astropedia.gr

Ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς από τις 29/6

Ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς από τις 29/6
Στις 29 Ιουνίου ο Κρόνος αναδρομεί στο ζώδιο των Ιχθύων ενώ η ανάδρομη κίνησή του στο συγκεκριμένο ζώδιο συνεχίζεται ως τις 15 Νοεμβρίου του έτους. Στη συνέχεια, λοιπόν, από τις 15/11 ο εν λόγω πλανήτης ευθυδρομεί στο ζώδιο των Ιχθύων. Ειδικότερα, η αναδρομή του πλανήτη στους Ιχθύς θα καλύψει το ζωδιακό διάστημα από την 19η ως την 12η μοίρα του συγκεκριμένου ζωδίου.

Από την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) και ακόμη περισσότερο επηρεάζονται όσοι έχουν τον Ήλιο τους μεταξύ 12ης και 19ης μοίρας οποιουδήποτε εκ των παραπάνω (μεταβλητών) ζωδίων,  καθώς ενεργοποιούνται νευραλγικοί τομείς του ηλιακού ωροσκοπίου και χρειάζεται προσοχή στα θέματα που κυβερνά ο πλανήτης στον ατομικό χάρτη. Πιο συγκεκριμένα, οι τομείς της ζωής των προαναφερθέντων (μεταβλητών) ζωδίων που αναμένεται να επηρεαστούν είναι η δουλειά, το σπίτι, οι σχέσεις και η ατομική βούληση.


Στα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του νερού ή της γης (Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως) η αναδρομή του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων δίνει σε γενικές γραμμές εσωστρέφεια, ανάγκη για αθόρυβη ανασυγκρότηση και επανασχεδιασμό καθώς και αξιόλογη αντοχή η οποία λειτουργεί σιωπηλά. Απεναντίας, για τα υπόλοιπα ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα (Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος), η προαναφερθείσα διέλευση μπορεί να δημιουργήσει την ανάγκη για διαχείριση της κούρασης, των αυξημένων υποχρεώσεων και των φόβων που απορρέουν από αυτές,  προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις όπως η μελαγχολία και η χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αναμφίβολα, επηρεάζονται όλοι όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο ή άλλο σημείο μεταξύ 12ης και 19ης μοίρας οποιουδήποτε εκ των μεταβλητών ζωδίων.  

Τι να περιμένω με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς;
Ο Κρόνος στους Ιχθύς είναι γνωστό ότι δυσκολεύεται να δεσμευτεί σε μια κατάσταση και να χτίσει σταθερές βάσεις καθώς η ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων είναι αρκετά αναποφάσιστη και δεν έχει δομή, επειδή αυτό το ζώδιο αντιπροσωπεύει το νερό στην πιο αγνή και σπάνια μορφή του. Γενικά, ο Κρόνος από το ζώδιο των Ιχθύων προσπαθεί να μας διδάξει πώς να πραγματοποιήσουμε καθετί που ονειρευόμαστε, πώς να βάλουμε σε τάξη το χάος που χαρακτηρίζει τη ζωή μας προκειμένου να εκπληρώσουμε ανώτερους στόχους.

Όταν ο Κρόνος είναι ανάδρομος (ανεξαρτήτως ζωδίου) δείχνει αυξημένο στρες το οποίο οφείλεται σε αυξημένες υποχρεώσεις καθώς και μια αναγκαιότητα για αυστηρή επανεξέταση κάποιων καταστάσεων και για εύρεση του τι φταίει και δεν εκπληρώνονται οι στόχοι μας. Ειδικότερα, ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύς θέλει να δημιουργήσει τη δομή που λείπει, χωρίς να μας εξαναγκάσει και, κυρίως, χωρίς να πάει κόντρα στη θέλησή μας και στα ζητούμενά μας. Ως εκ τούτου, μπορούμε να περιμένουμε να βιώσουμε στιγμές βεβαιότητας στις οποίες αισθανόμαστε ευθυγραμμισμένοι με το καρμικό μας πεπρωμένο ή και να είναι η περίοδος για εμάς που ανακαλύπτουμε το πεπρωμένο μας και αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε επιτέλους στον σωστό δρόμο! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Κρόνου στους Ιχθύς είναι πολύ πιθανό να αισθανθούμε φόβο και έντονο άγχος λόγω της έλλειψης οργάνωσης που επικρατεί στη ζωή μας. Αυτό το άγχος, όμως, αναμένεται να λειτουργήσει ως η κινητήριος εκείνη δύναμη η οποία θα μας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις, συνειδητοποιήσεις και θα μας βοηθήσει να γυρίσουμε μια νέα σελίδα στη ζωή μας κατά την οποία θα δομήσουμε τα όνειρά μας και βήμα-βήμα θα επιδιώξουμε να δώσουμε σάρκα και οστά στα θέλω μας, αναγνωρίζοντας παρελθοντικά λάθη και αποφεύγοντας την επανάληψη αυτών. Η “χρυσή τομή” τελικά εντοπίζεται στη δημιουργική συνεργασία μεταξύ λογικής και διαίσθησης.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Κρυμμένη ευκαιρία;
Ή μήπως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός;      

