astropedia.gr

Ζώδια και Απιστία!

Ζώδια και Απιστία!
Η απιστία σε έναν χάρτη φαίνεται από πολλούς παράγοντες όπως από τη θέση της Αφροδίτης σε συγκεκριμένα ζώδια όπως ο Κριός, ο Δίδυμος, ο Τοξότης, ο Υδροχόος και ο Ιχθύς.   Επίσης οι τάσεις για απιστία είναι περισσότερες αν ο πλανήτης της αγάπης βρίσκεται στον 1ο, στον 3ο, στον 9ο, στον 11ο ή στον 12ο οίκο του χάρτη. Σημασία έχουν φυσικά και οι όψεις που κάνει η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη (θετικές ή και αρνητικές) με τον Ποσειδώνα, οι αρνητικές όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο καθώς και οι όψεις του Άρη με τον Ποσειδώνα.

Άλλη μια σημαντική ένδειξη είναι όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 5ο οίκο.

Είναι σχεδόν αδύνατο να κατατάξουμε τα ζώδια σε σχέση με το ποιο απατάει περισσότερο. Το κάθε ένα το κάνει για τους δικούς του λόγους. Ο Κριός απατάει απλά για να δείξει ότι είναι ικανός να το κάνει, ο Ταύρος γιατί παρασύρεται από τον ερωτισμό του, ο Δίδυμος απατά για να διασκεδάσει και να αλλάξει εικόνες, ο Καρκίνος γιατί τον έχετε αφήσει πολύ μόνο του, ο Λέων γιατί από γατούλης θέλει να γίνει γάτα, ο Παρθένος γιατί είναι από τη φύση του μαζοχιστής και έτσι περιμένει να τον ανακαλύψετε και να τον τιμωρήσετε, ο Ζυγός απατάει γιατί είναι πάντα η περίπτωση που αυτός θέλει να αγιάσει αλλά οι πειρασμοί του επιτίθενται από παντού, ο Σκορπιός απατά με σκοπό να τον ανακαλύψετε και να τον απατήσετε και εσείς έτσι ώστε να αρχίσει ένα παιχνίδι ενοχών και ψυχολογικών εκβιασμών. Ο Τοξότης απατάει από γενναιοδωρία (γιατί να στερήσει από τους άλλους από την ερωτική του τέχνη;), ο Αιγόκερως θα σας απατήσει για να ξεπληρώσει τη δική σας απιστία, ο Υδροχόος απατάει χωρίς να απατάει γιατί γι’ αυτόν δεν υπάρχει αυτή η λέξη και ο Ιχθύς σας είναι άπιστος γιατί χρειάζεται να τον καταλάβετε, να τον κατανοήσετε και να τον συγχωρήσετε.


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Θέλεις να κάνεις πιο πικαντικη τη σχέση σου;
Έχουμε τη λύση!
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

 
ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί είναι πιστοί και τίμιοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και παρορμητικοί! Προτιμάνε το παιχνίδι της σαγήνης περισσότερο από την ίδια την ερωτική απιστία πρακτικά και ο σκοπός τους είναι πάντα να κατακτήσουν. Πολλές φορές λοιπόν ζουν σύντομους, βραχύβιους έρωτες που δεν έχουν κάποιο βαθύτερη συναισθηματική αξία γι’ αυτούς. Μπορούν να γίνουν  υπερβολικοί με το ταίρι τους όταν έχουν απιστήσει και αυτό είναι ένα από τα σημάδια που τους προδίδει.
 
Άνδρας:
Αναζητά πάντα το παιχνίδι γιατί είναι το αιώνιο παιδί του ζωδιακού. Αυτό σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει να είναι ζωντανός και να παίζει το μάτι του. Πολλές φορές δεν σκέπτεται και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο μέσα σε μια σχέση γιατί μπορεί να σας την κάνει τη λαδιά!
 
Γυναίκα:
Δεν είναι άπιστη αλλά είναι βασικό για μια γυναίκα Κριό να παίρνει τις επιβεβαιώσεις της μέσα από τα χάδια και να αισθάνεται την αγάπη έμπρακτα. Θα παραμείνει κοντά σας για λίγο όταν αυτά έχουν αρχίσει να ελαττώνονται αλλά όταν το πάθος και ο ρομαντισμός πεθάνουν τότε θα σας φύγει. 

