμευση που υπάρχει στη ζωή σου. Θα σκεφτείς σοβαρά αν στο παρελθόν έκανες τις κατάλληλες επιλογές και αν είσαι σε αυτή την φάση ευχαριστημένος από την εξέλιξη που υπάρχει γύρω σου. Πιθανώς όμως να σου επιστραφούν χρήματα που σου οφείλονταν, μην δανείσεις όμως και μην δανειστείς, αν θέλεις οι κόποι σου να έχουν αποτέλεσμα και μίλα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο.

 
ΤΑΥΡΟΣ 
Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου και τα πάντα γύρω σου μπορεί να σου φαίνονται πιο εσωτερικά, να θέλεις το χρόνο σου για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις, τι σε γεμίζει, πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, τι προσμένεις από τους ανθρώπους γύρω σου και άλλα πολλά ερωτήματα που θα σου δημιουργηθούν. Οι καθυστερήσεις, οι παρεξηγήσεις και η αργοπορία των εξελίξεων σε γεμίζουν με πείσμα, που τελικά σε οδηγεί στην… «σοφία»! Το διάστημα που ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στο δικό σου ζώδιο, μπορεί να υπάρξουν εκνευρισμοί και διλήμματα, στην ουσία όμως σου δίνεται η ευκαιρία της ανανέωσης. Είναι μία περίοδος που μπορείς να επωφεληθείς από δεύτερες ευκαιρίες, μην ξεκινήσεις όμως τίποτα από το μηδέν. Πριν από όλα αυτή την περίοδο θα πρέπει να συμβουλεύεσαι τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Πάρε τον χρόνο σου σε κάθε κίνηση και απόφασή σου.  
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθείς να εξερευνήσεις το παρελθόν και τα ερωτηματικά που σου έχουν προκαλέσει κάποια άτομα αλλά βρίσκεσαι στην ομίχλη καθώς ο Δίας είναι ανάδρομος στο θολό και ασαφή δωδέκατο ηλιακό οίκο σου, έτσι λοιπόν θα θελήσεις να απομονωθείς και να σκεφτείς σοβαρά τα συναισθήματά σου. Τότε θα είναι ένα διάστημα που δεν θα έχεις την ίδια άνεση να εκφράσεις τις φιλοσοφίες και τα συναισθήματά σου και μπορεί να κρατήσεις μυστικά ή να θελήσεις να απομακρυνθείς από αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ανάγκη σου να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου, θα σε βοηθήσει γρήγορα να ξεμπλέξεις το κουβάρι και να κατανοήσεις καλύτερα τι θες αλλά και πώς το θες. Είναι ιδανική περίοδος, για να επιδιώξεις λίγες μοναχικές στιγμές, που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις ποια συναισθήματα κρύβονται μέσα σου το τελευταίο διάστημα, πάντα ακολουθώντας και τις συμβουλές που παίρνεις από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Δώσε τέλος εκεί που χρειάζεται!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκεις τους παλιούς φίλους σου ή ομάδες καθώς ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό οίκο σου, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Αντίθετα, ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με κάποιον φίλο σου ή σε μια ομάδα λόγω διαφορετικής κουλτούρας. Δεν είναι λοιπόν η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσεις ένα σημαντικό έργο ή να ξεκινήσεις κάτι από το μηδέν στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να συμβουλευτείς πρώτα τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Μπορεί ακόμη και να θελήσεις να απέχεις από τα μέσα ενημέρωσης ή τουλάχιστον να περιορίσεις το χρόνο που αναλώνεις στα κοινωνικά δίκτυα. Τα σχέδια σου για το πώς θα υλοποιήσεις τους στόχους σου μπορεί να ανατραπούν ή να ματαιωθούν, ιδίως αν εμπλέκεται η τεχνολογία. Θυμήσου ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι μόνιμο!

