astropedia.gr

Ανάδρομος Ποσειδώνας από 2/7

Ανάδρομος Ποσειδώνας από 2/7
Όταν λέμε ότι ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος, αναφερόμαστε σε ένα φαινόμενο κατά το οποίο ο πλανήτης φαίνεται να κινείται προς τα πίσω στον ουρανό σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημα. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια οπτική ψευδαίσθηση που προκαλείται από την κίνηση της Γης σε σχέση με τον Ποσειδώνα.

Αστρολογικά, η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα συνδέεται με εσωτερική ανασκόπηση και επανεξέταση θεμάτων που αφορούν τα όνειρα, την πνευματικότητα, τις αυταπάτες και τις ελπίδες. Η επιρροή του μπορεί να προκαλέσει θολές καταστάσεις ή να αναδείξει κρυμμένες αλήθειες που δεν ήταν προφανείς όταν ο Ποσειδώνας ήταν σε κανονική πορεία. Επίσης, μπορεί να φέρει στο φως υποσυνείδητους φόβους ή ανασφάλειες, προτρέποντάς μας να ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα και να τα θεραπεύσουμε.

Η διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα είναι συνήθως περίπου έξι με επτά μήνες κάθε χρόνο. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι κατάλληλη για να επικεντρωθούμε στην πνευματική μας ανάπτυξη, να επανεξετάσουμε τις προσδοκίες μας και να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα από τις αυταπάτες μας.

Αυτή την φορά ο Ποσειδώνας θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος στις 2 Ιουλίου και θα παραμείνει ανάδρομος έως και τις 8 Δεκεμβρίου διανύοντας το ζωδιακό μήκος από την 29η μέχρι και πίσω στην 27η μοίρα των Ιχθύων.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όχι  πια αποφάσεις εν θερμώ!
Πλήρεις αναλύσεις…   
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


Πού να εστιάσω; Τι να προσέξω;
Από αυτή την αναδρομή του πλανήτη επηρεάζεσαι κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου! Το πώς μπορεί να σε επηρεάσει η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα έχει να κάνει με τις ιδιαιτερότητες που έχει ο ατομικός σου χάρτης και το καλύτερο που έχεις να κάνεις, εφόσον θέλεις μια σωστή κατεύθυνση αυτή την περίοδο, είναι να συμβουλευτείς έναν αστρολόγο στο 14780. Αν θέλεις μια πολύ γενική κατεύθυνση που δεν προκύπτει από τον ατομικό σου χάρτη, τότε πάρε μια ιδέα παρακάτω για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου.

 • Παρορμητικός σταυρός
  (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως)
  Η αναδρομή του Ποσειδώνα θα σε επηρεάσει σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, το πρόγραμμα που έχεις κάνει μπορεί να αλλάξει ή να ανατραπεί και η εργασιακή σου ζωή μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα και να κάνεις λανθασμένες κινήσεις που θα σου κοστίσουν ή θα φέρουν κάποιο είδος απώλειας. Χρειάζεται να δώσεις προσοχή στην υγεία σου, σωματική και ψυχολογική και να ελέγχεις συχνά το μυαλό σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Είναι περίοδος που θα αλλάξει η σχέση σου με το θείο, την πίστη σε κάτι ανώτερο και η κοσμοθεωρία που έχεις.

 • Σταθερός σταυρός
  (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος)
  Η αναδρομή του Ποσειδώνα θα σε επηρεάσει σε θέματα οικονομικά και ηθικής. Θα χρειαστεί να είσαι σε επιφυλακή σε σχέση με την δημιουργική σου ενέργεια, σε θέματα με παιδιά ή την ερωτική σου ζωή. Ο σεξουαλικός μαγνητισμός θα είναι αρκετά ισχυρός και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην έκσταση αλλά και στην απώλεια μιας σταθερής κατάστασης. Επηρεάζονται γενικότερα οι ελπίδες σου, οι στόχοι σου και τα όνειρά σου.

 • Μεταβλητός σταυρός
  (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες)
  Η αναδρομή του Ποσειδώνα θα σε επηρεάσει σε θέματα πίστης και θα αλλάξει η σχέση που έχεις με την ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύεις. Θα αμφισβητήσεις ίσως την έννοια της ευγνωμοσύνης ή θα υπερβάλλεις γύρω από αυτή την έννοια. Το σπίτι σου, η οικογένεια και θέματα με γονείς μπορεί να σε μπερδέψουν και χρειάζεται  να είσαι σε επιφυλακή και να φιλτράρεις λογικά και να εξακριβώνεις το οτιδήποτε συμβαίνει με την σχέση σου ή τις συνεργασίες σου, ενώ επίσης θα σε απασχολήσει αρκετά η καριέρα σου και ίσως συγκεκριμένα θέματα με την μητέρα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.