  
ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι ή μπορούν να γίνουν πολύ κτητικοί. Είναι πάρα πολύ αισθησιακοί και αν οι ερωτικές τους επιθυμίες καλύπτονται μέσα στη σχέση τότε γενικότερα είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αυτό που επιθυμούν είναι να δημιουργήσουν και να χτίσουν ένα σταθερό μέλλον με το ταίρι τους με απώτερο σκοπό τον γάμο ή τη συγκατοίκηση. Δε ρισκάρουν την καταστροφή αυτού του μέλλοντος μέσα από απιστία αν και παίζουν πολύ με τα μάτια.

Άνδρας:
Θα σας απατήσει μόνο όταν θα πάψετε να τον καταλαβαίνετε και να τον θαυμάζετε. Αυτό όχι γιατί είναι εγωιστής αλλά γιατί η αγάπη του για τη σύντροφό του πηγάζει από την καρδιά του. Γενικότερα πάντως είναι ο πιο πιστός από τους άνδρες του ζωδιακού!

Γυναίκα:
Οι Ταυρίνες είναι πολύ αισθησιακές και η ερωτική τους αύρα εκτείνεται χιλιόμετρα γύρω τους. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι φλερτάρουν με τους πάντες αλλά δεν πρόκειται παρά μόνο για μια εντύπωση. Θα σας απατήσουν μόνο αν δεν είστε σωστός απέναντι της κα

    
ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι Δίδυμοι  βαριούνται πάρα πολύ εύκολα τη ρουτίνα της καθημερινότητας μέσα σε μια σχέση και έχουν την ανάγκη να ανανεώνονται συχνά, όχι μόνο στο ερωτικό τους κομμάτι βέβαια αλλά στην ολότητα της προσωπικότητάς τους. Αναλύουν τα συναισθήματά τους με βάση τη λογική και όταν βλέπουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι μέσα στη σχέση και ότι τα αρνητικά της λίστας που φτιάχνουν στο μυαλό τους υπερτερούν των θετικών τότε η απιστία είναι το μόνο εύκολο!

Άνδρας:
Με τον άνδρα Δίδυμο δε μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη. Είναι άνθρωπος που ζει το παρόν και δεν ενδιαφέρεται για το αύριο. Είναι απρόβλεπτος και μπορεί να αναζητήσει «εμπειρίες» και αλλού. Έχει μια περίεργη γοητεία που χωρίς να κάνει πολλά οι γυναίκες δεν αντιστέκονται για πολύ.

Γυναίκα:
Η γυναίκα Δίδυμος επιθυμεί να είναι ανεξάρτητη και δε μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας επιθυμίες. Αν μπορείτε να το δεχτείτε αυτό τότε και πιστή θα σας είναι και πολύ σοβαρά θα σας δει. Αν όχι όμως, τότε δε θα σας είναι πιστή για πολύ. Τη γυναίκα Δίδυμο πρέπει να την εμπιστευτείτε και να την αφήνετε ελεύθερη, μόνο τότε θα είναι απόλυτα δική σας. 
 
    
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αν και οι Καρκίνοι είναι ψυχολογικά ασταθείς και αγχώδεις άνθρωποι η αφοσίωσή τους στο σπίτι και στην οικογένεια είναι παροιμιώδης και σπάνια κάνουν απιστία. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι είναι όντως από τη φύση τους πιστοί. Επηρεάζονται πολύ από τα συναισθήματά τους και την ψυχολογική τους κατάσταση και αν τα πράγματα στη σχέση τους δεν πάνε καλά μπορεί να μη χαλάσουν τη σχέση αλλά θα αναζητήσουν το συναίσθημα και την τρυφερή κατανόηση αλλού.

Άνδρας:
Είναι πολύ εύκολο αλλά και πολύ δύσκολο ταυτόχρονα να σας απατήσει. Θα κάνει κάτι τέτοιο μόνο όταν τον πληγώσετε και είναι τόσο εύκολο να πληγωθεί ένας Καρκίνος.

Γυναίκα:
Αν δε νοιώθει τη σιγουριά τότε μπορεί να μην το κάνει αμέσως αλλά θα σας δείξει το πάγωμά της. Όταν το δείτε κινηθείτε άμεσα να την επιβεβαιώσετε συναισθηματικά γιατί αν δεν το κάνετε σύντομα θα σας τα φορέσει! Συνήθως όμως είναι αιωνίως πιστές. 