 
ΛΕΩΝ
Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στο δέκατο ηλιακό οίκο σου, της καριέρας, και φέρνει καθυστερήσεις στην επαγγελματική πορεία σου, αγώνα για την εξουσία και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Από 4/9-31/12 είναι ένα διάστημα που αρκετές επαγγελματικές σου υποθέσεις θα επαναπροσδιοριστούν. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες από τις αποφάσεις αλλά και τις κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και σχετίζονταν με την καριέρα σου ή μπορεί να «παγώσεις» ένα επαγγελματικό θέμα, απλά και μόνο επειδή δεν σου προσφέρει την εσωτερική σου εξέλιξη και την ασφάλεια που θα ήθελες. Χάρη στον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο, ξέρεις πώς να βγεις από τις δυσκολίες. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία στον Ταύρο, θα βγουν στην επιφάνεια προτάσεις και σχέδια που είχες για τη δουλειά σου στο παρελθόν και δεν τα είχες θέσει μέχρι τώρα σε εφαρμογή.  
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σκέφτεσαι αν τα σχέδιά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα καθώς ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό και γεμάτο όραμα ένατο ηλιακό οίκο σου και σε ανανεώνει, φέρνει στο προσκήνιο σκέψεις, ιδέες, γνώσεις που προϋπήρχαν στο παρελθόν. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι αυτή την περίοδο θα δεις ότι αλλάζεις θεωρίες, απόψεις και πιστεύω για τη ζωή… σαν τα παθήματα του παρελθόντος να σου γίνουν πλέον μαθήματα! Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις νέα σχέδια ή να πάρεις οποιεσδήποτε μεγάλες πρωτοβουλίες ή να κάνεις ένα μεγάλο άλμα σε κάτι αν δεν το έχεις ερευνήσει διεξοδικά ή αν δεν έχεις μιλήσει πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να ολοκληρώσεις μια ημιτελή γνώση ή να πας ένα ταξίδι κάπου όπου έχεις ξαναπάει ή να επανασυνδεθείς με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα από τη δική σου.  

 
ΖΥΓΟΣ
Αν αυτή την περίοδο περιμένεις κάποια χρήματα, να ξέρεις ότι θα καθυστερήσουν αφού η ανάδρομη πορεία του Δία από το ζώδιο του Ταύρου, προκαλεί ανακατατάξεις στον τομέα των οικονομικών σου. Δεν είναι ιδανική στιγμή για να διευθετήσεις νομικά, φορολογικά ή τραπεζικά ζητήματα, αλλά ούτε και να κάνεις ένα νέο άνοιγμα οικονομικά, γιατί στην πορεία θα σου είναι δύσκολο να το φέρεις εις πέρας χωρίς τις συμβουλές που παίρνεις μόνο από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Οικονομικές υποθέσεις που θεωρούσες ότι είχαν λήξει, μπορεί τώρα να επανέλθουν στην επιφάνεια. Τώρα είναι η ώρα για να επανεξετάσεις την αλήθεια σου ως προς τις εμμονές που σε κατατρέχουν και την σχέση σου με το σεξ, αφού ο ανάδρομος Δίας σου θυμίζει ένστικτα, επιθυμίες, απωθημένα και ερωτικές στιγμές από το παρελθόν. Το καλό είναι όμως ότι μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα που όφειλες, ή να καταφέρεις να αποπληρώσεις μια παλιά οφειλή σου.  
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας θα κινείται ανάδρομα από 4/9-31/12 στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου και έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών και γάμου. Μην βιάζεσαι λοιπόν, αν σκέφτεσαι να κάνεις τη σχέση σου επίσημη, ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Συναρπαστικές νέες ερωτικές γνωριμίες και συνεργασίες θα μπορούσαν να προκύψουν τώρα, φρόντισε όμως να επανεξετάσεις τα πάντα σε βάθος και μη χαρίζεις εύκολα την καρδιά σου ή μην βιαστείς να κλείσεις νέες συμφωνίες. Προτίμησε επίσης να απέχεις από την υπογραφή σημαντικών νομικών εγγράφων καθώς μπορεί να υπάρχουν λάθη που δεν τα είχες προσέξει, ειδικά αν έχεις αντιδικίες με κάποιους. Θα τα ακούσεις αναλυτικά από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Επιπλέον, θα μπορούσε να υπάρξει μια παρεξήγηση με το σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου. Τέλος, πρόσωπα ή αιτήματα από το αισθηματικό σου παρελθόν επανέρχονται δυναμικά!  