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται

 • με τη δημιουργία ενός προσεκτικού και καλά μελετημένου σχεδίου που θα οδηγήσει στην εκπλήρωση ενός σπουδαίου οράματος ή ενός ανώτερου σκοπού
 • με την αμφισβήτηση της μηδενιστικής εκλογίκευσης των πάντων
 • με τις σοβαρές σκέψεις, την ώριμη στάση και τους έντονους προβληματισμούς γύρω από την πραγματοποίηση του ενδεχόμενου οικοδόμησης σταθερών βάσεων στη ζωή μας
 • με την συστηματική προσπάθεια ανασυγκρότησης και εύρεσης του χαμένου προσανατολισμού μας
 • με το γκρέμισμα ουτοπικών ονείρων και φρούδων ελπίδων
 • με την αναθεώρηση της έννοιας της τέχνης
 • με την αμφισβήτηση τυχόν καλλιτεχνικών ταλέντων
 • με την αμφισβήτηση της διαίσθησης
 • με την προσπάθεια πραγματοποίησης παρελθοντικών ονείρων που έμειναν ανεκπλήρωτα
 • με την έντονη κούραση η οποία προέρχεται από τις εργασιακές μας υποχρεώσεις
 • με την προσπάθεια εντοπισμού τυχόν λανθασμένων μεθόδων που χρησιμοποιούμε στην εργασία μας, με απώτερο στόχο τη μείωση της κόπωσης και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς μας
Η επιρροή της διέλευσης του ανάδρομου Κρόνου και τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την ψυχική υγεία, την διαίσθηση και το υποσυνείδητο. Δώσε προσοχή λοιπόν στα όνειρά σου καθώς το υποσυνείδητό σου προσπαθεί έντονα να επικοινωνήσει αυτή την περίοδο με τον συνειδητό σου νου. Μπορεί να πάρεις οδηγίες για να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις που τρέχουν τώρα στην ζωή σου και σε απασχολούν ή σε αγχώνουν. Γενικότερα, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην αφήνεις το άγχος σου να οδηγεί τις σκέψεις σου και την δράση σου και φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική. Προετοιμάσου, γιατί θα υπάρξουν παλιοί εχθροί που ξαναέρχονται στο προσκήνιο, οι οποίοι θα δράσουν παρασκηνιακά. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις κοινωνικές σου συναναστροφές, τους φίλους σου και τα σχέδιά σου μέσα σε ομάδες με κοινό στόχο και όραμα. Κατά την περίοδο της αναδρομής θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τους ρυθμούς σου σε χαμηλότερες συχνότητες και να περιορίσεις τις απερισκεψίες σου στους παραπάνω τομείς. Πιθανό είναι επίσης να βρεθείς σε απόσταση με φίλους ή να έχεις εντελώς διαφορετική προσέγγιση με άτομα που δουλεύετε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Μην λειτουργείς λοιπόν λες και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα, πειθάρχησε στον εαυτό σου για να μην διακοπούν σχέσεις και φιλίες. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον δέκατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με την καριέρα, με την δημόσια εικόνα και την θέση σου μέσα στον κοινωνικό ιστό. Φρόντισε να διαλέξεις με προσοχή μεταξύ ανθρώπων που έχουν λόγο στη ζωή σου αυτή την περίοδο, ειδικότερα στην αρένα των επαγγελματικών σου και να κρατήσεις στάση σοβαρότητας και επαγγελματισμού απέναντι τους. Μην βιαστείς να κινηθείς πάνω σε νέα επαγγελματικά σχέδια, και αν εμφανιστεί μια ευκαιρία, πάρε τον χρόνο σου για να εξετάσεις προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Φρόντισε να τσεκάρεις ότι όλα λειτουργούν σωστά και ότι άτομα σημαντικά ή άτομα κλειδιά στην εργασία σου, όντως κάνουν σωστά την δουλειά που πρέπει να κάνουν. Μην τα βάζεις με πρόσωπα που έχουν εξουσία! Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον ένατο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τις επιθυμίες και τους στόχους σου, με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σου. Περίοδος ενδοσκόπησης λοιπόν όσο αφορά στα πιστεύω σου και στις πεποιθήσεις σου. Εξετάζεις τις βαθύτερες επιθυμίες και τους στόχους της ψυχής σου και βλέπεις κατά πόσο μπορούν τα όνειρά σου να πραγματοποιηθούν. Σίγουρα δε θέλεις να έχεις μια μικρή επιτυχία τώρα αλλά να μην μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θες αργότερα (και συγκεκριμένα από τον Νοέμβρη και μετά) οπότε φρόντισε να αξιοποιήσεις το διάστημα της αναδρομής του πλανήτη για να βεβαιώσεις ότι δεν αγωνίζεσαι μάταια για κάτι που δεν είναι τελικά εφικτό. Θέματα εξωτερικού ή σπουδών, περνάνε από αναθεωρήσεις λόγω εμποδίων. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΛΕΩΝ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό σου οίκο και θα χρειαστεί να ελέγξεις τα οικονομικά σου θέματα, τους κοινούς οικονομικούς πόρους και την ακίνητη περιουσία. Τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις τον τρόπο που λειτουργείς με το πλαστικό χρήμα, τα δάνεια, τις τράπεζες, τις δόσεις, τις εφορίες και τις ασφάλειες. Δεν είναι απίθανο να βγουν εμπόδια, καθυστερήσεις, με αφορμή τα παραπάνω θέματα και περισσότερο μάλιστα για θέματα που δεν είναι τωρινά αλλά σε απασχολούν ήδη εδώ και πολύ καιρό. Επαναξιολόγησε τον τρόπο δράσης σου και βάλε τάξη μετά από βαθιά διερεύνηση. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον έβδομο ηλιακό σου οίκο, τομέας του χάρτη σου που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε αυτόν τον τομέα σου ζητά να προσέξεις τις επιλογές σου όσον αφορά σε μια νέα ερωτική σχέση ή συνεργασία που αρχίζει τώρα και καλό είναι να προσέξεις ή να αποφύγεις να κάνεις το ξεκίνημα αυτό τώρα. Θα προκύψουν και θα επανεμφανιστούν στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στο παρελθόν με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σου και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσκολίες, κυρίως λόγω των παιχνιδιών δύναμης εκατέρωθεν και λόγω της προσπάθειας ελέγχου και από τις δυο πλευρές. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΖΥΓΟΣ 
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον έκτο ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Συναντάς εμπόδια και σου φαίνεται δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς το άγχος σου, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα. Μπορεί ακόμα και να νιώθεις εσωτερική μελαγχολία και τώρα αρχίζεις να αισθάνεσαι τις συνέπειες. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να προσπαθήσεις να απομακρύνεις μια κακή συνήθεια, όπως το κάπνισμα ή να ξεκινήσεις και πάλι το γυμναστήριο, αν το είχες σταματήσει καιρό. Στο εργασιακό περιβάλλον όμως αν υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην τύχη τους, τώρα θα κληθείς να τις τακτοποιήσεις οριστικά. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αισθηματικά σου, με την δημιουργικότητα και με την απόλαυση της ζωής. Όσο ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος λοιπόν, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες εσύ ακριβώς και αναγκαστικά θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με τις ανάγκες και τις προθέσεις του συντρόφου σου, αφήνοντας στην άκρη την δική σου ανάγκη για έλεγχο και τάξη. Δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί μια κατάσταση από το παρελθόν αυτή την περίοδο. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να περάσεις καλά, αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι όπως εμφανίστηκε από το παρελθόν, έτσι μπορεί να εξαφανιστεί και πάλι. Επίσης, θέματα που αφορούν σε παιδιά σε προβληματίζουν. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον τομέα που έχει να κάνει με το σπίτι σου, την οικογένειά σου και το παρελθόν σου. Μπορεί λοιπόν να βγουν προβληματισμοί και αναθεωρήσεις που θα αφορούν σε μέλη της οικογένειάς σου και να πρέπει να ξαναβάλεις τα όριά σου σε κάποιον αγαπημένο σου. Ο τομέας αυτός σχετίζεται επίσης με ακίνητα, κληρονομικά ζητήματα και οικονομικά, οπότε πρόσεχε τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Ψυχολογικά, το μυαλό σου στρέφεται προς το παρελθόν και έρχονται μπροστά σου εικόνες που σε γεμίζουν θλίψη, πόνο ή στην καλύτερη περίπτωση αφόρητη νοσταλγία για το παρελθόν και τα παιδικά σου χρόνια. Δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις απογοητεύσεις που έχεις περάσει, τα προβλήματα που σου δημιούργησαν οι γονείς σου και την συναισθηματική έλλειψη και αυτό μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις έντονα και επιθετικά στο παρόν. Είναι πολλά τα δεδομένα λοιπόν... Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κυβερνήτης σου Κρόνος είναι ανάδρομος στον τρίτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα αδέλφια σου, με την επικοινωνία, την μετακίνηση και το άμεσο περιβάλλον σου. Ο λόγος σου έχει δύναμη και τον χρησιμοποιήσεις για να επιβάλεις τα επιχειρήματά σου, τις ιδέες σου και θέλεις να αποκτήσεις με αυτόν τον τρόπο τον έλεγχο προσώπων και καταστάσεων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι γύρω σου συμφωνούν, αντιθέτως θα συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους, αν τους πιέσεις. Επίσης, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, με το μεταφορικό σου μέσο ή με τις συσκευές επικοινωνίας, όπως τηλέφωνο ή λάπτοπ, αλλά σε γενικές γραμμές ο ανάδρομος Κρόνος εδώ θα μπορούσε να θεωρηθεί και ευνοϊκός, φέρνοντας δεύτερες ευκαιρίες για να σκεφτείς πιο καθαρά. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Κρόνος είναι ανάδρομος στον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με τα χρήματα, τα υλικά αγαθά και την αυτοεκτίμηση. Πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις ατυχείς επενδύσεις ή να μην σκορπίσεις τα χρήματά σου από δω και από εκεί, σε πράγματα που δεν είναι χρήσιμα, καθώς η τάση για σπατάλη είναι μεγάλη αυτή την περίοδο. Θα προκύψουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει και αυτό θα σε δυσκολέψει. Θα έχεις κινήσεις και ενοχλήσεις από άτομα στα οποία χρωστάς χρήματα ή από υπηρεσίες στις οποίες εκκρεμούν ακόμη οφειλές σου. Ο ανάδρομος πλανήτης σε στρέφει στο να οργανώσεις ένα πλάνο αποπληρωμής και μια αναδιάταξη των οικονομικών σου γενικά. Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.


ΙΧΘΥΕΣ
Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου δηλαδή στον πρώτο ηλιακό σου οίκο, τομέας που έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο, την προσωπικότητά σου και το σώμα σου. Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη σε στρέφει να λειτουργήσεις πιο εσωτερικά, να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να δεις με άλλη ματιά τις προτεραιότητες και τους στόχους που έχεις βάλει στην ζωή σου. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να εντοπίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που λείπει ή τι δεν λειτουργεί σωστά στα σχέδια που έχεις ενεργοποιήσει αλλά μέχρι τώρα δεν έχεις δει τα αποτελέσματα που περίμενες ή υπολόγιζες. Είναι περίοδος υπαναχωρήσεων… Μίλησε άμεσα με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 αν βρίσκεσαι στην Κύπρο για να μάθεις πώς μπορείς να αποφύγεις το χτύπημα του ανάδρομου Κρόνου.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.