    
ΛΕΩΝ   
Τα Λιοντάρια αναζητούν πάντα το θαυμασμό του αντίθετου φύλου και πάντα έχουν εκπροσώπους αυτού του φύλου γύρω τους. Από τη σχέση τους  έχουν ανάγκη να τους επιβραβεύει και να τους δείχνει πάντα στοργή και αποδοχή. Σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τα Λιοντάρια υπερβάλλουν και δραματοποιούν την κατάσταση και τότε είναι το σημείο που μπορεί να κάνουν την απιστία τους, περισσότερο για να δηλώσουν κάτι στον σύντροφό τους μέσα από έναν θεατρικό τρόπο.

Άνδρα:
Μπορεί να μην το δείχνει αλλά και ζηλεύει και πολύ κτητικός είναι. Αν σας αγαπάει αληθινά δεν πρόκειται να σας απατήσει. Αν όμως δεν του δείχνετε τον θαυμασμό σας σε καθημερινή βάση τότε μπορεί και να το κάνει. Ούτως ή άλλως ξέρει ότι αρέσει.

Γυναίκα:
Της αρέσει να φλερτάρει αλλά μέχρι εκεί και μόνο για λόγους αυτοεπιβεβαίωσής της. Αν κάνει απιστία εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εσάς. Αν έχει καταλάβει ότι εσείς ήσασταν άπιστος είναι δεδομένο ότι θα σας πληρώσει με το ίδιο νόμισμα! Αν δεν ισχύει αυτό τότε την έχετε παραμελήσει καιρό και ψάχνει το θαυμασμό και τη ζεστασιά αλλού.
    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι Παρθένοι είναι γενικότερα εσωστρεφείς και ντροπαλοί αλλά από τη στιγμή που ερωτευτούν γίνονται άλλοι άνθρωποι και τα συναισθήματά τους παίρνουν φωτιά. Δείχνουν με λόγια και με πράξεις αυτό που αισθάνονται καθαρά και επίμονα χωρίς καμία ντροπή αν και πάντα έχουν μια κρυφή πλευρά που ποτέ δεν την φανερώνουν. Αν σας απατήσουν τότε η σχέση σας έχει ήδη τελειώσει γι’ αυτούς και είναι απλά θέμα χρόνου να σας αφήσουν.

Άνδρας:
Όταν έχουν βρει αυτό που ψάχνουν και έχουν σταθερή σχέση τότε πολύ δύσκολα κάνουν κινήσεις που θα διακύβευαν τη σταθερότητα αυτή όπως μια απιστία. Δεν είναι άνδρες που ρισκάρουν το σίγουρο. Έχουν όμως μια κρυμμένη πτυχή που δεν την φανερώνουν ποτέ και λειτουργούν αρκετά μέσα από τον μαζοχισμό. Θα σας απατήσουν για να σας δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας.

Γυναίκα:
Αυτό που ψάχνει η γυναίκα αυτή και κάνει τα πάντα για να το κρατήσει είναι η αληθινή αγάπη και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να σας απατήσει. Αν δε νοιώσει ότι την καταλαβαίνετε πλήρως (και αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές) και απλά η σχέση έχει χαθεί μέσα στην καθημερινότητά της τότε θα σκεφτεί σίγουρα να κοιτάξει αλλού.
    
ΖΥΓΟΣ 
Οι Ζυγοί έχουν μια αιώνια φοβία ότι θα μείνουν μόνοι σε αυτό τον κόσμο. Γι’ αυτό λοιπόν γίνονται αστέρες στην τέχνη της γοητείας και της αποπλάνησης από πολλοί μικροί. Μπορούν να είναι πολύ εγωιστές και ματαιόδοξοι και για να καλύψουν τις ανασφάλειές τους μπορούν εύκολα να απιστήσουν ειδικά μάλιστα όταν νοιώθουν ότι το ταίρι τους δεν τους δίνει συνεχώς την απαιτούμενη σημασία και το ενδιαφέρον που θεωρούν ότι τους αξίζει και που έχουν ανάγκη. Είναι άνθρωποι ερωτευμένοι με τον έρωτα και τον αναζητούν παντού και πάντα.

Άνδρας:
Είναι πάντα μπερδεμένος, φλερτάρει με το καθετί και πάντα έχει μια πειστική εξήγηση. Πολύ πιθανόν να σας έχει ήδη απατήσει! Έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτόν να αρέσει και να νοιώθει ότι σαγηνεύει τους πάντες γύρω του, άνδρες και γυναίκες.