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό οίκο σου, της καθημερινότητας και της εργασίας, έτσι θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις το καθημερινό πρόγραμμά σου. Τώρα θα αρχίσεις να σκέφτεσαι κατά πόσο η καθημερινότητά σου και η εργασία σου σε εξελίσσουν πνευματικά. Δυστυχώς δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις μια σταθερή πορεία, ούτε και να αποπερατώσεις τις υποχρεώσεις σου στις προκαθορισμένες προθεσμίες. Αν σκοπεύεις να αναλάβεις μια υπεύθυνη διοικητική θέση ή θέση ευθύνης γενικότερα στο εργασιακό σου περιβάλλον, μη βιαστείς καθώς μπορεί αργότερα να διαπιστώσεις ότι αυτό αυτή η θέση δεν είναι το κατάλληλη για σένα. Καλύτερα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσες να έχεις κάποιες ατυχίες στην καθημερινότητά σου και να χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Μπορείς όμως να τακτοποιήσεις όλα όσα είναι σε εκκρεμότητα από παλιά.  
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναθεωρήσεις στην ερωτική σου ζωή δημιουργεί ο ανάδρομος Δίας στον ερωτικό πέμπτο ηλιακό οίκο σου. Η ερωτική σου ζωή θα είναι λίγο πιο εσωτερική και παίρνεις κάποια μαθήματα. Αν είσαι σε μία σχέση, τότε τα ερωτηματικά στην επικοινωνία μεταξύ σας δεν θα λείψουν, όμως το σημαντικότερο είναι ότι θα θελήσεις τελικά να κατανοήσεις τι είναι αυτό που αναζητάς από το άτομο που έχεις στο πλάι σου και θα σκεφτείς σοβαρά αν τελικά η σχέση σας σε καλύπτει συναισθηματικά. Αν δεν έχεις κάποιον ερωτικό δεσμό, θα αναρωτηθείς αν πράγματι θέλεις να ξεκινήσεις κάτι μόνιμο. Με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο, μπορείς να αναμένεις εξελίξεις από ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος, αφού ό,τι είχε μείνει στην μέση ή όποια παρεξήγηση δεν είχε συζητηθεί, θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Η εύνοια πάντως δεν λείπει στον έρωτα, αρκεί πρώτα να συμβουλευτείς τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ανάδρομος Δίας στον τέταρτο ηλιακό οίκο σου, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα μικρό μπέρδεμα στο σπίτι σου και με τα άτομα που συγκατοικείς. Με την αναδρομή του Δία διανύεις μία περίοδο κατά την οποία θα σκεφτείς σοβαρά τι αλλαγές θέλεις να κάνεις, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Ίσως μετανιώσεις για πράξεις και επιλογές του παρελθόντος ή ακόμα και να παραδειγματιστείς από αποφάσεις και κινήσεις που έκανες παλιά. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Πιθανότατα μπορεί να θέσεις επί τάπητος συζητήσεις που ποτέ δεν έγιναν και όλο ανέβαλες, με τα πρόσωπα που αγαπάς. Μίλα όμως πρώτα με τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Αν πάντως έχεις να δεις καιρό ένα οικογενειακό άτομο, τότε αυτή την περίοδο θα υπάρξει κάποια επαναπροσέγγιση.

 
ΙΧΘΥΕΣ
Θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή τα ταξίδια, η υπογραφή σημαντικών εγγράφων και η αγορά νέου τεχνολογικού εξοπλισμού καθώς ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο ηλιακό οίκο σου. Από 4/9-31/12, τα λόγια σου και ο τρόπος που θα εκφράζεσαι δεν θα βρίσκουν την πλήρη ανταπόκριση από τους γύρω σου και δεν θα βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσεις εύκολα όλα όσα έχεις στο μυαλό και στην καρδιά. Ευτυχώς όμως κάποιος σε καταλαβαίνει απόλυτα και δεν είναι άλλος από τον προσωπικό σου αστρολόγο στο 14780 ή στο 900 90980, αν καλείς από Κύπρο. Καλό είναι πάντως αυτό το διάστημα, να προσέξεις τις σημαντικές συζητήσεις, τις νέες συμφωνίες και αν προγραμματίζεις αγορές τσεκάρισε τις λεπτομέρειες, για να μην βρεθείς εξ απροόπτου! Η θετική επιρροή που δέχεσαι από την ανάδρομη πορεία του Δία, είναι ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα εμπνευστείς από το παρελθόν και θα ανακαλύψεις ξανά τρόπους έκφρασης.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.