Γυναίκα:
Μια Ζυγίνα χρειάζεται να αναγνωρίζεται η αξία της για να είναι καλά και δε θα έκανε απιστία γιατί για την ίδια προέχει η αρμονία στη σχέση. Θα πήγαινε με κάποιον άλλο μόνο αν είναι πιο αξιόπιστος από εσάς και της παρείχε αυτά που χρειάζεται, σιγουριά δηλαδή και όμορφα συναισθηματικά λόγια. 

    
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
Οι Σκορπιοί είναι άνθρωποι με έντονα πάθη, αισθησιακοί, σεξουαλικοί και αυτά τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να τους τυφλώσουν και να προβούν σε απιστία. Συνήθως είναι πιστοί, ειλικρινείς και με βαθιά συναισθήματα. Είναι κάπως σαν χόμπι τους όμως να απλώνουν τα δίχτυα τους και να φλερτάρουν έχοντας μάλιστα τη σιγουριά εκ των προτέρων ότι θα καταφέρουν να σαγηνέψουν το θύμα τους.

Άνδρας:
Μπορεί να έχει ουρά τις ενδιαφερόμενες και να έχει γενικά μεγάλη ζήτηση σαν άνδρας αλλά δε θα σας απατούσε ποτέ. Του αρέσει το παιχνίδι του μαγνητισμού αλλά τα μάτια του είναι στραμμένα πάντα και μόνο στο ταίρι του. Αρκεί βέβαια να είναι ικανοποιημένος σεξουαλικά από εσάς. Το σεξ παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή του!

Γυναίκα:
Δε θα σας απατήσει ποτέ! Αν είστε το ταίρι της αυτό σημαίνει ότι έχει σκεφτεί λογικά και με τη διαίσθησή της σύμβουλο σας έχει επιλέξει για να κάνει σπίτι και  παιδιά μαζί σας. Δε θα αφήσει ούτε καν τη σκέψη της απιστίας να περάσει από το μυαλό σας. Αν δεν είναι σεξουαλικά ικανοποιημένη από εσάς όμως, τότε σίγουρα θα μπει στον πειρασμό να κοιτάξει αλλού και να ψάξει κάτι άλλο, αν και με δυσκολία θα απιστήσει. 

    
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες είναι περιπετειώδες ζώδιο και αναζητούν συνεχώς ερεθίσματα και την εγκεφαλική έξαψη. Ο έρωτας είναι γι’ αυτούς ένα πεδίο μέσα από το οποίο μαθαίνουν, εξελίσσονται, αντλούν βιωματική γνώση και ανοίγουν τους ορίζοντές τους. Δεν δεσμεύονται αμέσως και δε δεσμεύονται νωρίς. Μέσα σε μια σχέση αναζητούν πάντα το καινούργιο και την εγκεφαλική διέγερση. Έχουν μεγάλη ανάγκη να εξιτάρονται και να κυνηγούν συνεχώς και αν είστε δεδομένοι τότε θα σας κάνουν την απιστία τους.

Άνδρας:
Δεν είναι άπιστος άνδρας από τη φύση του απλά του αρέσει πολύ το φλερτ. Θα σας την κάνει τη λαδιά μόνο αν τον περιορίζετε πολύ και δεν τον αφήνετε να αναπνεύσει. Αν δεν προσέχετε την εμφάνισή σας και το ντύσιμό σας θα κοιτάξει αλλού σίγουρα.

Γυναίκα:
Αυτό που θέλει είναι να της συμπεριφέρεστε με πολύ ευγενικό τρόπο. Δε θα πρέπει ποτέ να τη διατάξετε για κάτι. Θέλει να νοιώθει ασφάλεια και προστασία. Αν το έχει αυτό θα σας είναι αιώνια πιστή. Δεν πρέπει όμως να είστε φορτικός και περιοριστικός μαζί της, χρειάζεται ελευθερία. Ποτέ μην παραμελείτε την εμφάνιση και το ντύσιμό σας όταν έχετε δεσμό με μια Τοξοτίνα. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι πιθανότατα το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου αν και σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις. Είναι άνθρωποι σταθεροί, τυπικοί και μπορείτε να βασίζεστε πάνω τους από τη στιγμή που έχετε σχέση μαζί τους. Οδηγούνται πάντα από τη λογική τους και αν βρεθούν στο σημείο να απιστήσουν θα το σκεφτούν πάρα πολύ πριν το κάνουν. Ένας λόγος που θα μπορούσαν να κινηθούν εκτός σχέσης είναι αν μάθουν ή αν υποψιαστούν ότι το έχετε κάνει εσείς πρώτα.

Άνδρας:
Όσο σοβαρός άνδρας και αν φαίνεται, αυτό που έχει ανάγκη είναι να έχει την εκτίμησή σας και να του λέτε ότι είναι όμορφος και έξυπνος. Είναι πολύ πιο ευαίσθητος από αυτό που δείχνει και έχει περισσότερες ανασφάλειες και από αυτές που έχει ένας άνδρας Καρκίνος.

Γυναίκα:
Είναι μια γυναίκα που το μυαλό της ελέγχει το σώμα της. Δεν πρόκειται να σας απατήσει παρά μόνο με την καριέρα της. Αν όμως καταλάβει ότι δεν της δίνετε τον έπαινο που αξίζει και έστω μυριστεί ότι την έχετε απατήσει εσείς, τότε θα σας πληρώσει σίγουρα με το ίδιο νόμισμα. 

   
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι αρέσκονται να είναι περικυκλωμένοι από πολλούς ανθρώπους που έχουν μάλιστα και διαφορετικές προσωπικότητες γιατί έχουν ανάγκη περισσότερο και από το οξυγόνο να μοιράζονται ιδέες και να γνωρίζουν καινούργια πράγματα. Γι’ αυτούς η απιστία δεν υπάρχει και όταν την κάνουν είναι το ίδιο σαν να πίνουν ένα ποτήρι νερό μαζί με κάποιον. Τίποτα δηλαδή μιας και τα πάντα είναι γι’ αυτούς μια ιδέα στο νοητικό πεδίο. Έχουν ανάγκη να είναι απόλυτα ελεύθεροι αλλά θέλουν η σχέση τους να τους υποστηρίζει και να τους εμψυχώνει συνεχώς.

Άνδρας:
Είναι πιστός σαν άνδρας απλά έχει την ανάγκη να υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα που να μπορεί να τα μοιράζεται και να τα συζητά με τη σχέση του. Το σεξ είναι ένα από αυτά αν και κατά βάθος είναι ένας από τους πιο ρομαντικούς άνδρες του ζωδιακού.

Γυναίκα:
Είναι μια από τις επικίνδυνες γυναίκες του ζωδιακού όσο αφορά στο θέμα της απιστίας. Έχει ανάγκη από πολλή ελευθερία και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα χωρίς όμως να την περιορίζετε γιατί τότε όχι μόνο θα σας απατήσει αλλά θα σας αφήσει εντελώς. 
 
    
ΙΧΘΥΕΣ 
Οι Ιχθύες είναι πάντα ψυχές ανήσυχες και μπερδεμένες. Είναι βαθύτατα συναισθηματικοί άνθρωποι και δεν είναι καθόλου περίεργο ένας Ιχθύς να είναι ταυτόχρονα ερωτευμένος με δύο ανθρώπους και να αισθάνεται αληθινά συναισθήματα και για τους δυο. Έχουν αρκετές φορές την τάση να αποφεύγουν τις ευθύνες και τη σκληρή πραγματικότητα και να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να απιστήσουν , ακόμη και το να ζουν μια διπλή ζωή για μεγάλο χρονικό διάστημα, πριν τους ανακαλύψετε.

Άνδρας:
Έχουν κάθε τόσο την ανάγκη να μένουν λίγο μόνοι. Αν δεν κολλήσετε επάνω τους σα βδέλλα και δεν τους πνίξετε τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάντα να είστε όμως προσεκτικές μαζί τους γιατί τη λαδιά τους μπορούν να την κάνουν και να την καλύψουν πάρα πολύ εύκολα χωρίς να καταλάβετε τίποτα εσείς.

Γυναίκα:
Είναι γυναίκα συγκρατημένη και έχει την ανάγκη να σας θαυμάζει και θέλει να την προστατεύετε. Αν δεν είστε ο «γαλάζιος πρίγκιπας» του παραμυθιού θα σας απατήσει σίγουρα και χωρίς πολλούς πολλούς ενδοιασμούς. Απογοητεύεται πολύ εύκολα και από το μυαλό της περνάνε πάμπολλα σενάρια. Μπορεί να σας απατήσει μόνο και μόνο επειδή φαντάστηκε ότι την έχετε απατήσει εσείς. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.